Cum să te cunosc mai bine pe iubitul tău

Dacă aveți o relație cu un băiat care vă place, puteți observa că nu îl cunoașteți așa cum doriți. Prietenul tău poate fi o persoană dificilă de citit sau poate că nu ai prea multă experiență în relații și vrei să înveți mai multe. Oricare ar fi situația dvs., puteți afla mai multe de la prietenul dvs., având o conversație, observându-l în diferite situații și interacționând cu el când se află printre prieteni și familie.

pași

Metoda 1
Faceți o conversație

Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 1
1
Alege un moment liniștit. Pentru a vă concentra într-adevăr pe cunoașterea prietenului dvs. mai bine, alegeți mediul potrivit pentru a avea o conversație profundă. Evitați un bar sau un restaurant zgomotos sau discutați într-un moment în care oricare dintre dvs. este ocupat. În schimb, alegeți să aveți o conversație plăcută în timpul unei plimbări de-a lungul parcului, în timpul unui picnic sau în timp ce stăteați pe verandă uitându-se la stele.
 • Imaginea intitulată Ia să-ți cunoști mai bine pe iubitul tău Pasul 2
  2
  Întreabă-l despre copilăria lui. Pentru a-ți cunoaște complet prietenul, mai întâi află cum au fost primii săi ani. Întreabă-l unde a crescut, despre frații săi, despre relația cu părinții săi și despre prietenii pe care îi avea ca un copil. Întreabă-l ce este cea mai bună și cea mai slabă amintire din copilărie. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o idee generală despre evenimentele care au avut loc pe măsură ce ați crescut.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 3
  3
  Discutați despre muncă sau școală. Adresați-vă întrebări plăcute despre școlile în care v-ați aflat, despre experiențele pe care le aveți și despre activitatea pe care o desfășurați. Află dacă te bucuri de slujba ta, dacă vrei să-ți schimbi cariera sau dacă vrei să te întorci la școală.
 • Întreabă-l ce ar fi treaba lui sau universitatea lui ideală.
 • Poți să spui ceva de genul "Spune-mi despre slujba în care te afli, ce îți place mai mult despre el și ce vrei să schimbi?"
 • 4
  Vorbește despre visele și aspirațiile pe care le ai. Împărtășiți prietenului dvs. obiectivele și dorințele voastre în viață și încurajați-l să facă același lucru. Dacă vă deschideți cu el, există o șansă să se simtă suficient de confortabil să se deschidă cu voi. Fii cinstit și vulnerabil cu privire la ceea ce vrei în viață și îți iei în serios visele, indiferent de ce sunt.
 • De exemplu, aflați dacă doriți să vă continuați educația, să vă alăturați militarilor sau să călătoriți în străinătate.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 4
  5
  Întreabă-l despre preferințele sale în ceea ce privește cărțile, filmele și muzica. De asemenea, puteți cunoaște cu adevărat o persoană, descoperind ce fel de divertisment preferă. S-ar putea să afli că au mai multe lucruri în comun decât credeai. Aflați cărțile pe care le bucurați cel mai mult sau le puteți citi din nou și din nou. Află dacă un film te face să plângi. Aflați la ce concerte a fost sau la concertele la care ar vrea să meargă.
 • Puteți încerca să spuneți: "Când eram o fată, îmi amintesc că am citit Omoară o noapte. Mi-a schimbat într-adevăr viața. Ai citit o carte care te afectează în felul ăsta?
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 5
  6
  Fii un bun ascultător. În timpul acestui proces, asigurați-vă că acordați atenție completă conversației. Nu poți întâlni pe cineva dacă nu iei atenție. Puneți deoparte telefonul și ascultați cu adevărat. Râziți cu el, plângeți cu el, sărutați-l și dați din cap pentru a arăta că vă acordă atenția deplină.
 • Acordați atenție și indicativelor non-verbale pe care le oferă, cum ar fi zâmbind, se încruntă sau se mișcă nervos.
 • Dacă nu doriți să discutați anumite subiecte, respectați confidențialitatea.
 • Dacă observați că vă simțiți mai confortabil vorbind despre un anumit subiect, adresați întrebări de urmărire pentru a investiga mai bine (de exemplu, spuneți "Într-adevăr, spuneți-mi mai multe").
 • Imagine intitulată Ia să-ți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 6
  7
  Vorbește și despre tine. În procesul de cunoaștere a lui, asigurați-vă că vă poate întâlni. Când terminați partajarea de povești sau informații despre dvs., împărtășiți lucruri despre dvs. Acest lucru îi va ajuta pe cei doi să se apropie.
 • De exemplu, dacă vorbești despre copilăria ta, poți vorbi și despre a ta. Dacă vă aduceți aminte de o luptă cu sora dvs., puteți spune: "M-am luptat cu fratele meu tot timpul! Mama și tata ne pedepsiseră întotdeauna pentru luptele noastre.
 • Imaginea intitulată Ia să-ți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 7
  8
  Respectați tăcerea. Poți întâlni pe cineva chiar și atunci când nu vorbește. Observați cât de des sunteți tăcuți de dvs. și de prietenul dvs. și dacă această tăcere este confortabilă. Acesta este un semn al apropierii adevărate. Permiteți momente de tăcere când nu aveți nimic de spus și bucurați-vă de liniștea camerei.
 • Metoda 2
  Observați-o în medii noi

  Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 8


  1
  Încercați o activitate aventuroasă. Știind prietenul tău ar trebui să meargă dincolo de conversațiile pe care le ai cu el. Cunoaște-i cum răspunde la stres, frică sau emoție. Vizitați împreună un parc tematic local, mergeți la călărie sau încercați ceva de genul parașutismului de interior. Acordați atenție modului în care reacționați la aceste tipuri de situații.
  • De exemplu, atunci când călăriți un roller coaster, puteți deveni foarte anxios și vă puteți frustra mai târziu. Acest lucru poate indica faptul că nu sunteți o persoană care gestionează bine frica.
  • Puteți, de asemenea, să reacționați pozitiv la o aventură, care va face ca ambele să aibă o mulțime de distracție.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 9
  2
  Încercați un nou tip de hrană. Extindeți gusturile dvs. culinare degustând o masă pe care nu ați gustat niciodată. Indiferent dacă vă duceți la noul restaurant din oraș sau că aveți o masă nouă împreună, acest lucru vă va arăta cum prietenul dvs. reacționează la experiențe noi.
 • Este posibil să nu vă placă foarte mult mâncarea și, totuși, nu vă plângeți, ceea ce este un semn bun. Poate insistă toată noaptea că nu-ți place mâncarea, care poate fi dezamăgitoare pentru tine.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 10
  3
  Începeți un nou hobby împreună. Încercați ceva nou, cum ar fi dansul, călăria sau pictura. Vedeți cum reacționează la învățarea unui nou hobby. Unii oameni vor renunța dacă nu reușesc în curând și alții vor continua până vor deveni experți. Acordați atenție modului în care prietenul dvs. răspunde la situațiile în care este începător.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 11
  4
  Joacă un joc împreună. Unii oameni sunt răi pierduți, iar alții au o atitudine foarte bună atunci când câștigă sau pierd. Redă-te cu prietenul tău niște jocuri video sau jocuri de masă și vezi cum reacționează la rezultat. Poate că aveți un spirit competitiv care se potrivește cu dvs., poate vă supăruiți dacă pierdeți sau începeți să vă manifestați când câștigați. Oricum, această experiență vă va ajuta să vă evaluați caracterul.
 • De asemenea, puteți face ceva care necesită un efort de echipă, cum ar fi un puzzle, o sală de salvare sau un proiect DIY. Vezi dacă primește comanda, dacă respectă ordinele, dacă nu ajută în nici un fel sau dacă vrea să facă totul singur.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 12
  5
  Acordați atenție modului în care tratați alții. Pentru a cunoaște mai bine prietenul tău, acorde o atenție deosebită modului său de a trata și de a vorbi despre ceilalți. De exemplu, răspândiți bârfa sau vorbiți prost despre prietenii dvs.? Dacă da, pot să vorbesc și despre tine. Este prietenos sau este nepoliticos chelnerilor când se duc să mănânce? Un partener ideal este cel care tratează bine toți oamenii, nu doar pe cei care cred că au o poziție socială similară.
 • Metoda 3
  Faceți cunoștință cu prietenii și familia

  Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 13
  1
  Acordați atenție interacțiunilor familiei dvs. Dacă v-ați întâlnit cu rudele voastre, încercați să vă amintiți ce a reprezentat interacțiunea cu ei. Dacă nu le-ați cunoscut, este posibil să fi vorbit cu unii la telefon în timp ce erați în jur. Dacă sunteți amabili și afectuoși față de ei, probabil că aveți un om bun în fața voastră. Cu toate acestea, dacă este ostilă, atunci trebuie să fii atent.
  • Înainte de a face o judecată, asigurați-vă că învățați puțin din istoria pe care o aveți cu membrii familiei. De exemplu, dacă ați fost abuziv sau neglijent în trecut, acest lucru poate explica de ce sunteți rece cu ei.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 14
  2
  Cereți opinia rudelor. Dacă aveți intenții serioase cu acest iubit, planificați o întâlnire pentru a vă întâlni cu membrii familiei. Luați-o la o cină duminică sau invitați-o la un eveniment de familie. Uită-te la modul în care interacționează cu ei, dacă este prietenos, dacă este rezervat sau dacă este nepăsător. Întreabă-i ce mai cred despre el mai târziu.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 15
  3
  Planificați o excursie cu prietenii. În plus, pentru a afla mai multe despre prietenul tău, lasă-i și prietenilor tăi să o facă. Adesea, vor observa lucruri pe care nu le aveți. Organizați o cină cu prietenii și prietenul dvs. sau mergeți la bowling. Întreabă-i ce mai cred despre el mai târziu.
 • De exemplu, poate că prietenul tău a făcut ceva frumos pentru prietenii tăi în timp ce erai în baie pe care doresc să-ți spună.
 • Imaginea intitulată Îți cunoști mai bine pe prietenul tău Pasul 16
  4
  Întâlnește-ți prietenii. Se spune că sunteți compilația celor cinci persoane cu care vă petreceți cel mai mult timp și este posibil ca prietenul dvs. să petreacă mult timp cu prietenii săi. Faceți cunoștință cu cei mai apropiați prieteni pentru a obține o idee despre caracterul și personalitatea lor. Deși mulți dintre prietenii dvs. vor fi diferiți unul de altul, probabil că vor avea multe asemănări.
 • În plus, ele vă pot spune și câteva povesti jenante despre prietenul tău.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să întâlnești fiica prietenului tăuCum să întâlnești fiica prietenului tău
  Cum de a da sfaturi bune de relațiiCum de a da sfaturi bune de relații
  Cum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți placeCum să-i spui prietenului tău cel mai bun ce-ți place
  Cum să-i spui iubitului tău ceva ce nu vrea să audăCum să-i spui iubitului tău ceva ce nu vrea să audă
  Cum să începi o conversație cu prietenul tăuCum să începi o conversație cu prietenul tău
  Cum să împiedici alte fete să vă cocheteze pe băiatCum să împiedici alte fete să vă cocheteze pe băiat
  Cum să eviți a treia răulCum să eviți a treia răul
  Cum să vorbim cu un băiat emoCum să vorbim cu un băiat emo
  Cum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bineCum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bine
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  » » Cum să te cunosc mai bine pe iubitul tău

  © 2011—2020 ertare.com