Cum să atragi atenția unui băiat

Îți place un băiat pe care nu ți-ar plăcea? Continuați să citiți pentru a vă atrage atenția.

pași

1
Aspectul cel mai bun: Aceasta înseamnă că trebuie să urmați o rutină de igienă de bază. Periați-vă dinții, curățați adesea, periați-vă părul, puneți machiajul și tot ceea ce faceți de obicei. Puteți chiar să faceți lucruri suplimentare cum ar fi să vă puneți serul în părul dvs. pentru a străluci, a pune pe luciu de buze și orice altceva care vă face să arăți chiar mai bine. Dar nu exagerează. Când încerci prea mult, arată. Sporeste doar frumusetea naturala. Dacă începeți să puneți o mulțime de machiaj veți vedea false.
 • 2
  Începeți o conversație: Este mult mai ușor decât crezi. Chiar dacă este simplu, "îmi împrumuți un creion"? Acest lucru poate fi folosit ca o oportunitate. Dacă vă dă un cuvânt, "Mulțumesc" sau ceva de genul acesta, dați-i un zâmbet dulce. Acest lucru va iniția discuții viitoare despre lucruri care nu au nimic de-a face cu școala. Sfat: Studiile arată că atunci când folosiți frecvent numele băiatului atunci când vorbiți cu el, îi arătați că sunteți interesat, așa că schimbați "Îmi veți împrumuta un creion?" Pentru că "Îmi dai un creion, Joe?"
 • 3
  Nu încercați prea mult pentru a vorbi cu el. Aveți mult timp, nu trebuie să vă grăbiți. Dacă vorbești cu el mereu și îl vei urma peste tot, vei fi foarte triste. Este bine că vrei să studiezi cu el, dar dacă urmează să studiezi împreună acasă sau acasă, invită-l pe un prieten și să-l întrebi dacă vrea să invite pe altcineva. În acest fel nu va fi atât de evident că vă place. Și puteți să-l cunoașteți mai bine și puteți obține numărul său pentru a "planifica un grup de studii". Nimic altceva nu încearcă să fie un grup mic (prietenul tău și tu, prietenul lui și el).


 • 4
  Devino prieten cu unii dintre prietenii tăi: Există șansa ca, dacă faceți acest lucru, veți găsi la petreceri, întruniri etc. Acest lucru nu va fi foarte dificil, deoarece nu vă place nici unul dintre prietenii dvs., nu vă veți teme să vorbiți cu ei. Doar începeți o conversație ocazională, dar nu utilizați zâmbetul fluture, bine?
 • 5
  E timpul să crească flirtul. Sunteți gata să faceți mișcarea. Zâmbiți și râdeți când vorbiți cu el, păstrați contactul vizual, dați-i un compliment pe cămașa lui, chiar dacă este o atrocitate. Un alt truc pe care îl puteți încerca este cunoscut sub numele de "Model sexy". Atunci când rămâi urmărind ceva pe care îl considerați atractiv, elevii se dilată, oferindu-vă ochiul sexy. Acum, adăugați un zâmbet mic și flirt și înclinați-vă puțin capul și întoarceți-l pentru a vedea. AVERTISMENT: Este mai bine să practici în fața unei oglinzi pentru a evita cautarea înfricoșătoare.
 • sfaturi

  • Fii încrezător. Amintiți-vă, sunteți o femeie, ceea ce înseamnă că puteți să vă ocupați de relația dorită.
  • Păstrați-vă ideile ferme: Dacă vă descoperiți că faceți ceva ce nu sunteți voi, atunci este mai bine să mergeți mai departe.
  • Încercați apele: poate doriți să încercați acest lucru pe mai mulți tipi, deoarece este doar jucaus și flirt și veți vedea cine merită cu adevărat. Există mii de pești în mare care vă așteaptă să ajungeți acolo și să vă atrageți atenția.

  avertismente

  • Nu încercați prea mult, sau veți vedea foarte "ușor".
  • Nu te deranja sa flirtezi cu alti tipi in fata lui. Veți arăta doar obișnuit. Deși, pe de altă parte, nu se întâmplă nimic dacă vorbești cu alți tipi.
  • Devino interesant-râde, ridică-te, fii tu însuți. Faceți-o să pară că este distractiv să ieșiți cu voi.
  • Este bine să faceți ca lucrul să vă atragă atenția, dar să nu o ignorați.
  • Fii tu insuti Fiecare persoană are calitățile bune, nu vă fie frică să le arătați. Nu-l mutati, dar il faceti sa inceapa relatia, nu-i spuneti. BUCATAR!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți chiar mai bineCum să arăți chiar mai bine
  Cum să arăți frumos în 10 minuteCum să arăți frumos în 10 minute
  Cum să arăți bine pentru un băiatCum să arăți bine pentru un băiat
  Cum să arăți fabulos în anuarCum să arăți fabulos în anuar
  Cum să te uiți și să te simți bine în fiecare ziCum să te uiți și să te simți bine în fiecare zi
  Cum să păstrați aspectul curat toată ziuaCum să păstrați aspectul curat toată ziua
  Cum să scurtezi rutina de dimineațăCum să scurtezi rutina de dimineață
  Cum să faci niște bretele mai puțin vizibileCum să faci niște bretele mai puțin vizibile
  Cum să obții un tip să vorbească cu tineCum să obții un tip să vorbească cu tine
  Cum să-ți placă un băiat fără să faci prea multCum să-ți placă un băiat fără să faci prea mult
  » » Cum să atragi atenția unui băiat

  © 2011—2020 ertare.com