Cum să flirtezi cu o fată într-un club de noapte

În ciuda modului în care cluburile sunt prezentate în televiziune, film și muzică, acestea nu sunt paradisuri magice unde oricine poate găsi o întâlnire fără efort. Este nevoie de un efort mic pentru a întâlni pe cineva, chiar și în acest mediu! Cu toate acestea, nu ar trebui să oferi complimente briceag sau orice alt "truc" pentru a cuceri o fată într-un club. Încercați să urmați aceleași reguli de bază pe care le-ați urma în altă parte - adică să fii plăcut, să fii tu și să te distrezi. Citiți indicii pe care vi le dau și, dacă se pare că sunteți interesat, mergeți la nivelul următor.

pași

Partea 1
Du-te la club

Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 1
1
Băieți și fixați-vă. Dacă veți întâlni unii oameni, veți dori să oferiți cea mai bună prima impresie posibilă, care începe cu aspectul fizic. Din fericire, arătând bine nu necesită multă muncă: stați curat, periați dinții și purtați haine curate și curate.
 • Utilizați deodorant și puneți parfum sau alte parfumuri moderate dacă îl utilizați.
 • Imaginați-vă că veți avea o întâlnire. Vrei să fii curat și gata să faci o impresie bună.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 2
  2
  Purtați haine confortabile, dar elegante. Fără îndoială, cluburile sunt locuri fierbinți, întunecate și unde transpiră mult. Vreți să arătați prezenți, dar aveți totuși libertatea de a vă deplasa, dansa și bucurați-vă. Cu toate acestea, rețineți că fiecare club este diferit (unele au coduri de îmbrăcăminte). Poate doriți să verificați locul online sau să întrebați un prieten înainte de a pleca.
 • Încercați-l cu blugi întunecați pentru a arăta rafinat, dar totuși casual.
 • Încercați să nu purtați haine negre, deoarece luminile ultraviolete tind să creeze câteva reflexii măgulitoare. Camasi sau modele de baza in culori albastre, gri si solide arata curat si rece.
 • Imaginea intitulată Pick Up a Girl in a Club Step 4
  3
  Mergeți cu un grup de prieteni. În timp ce nu vreți să vă petreceți toată noaptea cu oameni pe care îi cunoașteți deja, prietenii din apropiere vor face mai distractiv noaptea. De asemenea, aceasta înseamnă că veți avea pe cineva să vorbească atunci când lucrurile nu se dovedesc foarte bine. Cei mai mulți oameni merg la club cu prietenii lor. În acest fel, dacă unul dintre prieteni este legat de altcineva, el va cunoaște și restul grupului.
 • Evitați să spuneți că persoanele din grupul dvs. sunt "anturajul" dvs. sau "prietenii tăi".
 • Dacă mergeți singur și nu sunteți o persoană foarte sociabilă, vă puteți simți inconfortabil. Cu toate acestea, este normal! Încearcă să te distrezi, să întâlnești oameni și să dansezi.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 3
  4
  Evitați să vă beți. Chiar dacă zvonurile indică faptul că alcoolul este o "băutură curajoasă", oamenii beți și lipsiți de griji nu sunt distractivi pentru nimeni. Nu este greșit să iei două sau trei zile în timpul nopții, dar nu trebuie să te îmbeți să vorbești cu femeile. Controlează-te astfel încât să poți fi clar și coerent. Trebuie să aveți posibilitatea să discutați cu cineva și să dansați fără să vă împiedicați.
 • Dacă aveți nevoie de un interval de timp, încercați să vă limitați la o băutură plină pe oră.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Step 5
  5
  Sa te distrezi indiferent daca stii pe cineva sau nu. Nimănui nu îi place o persoană care să caute în mod clar pe cineva să meargă la culcare. Acest lucru îi ține prietenii departe. De asemenea, în majoritatea cazurilor, este în mod evident înspăimântător. Mai important, distracția vă va face mai ușor să întâlniți pe cineva pentru că nu vă veți simți prea nervos și veți avea încredere în tine să vorbiți cu alții. Distracție emană energii pozitive!
 • Este bine să vrei să întâlnești femei când ieși. Cu toate acestea, dacă singurul motiv pentru care mergeți la un club este să găsiți femei în timp ce sunteți intoxicat cu alcool, vă veți întoarce acasă dezamăgit.
 • Partea 2
  Vorbește cu femeile

  Imaginea intitulată Pick Up a Girl in a Club Step 7
  1
  Găsiți femei care nu sunt ocupate cu altcineva. Găsirea femeii potrivite pentru a vorbi poate fi cea mai grea parte a întregului proces, dar încercați să nu gândiți prea mult la lucruri. Du-te la bar și vorbi în timp ce aștepți băutura ta. Salută o femeie care stă lângă zid sau pe marginea ringului de dans. Concentrați-vă pe zonele liniștite unde ați putea avea într-adevăr o conversație.
 • Imaginea intitulată Pick Up a Girl in a Club Step 8
  2
  Zâmbiți și introduceți-vă. Acest lucru este remarcabil de simplu și chiar foarte eficient. În timp ce ar trebui să aveți unele subiecte de conversație la îndemână, ruperea gheții nu necesită un compliment perfect. Este aproape sigur că a auzit-o înainte, așa că nu va fi distractivă sau fermecătoare.
 • Dacă zâmbește și se arată, oferă să-i cumpere o băutură. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu aveți deja o băutură.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 9
  3
  Păstrați lumina de conversație. Scopul dvs. nu este de a încerca să determinați dacă cineva este partenerul sufletului dvs., ci doar să încercați să rupeți gheața. Menționați ceva despre club, băutură sau muzică. Umorul este una dintre cele mai bune modalități de a sparge gheața. Prin urmare, a spune o glumă vă va arăta că sunteți spontan, distractiv și relaxat.
 • Evitați să discutați despre căsătorie, foști parteneri sau angajamente pe termen lung. Amintiți-vă că flirtul ar trebui să fie ușor și distractiv în loc de grave.


 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 11
  4
  Faceți complimente reale. Spunând că "Tu ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o" este neclară și nespecifică. De asemenea, este foarte probabil ca el să nu te creadă. Cu toate acestea, dacă ochii tăi sunt frumoși, ai un sentiment deosebit de modă sau părul tău este frumos, spune-i. În timp ce nu vreți să o lăudați prea mult, lăudați-o va face multe.
 • Dacă te complimentează, nu te abate sau ignora. Vă mulțumesc politicos și acceptați complimentul.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Step 13
  5
  Fii direct și dă-i dansul. Uneori, abordarea într-un mod simplu și cu încredere va fi tot ce aveți nevoie pentru a obține pe cineva care să danseze cu dvs. După ce ați zâmbit, ați făcut contact vizual și ați spus câteva cuvinte, înclinați puțin capul spre dans și invitați-o să danseze. Deși poate părea echivalentul unei cereri de donare a rinichiului în acel moment, trebuie doar să o faceți. A avea puțină încredere și a fi direct va face multe. Ați putea spune următoarele:
 • "Să dansăm".
 • "Poți să dansezi cu mine un cântec?"
 • "Îmi place acest cântec. Vrei să dansezi?
 • Imagine intitulată Deal cu un păpușar rău Pas 13
  6
  Nu luați respingerea ca ceva personal. Oamenii ne resping din multe motive, dintre care 99% nu sunt pentru ceva personal. Este posibil să aveți un partener, doriți să vă petreceți bine cu prietenii, să vă simțiți obosiți, printre altele. Nu o luați personal. Acest lucru se intampla tuturor. Viata ta nu va fi mai rea decat pentru ca o persoana ciudata intr-un club nu este interesata sa danseze cu tine.
 • Partea 3
  Ia-ți numărul

  Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 18
  1
  Citiți semnalele pe care vi le dau. Există o varietate de semne care indică faptul că cineva ar putea fi interesat, care variază în funcție de fiecare persoană. Acestea fiind spuse, există unele semne universale care indică faptul că poate cineva vrea să ia lucrurile la un alt nivel. Cu toate acestea, în cazul în care persoana respectivă întrerupe frecvent contactul vizual, refuză să stea cu dvs. sau ignoră conversația, trece mai departe, probabil că nu este interesat. Unele semne pe care o femeie se poate bucura de compania dvs. sunt următoarele:
  • Râzi, zâmbește și se pare că se simte confortabilă cu tine.
  • Spargeți bariera de contact atingând adesea brațul.
  • El glumește sau te teacă subtil.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Step 12
  2
  Îndepărtați bariera de contact odată ce au dezvoltat o anumită chimie. Dacă râde, face contact vizual cu tine și zâmbește, cel mai bun mod de a ști dacă este gata să danseze este să facă un ușor contact fizic. Când te ridici, puneți ușor mâna pe partea superioară a brațului sau pe partea inferioară a spatelui dvs. sau atingeți mâna pe bara când faceți o glumă sau spuneți un punct bun.
 • Nu țineți contactul pentru o perioadă lungă de timp sau țineți-l. Este suficient să atingeți ușor o zonă ne-amenințătoare a corpului, cum ar fi brațul sau mâna.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pasul 19
  3
  Mai întâi oferiți-vă numărul. Dupa ce a dansat, a vorbit si a petrecut un moment bun, a-i da numarul si lasati-l sa stie ca te distrezi. Este foarte probabil ca ea să răspundă și să vă dea numărul ei. Cu toate acestea, dacă nu o faceți, l-ați lăsat să ia următorul pas.
 • De exemplu, ați putea spune: "M-am distrat foarte mult și mi-ar plăcea să vă revăd. Sună-mă o altă dată.
 • Puteți încerca, de asemenea, cu "Să mergem să bem o altă băutură sau o cafea împreună în curând".
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl in a Club Pas 20
  4
  Rugați-l să petreacă noaptea împreună dacă simțiți o legătură. Dacă într-adevăr au avut un timp minunat și tu simți o scânteie între ei, spune-le. Spune-i că te distrezi și o întrebi dacă vrea să bea ceva, dacă are nevoie să o duci acasă sau dacă vrea să mănânce ceva. Dacă întrebați "Ce veți face după aceea?", Probabil că doriți să aveți ceva mai mult decât o conversație ocazională - adică doriți să vă mai vedeți mai târziu în acea noapte. Spuneți-i că vă place să beți o altă băutură sau să o duceți acasă.
 • De exemplu, ați putea spune "Să bem o băutură într-un loc mai liniștit".
 • Poți să spui și ceva de genul "Plec de aici, ai vreun plan?"
 • sfaturi

  • Nu te simți obligat să stai toată noaptea cu o femeie. El va fi în acel loc pentru a vorbi cu alți oameni. Petreceți timp și cu prietenii și rugați-i să danseze.
  • Dacă descoperiți că sunteți în partea clubului, ridicați-vă și vă mișcați. El merge încet și deliberat și găsește pe cineva cu care să vorbească.
  • Dacă o persoană indică faptul că ar dori să vorbească cu dvs. (de exemplu, face contact vizual), să ia ceva timp pentru a vorbi cu ei.

  avertismente

  • Rețineți că majoritatea femeilor din cluburi nu se întâlnesc cu persoane noi, ci se distrează cu cele pe care le cunosc deja.
  • Toți am fost respinși odată! Este normal ca nu toate femeile pe care le știi să doarmă cu tine.
  • Dacă cineva vă cere să rămâneți departe, le dați puțin spațiu sau le respingeți complet, respectați dorințele lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a începe un club doar pentru feteCum de a începe un club doar pentru fete
  Cum de a alege și de a folosi colonieCum de a alege și de a folosi colonie
  Cum sa faci parfumul sa dureze mai multCum sa faci parfumul sa dureze mai mult
  Cum să arăți curatCum să arăți curat
  Cum să păstrați aspectul curat toată ziuaCum să păstrați aspectul curat toată ziua
  Cum să mirosi cel mai bun mod posibilCum să mirosi cel mai bun mod posibil
  Cum de a începe un club de lupteCum de a începe un club de lupte
  Cum de a atrage un adolescent inteligentCum de a atrage un adolescent inteligent
  Cum să întâlnești o fatăCum să întâlnești o fată
  Cum să începeți un clubCum să începeți un club
  » » Cum să flirtezi cu o fată într-un club de noapte

  © 2011—2020 ertare.com