Cum să flirtezi cu o fată într-un bar

Ești singur și ai probleme cu întâlnirile cu fetele? Deși există numeroase aplicații de dating, puteți întâlni probabil o fată modă veche: într-un bar. Dacă sunteți în căutarea de a flirta cu o fată într-un bar, trebuie să vă pregătiți mai întâi pentru o excursie în noapte, să vă străduiți să atrageți atenția unei fete și să creați o ocazie de a flirta.

pași

Partea 1
Creșteți șansele de succes

Imaginea intitulată Conectați-vă cu o fată la un bar Pasul 1
1
Îmbrăcați-vă și pieptește-o bine. Introduceți-vă cât mai atractiv posibil prin îngrijirea și combinarea bine. Luați un duș fierbinte, piepterați părul, tăiați barba sau bărbieritul (dacă este necesar) și faceți-vă o colonie. Încercați să nu obțineți multă colonie, deoarece utilizarea excesivă poate descuraja eventualele întâlniri la bar.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o fată la un bar Pasul 2
  2
  Alegeți o bară care are cele mai mari șanse de a găsi femei singure. Trebuie să fii strategică atunci când alegi un bar pentru a întâlni femei singure, deoarece nu toate barurile au același concept în ceea ce privește concentrarea unui număr mare de femei singure. Atmosfera unui bar, spre deosebire de o discotecă sau salon, este, de obicei, mai favorabilă întâlnirii cu oamenii singuri, are o atmosferă obișnuită, iar băuturile sunt mai puțin costisitoare. Există trei tipuri principale de bare:
 • Bara de vecinătate: acesta este pub-ul local sau barul sportiv, la care pleacă clienți și oameni cunoscuți. Deși mergem la aceste baruri în fiecare weekend cu prietenii apropiați poate fi distractiv, poate că nu sunt ideali pentru a flirta cu fete. Dacă de obicei mergeți la barul din vecinătate, este posibil să întâlniți toată lumea care o frecventează și să nu întâlniți noi femei singure.
 • Baruri populare: aceste baruri sunt locuri populare pentru a petrece în centrul orașului sau sunt pub-uri de franciză care sunt de obicei ocupate la sfârșit de săptămână. Deși aceste bare sunt de obicei pline de oameni (noi și familiare), poate fi mai dificil să captezi atenția unei fete în acest mediu, mai ales în mulțime.
 • Cluburile: aceste baruri sunt considerate un pic decadente și reci, au băuturi ieftine ieftine și o atmosferă casuală. Este probabil ca cluburile să fie una dintre cele mai bune locuri pentru a se întâlni cu femei singure, deoarece persoanele care participă sunt, probabil, mai puțin conștiente de imagine și mai obișnuite cu barul.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o fată la un bar Pasul 3
  3
  Adresați-vă prietenilor unde vor întâlni fete. De asemenea, puteți apela prietenii care sunt singuri și care de obicei se duc să flirteze cu fete sau prieteni care sunt experți în domeniu. Întrebați-le care sunt barurile pe care le preferă și ce nopți sunt cele mai populare (cum ar fi noaptea fetelor sau nocturnă) într-un anumit club de noapte.
 • De asemenea, puteți încerca să căutați recenzii online ale anumitor baruri sau pub-uri pentru a ști dacă sunt locuri bune pentru a întâlni femei singure. Citiți comentariile unui bar înainte de a merge, deoarece vă pot alerta în cazul în care introduceți o primă locală pentru a flirta.
 • Imagine cu denumirea Cârlig cu o fată la un bar Pasul 4
  4
  Purtați haine care se potrivesc cu atmosfera barului. Trebuie să te îmbraci în funcție de scenariu. Dacă mergeți la un bar sau la un cartier, alegeți un costum mai casual (ca o cămașă curată și blugi). Dacă mergeți la un bar popular, puteți merge mai puțin aranjat (ca și cu o cămașă cu guler și pantaloni).
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o fată la un bar Pasul 5
  5
  Invitați niște prieteni să vă sprijine. Luați legătura cu unul sau cu doi prieteni care sunt dispuși să vă fie prieteni la bar. Alegeți prieteni care sunt încrezători și au avut succes cu fete în trecut sau unii prieteni care sunt, de asemenea, interesați să întâlnească femei singure.
 • Încercați să nu ieșiți cu un grup mare de prieteni sau cu un grup de cunoștințe, deoarece acest lucru poate copleși datele potențiale și vă poate îngreuna concentrarea asupra fetelor singure din cameră.
 • Partea 2
  Capturați atenția unei fete

  Imaginea intitulată Conectați-vă cu o fată la un bar Pasul 6
  1
  Efectuați contact vizual cu ea. Odată ce vedeți o fată pe care sunteți atrasă sau vă interesează, ar trebui să o priviți pe scurt în ochi. Evitați să vă uitați la el în mod fix sau lasciv. În schimb, uitați-vă la ea periodic și zâmbiți la ea. Dacă corespunde aspectului tău și zâmbetului tău, probabil că te interesează de tine.
  • De asemenea, trebuie să arătați limba deschisă a corpului pentru a vă arăta interesul. Păstrați-vă mâinile relaxate în partea dvs. sau țineți o băutură ocazional. Încercați să aveți corpul și capul în direcția voastră.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o fată la un bar Pasul 7


  2
  Cumpărați băuturi pentru ea și prietenii ei. Vă puteți capta atenția prin trimiterea unor băuturi la masa dvs. sau oferindu-vă să plătiți pentru băutura dvs. la bar. Uită-te la ceea ce faci înainte de a comanda ceva și cere-i barmanului ce-i trebuie. Apoi trebuie să comandați același lucru sau ceva similar pentru ea.
 • Oferind băuturi prietenilor dvs. vă va arăta, de asemenea, că puteți fi atenți la compania lor și că nu numai că încercați să le impresionați. Cumpărarea de băuturi prietenilor ei, precum și ei, va arăta, de asemenea, prietenoasă și fără amenințare.
 • Amintiți-vă că o fată nu vă datorează nici o atenție doar pentru că ați cumpărat o băutură. Cumpărați-i o băutură ca o modalitate prietenoasă de ao face conștientă de prezența voastră, dar nu ca o scuză pentru a o asediă agresiv sau a se propaga cu ea.
 • Imaginea intitulată Conectați-vă cu o fată la un bar Pasul 8
  3
  Strângeți curajul să vă prezentați. Dacă vă acceptă băutura, puteți să o luați ca un semn că este deschis să vă întâlnească. Respirati adanc si adunati curajul sa mergeti spre ea si sa spuneti "Buna ziua". Spune-i numele tău și întreabă-l despre asta. Încercați să fiți relaxați și casual în prezentarea dvs., folosind limba deschisă și non-amenințătoare a corpului.
 • Păstrați contactul vizual atunci când vorbiți cu ea și nu evitați să discutați cu prietenii ei. Arătați-i că puteți vorbi cu prietenii ei și că puteți fi drăguț să vorbiți cu ei. Totuși, mențineți atenția principală asupra ei, utilizând întrebări de bază cum ar fi "Ce faceți?" Sau "Sunteți de aici?".
 • Evitați să o lămuriți imediat, deoarece aceasta poate descuraja unele femei și vă face să arătați disprețuitoare. În schimb, să se străduiască să se angajeze într-o conversație distractivă și ușoară cu ea. De exemplu, puteți să întrebați: "Vii aici adesea?" Sau, când auziți o anumită melodie, puteți spune "Îmi place acest cântec, vă place acest grup?".
 • Încearcă să fii autentic și să te implici în ceea ce are de spus, mai ales dacă începi să-i întrebi întrebările deschise. Nu încercați să o atingeți sau să faceți o piesă în primele minute de cunoaștere reciprocă. Acest lucru va părea ciudat și, probabil, descurajat.
 • Partea 3
  Flirtezi

  Imaginea intitulată Conectați-vă cu o fată la un bar Pasul 9
  1
  Invită-o să joace la piscină sau să arunce săgețile. Sugerați-le să facă o activitate distractivă împreună, cum ar fi piscina sau aruncarea de săgeți. Dacă barul are o sală de joc, provocați-l unui joc. Făcând o activitate distractivă împreună vă pot ajuta să rupeți gheața și să vă permiteți să vă relaxați și să vă bucurați de compania celuilalt.
  • Este probabil ca ea preferă să stea și să vorbească cu dvs. în timp ce beau mai degrabă decât să joace un joc sau să facă o activitate. Vă puteți sugera a băutură joc distracție unde tu, prietenii și prietenii tăi pot juca împreună. Aceasta poate fi o modalitate amuzanta de a te cunoaste si de a te distra intr-un mod confortabil si casual.
 • Imaginea intitulată Conectați-vă cu o fată la un bar Pasul 10
  2
  Încurajați conversația deschisă și casuală. În timpul nopții, ar trebui să te concentrezi pe a vorbi cu fata care te interesează. Acest lucru poate însemna să stați aproape de ea și să spuneți glume pentru a păstra lumina dispoziției sau a face glume ușoare și amuzante în timp ce jucați un joc sau cereți mai multe băuturi.
 • Majoritatea femeilor sunt interesate de bărbați care manifestă interes pentru ei și care par sincer. Întrebați întrebări deschise în timpul conversațiilor pentru a arăta că aveți un interes în cine este ea și că o considerați atractivă. De exemplu, dacă vă interesează fotbalul, puteți spune: "În opinia dvs., ce echipă este mai bună pentru Jets sau 49ers?". Dacă vă duceți la o universitate din apropiere, întrebați "Ce studiați la universitate?"
 • Imagine intitulată Cârlig cu o fată la un bar Pasul 11
  3
  Determinați dacă sunteți unică și aveți un interes pentru dvs. Trebuie să ai curajul să întrebi pe fata dacă e singură și are interes pentru tine. Poate vă va da un răspuns clar și direct, stabilind scenă pentru a vă juca.
 • De asemenea, puteți încerca să citiți limbajul corpului pe parcursul nopții pentru a obține o idee despre intențiile dvs. Vedeți dacă păstrați contactul vizual cu dvs., râdeți la glumele dvs. și arătați limbajul deschis al corpului. De asemenea, vezi dacă corpul tău arată relaxat și se îndreaptă spre tine.
 • Imaginea intitulată Conectați-vă cu o fată la un bar Pasul 12
  4
  Faceți o mișcare, dar întoarceți-vă dacă spuneți nu. Odată ce sunteți sigură că este singură și probabil interesată, puteți face o piesă. Tipul jocului pe care îl faci depinde de intențiile tale. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri ocazionale, puteți menționa că casa dvs. este aproape sau că ați putea bea ceva în casă pentru a închide noaptea. Acesta este un indiciu clar că faceți o piesă.
 • Puteți avea mai multă intimitate fizică cu ea prin plasarea mâinii pe talie sau prin atingerea părului sau a feței. Faceți asta doar dacă ea pare interesată de tine și dacă arată o limbă deschisă a corpului care sugerează că îi place ideea de contact fizic și face ca situația să devină mai intimă în public.
 • Dacă ea nu spune sau pare a fi jenată de sugestia ta, întoarce-te și cere scuze. Spuneți-i că ați interpretat greșit intențiile sale și că respectați decizia sa. Niciodată nu încercați să vă răspândiți cu o fată sau să o convingeți să meargă acasă, dacă ea nu pare a fi interesată.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o fată la un bar Pasul 13
  5
  Folosește protecția dacă reușești să te îmbraci cu fata. Dacă reușești să te conectezi cu fata, ar trebui să folosești întotdeauna protecția. Puneți un prezervativ înainte de a face sex și întrebați-o dacă utilizează orice metoda contraceptivă. Trebuie să fiți în siguranță cu orice tip de contact sexual, deoarece ambele doresc să se distreze și să nu regrete a doua zi.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a atrage un tomboyCum de a atrage un tomboy
  Cum de a atrage o fată mai mareCum de a atrage o fată mai mare
  Cum să te conectezi cu o fatăCum să te conectezi cu o fată
  Cum să întâlnești o fatăCum să întâlnești o fată
  Cum sa obtineti toate feteleCum sa obtineti toate fetele
  Cum să obțineți feteCum să obțineți fete
  Cum să obțineți o poveste de seară cu o femeieCum să obțineți o poveste de seară cu o femeie
  Cum să obțineți un prieten americanCum să obțineți un prieten american
  Cum să flirtezi cu o fată drăguțăCum să flirtezi cu o fată drăguță
  Cum să începeți un serviciu de datingCum să începeți un serviciu de dating
  » » Cum să flirtezi cu o fată într-un bar

  © 2011—2020 ertare.com