Cum să flirtezi cu fetele când mergi pe stradă

Te-ai saturat sa incerci sa intalnesti fete in cluburi de noapte sau petreceri? Chiar vrei să știi ce arată o fată dimineața (și invers) înainte de a ieși cu ea? Întâlnirea fetelor în timp ce mergi pe stradă poate fi un pic intimidant la început, dar este o modalitate bună de a întâlni oamenii într-un cadru mai natural. Cine știe, poate că fata visurilor tale poate lucra într-o clădire din apropiere, cum altfel o poți întâlni? Acest articol vă va învăța arta flirturilor cu fete pe stradă. Fiți curajoși și poate veți găsi partenerul sufletului dvs. sau, cel puțin, veți avea o întâlnire în weekend.

pași

Partea 1
Pregătește-te să flirtezi cu fete

Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 1
1
Trebuie să fii întotdeauna pregătit să întâlnești o fată nouă. Dacă căutați să vă întâlniți fete, poate fi util să vă pregătiți fizic și mental pentru a face acest lucru.
 • Înainte de a pleca, amintiți-vă câteva anecdote amuzante pe care le puteți cita dacă aveți ocazia de a vorbi cu o fată.
 • Căutați continuu candidații potriviți în mediul dvs. Niciodată nu știi când o fată sexy o poate cheltui.
 • Acordați atenție mediului înconjurător, astfel încât atunci când apare o oportunitate pentru o scurtă discuție, vă puteți gândi rapid la un comentariu pentru a rupe gheața în ceva din moment.
 • Imagine cu titlul Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 2
  2
  Rochie bine, într-un mod care reflectă personalitatea ta. Dacă purtați un costum, dar aveți un caracter mai jovial, contradicția dintre personalitatea dvs. și hainele voastre va apărea rapid în conversație și va confunda fată sau o va face incomod. Rotiți-vă într-un mod care denotă tipul de persoană pe care sunteți, dar alegeți cele mai bune haine pe care le aveți disponibile din stilul dvs. preferat.
 • Cel puțin, asigurați-vă că hainele și părul sunt curate și reprezentative.
 • Dacă aveți puțin bani în plus, investiți într-o nouă pereche de pantofi.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 3
  3
  Află unde sunt fetele. Dacă vrei să flirtezi cu fete, trebuie să mergi acolo unde sunt. Alegeți un loc cu o mulțime de trafic pietonală pentru a ieși, ca o stradă cu multe căruțe de mâncare, pe trotuarul exterior al unei cafenele populare sau în galeria din fața unei librării. De asemenea, planificați căutarea dvs. într-o anumită perioadă a zilei, când este posibil ca fetele care trec să aibă puțin timp liber.
 • Oamenii care se grăbesc să ajungă la muncă sau la o clasă nu au probabil dispoziția de a opri și de a vorbi. Încercați să o faceți în timpul gustării sau la prânz, când mulți oameni ies la cafenea.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 4
  4
  Încercați să vă prefaceți că aveți ceva de făcut, pe lângă flirtul cu fetele. Majoritatea femeilor vor fi intimidate dacă văd un bărbat (sau o femeie) ascuns într-un colț care se apropie de fetele care se află în cădere. Nimănui nu-i place să se simtă ca o bucată de sushi pe o bandă transportoare. Inițiativa dvs. va arăta mai puțin amenințătoare și forțată dacă vă puteți preface că pur și simplu umblați ocazional sau faceți niște comisioane.
 • Deși în De fapt, mergi doar să cauți fete, este mai bine să ai o destinație în minte, în cazul în care apare ocazia de a vorbi sau de a invita pe cineva afară. De exemplu: Eram pe drumul spre piața agricultorilor, te-ai supăra pe mine?
 • Puteți încerca, de asemenea, scuza Se pierd în vecinătatea unei destinații cunoscute, astfel încât să puteți cere unei fete să vă ghideze. De exemplu: Căutam magazinul Apple, dar se pare că m-am pierdut, mă poți ajuta?
 • Partea 2
  Vino încoace

  Imagine cu titlul Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 5
  1
  Încercați să faceți contact vizual când treceți. Dacă o fată vă atrage atenția, încercați să faceți contact vizual și să zâmbiți când treceți de ea. Nu te mai uita la ea de mult timp. Uita-te în celălalt mod pentru câteva secunde pentru ai da ocazia să te uiți înapoi, dacă e interesată și ea.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 6
  2
  Uită-te înapoi și încearcă să vezi dacă te-a observat. Dacă te uiți înapoi și o surpriză uită-te la tine, zâmbește și fă-ți un salut rapid. Dacă ea zâmbește sau întoarce salutul, mergeți spre ea. Apoi continuați cu partea 3: începeți conversația.
 • Dacă nu se uită la tine, asta nu înseamnă neapărat că nu este interesată. Poate că nu te-a văzut sau poate că ți-ai pierdut privirea. Va trebui să continuați cu asta pentru a afla.
 • Dacă o surprindeți privindu-vă înapoi și repetându-vă repede, acesta este un semn că știe că încercați să vă conectați cu ea și că nu vrea nimic cu tine. Lasă-o să plece.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 7
  3
  Întoarce-te și du-te mai aproape de fata de lângă ușă. Puteți merge repede pentru a ajunge la el sau puteți să-l urmați până când ajungeți pe o trecere și trebuie să vă opriți. Dacă trebuie să faceți acest lucru, faceți câteva blocuri pentru ao aborda într-un mod calm și natural.
 • Nu o atingeți în spate sau o speriți din spate. Acest lucru poate părea amenințător.
 • De asemenea, poate fi nepotrivit și înspăimântător pentru femeie dacă alergi după ea sau dacă te apropii de ea transpirată și fără suflare. După cum a spus Han Solo: "Încercați să fiți ocazional".
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 8
  4
  Să nu-i dai jos fata. Există o linie subțire între următoarele câteva blocuri la o persoană pentru a ajunge și a vă introduce și a tulpina pe cineva. Nu urmați fata pentru mai mult de 2 sau 3 blocuri și acordați atenție semnalelor ei. Dacă nu faci mai ușor pentru ea să ajungă, probabil că nu e interesată.
 • Dacă fata pare să accelereze și nu se lasă să ajungă, știe că vrei să te apropii și încearcă să te scape de tine.
 • Dacă își scoate telefonul să facă un apel, aceasta este o altă strategie pentru a scăpa de inițiativele nedorite. Luați-l ca un semnal pentru a vă retrage și lăsați-l să plece.
 • Nu încercați să o urmați până când nu termină apelul sau următorul apel pe care îl va face va fi la poliție.
 • Nu urmați o persoană în interiorul unei clădiri de birouri sau în altă locație de afaceri.
 • Dacă se întâmplă să mergeți într-o cantină sau într-un magazin, puteți încerca să vă apropiați de ea acolo, dar amintiți-vă că există o șansă bună ca ea să se teamă de abordarea dvs. și să caute martori sau să vă ajute să vă scape de voi.
 • Partea 3
  Porniți conversația  Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 9
  1
  Când ajungi la fata, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să te scuzi că ai atras atenția. Poate că te-ai speriat dacă începi să vorbești fără nici un avertisment, așa că e bine să începi cu ceva care merge după "Iartă-mă, dar te-am văzut umblat acum câteva minute și am vrut doar să salut ..."
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 10
  2
  Încercați să rupeți gheața cu un comentariu neobișnuit despre mediul înconjurător. Dacă nu vă simțiți confortabil începând cu "scuzați-mă", încercați să faceți un scurt comentariu despre ceva ce are legătură cu zona din apropiere.
 • Dacă stați în fața unui restaurant, puteți spune: "Ceva miroase bine, nu?"
 • Dacă un autobuz pleacă lăsând o persoană la oprire, puteți comenta "Transportul public, nu?" Și căutați complicitate.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 11
  3
  Faceți un compliment specific. Mai bine, încercați să faceți un compliment care dă naștere la un fel de explicație sau răspuns. Are o pălărie interesantă? Spuneți: "Pălărie interesantă, de unde ați primit-o?" Aveți o culoare specială a părului? Test: "Parul tau este uimitor, de ce ai folosit acel ton?" Purtați cămașa trupei preferate? Poți să spui: "Este trupa mea preferată, ai mers la concert în luna trecută?
 • Rude complimente (cum ar fi "fundul bun" sau chiar "cum esti, sexi?") Va ofensa multe femei, deci e mai bine sa le eviti.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 12
  4
  Concentrează-te pe comunicarea non-verbală. 55% din comunicarea umană este vizuală, iar alte 38% este vocală, astfel încât limbajul trupului tău și modul tău de vorbire sunt mult mai importante decât orice ai spune.
 • Zâmbiți și mențineți contactul vizual.
 • Stați cu încredere, piept afară și umerii înapoi.
 • Începeți cu corpul ușor departe de ea, apoi apropiați-vă atunci când spune ceva interesant sau amuzant pentru a vă arăta interesul dvs. în creștere.
 • Încercați să vă mențineți tonul vocii scăzute și să rezistați tentației de a vorbi foarte repede.
 • Image cu titlul Pick Up Girls While Walking Down Street Pasul 13
  5
  Păstrați conversația, dar numai dacă se pare că vă place. Încercați să mențineți conversația în 2 minute întregi, chiar dacă este plictisitor. Vorbește despre vreme sau despre prezent. Întreabă-l dacă a făcut ceva distractiv în weekend sau dacă a văzut cel mai recent film Marvel. Nu contează ce spui tu, atâta timp cât păstrezi vorbirea. Cu cât conversația durează mai mult, cu atât este mai probabil să faceți o conexiune. Ar trebui să încercați să păstrați conversația cu 5 până la 10 minute înainte de a vă solicita numărul de telefon.
 • Fiți atenți la indicii pe care vi le dă în timpul conversației. Dacă schimbați subiectul, schimbați-l cu acesta.
 • Dacă o fată este interesată de tine, ea te va ajuta și își va face partea să continue să vorbească.
 • Dacă trebuie să faceți toată munca, probabil că nu faceți foarte bine și trebuie să vă pregătiți să vă îndepărtați cu demnitate.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 14
  6
  Cereți numărul de telefon. Dacă conversația dvs. inițială a mers bine, continuați și faceți următorul pas. Nu se cunosc acolo, în mijlocul străzii. Întreabă-l pentru numărul său și spune-i că îl vei suna sau îi vei trimite în curând un mesaj text. Atunci spune-i cât de fericit te simți că ai cunoscut-o și ai lăsat-o să-și continue ziua.
 • Dacă aveți timp liber, o puteți invita să meargă cu dvs. sau să aibă o ceașcă de cafea. Adesea, o face să aștepte să te cunoască mai mult vă poate oferi un avantaj, dar nu o face să aștepte prea mult.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 15
  7
  Recunoașteți când pierdeți sau când inițiativa dvs. nu este returnată. De multe ori, fata pe care o apropii pur și simplu nu te interesează. În unele cazuri, mai ales dacă abordarea dvs. este incomodă sau amenințătoare din neatenție, poate fi înspăimântătoare sau supărată. Realizați semnele și respectați întotdeauna.
 • Dacă fata nu vă răspunde, nu zâmbește în spate sau nu se uită când încercați să faceți contact vizual, probabil că nu este interesată. Încearcă să fii educat despre asta. Acceptați indiciul și treceți peste el.
 • Dacă pleacă sau pleacă, Nu încercați să o urmați, lăsați-o să plece și să nu o luați personal.
 • Dacă îți spune ceva nepoliticos, nu te răzbuna. Amintiți-vă că ați fost cel care a încercat să-i spargă viața fără invitație, nu invers. Dacă simți că ai ceva de spus, să zici Îmi pare rău că te-am deranjat sau pe tine Ia o zi bună și pleacă.
 • Imaginea intitulată Pick Up Girls While Walking Down Street Step 16
  8
  Aveți grijă să traversați granița dintre încercarea de a flirta amiabil și hărțuirea sexuală. Legile Hărțuirea sexuală variază în fiecare regiune, dar în cele mai multe locuri, să ia o inițiativă nedorită unei alte persoane este o infracțiune. Dacă încercați să flirteze cu o fată, păstrați interacțiunile respectuos și politicos (nu spun nimic nu s-ar spune în fața bunicii sau preot) și inversează primul semn de dezinteres.
 • sfaturi

  • Ieșiți într-un grup. Dacă cauți în serios o atenție feminină, ieși cu doi dintre prietenii tăi. Fiind văzut ca parte a unui grup face o impresie bună și reduce probabilitatea de a căuta suspicios. Dar nu iesi cu baieti care arata mult mai bine decat fetele tale sau fetele poate ca nici macar nu ai observat ca esti acolo.
  • Site-uri recomandate pentru a întâlni fetele și pentru a practica ceea ce au învățat:
  • Centre comerciale
  • Cinematografe, la box-office.
  • Drumeții și alte excursii ghidate.
  • Pe plajă
  • Baruri, înainte de ora 3 dimineața. După aceasta toate peștele vândut. Dar nu beți alcool. Femeile detestă bețivii.
  • Gymnasiums.
  • Pool.
  • Făcut sport în aer liber.
 • Dacă sunteți timizi, va fi bine să începeți să discutați cu fetele online. Site-urile recomandate sunt:
 • Facebook: Facebook este o rețea socială bine cunoscută și da, ajută foarte mult la adăugarea fetelor în calitate de prieteni și vorbesc cu ei și le trimite lucruri amuzante.
 • badoo: Rețea socială foarte interesantă pentru întâlniri cu fete / băieți.
 • EllasBuscan: Site recent creat, asemănător cu Badoo, dar cu detalii de tip Meetic. Este minunat să întâlnești fete în orașul în care trăiești.
 • Meetic: Web pentru a găsi un cuplu bine-cunoscut.
 • Și bine există multe site-uri web. Lucrul este să te obligi să vorbești zilnic cu o altă fată, să fii respectuos și să pierzi timiditate. Amintiți-vă că trebuie să ascultați cu atenție și nu doar să vorbiți despre voi.
 • avertismente

  • Nu fi nepoliticos
  • Deși mersul cu prietenii poate fi eficient, poate, de asemenea, să înspăimânte sau să intimideze o fată sau să o facă să se simtă amenințată de o bandă. Nu ieșiți cu un grup mare și asigurați-vă că prietenii dvs. nu se uită la fata pe care încercați să o apropiați.
  • Dacă încercarea dvs. de a conecta nu funcționează, lăsați-o să meargă. Nu apăsați pe nimeni sau veți speri oamenii.
  • Nu priviți sau fluierați la o fată.
  • Aveți o doză de prudență, ca prietenul dvs. să nu fie aproape și să fie gelos. Asta ar putea să vă aducă o surpriză neplăcută.
  • Nu fiți prea încrezători, amintiți-vă că există câteva fete care ar putea să vină la tine pentru interes materialist (caută ceva de la tine și când o au, pleacă și nu se mai întorc) sau pentru ipocrizie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să întâlnești o fatăCum să întâlnești o fată
  Cum să flirtezi cu o fată drăguțăCum să flirtezi cu o fată drăguță
  Cum să găsești cuplul lesbian perfectCum să găsești cuplul lesbian perfect
  Cum sa flirtezi fata cu fataCum sa flirtezi fata cu fata
  Cum să-ți placă o fată din GreciaCum să-ți placă o fată din Grecia
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum să faci o fată să vorbească cu tineCum să faci o fată să vorbească cu tine
  Cum să inviți o fată să iasă în liceuCum să inviți o fată să iasă în liceu
  Cum să inviți o fată la o întâlnire cu tineCum să inviți o fată la o întâlnire cu tine
  » » Cum să flirtezi cu fetele când mergi pe stradă

  © 2011—2020 ertare.com