Cum să se ocupe de o persoană care suflă

Momentul în care descoperi că te întâlnești sau că trăiești cu un iubit care este un moment crucial în relația ta. Problema cu oamenii care suferă sau se află într-o stare proastă este că este o formă de manipulare pentru a face pe alții să-și îndeplinească dorințele. Și trebuie să cedezi, va continua să se întâmple. Poate că aceste sugestii vă vor ajuta să schimbați lucrurile în bine.

pași

Imaginea intitulată Iubiți-vă soțul încă o dată Pasul 05
1
Recunoașteți un fel de stare proastă. Personajele moody pot fi bărbați sau femei - au tendința de a fi oameni care rezolvă conflictele, evitându-le și ascunzându-se undeva sau aruncând o privire. Toată lumea a auzit de omul arhetipal care conduce grădină vărsat sau o femeie bosumflată și oftează în timp ce stă neliniștit la vederea persoanei care vrea herir- acestea sunt stereotipuri de oameni irascibil cu ceva adevăr în ele. Unele semne includ:
 • Ascundeți sau retrageți.
 • Refuzând să vorbească cu dvs. pe tot parcursul zilei / roche / orice perioadă de timp pe care o considerați potrivită.
 • Seamănă cu un băiețel în comportamente, suspină, traversează brațele, poate chiar călcâie aici și acolo.
 • Înghețată, atitudine rece și negativă pentru a corespunde sentimentelor și afecțiunilor.
 • Ele pun obiecte între ele și tine, ca ziarul sau o carte, televizorul, o încrucișare, astfel încât în ​​prezența ta să pot continua să vă ignor, chiar și în public.
 • Ei se dezghețe o clipă atunci când cineva se apropie de el sau ea, dar tot obtinerea cumpătul și se întoarce sale de a bloca totală în momentul în care cealaltă persoană se află în afara razei auditive. Acesta din urmă semnalul este un semn de avertizare reală, în cazul în care sulky poate activa și dezactiva farmecul în acest fel, ai învățat, probabil, acest obicei la perfecțiune și știe cum să apăsați și lipsă de respect pentru cei care cad.
 • Imagine intitulată
  2
  Nu luați-o la inimă. Ce se întâmplă este că domnul sau doamna Moody încearcă să te facă să-ți asumi responsabilitatea pentru imaturitatea emoțională. Din păcate, dacă îți pasă de contul tău, vei fi câștigat și vei fi învățat că o poți face din nou cu același profit pentru el / ea. În schimb, vedeți aceasta ca o problemă de a nu fi în stare să vă împăcați cu voi și să vă răzbunăți cu voi înșivă, încercând să scăpați de imaturitatea emoțională și să vă simțiți rău. Dacă îți dai seama că nu este vorba despre nevoia de a răspunde, ci despre necesitatea de a aștepta ca educația ta rău să treacă, va fi mai bine pentru tine.
 • Imaginea intitulată Deal cu un iubit Cine scuipă Pasul 03
  3
  Nu vă mulțumiți. Reacționând ca și cum ai avea nevoie de răsfăț, liniștiți-vă și sugeți pentru a înmuia tăcerile, fluierul de atacuri și tantrumi, permiteți-i să se întâmple în jurul vostru și să se încheie vă controlați. Cu cât sunteți mai de acord cu o persoană moody, cu atât veți fi mai mult te plimbi pe vârfuri în jurul tău. În loc de a alerga după el / ea cerând iertare pentru existente și tiptoeing nervos pe el / ea, încercați următoarele:
 • Ignorați comportamentul și continuați cu ziua, ca și cum starea de spirit proastă nu se va întâmpla. După cum sa menționat în pasul anterior, dacă nu o luați la inimă, va fi mai ușor să faceți acest lucru. gândi "Și dacă vrea să mă învinuiască? Are un test serios de conștiință internă cu care să meargă înainte."
 • Asteptati-i pe moody sa-si asume responsabilitatea emoțiile în timp ce vă asumați responsabilitatea pentru dvs.
 • Așteptați ca persoana cu probleme să vă onoreze prezența. El este cu adevărat nepoliticos când se retrage, se comportă frig și încearcă să te controleze în felul ăsta. Aceasta denotă o mare lipsă de respect și aceasta nu este baza unei relații iubitoare.


 • Imaginea intitulată
  4
  Așteptați modificările Atunci când o persoană moodyvă vede că comportamentele lor manipulative nu funcționează cu dvs., este posibil ca acestea să pună capăt comportamentului lor și să-și realimenteze estimarea față de dvs. Ori te descurci sau poți pleca, pentru că nu ești interesat să fii într-o poziție în care nu poți controla. Acesta este un risc pe care trebuie să-l luați. Este mai bine să fii respectat și tratat ca o persoană întreagă decât să fii slăbit și să-i lași să te încurce.
 • Imaginea intitulată Încheiați o etapă de control sau de manipulare 04
  5
  Pe de altă parte, dacă nu vă schimbați comportamentul ca răspuns la indicațiile comportamentale, continuați. Dacă ați încercat să ignore starea de spirit proasta si de a cere respect, dar se întâmplă, să ia o respirație profundă și într-adevăr ia în considerare dacă merită să trăiesc cu acest copil-adult în viața ta. Cel mai probabil nu, și pentru că nu se poate (și nu ar trebui să încerce să) schimbe o altă persoană, veți găsi că, dacă sunteți atât în ​​căutare de model de control-vă în acest fel, atunci poate că nu se va opri, indiferent cât de determinat să refuzați să acceptați starea de spirit proastă. Nu te mai lasa sa-ti controlezi starea de spirit pentru viata ta - spune-i ca este interesant sa stii dar ai mai multe de facut.
 • sfaturi

  • Evitați să confuzi o nevoie ocazională de a vă retrage din punct de vedere emoțional din motive de spațiu și de timp pentru tine, cu o nevoie obișnuită de a sufoca. Cu toții avem nevoie de puțin timp unul de celălalt din când în când - semnul de poveste trebuie să fie că nu este încercat în mod continuu ca o modalitate de a "să fie legate de".
  • Când voi doi sunteți dispuși să vorbiți, spuneți-i persoanei pe care doriți să o înțelegeți ce se întâmplă atunci când se liniștește, vă ignoră sau este închis. Nu există nici un bine sau rău și nu îl rogi să-și apere acțiunile. Doar să fie clar că încercați să înțelegeți, astfel încât să puteți lucra cu mecanismul dvs. de apărare.

  avertismente

  • Relatarea unei persoane rău-temperat la o altă persoană rău-temperat face lucrurile mult mai rău și dovedește că ambele au probleme de imaturitate emoțională. În acest caz, nu este o idee bună ca vreunul dintre voi să vă implicați în relații romantice până când nu l-ați rezolvat!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți ignori soțulCum să-ți ignori soțul
  Cum să facem față pierderii unui iubitCum să facem față pierderii unui iubit
  Cum de a rezolva lucrurile cu un iubit care moareCum de a rezolva lucrurile cu un iubit care moare
  Cum de a ajuta un iubit care suferă de tulburare de personalitate prin evitareCum de a ajuta un iubit care suferă de tulburare de personalitate prin evitare
  Cum să nu mai fii răuCum să nu mai fii rău
  Cum se descrie depresiaCum se descrie depresia
  Cum să identificați semnele de depresie la bărbațiCum să identificați semnele de depresie la bărbați
  Cum să se ocupe cu oamenii negativiCum să se ocupe cu oamenii negativi
  Cum să aplicați legea gheții cuivaCum să aplicați legea gheții cuiva
  Cum să nu mai hrănesc alte femeiCum să nu mai hrănesc alte femei
  » » Cum să se ocupe de o persoană care suflă

  © 2011—2020 ertare.com