Cum să atragi atenția persoanei care îți place

Dacă vă place o persoană, acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă simțiți că nici măcar nu știți că există! Nu există o formulă secretă pentru a atrage atenția acestei persoane, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că sunteți observat. Principalul lucru este să arătați cea mai bună versiune posibilă a dvs. Aceasta înseamnă că trebuie să arăți cel mai bine, să fiți o persoană activă și pozitivă și să arătați securitate. În timp, ar trebui să încercați să fiți în situații în care puteți conversa cu persoana pe care o doriți, pentru a vă putea da seama cât de unică și frumoasă sunteți!

pași

Metoda 1
Spune-le să te observe

Imagine cu denumirea Fii atractivă Pasul 3
1
Dedicați mai mult timp aspectului dvs. Luați cele 10 sau 15 minute suplimentare necesare pentru a vă arăta mai bine înainte de a vedea persoana care vă place. Chiar și lucrurile mici te pot face să fii o persoană din grup în centrul atenției tale. Dacă arăți cel mai bine, acest lucru nu numai că va face ca această persoană să vă observe, ci și să vă ofere securitatea de care aveți nevoie pentru ao orbi.
 • Fiți atenți la părul vostru. Chiar și o coafură rapidă poate face o mare diferență. În cazul particular al fetelor, siguranța se poate îmbunătăți atunci când îndreptați sau curgeți părul.
 • Dacă utilizați machiaj, ar trebui să-l aplicați bine și asigurați-vă că durează toată ziua.
 • De asemenea, asigurați-vă că aveți grijă de corpul dvs., în general, prin dormirea suficientă și îngrijirea pielii, astfel încât veți arăta proaspăt și sănătos.
 • Imaginea intitulată Atragerea fetelor fără a le vorbi Pasul 4
  2
  Arată diferit. Dacă vă imbracați diferit de alte persoane din apropiere, aceasta va fi o modalitate bună de a vă face să observați. Acest lucru este deosebit de eficient dacă vă aflați într-un mediu în care toată lumea se îmbracă într-un mod similar.
 • Dacă oamenii din școala dvs. se îmbracă într-un mod similar sau poartă o uniformă, purtați un colier sau o pereche de adidași mari care ies în evidență, astfel încât veți atrage atenția persoanei care vă place.
 • Dacă vă aflați într-un mediu profesional de lucru, utilizați ceva potrivit, dar diferit. De exemplu, purtați o cămașă de guler cu un model interesant sau o bandă de cap animat.
 • Imagine cu titlul Dress Up Jeans Step 12
  3
  Rochie în roșu Dacă vă place roșu, utilizați-l. Studiile arată că ambele sexe sunt mai atractive de oameni care poartă roșu. Luați o rochie roșie sau o cămașă din dulap pentru a capta atenția persoanei care vă place. Dacă nu vă place să purtați roșu, alegeți o altă culoare strălucitoare care vă va ajuta să ieșiți din mulțime.
 • Imaginea intitulată Atragerea fetelor fără să le vorbească Pasul 1
  4
  Nu exagerează cu îmbrăcămintea. Este ușor să exagerați atunci când încercați să impresionați persoana care vă place. Trebuie să arătați bine, dar nu uitați să purtați haine potrivite pentru situație.
 • De exemplu, dacă persoana care vă place este în clasa yoga, nu te îmbraci să mergi la clasă ca și cum ai merge la covorul roșu.
 • Nu uitați că totul este mai bun în moderare. Acest lucru se aplică și în cazul parfumurilor și colinzelor.
 • Imagine cu denumirea Flirt cu fete Pasul 7
  5
  Asigură-te că persoana pe care ți-a plăcut-o te-a văzut în apropiere. Faceți tot posibilul pentru a vă afla în linia de vedere a acestei persoane. Dacă sunteți în aceeași clasă, încercați să stați lângă ea sau în fața ei. Dacă o vedeți în sala de gimnastică, faceți exerciții în apropiere. Fă-o până când te asigură că te-am văzut și știu că există!
 • Nu ajungeți la punctul în care vă aflați aproape de persoana care vă place mai mult timp decât ar trebui. Există o diferență între a vă asigura că această persoană vă vede în apropiere și vă hărțuiește.
 • Imaginea intitulată Atragerea fetelor fără să le vorbească Pasul 10
  6
  Mai implicați Implicați în spațiul în care vedeți persoana care vă place. Dacă mergeți la aceeași școală, luați parte la o echipă sportivă sau la o activitate extracurriculară. Dacă vă oferiți voluntar cu persoana respectivă, lucrați mai multe ore. Dacă vă implicați mai mult, acest lucru vă va face mai vizibil și vă va arăta ca o persoană cu motivație și un obiectiv, care sunt calități atractive.
 • Metoda 2
  Faceți contact

  Image title Discuție cu un tip 8
  1
  Faceți cunoștință cu prietenii persoanei care vă place. Dacă te simți prea nervos să vorbești cu ea, încercați să discutați cu prietenii ei. Dacă un prieten al tău cunoaște unul dintre prietenii persoanei pe care ți-o dorești, întâlni și vorbește. Dacă nu aveți nicio legătură cu prietenii acestei persoane, încercați să întâlniți unul sau doi dintre ei vorbind prin circumstanțe obișnuite, cum ar fi o clasă sau un proiect de lucru.
  • Puteți începe conversația cu ceva simplu "Știți când este proiectul final al limbii engleze?".
  • Dacă ajungeți să vorbiți foarte mult cu prietenii persoanei pe care o doriți, o veți cunoaște sau o veți părăsi în scurt timp. Dacă vă faceți prieteni cu prietenii, aceasta va fi o modalitate de a te face să te simți mulțumit de tine.
  • Nu vorbi despre acea persoană cu prietenii săi. Dacă începeți să puneți întrebări imediat după ce i-ați întâlni pe prietenii ei, va fi evident că vă place de ea. Încercați să păstrați lucrurile casual.
 • Imagine intitulată Atragerea unei fete Pasul 7
  2
  Flirt non-verbal Dacă vă simțiți nervos când vă apropiați de persoana dorită, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă atrage atenția și pentru a vă interesa.
 • Asigurați-vă contactul vizual și zâmbetul. Contactul cu ochii și zâmbetele arată că sunteți frumos și prietenos, dar trebuie să vă asigurați că nu exagerezi. Dacă persoana nu răspunde prima dată, nu o mai face.
 • Dacă sunteți o fată, jucați cu părul, mai ales dacă este lung. Rolați-vă părul pe deget sau treceți-l în lateral. Dacă vă îndreptați atenția asupra părului, aceasta va fi o modalitate de a evidenția una dintre atracțiile dvs.
 • Imagine cu titlul Vorbește cu un tip 3
  3
  Începeți o conversație Dacă nu ați vorbit niciodată cu persoana pe care o doriți înainte, va fi timpul să vă încurajați să faceți acest lucru. Găsiți un motiv pentru a discuta cu ea, de preferință atunci când nu sunt mulți oameni în apropiere, deci ei nu vă vor întrerupe. Dacă nu o cunoașteți, vorbiți despre ceva legat de circumstanțele în care se află.
 • De exemplu, dacă așteptați la rând, întrebați această persoană dacă credeți că așteptarea merită. Dacă vă aflați în camera de odihnă la locul de muncă, discutați despre alegerea gustărilor.
 • Solicitarea de întrebări este o modalitate adecvată de a începe o conversație. De exemplu, dacă sunt în aceeași clasă, ați putea întreba ceva de genul "Hei, care este sarcina pe care a lăsat-o domnul Feinstein?".
 • De asemenea, puteți cere ajutor. Ai putea cere ajutor pentru a deschide un borcan, prinde din urmă ceva, care transportă o valiză grea sau rezolva în orice caz față de sarcini, dacă vă cere ajutor pentru persoana care iti place, acest lucru va fi o modalitate foarte bună de a începe o conversație. Acest lucru va face de asemenea să se simtă grozav despre sine, ceea ce va fi o modalitate bună de a avea o primă interacțiune pozitivă cu ea.
 • Imagine cu titlul Vorbește cu un tip 5
  4


  Vorbiți despre interesele lor comune. După ce ați început să vorbiți cu persoana care vă place, vorbiți despre tot ce aveți în comun. Prin natura lor, oamenii sunt atrasi de cei cu care au lucruri în comun - prin urmare, vorbind despre pasiuni în comun este o modalitate adecvată de a dezvolta o legătură.
 • Dacă această persoană poartă o cămașă de trupă care vă place, discutați despre trupa. Dacă vă aflați foarte des în sală, discutați despre modalitățile preferate de a rămâne în formă bună.
 • Imaginea intitulată Discutați cu un tip al pasului 9
  5
  Întrebați-i întrebările despre ea. Dacă puneți o întrebare, acest lucru vă va arăta că considerați că este interesant și că doriți să aflați mai multe despre el. Oamenii le place să vorbească despre ei înșiși - prin urmare, aceasta poate fi, de asemenea, o modalitate eficientă de a menține conversația.
 • De exemplu, întrebați ceva de genul "De cât timp ați lucrat aici?" Sau "Ce alte clase veți lua în acest semestru?".
 • Imaginea intitulată Obțineți un prieten Înapoi Pasul 8
  6
  Știu un bun ascultător. După ce puneți întrebări despre viața dvs., vă puteți îngrijora despre ceea ce veți spune în continuare, cum veți răspunde la ceea ce spuneți, ce veți face dacă există o pauză în conversație etc. Toate acestea pot fi rezolvate dacă ascultați. Este greu să asculți pe cineva și să te concentrezi pe cât de nervos ești. Pentru a asculta cu atenție, trebuie să vă opriți să vă acordați atenție și să vă concentrați asupra subiectului în cauză.
 • Încercați să răspundeți la mai multe întrebări relevante sau la ceva care arată persoana care vă place care vă interesează și le ascultați. Dacă vorbește despre cursuri de scufundări, întreabă-o cum a devenit interesată de scufundări, unde ia cursuri sau cât timp va dura pentru a obține certificarea.
 • Nu credeți că o pauză în conversație este o oportunitate de a vă schimba atenția. Conversațiile ar trebui să fie corecte, astfel încât să nu treci prin ele Tot timpul vorbiți despre persoana pe care o doriți - cu toate acestea, nu ar trebui să pară că ați aștepta ca el să respire pentru a începe să vorbească despre tine.
 • Dacă îi arăți că sunteți un bun ascultător și că vă pasă cu adevărat de ea și de ceea ce are de spus, acest lucru poate fi util pentru a face să se simtă confortabil în jurul vostru.
 • Faceți un contact vizual cu persoana care vă place (dacă acest lucru nu vă face prea nervos), acest lucru vă va arăta că vă ascultați și acordați atenție. Nu te uita la ea, ar putea fi foarte intensă, dar încearcă să treci cu ea din când în când.
 • Arătați-vă că ascultați dând din cap sau făcând un sunet afirmativ (cum ar fi "aha" sau "clar").
 • Imagine cu titlul Vorbește cu un tip 2
  7
  Faceți complimente persoanei care vă place. Indiferent cât de superficială, oamenii doresc să fie flatat. Când vorbești, încercați să faceți un compliment acestei persoane. De asemenea, un compliment este de obicei o modalitate adecvată de a păstra conversația, deoarece stabilește o nouă adresă.
 • Dacă știți persoana care vă place pentru un sport, ați putea spune ceva de genul "Te-am văzut jucând fotbal. O faci foarte bine! "
 • De asemenea, ați putea spune ceva de genul "Îmi place cămașa ta", sau să-l complimenteze pe un alt aspect al aspectului său.
 • Limitați-vă să faceți un singur compliment, astfel încât să nu arătați că vă plângeți.
 • Imagine cu titlul Atragerea unei femei Pasul 7
  8
  Râziți la glumele lor. O altă modalitate de a flatra persoana care vă place și de a vă conecta cu ei este să râdeți la glumele lor. Acest lucru vă va arăta că au un simț asemănător de umor și că veți găsi distracție. Dacă râzi împreună, aceasta va fi o modalitate excelentă de a vă conecta și de a împărți un moment.
 • În timp ce râd, chiar puteți spune "Ești atât de amuzant!".
 • Dacă vrei să flirtezi chiar mai mult, atinge brațul ei când râzi. Acest lucru oferă un alt nivel de conexiune și este o modalitate de a face această persoană să se simtă mai aproape de tine.
 • Imagine cu titlul Vorbește cu un tip 1
  9
  Stați la curent Continuă să fugi în această persoană și continuă să vorbești cu el. Salutați-o ori de câte ori o vedeți în hol sau în oraș. Luați discuțiile pe care le-au avut ultima oară când s-au văzut. Dacă credeți că vă place, flirtează mai mult sau chiar invită-o afară!
 • Metoda 3
  Fii tu insuti

  Imaginea intitulată Atragerea fetelor fără să le vorbească Pasul 2
  1
  Definiți-vă stilul Verifică-ți dulapul. Asigurați-vă că toate hainele dvs. au stilul dvs. și nu sunt pur și simplu haine pe care le-ați avut de ani de zile, deoarece nu puteți lua decizia de a le arunca departe. Hainele tale sunt o modalitate foarte bună de a te exprima și de a-ți arăta personalitatea. Dacă aveți un stil destul de definit, acest lucru poate da persoanei care vă place un sentiment al identității și motivațiilor dvs., ceea ce ar putea să le facă interesați să vorbească cu dvs.
  • Dacă vă place sportul, purtați puloverul echipei preferate. Dacă sunteți feminin și drăguț, acceptați această parte a voastră purtând haine pastelate și drăguțe.
  • Dacă sunteți mai răzvrătit, purtați un tricou și blugi negri.
  • Nu copiați stilul persoanei dorite. Simplul fapt că această persoană are un stil foarte asemănător unui clasic nu înseamnă că trebuie să te îmbraci ca și cum ai merge la un club de țară, dacă nu e stilul tău. Când vă îmbrăcați hainele, va trebui să vă simțiți confortabil și credincios.
 • Image cu denumirea atrage fete, fără a le Vorbind cu Pasul 12
  2
  Ascultați-vă vocea. Exprimați-vă când persoana care vă place este în apropiere. Dacă sunteți într-o clasă cu ea, participați și răspundeți la întrebări. Exprimați opiniile și comentariile la întâlnirile de lucru sau la club. Chiar și încercați să discutați cu prietenii de lângă această persoană. Acest lucru o va face să aibă o idee mai clară despre tipul de persoană pe care sunteți.
 • Dacă vă simțiți nervos când vorbiți cu persoana pe care o doriți, începeți cu ceva mic. Vorbește lângă ea. Încercați apoi să adresați o întrebare în timpul unei ore de curs sau într-o întâlnire. Dacă luați măsuri mici, acest lucru va face treptat să vă simțiți mai confortabil și mai sigur atunci când vă apropiați de acea persoană.
 • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul vostru pentru că vă plac Pasul 2
  3
  Au o prezență considerabilă în rețelele sociale. Rețelele sociale sunt o modalitate excelentă de a ajunge la persoana care vă place. Chiar dacă această persoană nu este prietenă pe Facebook sau nu urmărește rețelele dvs. sociale, aș putea vedea în continuare postările sau fotografiile dvs. prin prietenii dvs. în comun.
 • Încercați să vă proiectați prezența pe rețelele sociale într-un mod care să vă arate cât mai bine posibil. Publicațiile dvs. și fotografiile dvs. ar trebui să vă prezinte o persoană pozitivă și interesantă.
 • Nu ar fi trebuit să te eticheteze în nicio fotografie nefolositoare sau în care să faci ceva nepotrivit.
 • Imagine cu titlul Vorbește cu un tip al pasului 12
  4
  Dezvoltați un limbaj sigur al corpului Faceți tot posibilul pentru a vă purta în siguranță, chiar dacă persoana care vă place vă face să vă simțiți nervos. Stați erect cu un zâmbet relaxat. Nu traversați brațele, nu vă uitați la podea sau nu vă jucați cu degetele - aceste comportamente vă pot face să arătați ca o persoană protectoare sau nervoasă. De asemenea, încercați să păstrați corpul înclinat spre această persoană și nu departe de ea.
 • sfaturi

  • Deplasați-vă puțin câte puțin dacă vă simțiți nervos atunci când vă aflați în apropierea persoanei dorite. Dacă vă dedicați un timp apariției dvs., acest lucru vă poate mări siguranța în măsura necesară pentru a acționa cu mai multă îndrăzneală.
  • Nu credeți că trebuie să deveniți altcineva doar pentru a atrage atenția persoanei care vă place. Practic, dacă sunteți voi înșivă, aceasta va fi calea cea mai plină de satisfacții.
  • Nu flirtezi excesiv. Este mai bine să fii moderat și să vorbesti cu ea ca și cum ar fi o prietenă, în loc să fie prea directă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să acționați normal cu persoana care vă placeCum să acționați normal cu persoana care vă place
  Cum să atrageți persoana care vă placeCum să atrageți persoana care vă place
  Cum să atragă atenția unui omCum să atragă atenția unui om
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să fiți mai aproape de persoana care vă placeCum să fiți mai aproape de persoana care vă place
  Cum să-ți placă persoana care îți placeCum să-ți placă persoana care îți place
  Cum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timidCum să discutați cu persoana pe care o doriți, chiar dacă sunteți timid
  Cum de a face pe cineva să se simtă atras de tineCum de a face pe cineva să se simtă atras de tine
  Cum de a face ca persoana care vă place să fie prietenul tăuCum de a face ca persoana care vă place să fie prietenul tău
  » » Cum să atragi atenția persoanei care îți place

  © 2011—2020 ertare.com