Cum să atragi atenția unei fete neroditoare

Fie că sunteți un atlet care este în dragoste cu cea mai frumoasă și inteligentă fată, sau un tocilar care pur și simplu nu știu cum de a sparge gheata, capta interesul unui tocilar fată generează un sentiment plină de satisfacții. Fii inteligent, unic și poate un pic ciudat, fetele nerdy sunt cea mai diversă fată.

pași

Imaginea intitulată
1
Află ce te interesează. Există multe tipuri de tocilari și știind ce tip este, este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-ați putea face (în acest articol veți găsi o explicație mai bună). Poate fi una sau mai multe dintre următoarele:
 • Dacă purtați un tricou neagră cu accesorii de culoare neon, ascultați muzică techno sau reproduceți tema Tetris pe un instrument, este foarte probabil că sunteți un expert în tehnologie.
 • Dacă ai un tricou care spune "Rulați pentru inițiativă" în el și se numește el însuși "Adora", Eladrin Paladin dedicat reginei Raven, este probabil să fie un expert în jocul de rol.
 • Dacă purta fuste plisate și vorbește fluent japonez și îi place să vorbească "Soul Eater". "Moartea Nota" sau "Naruto", atunci ea este un fan al anime-ului, de asemenea cunoscut sub numele de "Otaku".
 • Dacă își petrece ziua și noaptea sau își planifică proiectul științific, atunci este un tocilar științific.
 • Dacă sunteți foarte încântat să vă reîntoarceți vechea consola de jocuri video și să vă petreceți timpul liber jucând jocuri video, atunci este "jucător".
 • Dacă ea este un geniu în matematică și este cel mai bun "mateatleta", atunci este un tocilar al matematicii.
 • Dacă vedeți întotdeauna citirea ei sau purtând câteva cărți, este evident că ea este o vierme.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți niște cercetări Acum, că știți ce este interesat, aflați ce îi place.
 • Dacă eo fată techno, uite "satisfacție" Benny Benassi și "Abilitatea de a iubi".
 • Dacă vă plac jocurile de rol, căutați un test gratuit World of Warcraft sau alte MMORPG-uri asemănătoare Star Wars: Vechea republică sau Runescape și verificați dacă vă plac.
 • Dacă este un otaku, întrebați ce anime vă place cel mai mult și urmăriți câteva episoade pe Internet.
 • Dacă ea este un tocilar științific, ea află ceva despre paradoxul lui Schrodinger.
 • Dacă este a "jucător", încercați să jucați anumite jocuri video.
 • Dacă sunteți un tocilar în matematică, revizuiți-vă abilitățile matematice.
 • Dacă este o vierme, faceți citirea unui hobby. Dacă vede o carte în mâinile tale, este probabil să vină la tine să vadă ce citești și să întrebi cum este cartea. De asemenea, trebuie să aflați ce fel de cărți îi place.
 • Imaginea intitulată
  3
  Zâmbiți să-i arătați că sunteți prietenos. Salută-o pe hol sau când se văd în clasa fizică (sau în biologia ta la finalul școlii). Fă-mă să te recunosc când te văd, ca să-ți amintești cum "ah, băiat!"
 • Imaginea intitulată
  4
  Spargeți gheața. O poți face Trebuie doar să spui un cuvânt de patru litere: "Alo". Probabil doriți să spuneți ceva mai mult: "Nu puteam să te văd ..." (dar vă rog, nu spuneți nimic pervers!)
 • Imagine intitulată Capturați interesul unei fete nerăbdător Pas 5
  5
  Ia-ți un risc și "Luați inițiativa". Dacă jocul "Dungeons and Dragons" Nu este familiar, inițiativa este luată când cineva își dă naștere pe 20 de fețe și persoana care are cel mai mare număr joacă mai întâi. Așteaptă până când spune ceva. Dacă zâmbești timid, atunci Luați inițiativa și spuneți: "Ce este nou?"
 • Imaginea intitulată
  6
  Observați cum gândește lucrurile prin ea. Poate că e un optimist (în care caz, încercați să nu fie pesimist sau negativ), acesta poate fi un cinic cu rasa umană (încearcă să nu facă furios pe ea, și să înțeleagă-l), sau poate fi, de asemenea, un reflexiv deschis la minte, dar Poate fi arogant și pretențios. Dacă știi ce fel de persoană este, uită-te la el "partea bună" Va fi mult mai ușor
 • Imaginea intitulată
  7


  Rugați-l să vă accepte pe Facebook, dacă are un cont. Facebook a devenit foarte renumit în comunitatea de nerd. Pentru a utiliza Facebook, puteți utiliza aplicația de chat pe browser-ul dvs. pentru o conversație obișnuită și puteți vedea informațiile (doar nu fie un stalker) să știe un pic mai mult de gusturile tale. Puteți să o urmăriți și pe Twitter.
 • Imagine intitulată Capturați interesul unei fete nerăbdător Pasul 8
  8
  Întreabă-l pentru numărul său de telefon mobil. Dacă nu aveți un telefon mobil, cereți adresa dvs. de e-mail sau numele dvs. de utilizator pe PlayStation sau Xbox Live. Găsiți o modalitate de ao contacta, chiar și prin poștă.
 • Imaginea intitulată
  9
  Dacă aveți un blog, urmați-l. Este întotdeauna bine să vezi un follower pe blogul tău. Acest lucru arată interesul dvs. pentru ceea ce aveți de spus. Discutați publicațiile dvs., evaluați-le (dacă aveți opțiunea de a face acest lucru). Dacă aveți un cont pe Facebook sau pe Twitter, postați pe perete și dați-i ceva "dragoste". Ea va iubi acest gen de acțiune dacă ea este un computer geek sau prietenul tău pe Facebook.
 • Imaginea intitulată
  10
  Fii distractiv! Chiar dacă acționați flirtaș cu câteva expresii geeky cum ar fi: "Cu voi semitonele pianului devin întregi!", sau spuneți o glumă despre ultimul episod al Doctorului Cine, fiind distractiv, este una dintre cele mai bune căi de a vă găsi calea spre inima unei fete.
 • Imaginea intitulată
  11
  Alăturați-vă grupului D&D, un atac la WoW, stai jos și urmăriți-vă Star Trek-ul preferat repetând împreună în timp ce șoptiți cuvinte de dragoste în ureche. Faceți tot ce este nevoie pentru a vă implica în viața voastră.
 • Tipuri de tocilari

  1
  Explorați variațiile de fete nerdy. Așa cum am menționat mai sus, există multe tipuri de fetiță nerdy. Unele dintre ele sunt un amestec de aceste tipuri sau pot fi unice, dar următoarele tipuri reprezintă cele mai frecvente:
  • Techno, de asemenea, cunoscut sub numele de geeks calculator: ei sunt îndrăgostiți de tot ceea ce privește tehnologia. De obicei asculta muzica techno, dar nu toate fac asta. Ei știu cum să codifice, au propriile site-uri sau bloguri. De obicei, au trucuri proprii pentru dispozitivele mici și se bucură de ultimul model al platformei lor preferate de telefon. Companiile IT sunt, de obicei, jucători. Cel mai bun mod de a te referi la un techno este să înveți ceva despre html (nu e așa de dificil!), Ascultați muzica techno și să vă înscrieți într-un forum sau cameră de chat pe care doriți.
  • Tocilar science-fiction: Adora Star Trek, Star Wars, Doctor Who, Battlestar, Galactica, Stargate și tot ceea ce are de a face cu science-fiction. Ei pot argumenta despre ce serie este mai bună, care este cel mai bun sezon și dacă primele trei filme Star Wars (IV-VI) sunt mai bune decât ultimele trei (I-III).
  • Cei dependenți de benzi desenate: petreceți tot timpul în magazinul de benzi desenate, citiți cele mai recente publicații ale seriilor preferate. Ei au fost sau intenționează să meargă la Comic-Con deghizat ca personajul lor preferat, și să aibă un truc pentru a păstra paginile de benzi desenate netede neîncrețită și în stare bună de ani de zile. Ia aceste fete la magazinul de benzi desenate (la bunatatile) si lasa-le sa vorbeasca despre inexactitatea celui mai recent film Marvel.
  • Dependent de filme: iubește filmele, mai ales cei care sunt între 30 și 60. Le place a face filme, scris script-uri, să stea în filme la domiciliu și este posibil să fi participat la un concurs. Aceste fete merg cu plăcere la film cu tine, dar nu fi surprins dacă el acordă mai multă atenție filmul decât tine.
  • Dependenta de teatru: este obsedata de a merge la Broadway si de a fi un personaj. Tind să fie melodramați și zgomotoși, chiar în culise, și le place să facă o intrare mare. În general, ei știu să cânte și este foarte probabil să cântă în timp ce spală vasele. Ia aceste fete la teatru pentru a vedea o super producție "Spectacolul de groază de la Rocky".
  • Mizeria științifică: se pare că își petrece tot timpul lucrand la proiectele științifice și învățând mecanica cuantică sau biologia. Îi place să învețe lucruri noi. Luați aceste fete la un acvariu sau la un muzeu.
  • Mateatleta: știe despre cifre. Îi place să-și stimuleze mintea cu ecuații lungi și probleme dificile. Este dificil să găsiți o dată ideală pentru acest tip de fată, dar o idee grozavă ar fi să o luați la cină și să vedeți un film și, probabil, la sfârșitul acestei sărbători pot juca șah.
  • Cel care este un vierme: ea este inteligentă și ingenioasă. Are o pasiune pentru învățare, iar mintea lui este plină de informații culturale generale despre tot ce citește. Dacă vrei să te apropii de ea "accidental", cel mai bun lucru este să mergeți la bibliotecă. De asemenea, dacă reușești să mergi la o întâlnire cu tine, întotdeauna include în plan vizita la o bibliotecă. O puteți lua la cină și apoi du-te la bibliotecă pentru a căuta cărți împreună. Sau înainte de începerea filmului, dați-i timp să mergeți la bibliotecă împreună.
  • Expertul în roluri: petreceți toată ziua jocul World of Warcraft și poate juca Dungeons & Dragon sau alte jocuri RPG o dată pe lună cu un grup de oameni. Ei trăiesc într-o lume fantezie și, uneori, o iau la extreme când joacă RPG-uri de acțiune, de asemenea cunoscute sub numele de LARPing. Ia fata asta la un târg renascentist.
  • Fanul anime sau otaku: iubește tot ce are legătură cu anime-ul și, adesea, cosplay (deghizare) cu personajul tău preferat. El este obsedat și gata pentru a rula și îmbrățișare Naruto Mello sau în cazul în care le găsesc la o convenție, aceste fete sunt foarte veselă și prietenoasă (pentru majoritatea). Luați aceste fete la o convenție anime și cumpărați multe dulciuri japoneze.

  sfaturi

  • Fii tu! Nu vrei ca ea să se îndrăgostească de persoana pe care o pretinzi a fi.
  • Dacă fetița pe care o placi este o vierme, ea este probabil bună și timidă față de oamenii pe care nu le cunoaște bine. Încercați să rupeți gheața prin a pune întrebări despre cărțile dvs. preferate, fără a sări peste orice detalii.
  • Continuați să vă învățați și să vă instruiți. Nu numai pentru fetele nerdy, dar un tip destept este întotdeauna grozav. Chiar dacă sunteți un specialist în matematică sau știință, veți fi interesați să găsiți pe cineva care este capabil, într-o oarecare măsură, să vorbească și să înțeleagă despre diferite subiecte.
  • Păstrați o minte deschisă și aveți răbdare. Încercați să fiți interesați de lucrurile pe care le spune, chiar dacă sună prost.
  • Feriți-vă de tocilari care vorbesc doar despre lucrurile lor. Trebuie să te bucuri de a vorbi cu ea!
  • Puteți să o spuneți în moduri diferite, dar tot ce aveți nevoie pentru a câștiga o femeie este să-i spuneți că este frumoasă, inteligentă și minunată.

  avertismente

  • Nu-l utilizați pentru a vă face temele, pentru a pune o altă fetiță gelos sau pentru orice altceva. Este crud și poate vrea să te răzbune pe tine.
  • Nu presupuneți că, pentru că este un tocilar, va fi ușor să vă legați de ea. Deși acest lucru este valabil pentru anumite fete, nu ar trebui luat ca regulă generală, deoarece fiecare fată este diferită.
  • NU apelați nici o fată "tocilar", cu excepția cazului în care o cunoașteți bine și folosiți termenul pentru a vă referi la ea cu dragoste sau pentru a ilustra inteligența ei. De asemenea, niciodată nu le spuneți că merită pe cineva mai bun decât tine când și când vă pun o întrebare, că răspunsul nu este niciodată "Nu știu".
  • Nu exagereaza, mai ales daca este ceva de zi cu zi. Deși este frumos să arătați interesul pentru ceea ce vă place, să mergeți la casa dvs. cu jartiere, ochelarii tipici și o cravată uriașă, puteți găsi totul ciudat, mai ales dacă îl purtați în fiecare zi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o tricou cu deschideri pe lateraleCum sa faci o tricou cu deschideri pe laterale
  Cum se joacă tetrisulCum se joacă tetrisul
  Cum să devii un geekCum să devii un geek
  Cum să faci un tampon de tricou pe care nu îl purtațiCum să faci un tampon de tricou pe care nu îl purtați
  Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)
  Cum să faci o mască ninja cu o cămașăCum să faci o mască ninja cu o cămașă
  Cum să spun lucruri dulci fetelorCum să spun lucruri dulci fetelor
  Cum să te îndrăgostești de o fatăCum să te îndrăgostești de o fată
  Cum să eviți să fii disperat pentru feteCum să eviți să fii disperat pentru fete
  Cum să-ți placă un tocilarCum să-ți placă un tocilar
  » » Cum să atragi atenția unei fete neroditoare

  © 2011—2020 ertare.com