Cum să flirtezi cu tipi gay

Întâlnirea cu tipii gay este dificilă. În primul rând trebuie să stabiliți dacă băiatul care vă interesează este gay sau drept. Apoi trebuie să vă apropiați de el și să începeți o conversație. Și asta presupunând că aveți suficientă încredere pentru a vă apropia de un băiat drăguț pe care nu-l cunoașteți. Ia-ți timp pentru a-ți îmbunătăți încrederea în sine și înainte să observați asta, nu vei ezita să mergi spre tipul atrăgător care-ți place atât de mult la bar.

pași

Partea 1
Obțineți încredere în voi înșivă

Imagine cu titlul Pick Up Gay Men Pasul 1
1
Faceți o poză Înainte de a pleca, stați în fața unei oglinzi, cu picioarele separate și cu mâinile pe șolduri. Gândiți-vă la Superman sau Wonder Woman. Există studii care arată că ceea ce este cunoscut sub numele de "postura de putere" Poate îmbunătăți încrederea în sine. Aceste schimbări în poziția dvs. vă dau o "impuls" minte.
 • Încearcă "poziția victoriei". Puneți brațele în formă de "V" peste cap.
 • Întindeți-vă pe scaun sau traversați picioarele și puneți-vă mâinile în spatele capului.
 • Țineți aceste poziții timp de aproximativ 2 minute înainte de a merge la bar (sau de a face ceva care este stresant pentru tine).
 • Imagine cu denumirea Pick Up Gay Men Pasul 2
  2
  Fiți atenți la aspectul dvs. Asta nu înseamnă că poți atrage un băiat numai dacă arăți bine. Este mai mult despre a te simți bine despre tine. Dacă te simți bine, vei avea mai multă încredere în tine.
 • Încercați să vă îmbrăcați cu hainele pe care doriți să le vedeți îmbrăcate. Dacă ați dorit întotdeauna să purtați un costum, puneți un costum pentru a ieși. Ideea este să folosiți ceva care vă asociați cu putere și încredere.
 • Imagine cu denumirea Pick Up Gay Men Pasul 3
  3
  Scoateți presiunea. Nu trebuie să încerci să-i impresionezi pe toți băieții de la bar, trebuie să-l găsești pe tipul care te impresionează. Concentrați atenția asupra găsirii tipilor pe care doriți să îi abordați.
 • Imagine cu denumirea Pick Up Gay Men Pasul 4
  4
  Puneți în practică încrederea în voi înșivă. Câștigarea încrederii în sine necesită timp. Nu vă așteptați să se întâmple peste noapte. Cu toate acestea, cu cât încercați mai mult, cu atât este mai probabil că veți deveni o persoană încrezătoare în sine.
 • Sentimentul de încredere este doar o parte a bătăliei. De asemenea, trebuie să acționați cu încredere. Mulți sunt de acord că persoanele cu încredere sunt atractive.
 • Partea 2
  Faceți-vă mișcarea

  Imagine cu denumirea Pick Up Gay Men Pasul 5
  1
  Du-te la locul unde vrei să întâlnești un homosexual. În timp ce este posibil să întâlniți bărbații homosexuali în orice bar vechi, veți avea mai mult noroc dacă mergeți la un bar homosexual. Nu toți oamenii din loc vor fi gay, dar veți avea mai multe șanse în favoarea ta.
  • Nu te simți obligat să mergi la baruri gay. Dacă doriți să mergeți la mai multe cluburi de noapte într-o singură noapte, mergeți mai departe! Lumea este un loc foarte progresist, dar fii atent. Unii tipi ar putea să nu-ți placă să-ți întrebi sexualitatea.
 • Imagine cu denumirea Pick Up Gay Men Pasul 6
  2
  Vino mai aproape de tipii care te interesează. S-ar putea să trebuiască să abordați mai mulți bărbați până când veți obține un răspuns. Dacă vrei să întâlnești băieți, trebuie să ieși și să vorbești cu oamenii.
 • Nu este necesar să te apropii de un om de fiecare dată când pleci. Asigură-te că ai chef să flirtezi cu băieți și să-i flirtezi cu tine.
 • Nu încercați să seduce pe fiecare bărbat pe care îl considerați atractiv. Veți da impresia de a fi o persoană falsă și asta ar putea reduce șansele dvs. de a cunoaște pe cineva.


 • Imagine intitulată Pick Up Gay Men Step 7
  3
  Nu utilizați frazele tipice pentru a le conecta. Începeți cu un simplu "alo", sau chiar cu un zâmbet. Dacă utilizați frazele tipice pentru a vă conecta cu tipii, veți fi destinați să fie ignorați sau chiar mai răi, să râdeți de voi.
 • Acest lucru nu înseamnă că nu puteți face glume pentru a sparge gheața sau pentru a face un comentariu deschis. Dimpotrivă: dacă este originală și o veți spune cu onestitate, dă-i drumul, fă-o!
 • Imagine cu denumirea Pick Up Gay Men Pasul 8
  4
  Fii drăguț Odată ce v-ați apropiat de băiatul dvs., începeți să vorbiți. Încercați să lăsați conversația să curgă în mod natural și să o păstrați simplu. Nu încercați prea mult să-l seduci.
 • Obțineți punctul. Dacă vă place tipul cu care vorbiți, atunci spuneți-i ce simțiți.
 • Imagine cu titlul Pick Up Gay Men Pasul 9
  5
  Discutați despre experiențele obișnuite. Dacă dansați pe disc, discutați cu el despre celelalte locuri pe care doriți să le dansați. Invită-l. Păstrați o conversație distractivă și confortabilă. Deși e bine să-i pui întrebări, nu trebuie să-l întrebi pe el. Lăsați conversația să meargă în mod natural.
 • Partea 3
  Ia-ți numărul

  Imagine cu titlul Pick Up Gay Men Pasul 10
  1
  Asigurați-vă că vă place. Nu trebuie să mergi să-l întrebi. Acordați atenție limbajului corpului dumneavoastră. Dacă vă urmați corpul cu a voastră și păstrați contactul vizual, este foarte clar că vă place.
  • Conversațiile prelungite reprezintă un alt semn bun. Dacă nu arăți distras și nu încercați să căutați modalități de scăpare de la dvs., puteți presupune că sunteți interesat.
 • Imagine cu titlul Pick Up Gay Men Pasul 11
  2
  Cere-i numărul. Fii simplu și direct. Nu aveți nevoie să mergeți în jurul tufișului sau să gândiți prea mult. Invită-l să aibă o cafea sau să meargă dans. Doar asigurați-vă că continuați să discutați cu el odată ce aveți numărul său, astfel încât să nu dați impresia greșită.
 • Pregătiți-vă pentru posibilitatea ca cineva să vă spună asta "nu". Chiar dacă ați avut o conversație plăcută cu cineva, poate că persoana respectivă nu vrea să meargă mai departe. Nu există nici o problemă Toată lumea primește a "nu" la un moment dat Nu vă lăsa să vă descurajeze.
 • Imagine intitulată Pick Up Gay Men Step 12
  3
  Urmați cu persoana respectivă. Nu aveți nevoie să întrebați numărul tuturor persoanelor cu care vorbiți. Dar, dacă ați trecut deja până la un băiat și ați ajuns să obțineți numărul său, continuați. Invită-l să ia o cafea sau să-i spună că vei ieși cu prietenii tăi. Poate că vrea să se alăture.
 • Este posibil ca persoana să nu vă răspundă. Dacă o faceți, puteți descoperi că cei doi nu au mult în comun sau că atracția pe care o simt a dispărut. Oricum, fie respectuos.
 • sfaturi

  • Indiferent ce faci, fii tu. Nu încercați să fiți o persoană pe care nu sunteți și nu încercați prea mult pentru a impresiona pe cineva.
  • Limba corpului este una dintre cele mai bune modalități de a judeca atracția omului pentru tine. Dacă vă mențineți un contact bun cu ochii, atingeți-vă fața sau bărbia sau vă rostogoliți mâneci, este un pariu sigur: vă place.
  • Nu este rău prea puțin emoționant aici și acolo, asigurați-vă că nu vă bateți prea mult. Oamenii le place să fie atinși, dar nu e bine să fii neplăcut. Atingerea brațului sau a umărului este o modalitate bună de a lăsa un tip să știe că vă plac.
  • Vă puteți întâlni pe băieți aproape oriunde. Nu este necesar să fiți într-un bar. Du-te la muzee, expoziții de artă sau concerte și încercați norocul.
  • Unii tipi doresc doar să se distreze și poate că cauți același lucru. Cu toate acestea, dacă doriți să găsiți o relație, aveți răbdare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să executați postura pe cap (Yoga)Cum să executați postura pe cap (Yoga)
  Cum sa faci vulturul sa poarteCum sa faci vulturul sa poarte
  Cum să faci poza de "barcă plină" în yogaCum să faci poza de "barcă plină" în yoga
  Cum să faci poziția de șezut cu o înclinare în față în yogaCum să faci poziția de șezut cu o înclinare în față în yoga
  Cum să faci poziția față-la-genunchi în yogaCum să faci poziția față-la-genunchi în yoga
  Cum să faci postura de ghirlandă în yogaCum să faci postura de ghirlandă în yoga
  Cum se face postura scaunului în yogaCum se face postura scaunului în yoga
  Cum se face ca pozitia cainelui sa priveascaCum se face ca pozitia cainelui sa priveasca
  Cum se face triunghiul să pozeze în yogaCum se face triunghiul să pozeze în yoga
  » » Cum să flirtezi cu tipi gay

  © 2011—2020 ertare.com