Cum să flirtezi cu o femeie

Știi cum se simte: ești într-un bar sau discotecă sau chiar te plimbi pe stradă când vezi cea mai uimitoare femeie din lume. Acesta poate fi incredibil de frumos sau au un ceva în zâmbetul lui care te face să vrei să afli mai multe, dar atunci când îl apropii, te nervos, uitați ce ai de gând să spui, începe să se bâlbâie și, în cazuri extreme, poate uita numele lui. Dacă doriți să știți cum să flirtezi cu o femeie fără a fi nervoasă sau timidă, începeți cu pasul 1.

pași

Partea 1
Abordare cu soliditate

Imagine cu denumirea Pick Up a Woman Step 1
1
Știți când să vă apropiați Primul pas pentru a flirta cu o femeie este să găsești femeia potrivită. Ar trebui să căutați o femeie care pare pregătită să vorbească cu o persoană nouă, fie pentru că este plictisită de partenerul ei actual, fie doar pentru că arată că dorește un pic de distracție. În timp ce nu puteți ști întotdeauna dacă o femeie dorește să vorbească cu cineva, cu cât mai multă dorință pare, cu atât veți avea mai mult succes. Următoarele sunt câteva semne care vă vor spune că trebuie să vă apropiați de el:
 • Evident, dacă te interesează. Dacă te-a privit mai mult decât o dată și chiar ți-a zâmbit când te-ai uitat unul la altul, atunci el va fi interesat de tine. Dacă prietenii tăi se uită la tine și zâmbesc nesăbuit, atunci ea (sau cel puțin unul dintre prietenii ei) va fi interesată de tine. Apropie-te acum.
 • Dacă pare plictisitor sau enervant cu persoana care îl însoțește. Poate că te vei căuta de mai multe ori când vorbești cu prietenul tău hărțuitor sau îți arăți ochii cu grupul de tipi scandaloși cu care ai venit. Haide, domn spre salvare! Este șansa voastră să vă aliniați spre ea și să o salvați. Dacă interpretați corect situația, atunci vă veți aprecia gestul.
 • Nu te apropia de el dacă e la o întâlnire, dacă lucrurile nu par să meargă bine. Dacă nu te oprești să te săruți cu data, stai departe. Dar dacă pare să fie la o primă întâlnire și pare absolut plictisitor sau dacă băiatul cu care te afli este pe telefonul tău mobil, poți să te apropii de el când băiatul nu este dacă vă simțiți suficient de curajoși.
 • Nu te apropii dacă pari că vorbești intens cu prietenul tău. Dacă sunteți într-un bun grup mare de femei, dar dacă ești singur cu o altă fată, vorbește repede și intens și nu au socializat cu grupul timp de o oră, probabil că vorbim cu ea după o lungă perioadă de timp și au multe lucruri să fie numărate
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Woman Step 2
  2
  Abordați-o cu încredere. Când ți-ai găsit scopul, trebuie să arăți că ai încredere în tine, că-ți place ceea ce faci și că ți-ar plăcea să-l cunoști, dar viața ta nu se va sfârși dacă te respinge. Amintiți-vă că majoritatea femeilor vor ști dacă vă invită la domiciliu după primele 15 minute de conversație, deci încercați să profitați de fiecare minut. Puteți obține astfel:
 • Contactați ochii. În primul rând, contactați-l cu ochii din altă parte a camerei. Apoi, asigurați-vă că o priviți în ochi când o apropii de ea. Nu trebuie sa o faci ca o persoana deranjata, dar trebuie sa aratam ca te simti destul de confortabil cu situatia sa te uiti la ea in loc sa cobori capul si sa vezi pamantul sau picioarele.
 • El zâmbește. Zâmbetul tău va arăta că ești relaxat și că nu ești nervos. Amintiți-vă: sunteți mulțumiți de cine sunteți, deci chiar dacă respingeți imediat, trebuie să mergeți cu capul ridicat.
 • Nu vă îndoiți și nu vă mișcați brațele la înălțimea pieptului. Păstrați corpul deschis: se poate întâmpla orice.
 • Dați-i atenția deplină. Fără să vă apropiați prea mult, înclinați-vă corpul spre a voastră și evitați orice distragere a atenției, cum ar fi văzând telefonul mobil la fiecare 5 secunde.
 • A avea încredere este și să te îmbraci bine. Nu trebuie neapărat să purtați haine costisitoare, dar ar trebui să purtați o tinuta măgulitoare și să dați impresia că ați spălat.
 • Imaginea intitulată 47831 3
  3
  Începeți cu piciorul drept. Când v-ați apropiat de ea, trebuie să fiți siguri să spuneți și să faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a-și face interesul. Dacă începeți prost, poate fi dificil de recuperat, deci ar trebui să lăsați o impresie bună cât mai curând posibil. Puteți obține astfel:
 • Relaxați-vă. Dacă nu vă relaxați când vă apropiați, veți observa într-o secundă și nu vă va plăcea. Ține minte că cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că te respinge. Puteți să o stați?
 • Nu utilizați o frază trită pentru a flirta. Dacă nu credeți că aveți un simț destul de ciudat de umor, evitați toate frazele de genul acesta: "Sigur că sunteți obosit, pentru că m-ați gândit toată noaptea". Femeile nu vă plac lipsa de originalitate.
 • Spune-i clar că flirtezi cu ea. În timp ce va fi fermecător cu prietenii ei, deoarece aprobarea acestuia va fi important pentru ea, trebuie să vă clar doriți atenția, nu ești genul de om care se apropie de un grup de opt femei în speranța de a câștiga unele dintre ele ( deși este adevărat).
 • Fii direct. Doar spuneți, "Vă supărați dacă mă alătur?" Dacă vă pareți plictisit de compania dvs. și vă simțiți curajoși, spuneți: "Vrei să stai cu mine? Aș vrea să-ți cumpăr o băutură.
 • Introduceți-vă Spune-i numele tău și dacă vrei să fii adorabil și formal, poți chiar să-i dai o strângere de mână.
 • Partea 2
  Dă-l interesat de tine

  Imaginea intitulată Pick Up a Woman Step 4
  1
  Fă-o să simtă că e cea mai incredibilă femeie de pe Pământ. Să fim cinstiți: toată lumea vrea să audă că sunt deosebiți. Nu folosiți frazele trite ale cât de frumoase sunt acestea. Mai degrabă, spune-i că crezi că este unic, dar spune cu sinceritate. Puteți obține astfel:
  • Întrebați-i întrebările despre ea. Nu fi intruzitiv sau întrebați întrebări personale. Întrebați-i câteva întrebări despre ea însăși, de exemplu, ce îi place să facă, dacă îi place cartierul sau chiar ce echipe preferate de sport sau emisiuni de televiziune sunt. Ideea nu este că plecați și este lăsată să se gândească "Oh, ea nu știe absolut nimic despre mine. Evident, a vrut doar să vorbească cu mine pentru că mi-a plăcut fizic.
  • Puneți-vă părerea despre lucruri. Arătați-i că opinia lui contează. Doar să-i întrebi întrebările ocazionale despre opinia lui despre cocktail-urile de la bar unde sunt sau chiar dacă îi plac noile pantofi.
  • Nu-ți fie frică să-l complimezi, chiar dacă crezi că a auzit deja totul. Dacă ea este frumoasă, interesantă sau are un mare simț al umorului, spune-i. Dacă o spui în mod obișnuit și onest, nu te va lăsa copleșit.
 • Imaginea intitulată 47831 5
  2
  Fascínala. Cheia de a lega cu o femeie nu este doar să o facă să vorbească cu tine, ci să o facă să creadă: "Mi se pare incredibil, vreau să fiu mai mult cu el". Nu numai că ar trebui să crezi că ești un tip distractiv cu care să vorbești într-un bar, dar ar trebui să te vezi în afara unui mediu public. Puteți face așa:
 • Arătați-i ce vă face deosebite. Fără îndoială, spune-i cel puțin 2 sau 3 lucruri care te fac să te întâlnești. Ați învățat singur limba japoneză sau ați petrecut 1 an pe o motocicletă în Rio de Janeiro? Excelent! Desigur, încearcă să nu inventezi.
 • Găsiți câteva linkuri în comun. Căutați punctele care au în comun, indiferent dacă aveți dragoste pentru fotbal sau pentru mâncarea mexicană, despre ce puteți vorbi. Nu mă face să mă gândesc: "Îmi place să vorbesc cu tipul ăsta, dar cred că nu va dispărea pentru că nu avem nimic în comun".
 • Spune-i ceva interesant. Arătați-i că sunteți un băiat informat și că știți despre știrile internaționale. Fără a fi plictisitor, spune-i o informație care te-a interesat recent.


 • Imaginea intitulată Pick Up a Woman Step 6
  3
  Fii tu, până la un punct. Aceasta înseamnă că trebuie să îi arătați cine sunteți într-adevăr în loc să purtați o mască, dar ar trebui să înmuiați și tonul anumitor părți ale personalității voastre, până când ea vă cunoaște mai bine, altfel ar putea să-și schimbe mintea. Puteți obține astfel:
 • Nu fi pură poza. Nu te compari ca un armăsar care cucerește multe femei. Știu doar tipul liniștit care vrea să o cunoască mai bine. Nu vorbiți despre celelalte fete din viața voastră, dar vă întrebați de ce vorbiți cu ea.
 • Arătați-i cine sunteți. Spune-i puțin despre interesele tale, ce faci la sfârșit de săptămână sau despre călătoria incredibilă cu prietenii tăi. Ideea este că știe ceva despre tine în afară de băiatul care flirtează cu ea.
 • Ține minte că nu ești cu prietenii tăi. În timp ce te poți cunoaște mai târziu, abține-te de a face glume grotești sau de a povesti povesti care te-ar putea face să vezi negativ.
 • Imaginea intitulată 47831 7
  4
  Il luminezi cu simtul umorului. Femeile îi iubesc pe bărbații care îi pot face să râdă, mai ales dacă o pot face fără prea mult efort. Trebuie să-i arătați că sunteți amuzant și că puteți ține pasul cu el. Nu o faceți să creadă că ai greu să-i faci să râdă, altfel ea îți va face rău pentru tine. Puteți obține astfel:
 • Răspunde-i cu o batjocură prietenoasă. Dacă spune ceva amuzant, nu spune doar: "Cât de amuzant!" Și râde fără să răspundă. Mai degrabă, el răspunde cu ceva la fel de amuzant pentru a arăta că sunt la același nivel.
 • Fă glume blânde. Femeile iubesc să fie tachinează, dacă se fac în mod corect. Faceți doar o mică glumă despre ceva ce spune sau despre râsul său ciudat. Acest lucru va face ca relatia sa se dezvolte la un nivel mai jucaus.
 • Distrează-te de tine. Nu fi denigrat, dar arătați-i că nu vă luați în serios și că vă puteți râde de voi înșivă.
 • Partea 3
  Retretați grațios

  Imaginea intitulată 47831 8
  1
  Țineți minte dacă nu sunteți bineveniți. Parțial retras constă, parțial, în a ști că nu sunteți bineveniți. Acest lucru se poate datora unor motive diferite. Poate că nu-i place, ceea ce nu este un lucru rău. Poate că am un prieten și nu vreau să-ți pierd timpul. Poate vrea doar să-și petreacă timpul cu prietenii ei. Indiferent de motiv, atunci când percepeți că este timpul pentru retragere, faceți-o.
  • Dacă nu mai există subiect de conversație și ea se uită la telefonul mobil sau în jurul valorii de constant, va fi timpul să vă retrageți.
  • Dacă prietenii dvs. încep să se răsucească sau să vă ignore, va fi timpul să vă retrageți.
  • Când știți că este timpul să plecați, nu vă stânjeniți spunând: "Ei bine, se pare că nu sunteți interesat" sau "Ne pare rău că vă deranjez". Doar spune: "Mi-a plăcut să vorbesc cu tine. Ne vedem mai târziu. "
  • Retrageți-vă cu un zâmbet pe buze, chiar dacă sunteți dezamăgiți.
  • Dar dacă râde foarte mult, se uită la tine, se joacă cu părul și pare să se distreze bine cu tine și vrea mai mult, va fi timpul să facem un pas înainte.
 • Imaginea intitulată Pick Up a Woman Step 9
  2
  Dacă totul merge bine, du-te la nivelul următor. Dacă v-ați descurcat foarte bine în timpul conversației și vă simțiți clar ca ei, va fi timpul să puneți cele mai interesante lucruri și să vedeți unde vă îndreptați. Ar trebui să flirtezi cu fata aia, nu? Ce mai astepti?
 • Dacă vă aflați într-un bar sau disco și lucrurile par promițătoare, puteți spune: "Ce credeți dacă mergem într-un loc mai privat pentru a vorbi?" Sau "Ce credeți că dacă plecăm aici?".
 • Dacă știi dacă fată vrea să continue să fie cu tine, dar nu vrei să-și schimbe mintea încercând să rămână singură cu ea, întreabă-o dacă ea și prietenii ei vor să meargă într-un bar mai liniștit din apropiere sau să o invite la un după petrecere cu prietenii tăi. Amintiți-vă: tocmai v-a cunoscut și, deși vă place, poate că nu vrea să se culce cu tine în prima noapte.
 • Dacă nu sunteți gata să o invitați la domiciliu, cereți-i numărul. Nu te deranja. Doar spuneți-vă că o să o invitați. Spune: "Am avut o conversație minunată și aș vrea să vorbesc mai mult cu tine cu câteva băuturi sau cină. Poți să-mi dai numărul tău pentru ao organiza?
 • sfaturi

  • Te vor respinge din când în când. Aceasta este viața: ridică-te și încearcă din nou.
  • Amintiți-vă că puteți flirta cu o femeie în locuri dincolo de baruri sau cluburi. Puteți face acest lucru într-un parc sau în cantină. În aceste locuri poate funcționa mai bine, pentru că nu se așteaptă nimic. Asigurați-vă că nu o întrerupeți dacă vrea să fie singură.
  • Rochie bine, dar mai presus de toate, în funcție de ocazie. Nu puneți o cămașă în rochie la un bar universitar și nu puneți o cămașă și papuci pentru a merge la un club de noapte.
  • Dacă vreodată ajungeți ca un "chaperone" într-un bar, nu vă fie teamă. Dacă fată cu care vrei să te ajuți, va fi excelentă pentru flirturi. Fetele apreciază foarte mult opiniile altor fete și le va fi mai ușor să se apropie de cel care vă interesează. Cu toate acestea, unele fete îl consideră fricos, așa că, atunci când o întâlniți, asigurați-vă că o veți risipi imediat.
  • Luați în considerare ideea de a merge la bar cu niște prieteni. Cel mai bun lucru este dacă grupul tău include câteva femei. Astfel, va exista mai multă mister și competență ("mă întreb dacă prietena ta este oricare dintre ei?") Și vei arăta că ești sociabil.

  avertismente

  • Amintiți-vă că nimeni nu vă datorează timpul sau atenția. Dacă nu vă simțiți așa sau dacă se îndepărtează de dvs. sau nu te uită la tine, va fi timpul să vă retrageți.
  • Dacă sunteți foarte beat, până la punctul în care abia puteți vorbi, apelați la un taxi și o trimiteți acasă. Nu vă implicați într-o femeie prea beat pentru a da consimțământul ei. Asta face chiar și cei deranjați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum arata ca o femeie de succesCum arata ca o femeie de succes
  Cum sa faci o rochie de femeieCum sa faci o rochie de femeie
  Cum să flirtezi cu o fată drăguțăCum să flirtezi cu o fată drăguță
  Cum să afli dacă o femeie este o victimă a abuzuluiCum să afli dacă o femeie este o victimă a abuzului
  Cum să nu mai hrănesc alte femeiCum să nu mai hrănesc alte femei
  Cum să arăți o femeie că ești atrasă de eaCum să arăți o femeie că ești atrasă de ea
  Cum să înțelegi femeileCum să înțelegi femeile
  Cum sa flirtezi fata cu fataCum sa flirtezi fata cu fata
  Cum să vorbim cu o femeieCum să vorbim cu o femeie
  Cum să faci o femeie să se simtă frumoasăCum să faci o femeie să se simtă frumoasă
  » » Cum să flirtezi cu o femeie

  © 2011—2020 ertare.com