Cum să flirtezi cu o fată

Există mulți bărbați care sunt buni în legătură cu femeile, dar, în general, nu sunt buni să explice cum o fac. Acest tutorial este conceput pentru a ajuta chiar și pe copilul mai puțin norocos (heterosexual) să înțeleagă unele dintre principiile de bază ale jocului de dating și să dezvolte o abordare care să-l ajute să audă mult mai des cuvântul "da" atunci când invită o fată pentru prima dată.

pași

Metoda 1
Cele mai de bază

Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 1
1
Extindeți-vă orizonturile Nu rămâneți blocat gândindu-vă că puteți găsi fete doar pentru a avea date când ieșiți la petrecere sau sunteți într-un bar sau într-un club. Nu știi niciodată când sau când poți întâlni o fată care este dispusă să iasă cu tine dacă îți joci corect cărțile. Cuvintele "Sunt mulți pești în mare" reflectă acest fapt. Dacă doriți să găsiți o fată care să flirtească, țineți ochii deschiși oriunde mergeți: să lucrați, cafea, pe stradă, practic în orice loc public. Pe de altă parte, există câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont:
 • Flirtul într-un supermarket este dificil. Majoritatea oamenilor nu merg la magazin sau la bancă, deoarece doresc să găsească o poveste de dragoste, așa că înțelepciunea convențională sugerează corect că barurile, cluburile sau petrecerile sunt cele mai bune locuri pentru a satisface datele potențiale. Nu vă așteptați la un răspuns bun dacă încercați să vă conectați cu fete în locuri care trebuie să meargă pentru că le cere viața.
 • Mai degrabă, gândiți-vă să mergeți la piețe în aer liber, cafenele sau alte locuri pe care oamenii le duc pentru că vor să iasă. Fetele din aceste locuri sunt mult mai probabil să fie mai receptive atunci când întâlnesc oameni noi, deoarece nu se află într-o problemă importantă.
 • Dacă nu vă așteptați să deveniți un Don Juan (notați: nu veți reuși dacă acesta este planul dvs.), efectuați un "test" înainte de a vă apropia de cineva. Fata poartă un inel de diamant pe degetul inelar? Dacă este așa, atunci este foarte probabil că ea este căsătorită (dacă inelul este în mâna stângă) sau este angajat (dacă folosește inelul în mâna dreaptă). Respectați-o și lăsați-o în pace.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 2
  2
  Înțelege dinamica (heterosexuală) între bărbați și femei. Acest lucru diferă de la o țară la alta, dar, în general, există o paradigmă clară în lumea occidentală (care este Europa, Australia și America de Nord) care definește ceea ce bărbații și femeile găsesc atractivi în sexul opus. Este într-adevăr foarte complicat, dar la un nivel foarte simplu funcționează astfel: femeile sunt în principal atrase de puterea socială și de influența - bărbații sunt atrași în principal de fertilitate și sănătate (de aceea cultura occidentală este atât de obsedată de faptul că femeile arata tineri).
 • Evident, majoritatea oamenilor printr-un adevăr matematic nu sunt deosebit de puternici într-o mare societate, dar există un univers de lucruri pe care oamenii îl pot face pentru a sugera puterea socială și, astfel, să fie mai atrăgători. Luați în considerare dezvoltarea unui simț puternic al stilului sau a unui simț ingenios al umorului. Bogăția materială arată o putere socială puternică, de aceea mulți bărbați au mașini frumoase, chiar dacă trăiesc în sărăcie. Gândiți-vă la modul în care vă puteți accentua viața pentru a vă accentua punctele forte.
 • Cea mai elementară și poate cea mai utilă modalitate de a arăta că aveți putere socială este prin a fi sigură. Prin demonstrarea abilității de a vorbi și de a acționa într-un mod sigur, puteți arăta că nu vă este frică de alți bărbați, ceea ce vă face să pari relativ puternici. Acesta este motivul pentru care se spune că încrederea este totul în lumea întâlnirii. Câștiga încredere, iar restul vor fi detalii - dar dacă nu exudați încredere, veți avea întotdeauna probleme în a primi întâlniri.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 3
  3
  Fii tu insuti, dar tu esti cel mai bun. Este important să evitați să fii fals. Femeile sunt foarte perceptive și nu te vor lua în serios dacă le respecti prin a te preface că ești o persoană pe care nu o faci. Pe de altă parte, femeile nu caută un dezastru pentru a curăța. Unul dintre marile beneficii ale unei relații lungi este libertatea de a vă împărtăși grijile și temerile cu cineva care te iubește, dar în acest moment nu ești într-o relație lungă: îți speli hainele lângă cineva cu un zâmbet frumos și o cămașă amuzantă. Nu pierdeți perspectiva. Flirtul este timpul să arăți tot ce e frumos despre tine, nu este o scuză să descarci o fată care a fost suficient de bună să te asculte.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 4
  4
  Perfectați-vă limbajul corpului Limbajul corpului este mai mult decât doar în picioare drept și de a face contact vizual: este tot setul, ceea ce faci pentru a comunica nu este doar cuvintele care ies din gura ta. Limbajul corpului este principalul mod în care ființele umane comunică între ele starea lor emoțională, fiind astfel o "limbă" foarte importantă pe care trebuie să o învățați pentru a avea succes în numirile voastre. Principalele reguli sunt următoarele:
 • Mai mult contactul cu ochii este mai bun decât contactul cu ochii zero.
 • Zâmbiți de fiecare dată când faceți contact vizual. Nu te întoarce până nu vei zâmbi.
 • Nu te uita. Încearcă să-ți ții ochii departe de corpul femeii dacă vorbești cu ea.
 • Adoptați o poziție deschisă: brațele și picioarele fără cruce, spatele umerilor, nivelul capului. Acest lucru vă va face să arătați mai încrezători, mai relaxați și mai receptivi.
 • Nu murmura Vorbiți clar și fără ezitare.
 • Înclinați ușor spre persoana care vă interesează atunci când vorbiți cu el. Aduceți capul ușor în față dacă stați.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 5
  5
  Nu uita niciodаta: Limbajul corpului este puternic, dar nu este întotdeauna clar. De exemplu, oamenii tind să atingă părțile pe care le consideră interesante atunci când îi plac pe cineva. O fată care atinge buzele sau pieptul cu o singură mână, în timp ce vorbește cu tine poate fi interesată de tine, dar poate fi și mâncărime. Luați cât mai multe indicii posibil.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 6
  6
  Aflați această mantra: face sau muri Dacă o fată este atrasă de tine, ai vrea ca ea să te informeze acum în loc de 3 ani mai târziu? Fetele se simt la fel. De aceea, încercarea de a câștiga încet o inimă a femeii prin inconveniente pare să nu funcționeze niciodată: femeile doresc ca oamenii să se apropie de ei și să le spună direct cum simt. Dacă este cu adevărat interesat să-și dorească o întâlnire, trebuie să fie dispus să-și asume riscul respingerii pentru o oportunitate.
 • Chiar și femeile care sunt foarte atrase de tine nu te vor aștepta pentru totdeauna. Ei vor decide că nu sunteți atrași de ei prin predare sau vor crede că nu ați fost niciodată suficient de curajoși pentru a le invita.
 • Când vă simțiți atras de o fată, dacă nu o invitați în aceeași zi în care ați realizat că doriți să ieșiți împreună cu ea, ar trebui să aveți aproximativ o lună sau so, pentru a vă informa intențiile. Nu așteptați momentul perfect.
 • Metoda 2
  Flirtați cu o fată

  Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 7
  1
  Aveți o linie pregătită În primul rând, știți ce veți spune fetei care ți-a capturat atenția înainte de a le spune. Nu trebuie să fie ceva deosebit de interesant, doar o invitație de a vorbi. Încercați să obțineți tema vremii dacă sunt afară, sau decorațiuni dacă se află în interiorul unei unități. La o petrecere, îi puteți spune ceva despre petrecere sau întrebați cum a întâlnit gazda. Doar planificați ceea ce îi veți spune înainte de a începe.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 8
  2
  Construiți conversația. Dacă abordarea dvs. a provocat un raspuns rece, aveți două opțiuni: renunțați sau flirtați direct cu ea și sperați pentru cele mai bune. Dacă, pe de altă parte, ați răspuns într-o manieră caldă și pozitivă, este timpul să vă lăsați să abinați abilitățile de conversație.
 • Vorbind cu o persoană pe care tocmai ați întâlnit-o este o provocare pentru amândoi. Dacă faceți mai ușor, ea o va prețui. Încercați să vă dați opinia dvs. cu privire la un subiect inconsecvent, cum ar fi muzica de fundal. Fii cinstit și observa cum răspunde. Ascultați ce spune el și întrebați-i mai multe detalii despre opinia lui. Dacă vă dați mai întâi opinia, o veți face să se simtă în siguranță pentru a fi de acord cu dvs. în opinia dvs. sau pentru a nu fi de acord.
 • Evitați conversația într-un interviu prin întrebări precum: "Ce faci?" "Unde locuiți?" "La ce școală te-ai dus?" Una după cealaltă. În schimb, schimbați întrebările prin declarații (cum ar fi "se pare că sunteți din Roma" sau "Pariez că sunteți un planificator de evenimente"). Veți fi mai îndrăgostiți și vă va oferi mai mult spațiu pentru a răspunde mai natural, ceea ce vă va ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de conversație.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 9
  3
  Utilizează umorul Umorul este universal și găsirea unei persoane care apreciază simțul personal al umorului este un sentiment minunat. Pe de altă parte, cineva care nu acordă atenție glumelor tale, cu siguranță nu te interesează sau nu merită să cucerești, ceea ce face ca umorul să fie o modalitate excelentă de a testa apa fără a fi incomod sincer despre ea.
 • Chiar dacă credeți că simțul umorului este prea rapid, subtil sau ciudat pentru a fi apreciat sau înțeles de majoritatea oamenilor, scoateți-l în timpul conversației. Dacă fata cu care vorbiți este interesată, ea va râde de glumele voastre, chiar dacă alte persoane nu o vor face.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 10
  4
  Asigurați-vă că complimentele dvs. sunt subtile. Orice compliment pe care-l spuneți ar trebui să iasă natural. Cheia pentru o conversație bună este vorba despre lucruri pe care vă simțiți confortabile. Când găsești o modalitate de ai compliment sau de a flirta cu ea, care nu rupe fluxul conversației, fă-o - în caz contrar, salva-ți liniile să te lege de tine însuți.
 • Singurul răspuns posibil care vă poate oferi un compliment evident este acela de a fi de acord (dacă este conștient de asta), de a nu fi de acord (caz în care se va simți jenată) sau de a reveni la compliment, ceea ce este în general puțin probabil, ei încep doar conversația. Este mai important să arătați că sunteți o persoană distractivă, sugerând că o găsiți atractivă, ceea ce ar fi trebuit să fie evident din faptul că ați venit să vorbiți cu ea.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 11
  5
  Arătați-i adevăratul dvs. sine. Fetele iubesc bărbații care sunt încrezători și confortabili cu ei înșiși. Nu vă fie rușine să răspundeți cu sinceritate la întrebări despre dumneavoastră. Majoritatea femeilor preferă băieții care construiesc roboți în subsolurile lor și au curajul să o spună cu un zâmbet despre băiatul care este jenat de el.
 • Nu vă fie teamă de a face unele critici ușoare (ceea ce le face ca întrebări de genul „dar asta nu e un pic prostie?“) Sau glume subtile, pe cheltuiala lor, cu condiția ca acestea nu sunt multe. Fetele apreciază atunci când bărbații par interesați, dar nu sunt orbiți, pentru că înseamnă că sunt mai puțin probabil să devină prea atașați și prea repede și fac lucruri incomode pentru ei. Pe de altă parte, cineva care face în mod constant bancuri rănitoare pe cheltuiala lor le va găsi nepoliticos și copilăresc.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 12
  6
  Cere-i numărul. Când este timpul să terminați conversația, conversația se termină și vă cere numărul. Spuneți-i că ați avut parte de mult timp, dar este timpul să mergeți acasă / la locul de muncă / oriunde intenționați să mergeți. Dacă spune că nu dorește să-ți dea numărul, fii bun și-i dorești o zi bună. Dacă dați numărul dvs., apelați-l în termen de 1 sau 2 zile și programați o întâlnire pentru weekend.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 13
  7
  Pregătește-te pentru o primă întâlnire. Primele întâlniri sunt cele care nu necesită mult timp de liniște împreună. Evitați să mergeți la concerte sau la filme. În schimb, sugerați ceva care le oferă mult spațiu pentru a vorbi și că nu costă prea mulți bani.
 • Dacă aveți o idee despre ceva neobișnuit pe care credeți că vă va plăcea, cum ar fi închirierea unei barci cu barci, o sugerați - în caz contrar, rămâneți la masă, la o cafea sau mergeți la o băutură undeva. Toate aceste opțiuni vă oferă multe oportunități pentru o conversație neîntreruptă și (dacă aveți noroc) un prim sărut.
 • Oferiți să plătiți prima întâlnire, dar nu insistați. Unele femei consideră insultătoare că un bărbat trebuie să plătească toată factura în timpul numirii și preferă să împartă costurile sau să-și plătească cota. Respect ce vrea.
 • Dă-i puțin spațiu. Aceasta este o primă dată, nu un contract de căsătorie. Odată ce ați convenit asupra locului și a timpului, nu sunați până nu este timpul pentru programare. Vor avea mult timp să vorbească.
 • Dacă te sună și te roagă să reprogramezi întâlnirea, dă-i avantajul îndoielii: la urma urmei, dacă ar vrea să te respingă, ar fi făcut-o înainte. Fiți răbdători și flexibili.
 • Metoda 3
  Flirtați cu un prieten  Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 14
  1
  Liga cu un prieten. Aceasta este o situație delicată, dar amintiți-vă că este puțin probabil ca prietenul tău să nu mai fie prietenul tău doar pentru că ai invitat-o ​​să plece, chiar dacă nu vrea să aibă o întâlnire cu tine. Cea mai mare problemă ar putea să apară de la tine, când încerci să avansezi după ce ai invitat-o. Dacă toate speranțele și visele depind de obținerea unei întâlniri cu prietenul dvs., probabil că veți avea o mare dezamăgire. Așa cum am menționat mai devreme, o dată va fi mai eficientă dacă acționați repede asupra sentimentelor dvs., în loc să le lăsați să crească în întuneric. Cu toate acestea, dacă doriți să încercați, urmați următoarele sfaturi:
 • Imagine intitulată Pick Up a Girl Step 15
  2
  Așteptați până vor avea puțin timp singuri. Acest lucru vă poate salva o mulțime de jenă în fața prietenilor tăi.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 16
  3
  Doar invită-o afară. Nu-ți declara încă iubirea. Este bine să-ți iubești prietenul, dar spunând că nu va schimba nimic, pentru că nu îți dă un motiv anume să te gândești la întâlnire. Este mai bine să vă salvați sentimentele puțin și să vă tratați oferta ca oricare alta.
 • Asigurați-vă că este clar că este o dată romantică și nu doar un moment de împărțire. Ascunderea sau ascunderea intențiilor tale nu te va ajuta deloc.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 17
  4
  Acționați cu moderare. Dacă spune el da, grozav! Dar nu este încă timp să descărcați ceva în el. La urma urmei, încă nu au avut prima dată. Dacă spune nu, nu lăsați-ți dezamăgirea să cadă asupra ei. Mai degrabă, scuză-te (ea o să înțeleagă) și du-te acasă pentru a plânge în privat.
 • Metoda 4
  Flirtați cu un coleg

  Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 18
  1
  Cunoașteți riscurile. Spre deosebire de o clasă, șansele pe care le veți avea de a lucra cu o femeie pe care doriți să o invitați, indiferent dacă sunteți de acord să ieșiți cu dvs., este mult mai mare la locul de muncă. Nu poți cere un alt partener sau nu aștepți sfârșitul semestrului, nici ea. Ținând cont de acest lucru, iată câteva reguli pe care ar trebui să le luați în considerare dacă doriți să vă conectați cu o fată din locul în care lucrați:
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 19
  2
  Nu vă recomandăm să ieșiți împreună cu un coleg. Cu cât sunteți mai aproape de cineva aflat în afara mediilor iubitoare, cu atât este mai probabil ca să ieșiți împreună sau să înfruntați această persoană să conducă la drama și nefericire. La locul de muncă, aceasta înseamnă că va fi mai bine să încercați să vă conectați cu o fată care nu lucrează foarte aproape sau foarte des, dacă este în mijlocul vostru.
 • Dacă lucrați într-o companie mare, cum ar fi un magazin sau un birou mare, încercați să vă conectați cu fete care provin dintr-un departament diferit de al tău. În acest fel, indiferent de cum merg lucrurile, puteți merge mai departe la lucru cu un disconfort minim.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 20
  3
  Fii respectuos. Evident, respectul este o componentă importantă a oricărei strategii de dating (realistă), dar la locul de muncă trebuie să fiți deosebit de conștienți de aceasta. Gandeste-te din perspectiva fetei: ea este acolo pentru că el are nevoie de locuri de muncă, nu pentru că cred că există mulți tipi frumos în spatele fiecare colț atunci când caută de lucru. Orice vă va face mai stresant slujba va reverbura pe tot parcursul vieții, pentru că nu vă puteți permite să vă opriți să lucrați din cauza unui colaborator incomod. Nu puneți niciodată o femeie în poziția de a se teme de munca ei mai mult decât ea a făcut-o înainte să o invitați.
 • Fiți scurți, plăcuți și dacă respingeți, nu apăsați și nu vă deranjați mai târziu. Chiar dacă credeți că sunteți prietenoși, probabil că nu vă apreciați insistența după ce ați spus nu. Dați-i o mulțime de spațiu.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 21
  4
  Fii discret. Mulți angajatori privesc relațiile la locul de muncă, deoarece sunt adesea însoțiți de încălcări ale productivității și comportamentului (de la pauze prea lungi pentru fumat sau argumente inadecvate pentru rupturi și altele). Dacă vrei să încerci să flirtezi cu o fată de la slujba ta, nu-ți divulga intențiile tuturor.
 • Atâta timp cât munca dvs. este mai mult sau mai puțin aceeași cu cea de ieri, șeful dvs. nu va deranjează dacă încercați să vă conectați cu cineva la serviciu sau să încheiați întâlniri regulate cu ea. Amintiți-vă: locul de muncă este pentru muncă. Totul merge în fundal, indiferent cât de interesant sau important vă păstrează.
 • Metoda 5
  Flirt cu o fată în timpul unei călătorii

  Imaginea intitulată Pick Up a Girl Step 22
  1
  Înțelegeți dinamica unei romane de călătorie. Poate că ești în oraș pentru o reuniune de familie și te duci într-un restaurant pentru cafea și stai alături de o fată frumoasă sau poate că ești într-o călătorie în întreaga țară cu autobuzul înainte de a sta jos, doar pentru a vedea ce altceva Sunt acolo. Oricare ar fi motivul, dacă vă aflați într-o situație în care nu veți mai fi acasă de mult timp, dar totuși doriți să împărtășiți un moment romantic cu o fată care vă atrage atenția, următoarele sfaturi vă pot ajuta să faceți o experiență extraordinară pentru amândoi.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 23
  2
  Fii direct. Dacă simțiți că trebuie să minți sau să omiteți informația de a vă conecta cu o fată, vă înșelați. Minciuna nu te va face nici pe tine. În plus, unele femei găsesc ideea de a avea o întâlnire cu cineva care "doar trece prin" ca fiind interesant sau interesant, deoarece este probabil să nu existe conexiuni legate. Nu veți ști niciodată până nu faceți clar această situație.
 • Călătoria este un subiect interesant de conversație, deci probabil că nu trebuie să încercați foarte greu să găsiți subiecte de discutat. Spuneți-i că vizitați câteva zile și întrebați-i despre această zonă. Cele mai multe dintre fete vor fi bucuroase să vă răspundă, oferindu-vă opiniile dvs. și așa simplitatea va începe conversația.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 24
  3
  Fii rapid Nu ai timp să fii timid sau demis. Vrei o întâlnire, ieși în seara cu cineva pe care tocmai l-ai întâlnit și poate că nu vei mai vedea. Aceasta nu este o dorință comună, dar fata nu va ști cum vă simțiți dacă încercați doar să mergeți puțin câte puțin. În loc să vă întrebați numărul, sugerați-vă că aveți o întâlnire cu dvs. acum, înainte de a pleca. Cereți idei despre unde să mergeți și să vă oferiți să plătiți factura (ca de obicei). Cheia de a flirta cu o fată pentru o scurtă aventură este să îi arăți ceea ce vrei (o noapte de distracție împreună) și să o duci.
 • Imagine cu denumirea Pick Up a Girl Step 25
  4
  Fii credincios Dacă aveți pe cineva care vă așteaptă acasă, nu căutați pe nimeni altcineva în timp ce vă aflați departe. Este laș, nedrept și va fi o povară foarte grea pentru conștiința ta. Imaginați-vă cum v-ar simți dacă ai ști că prietena ta a avut o aventură cu unele sătean ciudat dintr-un alt oraș în ultima sa reuniune de familie, în timp ce stăteai singur lipsește compania ei tot timpul. Nu merită să riscați relația actuală pentru un impuls momentan sau pentru o infatuare minoră.
 • Dacă credeți că sunteți gata să încheiați relația, faceți ce trebuie și mai bine terminați mai întâi. Nu acționa pe spatele prietenei tale. Odată ce sunteți oficial unic, veți avea sute de oportunități de a merge la flirt cu alte femei.
 • sfaturi

  • Practica: practica este într-adevăr perfectă. Pentru a elimina orice teamă de a vorbi cu femei, trăiți cu ei în fiecare zi în viața de zi cu zi. Vorbește cu ei ca și cum ar fi un alt bărbat până când te vei obișnui cu ideea că femeile sunt, de asemenea, oameni ca tine, nu mai mult sau mai puțin intimidanți.
  • Ca în orice altă performanță, este mai bine să vă faceți parte și așteptați să vedeți reacția celeilalte persoane. Cu alte cuvinte, dați cea mai bună lovitură și lăsați-o în pace. Dacă i-ai dat o impresie bună, te va anunța la timp.
  • Nu uitați să o tratați ca pe o egală. Dacă tot ce faci e să-ți fie plăcut, atunci vei fi nesigur. Dacă vreodată vă trateze ca în cazul de mai sus, atunci va călca în picioare și, evident, dacă o tratezi rău, nu ai respect pentru tine.
  • Relaxați-vă, pentru că, la sfârșitul zilei, ambii sunt pur și simplu oameni. E bine să fii nervos, dar să-ți administrezi nervii cu har și să proiectezi cât mai multă încredere posibil, în loc să lași nervozitatea să se teamă.
  • Unele femei au mulți băieți. Fii persistent, pozitiv și un gentleman, astfel încât să iesi în evidență de ceilalți.
  • Dacă aveți o întâlnire, luați în considerare o privire asupra rețelelor dvs. sociale pentru a vedea ce vă interesează. Este o modalitate excelentă de a obține idei bune de conversație pentru programare.
  • Site-uri recomandate pentru a întâlni fetele și pentru a practica ceea ce au învățat:
  • Centre comerciale
  • Cinematografe, la box-office.
  • Drumeții și alte excursii ghidate.
  • Pe plajă
  • Baruri, înainte de ora 3 dimineața. După aceasta toate peștele vândut. Dar nu beți alcool. Femeile detestă bețivii.
  • Gymnasiums.
  • Pool.
  • Făcut sport în aer liber.
 • Dacă sunteți timizi, va fi bine să începeți să discutați cu fetele online. Site-urile recomandate sunt:
 • Facebook: Facebook este o rețea socială bine cunoscută și da, ajută foarte mult la adăugarea fetelor în calitate de prieteni și vorbesc cu ei și le trimite lucruri amuzante.
 • badoo: Rețea socială foarte interesantă pentru întâlniri cu fete / băieți.
 • EllasBuscan: Site recent creat, asemănător cu Badoo, dar cu detalii de tip Meetic. Este minunat să întâlnești fete în orașul în care trăiești.
 • Meetic: Web pentru a găsi un cuplu bine-cunoscut.
 • Și bine există multe site-uri web. Lucrul este să te obligi să vorbești zilnic cu o altă fată, să fii respectuos și să pierzi timiditate. Amintiți-vă că trebuie să ascultați cu atenție și nu doar să vorbiți despre voi.
 • avertismente

  • Evitați să vă vedeți în nevoie sau nesigur. Asta nu te va ajuta deloc. Femeile nu caută un animal rănit care să aibă grijă, ci un băiat frumos și stabil cu care să se simtă bine. Amintiți-vă că pur și simplu doriți ceva de la cineva nu constituie un motiv valabil pentru acea persoană să vă dea aceasta. Dați motive bune și solide.
  • Uită-te unde văd ochii. Nu continuă să vezi o parte din corpul fetei, mai ales când vorbește cu tine. Amintiți-vă, uitându-se la ea în timp ce vorbește și rămânând cu ea privind la ea sunt două lucruri diferite. Trebuie să eviți al doilea.
  • Apariția autoproclamatei „artist pickup“ în ultimii ani a condus la apariția unei atitudini misogin față de femei axat pe termen scurt. Metodele care întruchipează această atitudine se bazează, în general, pe a fi impetuos și joacă șansele până când ai noroc și să obțină o programare. Cel mai bine este de a evita aceste tactici, deoarece acestea sunt lipsite de respect pentru femei și acestea sunt inutile în ceea ce privește asigurarea relații semnificative.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți o soțieCum să găsiți o soție
  Cum să se ocupe de copiii lipsiți de respectCum să se ocupe de copiii lipsiți de respect
  Cum să joci cel mai bun meci de fotbalCum să joci cel mai bun meci de fotbal
  Cum să atragi femeile fără să faci nimicCum să atragi femeile fără să faci nimic
  Cum să întâlnești oameni gratuitCum să întâlnești oameni gratuit
  Cum să cucerești femeileCum să cucerești femeile
  Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)Cum să obțineți un prieten gay (pentru fete)
  Cum să începeți întâlnirileCum să începeți întâlnirile
  Cum să găsiți tipul potrivitCum să găsiți tipul potrivit
  Cum să găsești cuplul lesbian perfectCum să găsești cuplul lesbian perfect
  » » Cum să flirtezi cu o fată

  © 2011—2020 ertare.com