Cum să atragi atenția unei fete

Apelarea atenției unei fete poate părea la fel de provocatoare ca și urcarea pe Muntele Everest, dar nu trebuie să fie așa! Urmați aceste metode pentru a capta atenția unei fete speciale și a deveni irezistibilă.

pași

Metoda 1
Ia atenție personalității tale

Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 1
1
Fii amuzant fără a fi nepoliticos. Toată lumea îi place să râdă, de aceea râsul unei fete poate fi o modalitate bună de a-și atrage atenția. Asta nu înseamnă că trebuie să devii un comedian ca Jim Carrey, dar trebuie să afli care este cel mai bun tip de umor. Este bine să vă amintiți că nu trebuie să fiți amuzant în fiecare secundă, dar adăugând un pic de umor la o conversație este o modalitate bună de a face fata interesată de tine.
 • Indiferent de ce umor pe care îl folosiți, așteptarea ca fata să râdă nu este o idee bună. Umorul și umorul spontan care se oprește doar pentru un moment este o modalitate de ao face. Dacă crede că e amuzant, ea va râde. Nu te aștepta să râdă cu voce tare la glumele tale și să nu spui niciodată ceva de genul "oh, nu ai găsit asta amuzant?" Dacă ea nu râde, pentru că vei crea un disconfort greu de rezolvat.
 • Faceți temele Dacă credeți că nu sunteți amuzant în mod natural, vizionați comedia de televiziune sau studiați personajele amuzante din filme. Uitați-vă cum fac glume, dar nu le memorați și apoi le repetați pentru că pare oarecum rigidă și nefiresc.
 • Folosește umorul circumstanțial. Deși exprimați expresii amuzante sau pline de înțelepciune pot face o fată să râdă, încercați să vă îmbunătățiți starea de spirit comentând situația sau mediul înconjurător într-un mod distractiv.
 • Râzi când crezi că e ceva amuzant. Evitați râsul fals, deoarece este de obicei ușor de observat. Un adevărat râs adevărat poate fi ceva foarte atractiv.
 • Nu folosiți umorul nepătruns. Deși glumele moi pot fi distractive la început, folosiți-le cu ușurință pentru că nici o fată nu vrea să-și petreacă toată noaptea cu un tip care o descurajează cu cuvintele ei - chiar dacă ea a însemnat-o într-un mod amuzant. Pe de altă parte, umorul modest (în care te distrezi de tine) poate face fetița să se simtă confortabilă pentru că îi arăți că ai destulă încredere în tine să râzi de tine.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 2
  2
  Oferiți-vă cele mai bune în ceea ce vă interesează. Dacă manifestați pasiune în ceea ce faceți, este mult mai probabil să primiți mai mult decât câteva aspecte feminine. A fi pasionat și bun la ceva este atrăgător, deoarece arată că sunteți interesat de ceva mai mult decât de tine și că ești muncitor și pasionat. De asemenea, puteți vedea că aveți o ambiție și că nu doriți să fiți parte numai de ceva, ci doriți să fiți cei mai buni.
 • Dacă participați la o echipă sportivă, lucrați din greu pentru a fi steaua sau căpitanul echipei. Dacă aparțineți unui club de dezbateri, faceți tot posibilul pentru a conduce dezbaterile. Dacă vă aflați în cursuri de artă sau fotografie, nu vă fie teamă să vă arătați aspectul și talentul artistic.
 • Nu ascunde ceea ce iti place. Dacă sunteți fericiți, încrezători și entuziaști, oamenii vor începe să fie interesați de ceea ce vă interesează. Nu te comporți ca și cum ai urăsi ceea ce îți place foarte mult, pur și simplu că nu e marele lucru și arată adevăratele părți distractive ale ceea ce îți place.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 3
  3
  Arătați-i că sunteți puțin emoțional. Nu trebuie să plângeți deschis dacă apare o problemă tristă, dar asigurați-vă că nu arătați ca o mașină fără emoție atunci când sunteți cu ea - acest lucru se aplică atunci când vorbiți despre cum te-a făcut să simți ceva. Spunând lucruri ca "filmul pe care l-am urmărit astăzi în clasă ma făcut să mă gândesc cum trebuie să fi simțit că a rămas blocat în Titanic. Este ceva întunecat și trist de gândit ", el va arăta fetei că aveți compasiune - puteți să spuneți, de asemenea, modul în care alții simt și simt lucrurile pe cont propriu.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 4
  4
  Arătați bunele maniere Multe fete îi plac tipii atenți și atenți. Nu faceți și nu spuneți lucruri pe care mulți le consideră ofensatoare, inclusiv blesteme și glume sau comentarii sexiste, rasiste etc. Dacă acționați ca un domn, vă arătați respectul față de femeie și de alte persoane în general, fetele sunt mai predispuse să vă preferați compania.
 • Spunând lucruri despre care știți că va ofensa pe cineva nu este o modalitate bună de a face sau de a-și păstra prietenii. Ar putea părea cool pentru prietenii tăi, dar este o adevărată dezamăgire pentru majoritatea fetelor. Este ușor să subestimezi ceva, dar este mult mai greu să crezi în ceva. Fii un om și crede în ceva.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 5
  5
  Arătați-i că aveți un sentiment de aventură. Nu trebuie să fii căpitanul unei nave sau alpinist de clasă mondială, dar trebuie să fii dispus să faci aproape orice. Invită-o la excursii, la tabere, să se odihnească în cel mai apropiat oraș - curge cu schimbările dacă ești cu ea și vine ceva interesant.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 6
  6
  Respectați toate fetele în mod egal. Aveți mai multe șanse să faceți o impresie bună dacă tratați toate femeile care nu vă interesează la fel de bun ca și cei care fac. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vorbești sau să flirtezi cu fiecare fată, dar nu-i ignora și nu-i tratezi cu respingere pentru că nu știi niciodată când o fată va deveni atractivă sau cu care va fi prietenă. Cel mai bine este să îi tratați pe toți în același mod în care doriți să vă trateze.
 • Nu vorbiți cu o fată despre farmecul altcuiva, deoarece este în gust și poate să-și degradeze opinia despre ea însăși. De asemenea, este foarte ușor să spui ceva greșit din întâmplare sau ceva ce nu ai vrut să spui. Vorbește doar despre fete cu prietenii tăi.
 • În general, nu trebuie să vorbiți despre relațiile anterioare sau alte fete care ar putea fi interesate de tine, cu fata care contează cel mai mult pentru tine. Nici o fată nu vrea să se compare cu relațiile anterioare, nici nu vrea să o comparați cu ceilalți. Faceți-o să simtă că este singura fată din univers și universul vă va zâmbi.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 7
  7
  Fii atent. Când vorbești cu o fată, dă-i toată atenția - ascultă ce spune ea și poate că ai învățat multe despre ea și descoperi interese pe care le au în comun.
 • Pune-i multe întrebări. Acest lucru vă va arăta că sunteți cu adevărat interesat de ea, în afară de cum arată ea. Întrebați-l ce activități îi place, ce muzică ascultă, ce filme a văzut în ultima vreme, întreabă despre familia lui, despre aspirațiile și dorințele lui. Orice întrebare care se desfășoară într-un mod sincer și respectuos este interesantă.
 • Dă-i timp să vorbești. Dacă puneți întrebări, dați-le timp să se exprime și nu vă simțiți rău dacă vorbesc prea mult. Amintiți-vă, dacă vorbiți mult, este un semn bun!
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 8
  8
  Aveți încredere în voi înșivă. Încrederea este un aspect deosebit pentru majoritatea fetelor. Ei vă vor observa dacă vă plimbați cu capul în sus, dacă atunci când vorbiți nu vă îndoiți că știți despre el sau pur și simplu dacă mergeți pe el fără ezitare. Amintește-ți că ești un băiat uimitor, pentru că atunci când îți dovedești încredere în tine, devii iluminat și fetele îl observă.
 • Rețineți că nu trebuie să fii prea arogant. Încrederea și aroganța sunt două lucruri diferite. Când sunteți încrezători, aveți credință în tine, fără a intimida pe alții. Pe de altă parte, când ești arogant, ești încrezător și vrei ca toată lumea (cu adevărat toată lumea) să știe. Aroganța poate dezamăgi fetele pentru că vor ca cineva să creadă în ei înșiși, fără a încerca să lase pe toată lumea să știe cât de uimitor este tot timpul.
 • Metoda 2
  Obțineți atenția cu acțiunile dvs.

  Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 9
  1
  Contactați ochii. Dacă doriți ca o fată să vă observe prezența, începeți să o observați mai întâi. Indiferent dacă participați la ore sau într-un bar, contactul vizual este cheia pentru a vă atrage atenția. Uită-te la ea, dar când vezi că o faci, privește în sens invers. Repetați acest lucru și apoi păstrați contactul vizual pentru o clipă și lăsați-vă un zâmbet, dacă simțiți că timpul este potrivit pentru asta. Este un ciclu care vă va arăta că sunteți interesat de ea.
  • Dacă nu păstrează un contact vizual cu tine sau dacă decide să nu te mai uite la tine, poate că e foarte timidă sau nu te interesează. Prin urmare, va trebui să utilizați alte metode în acest articol pentru a afla care dintre cele două opțiuni este corectă.
  • Când discutați cu fetele, încercați să mențineți contactul vizual cât mai mult posibil, deoarece acest lucru vă spune că sunteți de încredere și că acordați o atenție deosebită.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 10
  2
  Fii un gentleman cu fetele. Fetele tind să aibă o dispoziție și o perspectivă diferită de băieți, astfel încât conștientizarea și înțelegerea acestor diferențe este importantă atunci când vine vorba de a apela și de a ține atenția unei fete.
 • Faceți lucruri obișnuite care sunt politicoase, cum ar fi deschiderea ușii, lăsându-i să stea în linie și spunând "scuză-mă". Făcând lucruri mici este foarte ușor și fetele îi acordă mai multă atenție decât băieților.
 • Nu faceți glume sau comentarii sexuale. Fetele se gândesc deja că băieții sunt obsedați de sex, așa că nu o faceți mai rău, fiind obsedat de ea. Dacă sunteți matur și respectuos față de problemele sexuale, cel puțin atunci când sunteți cu fete, veți primi cu siguranță atenția lor.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 11
  3
  Nu tratați femeile ca obiecte și nici nu vorbiți despre ele ca fiind inferioare. S-ar putea să pară ceva de bază, însă mulți bărbați presupun că femeile nu observă sau nu le pasă când le tratează ca și cum ar fi inferioare acestora. Acest lucru este total greșit și în acest fel nu veți avea mulți prieteni. Gândiți-vă înainte de a vorbi negativ despre femei. Ca regulă generală, prefaceți-vă că bunicii dvs. sunt în fața dvs. ori de câte ori spuneți ceva despre femei, astfel încât să evitați să spuneți ceva foarte nepotrivit.


 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 12
  4
  Acționați într-un mod relaxat cu fetele. Chiar dacă sunteți nervos în interior, păstrați-vă un comportament calm și relaxat atunci când sunteți cu fete, va da impresia că sunteți un băiat sigur și cu cine este ușor să plecați. Când sunteți tensionat sau nervos, sunteți mai vulnerabil la senzație de jenă dacă faceți o mică greșeală, ceea ce îi descurajează. Fiind liniștit vă permite să vă bucurați pe deplin de compania fetei, să rămâneți încrezători și să îi arătați sinele adevărat.
 • Starea de încredere este dificilă, dar încercați să vă imaginați că fata pe care doriți să o impresionați este doar un prieten. N-ai fi nervos cu un prieten, de ce să fii nervos cu ea? Dacă sunteți încrezători și vă simțiți relaxați și liniștiți, veți fi populare - îi veți atrage imediat atenția.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 13
  5
  Zâmbiți ca și cum ați fi dorit-o. Zâmbetul este simbolul universal al fericirii. Dacă îi arăți oamenilor în general, și mai ales ei, că ești un băiat fericit, ea va dori să fie mai aproape de tine. Fetele ca băieții care au un bun simț al umorului și zâmbesc ușor. De aceea, zâmbiți des, bucurați-vă și fiți fără rușine.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 14
  6
  Ajutați-i pe oameni Ar putea fi ea sau orice altă persoană din cameră. Ajutându-i pe alții, arată că ești umil și o persoană bună. Fiți amabili și generoși, deoarece nu numai că vă atrage atenția, ci vă va face să vă simțiți bine și pe voi înșivă. Fetele sunt atrase de băieți care au compasiune pentru alții - îi ajută să poarte o geantă grea și nu o vor uita.
 • Tragi ceva greu? Spuneți "permiteți-mi să vă ajut" și încărcați-o pentru ea. Țineți ușa când aveți multe lucruri deasupra, dați-vă jacheta atunci când este rece sau oferiți-vă să vă împărtășiți umbrelă când plouă.
 • Are cineva bani puțini? Împreună puțin, ca să puteți mânca prânzul.
 • Nu fi falsă și nu faceți fapte bune decât atunci când este aproape. El îi ajută pe oameni tot timpul în moduri diferite. Ea o va observa și, de asemenea, oamenii pe care îi știe, iar când se va ivi o conversație, oamenii vor spune "este o persoană grozavă!" Și această fată va începe să se gândească "da, este, nu-i așa?".
 • Ceva ce are mulți copii este teama că nu le înțelege greșit. De exemplu, poate nu doriți să o ajutați să transmită ceva pentru că este îngrijorată de faptul că credeți că sunteți un macho care insinuă că nu poate fi singură. Dar, trebuie să vă puneți frica deoparte și să vă gândiți la ceea ce faceți cu adevărat - tocmai ați ajutat-o ​​pentru că doriți, ce ar putea merge prost? Dacă nu încerci să-i pui la îndoială abilitatea într-un fel, atunci nu e o fată bună să o ia, nu-i așa? Dacă faci lucruri cu inima ta, o fată decentă o va vedea.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 15
  7
  Menționați un compliment sincer. De exemplu, îi poți spune că are ochi frumoși sau un zâmbet frumos, dar fă-o ca și cum ai vrea să fie evident că ești mai mult decât flirtează. Alegeți ceva frumos care este rezervat doar pentru ea - aceasta o va face să se simtă specială, admirată și frumoasă.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 16
  8
  Includeți fetele în activitățile dvs. Când faci ceva doar cu băieți, fii curajos și include fetele pe care le iubești. Nu trebuie să o faci tot timpul, pentru că uneori este important să ai timp doar cu băieți, dar nu-ți fie frică să includi niște fete în grup.
 • Dacă copiii vă atrag atenția, țineți minte că sunt geloși deoarece nu au avut curajul să îi invite. Nu există niciun motiv pentru care fetele să nu poată face parte din grup.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 17
  9
  Găsiți o modalitate de a face contact fizic cu fata la care doriți să atrageți atenția. Contactul fizic poate fi o modalitate buna de a crea scantei între tine și fata specială. Cu toate acestea, nu arătați că vă ies din calea de a fi alături de ea pentru că asta o poate speria dacă nu știe că vă place de ea. Faceți lucruri delicate, cum ar fi atingerea brațului când spune ceva care te face să râzi.
 • Dacă aveți o filă sau ceva deasupra feței (chiar dacă nu aveți una), înclinați-vă înainte, faceți contact vizual și trageți încet-o din obraz (dar fiti blandi!).
 • Metoda 3
  Obțineți atenția cu aspectul dvs.

  Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 18
  1
  Înarmați-vă. În funcție de stilul dvs., acest pas poate varia foarte mult, dar elementele de bază sunt să se îmbăieze în mod regulat și să vă perie dinții. Asta e cel mai de bază, dar îți poți îmbunătăți șansele de a atrage atenția fetei. Nimeni nu vrea să îmbrățișeze pe cineva care miroase ca B.O și are micul dejun îngrămădit între dinți.
  • Dincolo de elementele de bază, există multe modalități prin care copiii se pot îngriji să arate mai bine. Crema de păr poate transforma aspectul neclarit al nou-născutului într-o frumusețe sculptată subtil. Deși nu trebuie să aplici multă cremă pe cap deoarece părul va arăta gras și poate descuraja fetele.
  • Dacă purtați o barbă, păstrați-o îngrijită. Unele femei ca părul facial, dar chiar barba cea mai bărbătesc se poate transforma în barba absurd de lungă a lui Rip Van Winkle dacă nu este întreținută corespunzător. Investește într-o mașină de ras.
  • În plus față de îngrijirea barbiei, uitați-vă la restul părului. Depilați sprancenele, tăiați părul pe nas și mențineți urechea la minim. Multe fete, chiar și cele care iubesc barba, sunt reticente la părul excesiv care se găsește în alte locuri care nu sunt bărbia, pieptul și zonele private.
  • Îndepărtați cuiele. Adesea, fetele acorde atenție mâinilor, așa că asigurați-vă că a ta nu arata ca Bigfoot. Tăiați-vă unghiile și îndepărtați mizeria de sub ei.
  • Huméctate. Deși poate părea puțin masculin, atunci când aveți în brațele voastre visul viselor dvs., nu doriți ca pielea să fie uscată și ciudată. Din acest motiv, utilizați o loțiune pentru a da o piele moale care nu poate rezista atingerii.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 19
  2
  Ține-ți garderoba în minte. Toată lumea are stilul lor și este bine, dar e mai bine să eviți stilul "dezordonat". Nu purtați pantaloni în fiecare zi și întotdeauna încercați să vă schimbați cămașa înainte de a vă părăsi casa. În afară de asta, amintiți-vă că fetele îi plac când băieții se ocupă de aspectul lor, chiar dacă asta înseamnă doar purtarea unui flanel la modă, a pantalonilor și a unei perechi de lentile groase.
 • Dacă încercați să atrageți atenția unei fete care lucrează în același loc ca și dvs., încercați să vă puneți în practică profesionalismul. Investește în câteva costume elegante și cravate drăguțe. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, adresați-vă celui mai bun prieten pentru ajutor.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 20
  3
  Cunoașteți limba corpului. Postura joacă un rol important în modul în care o femeie percepe omul. Dacă băiatul este cocoțat într-un colț, evitând contactul cu ochii și nu vorbind cu cineva, este foarte probabil ca el să nu meargă și să înceapă o conversație. Ridicați-vă drept, faceți contact cu ochii și zâmbiți. Rețineți că doriți să aveți o bună poziție, dar fără să fie evident că stați prea drept. Plimbare cu confort.
 • Dacă nu știți cum să vă mișcați cu ușurință, urmăriți modelele dvs. de rol. Vedeți cum bărbații de frunte din filme captează cu căile lor de abordare a inimilor femeilor.
 • De asemenea, țineți cont de limbajul corpului. Dacă vă mutați greutatea de la o parte la alta foarte des sau nu faceți contact vizual, este probabil pentru că nu vă simțiți confortabil - poate pentru că este vorba de subiectul conversației sau cât de aproape sunteți de ea sau altceva. Respectați sentimentele și schimbați subiectul sau înapoiați, dacă este necesar, în funcție de ceea ce îi deranjează.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 21
  4
  Păstrați corpul în formă. Deși poate fi un băiat bun, este important să rețineți că unele fete ca bărbații care fac exerciții fizice. De asemenea, sala de sport este un loc minunat pentru a atrage atenția acelei fete speciale. Dacă doriți să atrageți acea fată frumoasă pe care o doriți, trebuie să vă țineți fizicul în stare bună. Începeți o rutină de exerciții care include instruirea cardiovasculară și a greutății, astfel încât să vă puteți întări mușchii și să aveți o formă bună.
 • Amintiți-vă că multe fete ca băieții tonifiați, dar nu sunt atrași de cei care arătau ca Arnold Schwarzenegger când era domnul Univers. Dacă vă dați mult timp să ridicați mâna în clasă deoarece mușchii dvs. sunt pe cale să rupă cămașa, poate că este timpul să reduceți încărcătura puțin atunci când ridicați greutăți.
 • sfaturi

  • Nu lăsați nici o experiență rea pe care ați avut-o să vă evitați să căutați oportunități care vă sunt deschise. Dacă ați avut o relație care sa încheiat prost, învățați din ea și lăsați-o în trecut, deoarece nu este sănătoasă să trăiți cu relații greșite și probabil că nu este prea atractivă. Acceptați ce vi se oferă acum, nu ceea ce v-ați fi putut da în trecut.
  • Nu vă întristați dacă faceți ceva rușinos. Multe fete consideră că este foarte frumos că un băiat este jenant, mai ales dacă reușești să recuperezi situația cu umor bun.
  • Nu-ți tăia nasul, nu-ți zgâria fesele, nu-ți lovi cu piciorul corpul în nici un fel, sau pierzi farts sau burps când nu știi. Fii dură cu ea și vei fi norocoasă dacă te va privi vreodată din nou.
  • Aveți grijă să nu vă puneți toate speranțele pe o singură fată, deoarece va face ca lucrurile să fie mai dureroase dacă ceva nu se va întoarce așa cum vă așteptați. . Amintiți-vă că în mare există multe pești. Dacă lucrurile nu merg bine cu o anumită fată, întâlniți-o pe alta. Asta-i poate face să se simtă tristă dacă te lasă în primul rând.
  • Dacă aveți o relație bună cu o soră care se apropie de vârsta dvs., folosiți-o ca model pentru a ști cum să vă mutați și să discutați cu fetele.

  avertismente

  • Aveți obiecte de lux sau fiți milionar nu este absolut necesar pentru a atrage atenția unei fete Numai fetele disprețuitoare acționează în acest fel.
  • Faceți lucruri ridicole pentru a atrage atenția unei fete este contraproductivă. Singurul lucru pe care-l vei câștiga de la asta ar fi că ea (și cercul ei de prieteni și cunoștințe) crede că ești un clovn și ai da oamenilor motive să te distreze și să te critice. De asemenea, s-ar putea să creadă că, în cele din urmă, ești imatur, deoarece aceasta este de obicei făcută de copii pentru a atrage atenția fetelor.
  • Dacă nu le puteți atrage atenția, este din cauza următoarelor:
  • Nu-ți pasă
  • Nu sunteți tipul lui.
  • Are deja un prieten.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci glumeCum sa faci glume
  Cum să nu mai luați glumele personalCum să nu mai luați glumele personal
  Cum să dezvolți un simț al umoruluiCum să dezvolți un simț al umorului
  Cum să faci un monolog plin de umorCum să faci un monolog plin de umor
  Cum să flirtezi cu o fatăCum să flirtezi cu o fată
  Cum să-ți spui sentimentele unei fete dacă ești timidCum să-ți spui sentimentele unei fete dacă ești timid
  Cum să spun lucruri dulci fetelorCum să spun lucruri dulci fetelor
  Cum să trimiteți semnale ușor de văzut unei fete care vă placeCum să trimiteți semnale ușor de văzut unei fete care vă place
  Cum să eviți să fii disperat pentru feteCum să eviți să fii disperat pentru fete
  Cum de a face o fată să te observeCum de a face o fată să te observe
  » » Cum să atragi atenția unei fete

  © 2011—2020 ertare.com