Cum să devii responsabil

Punctul principal de responsabilitate este acela de a fi o persoană de încredere și cu care alții pot conta. "Nu poți scăpa de responsabilitatea de mâine, evitând-o azi". ~ Abraham Lincoln

conținut

pași

Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 1
1
Ascultă-i pe superiorii voștri. Poate că părinții, profesorii, șeful dvs. sau cineva pe care îl cunoașteți este mai bun decât dumneavoastră (și cineva trebuie să ascultați). Într-adevăr, este greu, desigur, dar părinții tăi și profesorii tăi nu te mai deranjează dacă știu că pot avea încredere în tine!
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 2
  2
  Nu vă puneți nasul în afacerile altora. De asemenea, dacă faceți acest lucru, aveți grijă ce faceți cu ceea ce știți despre o altă persoană. Ascultă-ți conștiința. În mod normal, el îți va spune să o păstrezi pentru tine.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 3
  3
  Nu răspundeți superiorilor. Insultati-i in minte, dar aratati o fata buna. Fă ce te întreabă cu o față frumoasă, ca să poți ieși de acolo sau așa că nu te deranjează din nou cu asta. Dacă sunteți în stare proastă sau dacă sunteți supărat pe cineva, poate fi extrem de tentant să discutați și să vorbiți brusc cu oamenii nevinovați. Doar păstrați-o pentru dvs. și dacă aveți o dispoziție proastă, păstrați această descurajare. E bine! Nimeni nu este fericit tot timpul. Cu toate acestea, dacă auziți că "descurajați pe toată lumea", plecați. Dar dacă într-adevăr respingeți, atunci veți descuraja literalmente pe alții.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabil pasul 4
  4
  Nu mai face scuze. Ați auzit spunând că "Ce este semănat este recoltat"? Puteți evita asumarea responsabilității pentru acțiunile dvs., dar când vă revine, nu vă puteți ajuta. Oricum, gândiți-vă la consecințele! S-ar putea să aveți mai mult timp să nu vă faceți temele sau temele, amânând ceva pe care șeful dvs. v-a cerut să-l faceți, dar amintiți-vă că ei vor lua acest timp dacă veți avea probleme. Cu siguranță, superiorii dvs. au restricții, limite și reguli pe care le considerați nedrepte pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 5
  5
  Fii cinstit "Dacă spui adevărul, nu trebuie să-ți amintești deloc nimic." Ai auzit acea expresie? Dacă minți, atunci când cineva îți pune întrebări despre asta, va trebui să spui alte minciuni, care pot deveni o întreagă cronologie! Poate fi foarte dificil să încercați să vă amintiți toate minciunile din trecut. Deși acest lucru face ca afirmația să fie adevărată, nu este 100% adevărată. Dacă spui adevărul, evident că va trebui să-ți amintești câteva lucruri.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 6
  6


  Trebuie să știi locul tău. Nu încercați să mergeți înainte și să vă ocupați dacă nu este necesar. Ascultă-ți conștiința. Fă ce știi bine, dar dacă ai altă opinie, sugerează-o. Oamenii trebuie să fie deschisi ideilor noi. De exemplu, dacă sunteți student, nu răspundeți la profesorul dvs., ci spuneți-i că gândiți altfel și explicați de ce. Dacă sunteți la serviciu și nu sunteți de acord cu ceva pe care șeful dvs. a spus-o, puteți spune ceva despre el, dar, bineînțeles, nu vreți să vă pierdeți slujba sau șeful dvs. vă devine supărat. Cu toate acestea, dacă aveți dreptate, sperăm că cineva va realiza acest lucru!
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 7
  7
  Amintiți-vă că este bine să întrebați autoritatea unei persoane, dar trebuie să fiți pregătiți pentru consecințe. Oricum, e mai bine să faci ceea ce spui și apoi să iei ceva timp sau să ieși cu un prieten. Dar dacă cineva crede că are autoritate și vă spune ce să faceți, nu trebuie să faceți asta! Nu este șeful tău și aceasta este o țară liberă. Acest lucru contravine tuturor logicii, dar este valabil pentru cineva care într-adevăr Nu are putere asupra ta.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 8
  8
  Când cineva vă cere să faceți ceva, faceți-o în timp util. Este posibil să nu fie opțiunea preferată, dar arată oamenilor că sunteți de încredere. În plus, el va continua să aibă încredere în tine (dacă deja o face) și va evita conflictele viitoare.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 9
  9
  Dacă aveți multe lucruri de făcut, împărțiți-le sau pur și simplu întrerupeți-le imediat. Când vă dau o sarcină, trebuie să faceți ceea ce are un termen limită și cel care este important și trebuie să o faceți în timp util.
 • Imaginea intitulată Deveniți responsabilă Pasul 10
  10
  Asigurați-vă că câștigați încrederea oamenilor și păstrați-vă ca o persoană sigură. De exemplu, dacă vă cer să păstrați un secret, faceți-o! Duceți-l în mormânt. Dacă vă întreabă ceva, spuneți adevărul! Cu toate acestea, este bine să mințiți din când în când. Dacă vrei să-i faci pe prietena ta să se simtă bine despre ea, atunci este bine. Dacă este ceva ce v-ar plăcea cu adevărat să știți și că veți fi supărați dacă nu, atunci spuneți-i. Dar, desigur, nu toți oamenii pot face acest lucru. De fapt, nimeni nu o poate face tot timpul. Oricum, ideea este că ar trebui să încerci cât de mult poți să rămâi la adevăr, să răspunzi la ceea ce cer și să faci ceea ce cer. Dacă o ștergi, nu este sfârșitul lumii și viața va continua. Nimeni nu este perfect și, atâta timp cât încerci, asta merită.
 • Imaginea intitulată Deveniți pasul responsabil 11
  11
  În cele din urmă, trebuie să te asculți întotdeauna. În mod normal, știi ce este mai bine pentru tine și uneori oamenii care au "autoritate" nu o cunosc.
 • sfaturi

  • Nu încercați să deveniți responsabili prin magie într-o zi. Trebuie să-ți dezvolți responsabilitatea!
  • Acest articol poate varia dacă se aplică persoanelor de diferite vârste.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eviți implicarea romantică cu persoana care nu este corectăCum să eviți implicarea romantică cu persoana care nu este corectă
  Cum să împiedicați pe oamenii ignoranți să vă deranjezeCum să împiedicați pe oamenii ignoranți să vă deranjeze
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  Cum să-ți convingi mama să te lase să dormiCum să-ți convingi mama să te lase să dormi
  Cum să-ți convingi părinții că ești suficient de responsabil pentru a rămâne acasă singurCum să-ți convingi părinții că ești suficient de responsabil pentru a rămâne acasă singur
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă dea mai multă libertateCum să-i convingeți pe părinți să vă dea mai multă libertate
  Cum să te oprești de lupta cu fratele sau sora taCum să te oprești de lupta cu fratele sau sora ta
  Cum să dezvolți o relație tată-fiu bunCum să dezvolți o relație tată-fiu bun
  Cum să dezvolți o relație mai bună cu părințiiCum să dezvolți o relație mai bună cu părinții
  Cum să câștigi încrederea părinților tăi ca adolescențiCum să câștigi încrederea părinților tăi ca adolescenți
  » » Cum să devii responsabil

  © 2011—2020 ertare.com