Cum să te descurci cu un cuplu înșelător

Aflând că partenerul tău te inserează este un sentiment groaznic și dureros. Cu toate acestea, există multe modalități de a trata infidelitatea. Comunicarea deschisă este un început bun. Indiferent dacă decideți să vă împăcați cu partenerul dvs. sau nu, trebuie să aveți grijă și de nevoile personale.

pași

Partea 1
Vorbește despre infidelitate

Imagine intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 1
1
Vorbește despre incidentul de infidelitate cu partenerul tău. Odată ce partenerul tău recunoaște că ți-a înșelat sau te-a descoperit, vorbește despre situație. Deoarece aceasta este o situație volatilă, puteți lua în considerare discutarea problemei cu ajutorul unui terapeut de familie și căsătorie, al clerului sau al psihologului. Terapeutul te poate ajuta să înveți tehnici eficiente de comunicare. Aflați mai multe despre incident va clarifica unele dintre mister (dacă nu știți ce sa întâmplat, puteți obsesii despre ceea ce s-ar fi întâmplat). Dacă alegeți să începeți reconstruirea relației, nu veți putea să o faceți până când nu veți începe să aveți o idee despre ceea ce sa întâmplat. În orice caz, încercați să aflați următoarele:
 • De ce sa întâmplat infidelitatea?
 • Cu cine sa întâmplat?
 • Cât de des a fost dat?
 • Imagine cu denumirea Cope cu un partener cheating Pasul 2
  2
  Vorbiți despre planurile de depășire a problemei. Deși poate fi dificil să se rezolve această problemă, ar trebui să știți și să determinați ce va urma. A rămâne sau nu cu partenerul dvs. depinde de mulți factori: sentimentele, legalitatea relației, durata relației, copiii etc. Dacă sunteți deschis la reconciliere, discutați despre ceea ce va fi necesar.
 • De exemplu, puteți lua în considerare frecvent terapia pentru cupluri.
 • Puteți alege o separare temporară.
 • Imagine cu denumirea Cope cu un partener cheating Pasul 3
  3
  Ajutați partenerul să găsească consiliere individuală. Dacă aceasta este prima dată când partenerul vostru vă înșeală sau te-a înșelat de mai multe ori cu multe cupluri, este important să primească și consiliere individuală. Puteți cere unui medic o recomandare. Psihologii și terapeuții de familie și de căsătorie lucrează cu aceste cazuri. De asemenea, clerul religios face consiliere. Asigurați-vă că terapeutul pe care îl alegeți este specializat în relații sau în cazuri de infidelitate.
 • Citiți articolul "Cum să depășească dependența de sex"Pentru sfaturi suplimentare.
 • Imagine intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 4
  4
  Luați în considerare faptul că infidelitatea partenerului dvs. nu este niciodată vina voastră. Partenerul vostru ți-a trădat încrederea și a încălcat relația. Nu sunteți responsabil pentru comportamentul lor. Chiar dacă simți că ai fi fost un iubit mai bun, o soție mai bună, etc., partenerul tău a luat decizia de a fi necredincios. Unele motive și situații care influențează oamenii să fie necredincioși includ următoarele:
 • Persoana nu este în stare să fie fericită și caută stimuli externi pentru a se valida și a fi fericit.
 • Niveluri ridicate de conflict sau diferențe între cupluri.
 • Persoana lucrează într-un mediu care implică o mulțime de contacte, conversații intime sau timp singur cu altcineva.
 • Partea 2
  Concentrează-te pe tine

  Imagine intitulată Cope With a Partner Cheating Pasul 5
  1
  Căutați consiliere. Chiar dacă sunteți în consiliere în cupluri, ar putea fi important să aveți consiliere individuală. Ia-ți un moment să te concentrezi pe tine însuți. De ce aveți nevoie? Care sunt obiectivele tale pentru această relație și pentru viața ta? Evaluați modul în care decizia luată cu privire la această relație va afecta restul vieții.
  • Consilierea vă poate face să învățați să exprimați furia, tristețea și durerea pe care o simțiți.
  • Învățați să ridicați situații, astfel încât dvs. și partenerul dvs. să înțelegeți ce sa întâmplat și ce treceți. Poți învăța să fii răbdător și să începi să construiești încredere.
 • Imagine intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 6
  2
  Dă-ți timp să te vindeci. Deși ați putea simți că aveți nevoie să reparați relația cât mai curând posibil, este bine să faceți o pauză. Trebuie să vă procesați gândurile și să aflați planul de acțiune. Partenerul dvs. trebuie să înțeleagă, mai ales dacă vă așteptați la reconciliere.
 • Luați în considerare o zi spa sau un excursie de weekend cu copiii. Reîmprospătați-vă mintea
 • Dacă aveți copii, adresați-vă prietenilor dacă pot avea grijă de ei, astfel încât să vă puteți concentra pe voi înșivă pentru puțin timp.
 • Imagine intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 7
  3


  Petreceți timp cu cei dragi. Când vă ocupați de o criză a relației dvs., este important să vă sprijiniți pe oamenii în care aveți încredere. Este inconfortabil să discutăm problema cu un grup social mai mare. Asta e bine În schimb, ar trebui să căutați sprijinul celor mai apropiați prieteni și familii.
 • Rămâneți conectat cu prietenii, puteți reduce nivelul de stres și puteți reduce tensiunea arterială, ritmul cardiac și hormonii de stres.
 • Având sprijinul celor dragi, vă puteți face să simțiți că aveți un anumit control asupra vieții și a acțiunilor, atunci când situația vă face să vă simțiți fără speranță și fără control.
 • Imaginea intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 8
  4
  O nouă activitate începe. Deși pare ciudat să începeți să practicați un nou sport sau o nouă activitate muzicală, este posibil să aveți nevoie să faceți acest lucru. Completarea timpului cu o experiență nouă vă va face mai puțin probabil să vă gândiți la infidelitatea partenerului dvs. În schimb, va trebui să utilizați energia fizică și mentală pentru a stăpâni noua disciplină. De asemenea, vă poate oferi posibilitatea de a întâlni oameni noi, care vă vor cunoaște fără partenerul dvs.
 • Imagine intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 9
  5
  Rămâi sănătos Evitați să consumați prea mult sau consumați excesiv alcool sau droguri. Încercați să mențineți o dietă echilibrată cu fructe proaspete, legume, cereale integrale, carne de pasăre și pește. Încercați să includeți alimente "fericite" cu conținut ridicat de serotonină din dieta dvs. (cum ar fi curcan, nuci, brânză, iaurt și banane).
 • Imagine cu denumirea Cope cu un partener cheating Pasul 10
  6
  Evitați să gândiți. S-ar putea să fiți tentat să examinați în mod mental fiecare detaliu al relației voastre. Aceasta este nesănătoasă. Partenerul tău a decis să fie necredincios. El sau ea este responsabil, nu tu. Lasati-va de trecut si de lucrurile deja facute. Încercați să trăiți în prezent și bucurați-vă și de ceea ce se întâmplă bine în jurul vostru. Dacă te gândești obsesiv la situația actuală, încearcă să faci următoarele:
 • Mergeți la o plimbare și încercați să implicați simțurile (vederea, atingerea, auzul și mirosul). Gândește-te la ceea ce vezi și la ceea ce auzi. Ascultați păsările sau sunetul de râs. Simtiti crunchiul de frunze sub picioarele voastre.
 • Amintiți-vă cât de puternici sunteți, că ați rezolvat situații dificile în trecut și că aveți abilitățile de a face față situațiilor dificile în prezent și în viitor.
 • Acordați timp pentru îngrijorare. Dă-te douăzeci de minute să te gândești la toate îngrijorările tale. Apoi, uitați grijile și continuați cu ziua.
 • Partea 3
  Reconciliați-vă cu partenerul dvs.

  Imaginea intitulată Cope cu un partener cheating Pasul 11
  1
  Încearcă să-ți recapeți încrederea. Deși va dura mult timp să aveți încredere în partenerul dvs. din nou, împărtășiți-i cu ea ce s-ar întâmpla. De exemplu, partenerul dvs. trebuie să raporteze atunci când părăsesc locul de muncă? Poate doriți ca partenerul dvs. să fie responsabil pentru utilizarea internetului. O altă condiție poate fi stabilirea unor terapii sau nopți de programare. Indiferent de condițiile dvs., exprimați-le în mod clar. Este treaba partenerului dvs. să vă recâștigeți încrederea și respectul.
  • Este important să comunicați partenerului dvs. ceea ce aveți nevoie de ea pentru a construi acea încredere.
 • Imagine cu denumirea Cope With a Partner Cheating Pasul 12
  2
  Încercați împreună o nouă activitate. Pentru a crea noi amintiri, ar putea fi util să faceți ceva nou. Indiferent dacă este vorba despre o sală de bal sau o clasă de scufundări, amintirile noi și pozitive îți vor umple mintea cu gânduri diferite. În plus, acest lucru le va oferi timp pentru re-link.
 • Imagine cu denumirea Cope cu un partener cheating Pasul 13
  3
  Oferiți iertare. Odată ce ajungi la un anumit punct, iartă-ți partenerul. Asta nu înseamnă că vei uita infracțiunea ta. Cu toate acestea, înseamnă că nu veți folosi trecutul împotriva acestuia pe o perioadă nedeterminată. În schimb, trebuie să fiți dispuși să o depășiți.
 • 4
  Luați în considerare faptul că viitorul împreună nu va fi același. Dacă decideți să vă împăcați cu partenerul dvs., viitorul relației va fi diferit de cel pe care l-ați imaginat anterior. Încă îți vei aminti că partenerul tău a fost necredincios. Deși este probabil că nu veți obține aceeași fericire pe care ați avut-o înainte, puteți crește în relația voastră. Încrederea dobândită recent poate aduce o viață diferită.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să recunoști o infidelitate unui iubitCum să recunoști o infidelitate unui iubit
  Cum să participi la terapia cuplurilorCum să participi la terapia cuplurilor
  Cum să confrunți un infidelCum să confrunți un infidel
  Cum să angajeze un detectiv privat pentru a confirma infidelitateaCum să angajeze un detectiv privat pentru a confirma infidelitatea
  Cum să-i spui unui prieten că partenerul tău te insereazăCum să-i spui unui prieten că partenerul tău te inserează
  Cum să descoperi un cuplu necredinciosCum să descoperi un cuplu necredincios
  Cum puteți anula un angajament de căsătorieCum puteți anula un angajament de căsătorie
  Cum să ai grijă de un cuplu necredinciosCum să ai grijă de un cuplu necredincios
  Cum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubireCum să împiedicați partenerul să vă oprească din iubire
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  » » Cum să te descurci cu un cuplu înșelător

  © 2011—2020 ertare.com