Cum să flirtezi cu un tip într-un bar

Apropierea cu cineva într-un bar este o experiență tristă, dar nu există nici o problemă cu salutul și cu vederea ce se întâmplă. Rămâi încrezător și încercați. Cel puțin nu vei pleca acasă gândindu-te "ce s-ar fi întâmplat dacă ...".

pași

Imagine cu titlul Ridicați un tip la un pas Pas 1
1
Ieșiți cu prietenii. Distracția cu prietenii vă poate face să arătați mai interesante și mai interesante. În plus, vă va oferi un impuls de încredere și veți avea oameni care să aibă grijă de spatele dumneavoastră. Amintiți-vă că poate fi intimidant ca oamenii să se adreseze unui grup mare de prieteni. Pregătește-te pentru a sparge gheața dacă trebuie.
 • Imaginea intitulată Pick a Guy at a Bar Step 2
  2
  Alegeți bara. Fiecare bară atrage anumite tipuri de oameni. Nu este o alegere corectă, dar încercați să găsiți un loc potrivit pentru starea voastră și intențiile voastre. Dacă dansați toți oamenii din bar, ar fi mai bine să vă alăturați. Dacă toată lumea urmărește sportul, va trebui să cunoașteți cultura.
 • Imaginea intitulată Pick up a Guy at a Bar Pasul 3
  3
  Uită-te la oamenii cu care iese băiatul. Este mai dificil să te conectezi cu un băiat dacă este cu un grup de prieteni sau dacă este absorbit într-o conversație dificil de întrerupt. Cu siguranță nu încercați să flirtați cu cineva care a venit la bar cu o fată.
 • Imaginea intitulată Pick up a Guy at a Bar Pasul 4
  4
  Acționați cu încredere. Cu cât sunteți mai relaxați și încrezători, cu atât veți avea o impresie mai bună.
 • Image cu titlul Ridicați un tip la un bar Pasul 5
  5
  Contactați ochii. Dacă nu stați lângă băiat, poate fi dificil să începeți o conversație. Uită-te în ochii din cealaltă parte a camerei. Dacă doriți să creșteți senzualitatea, zâmbiți cu jumătate de zâmbet, înclinați-vă capul în lateral și aruncați o privire încet.
 • Dacă nu sunteți sigur că băiatul vă interesează, luați-o ușor. Luați ocazional contactul cu ochii în decurs de 10 sau 15 minute. Dacă te mai privește în ochi, continuă.
 • Imaginea intitulată Pick up a Guy at a Bar Pasul 6
  6
  Gândește-te la un spărgător de gheață. Înainte de a vorbi cu băiatul, gândiți-vă la ceva de spus. Un compliment specific este o modalitate bună de a începe. Spune-i de ce ai pus ochii pe el și nu pe alți băieți la bar. Doar fii atent să nu fii ca o fată agresivă. La început, trebuie doar să încercați să vă prezentați.
 • Dacă sunteți foarte timid, rugați-l pe băiat să facă o fotografie cu tine și cu prietenii tăi.
 • Evitați liniile brânzeturilor să flirteze.


 • Imaginea intitulată Pick a Guy at a Bar Pasul 7
  7
  Introduceți-vă Dacă el pare interesat și nimeni nu se blochează pe braț, atunci este timpul să vă faceți mișcarea. O prezentare sinceră este de obicei cea mai bună opțiune. Dacă nu te apropie după ce îl privește în ochi, mergi până la capătul barului, spune-i numele tău și adaugă-l "Am crezut că ar trebui să ne cunoaștem unul pe celălalt". "Vrei să dansezi?" sau "Te deranjează dacă stau jos?". Subtextul este evident.
 • Dacă nu vrei să fii foarte evident, așteaptă până se ridică și "poticni peste el".
 • "Vrei să-mi faci o băutură?" Nu este o modalitate proasta de a incepe, dar aparand cu propria ta bautura, este mai evident ca esti interesat de ea si nu ca incerci sa economisesti niste dolari. Puteți chiar oferi să-i cumpărați o băutură, în cazul în care nu are una.
 • Imaginea intitulată Pick up a Guy at a Bar Pasul 8
  8
  Uită-te la răspunsul lui. Mulți oameni vor răspunde automat cu complimente sau declarații plăcute. Dacă copilul este într-adevăr interesat de tine, el va continua să facă contact vizual și se va strădui să facă progresul conversației. Dacă pari distras sau dezinteresat, îți ceri scuze. Poate că nu căutați aceleași lucruri ca și dumneavoastră.
 • Image cu titlul Ridicați un tip la un bar Pasul 9
  9
  Faceți o conversație Acționați în mod natural și bucurați-vă de o conversație amicală cu băiatul. flirt E bine, dar chiar și râzând și zâmbind ajuta foarte mult să facă o conexiune. Dacă întâmplați ce vorbește el și prietenii săi (și este ceva care vă interesează cu adevărat), adăugați-vă propria opinie sau faceți o glumă despre asta.
 • Dacă nu știți ce să spuneți, întrebați mai multe despre el sau despre ce a spus el. Oamenii se bucură de vorbă despre ei înșiși
 • Imaginea intitulată Pick a Guy at a Bar Pasul 10
  10
  Fiți atenți la reflecție. probabil "reflejes" pentru oamenii care vă interesează în mod inconștient. Aceasta înseamnă că vă copiați subtil postura, gesturile și acțiunile dvs. Nu încercați să o faceți în mod intenționat (ceea ce poate părea un pic ciudat) - cu toate acestea, Poți căuta semne că o face cu tine. Reflectarea este un semn clar de interes.
 • Imaginea intitulată Pick up a Guy at a Bar Pasul 11
  11
  Fii clar despre intențiile tale. Vrei o aventură de o noapte sau o întâlnire? Doriți să obțineți numărul de telefon sau pur și simplu o conversație flirteală? Cele mai multe dintre aceste lucruri sunt comunicate în cursul unei conversații, dar uneori trebuie să fii direct. Dacă nu înțelege sugestiile tale, spune-i "Să mergem la mine acasă" sau "Care este numărul dvs. de telefon?". Poate că el acceptă sau nu poate căuta aceleași lucruri ca tine.
 • sfaturi

  • Dacă respingeți (sau dacă nu sunați niciodată), luați-o ușor. Dacă te superi, o să-ți ruinezi singură noapte. Acest lucru se întâmplă tuturor oamenilor și adesea nu are nimic de-a face cu atractivitatea.

  avertismente

  • Realizarea comentariilor sexuale excesive poate fi neplăcută, mai ales dacă tocmai ați cunoscut pe cineva. Asigurați-vă că sunteți interesat și că arăți ca o persoană cu care puteți să o faceți înainte de a încerca.
  • Utilizați cea mai bună judecată atunci când vă întâlniți cu străinii. Nu țineți niciodată ochii de pe băutură sau nu spuneți adresa într-un loc în care altcineva poate să asculte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți faci personalitatea să iasă în evidențăCum să-ți faci personalitatea să iasă în evidență
  Cum să uiți o experiență umilitoareCum să uiți o experiență umilitoare
  Cum să cucerești femeileCum să cucerești femeile
  Cum să te distrezi la o petrecere unde toată lumea se îmbatăCum să te distrezi la o petrecere unde toată lumea se îmbată
  Cum de a găsi prieteni buni ca un adultCum de a găsi prieteni buni ca un adult
  Cum să eviți dramele cu prieteniiCum să eviți dramele cu prietenii
  Cum să eviți să fii acuzat de flirtCum să eviți să fii acuzat de flirt
  Cum de a face pe toată lumea să se simtă specialăCum de a face pe toată lumea să se simtă specială
  Cum sa faci un baietel sa danseze cu tineCum sa faci un baietel sa danseze cu tine
  Cum să ne ocupăm de oamenii care vorbesc în spatele tăuCum să ne ocupăm de oamenii care vorbesc în spatele tău
  » » Cum să flirtezi cu un tip într-un bar

  © 2011—2020 ertare.com