Cum să se ocupe de un cuplu care se teme de compromis

Poate fi dificil să fii cu cineva care nu dorește să se angajeze, deoarece pot exista multe probleme în cadrul relației. Dacă partenerul dvs. și aveți perspective diferite privind angajamentul, este important să înțelegeți că aceste probleme nu vor dispărea pe cont propriu. Discutați cu ea pentru a afla de ce se teme de angajament și decide cum să procedeze în relație.

pași

Partea 1
Pregătește-te să vorbești cu partenerul tău

Imagine intitulată Construiți încredere într-o relație Pasul 8
1
Recunoaște că evaziunea nu va rezolva problemele de angajament. Este mai ușor să pretindem că nu există probleme. Cu toate acestea, nu continuați să puneți problema în "pauză" pe termen nelimitat. Acest lucru poate determina sentimente de resentimente să se dezvolte. Dacă este o problemă care vă deranjează, atunci este la fel de importantă ca și cea a partenerului.
 • Dacă problema angajamentului pare să apară și apoi să dispară frecvent, trebuie să aveți timp să o rezolvați definitiv și să ajungeți la o concluzie împreună.
 • Imagine cu denumirea Let Go of a Failed Relationship Pasul 4
  2
  Acționează sincer cu tine. Faceți un pas înapoi și întrebați-vă "Ce vreau?" Gândiți-vă la ceea ce vă motivează să fiți în această relație și de ce ați acceptat această persoană. Ce vă dă fericire? Ce lucruri te fac să te gândești de două ori la această persoană?
 • Unii oameni se bucură de sentimentul de a fi într-o relație care are un leagăn. Întrebați-vă dacă vă bucurați de incertitudinea sau tensiunea pe care o creează.
 • Imaginea intitulată Alegeți un loc potrivit pentru meditație Pasul 9
  3
  Pregătește-ți ce vrei să spui. Având o idee despre ceea ce vrei să spui te poate ajuta să rămâi concentrat și să nu lași emoțiile să-și ia controlul în timpul discuției. Gândiți-vă la subiectul principal pe care doriți să-l discutați și încercați să faceți acest lucru în centrul discuției. El decide să nu lase conversația să-și lase cursul sau să plece de la subiect.
 • Punctul dvs. fundamental ar putea fi "Vreau ca relația noastră să fie serioasă și monogamă".
 • Începând de la sfârșitul discuției este o modalitate de a vă pregăti. Cum ți-ar plăcea să se încheie această discuție? Începeți acolo și găsiți modalități de a pregăti ceea ce veți spune pentru a ajunge la acest punct.
 • Imaginea intitulată Break with Someone utilizând stilul și sensibilitatea Pasul 1
  4
  Decideți ce rezultat doriți să obțineți atunci când discutați cu partenerul dvs. Înainte de a discuta, planificați rezultatul pe care doriți să-l vedeți ca rezultat al conversației. Doriți ca partenerul dvs. să vă dea un angajament verbal? Aveți de gând să dați un ultimatum de a "comite sau de a se încheia relația?" Gândiți-vă la modul în care doriți să vă ocupați de discuție și care sunt obiectivele pe care le aveți în vedere. Fiți dispuși să vă angajați în planul vostru.
 • Înainte de a discuta, gândiți-vă la termenul limită. Sunteți dispus să continuați relația dacă partenerul nu vă cere să vă căsătoriți într-un termen, cum ar fi un an? Veți termina relația imediat dacă partenerul tău refuză să-ți spună prietena sau prietenul tău?
 • Imagine cu titlul Construiți auto-merit Pasul 3
  5
  Uitați să cunoașteți rezultatul. Nu presupuneți că știți cum se va încheia conversația. În schimb, tratați situația cu curiozitate și fiți dispuși să acceptați că se poate întâmpla orice. Nu presupuneți că știți cum va reacționa partenerul dvs. sau ce ar putea să spună. S-ar putea să vă surprindeți ce spuneți sau să învățați ceva nou despre asta.
 • Partea 2
  Vorbește cu partenerul tău

  Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 21
  1
  Angajați conversația. Poate fi dificil să începi o conversație emoțională. Când începeți una, împărtășiți ceea ce doriți pentru partenerul dvs. Distribuiți ce este important pentru dvs. și cum se raportează la partenerul dvs.
  • Puteți începe prin a spune: "Îmi place de relația noastră și sper că și tu. Sper că te simți atât de fericit cu mine, cât sunt cu tine. Unul dintre lucrurile care mă face să mă simt trist este diferențele pe care le avem în ceea ce privește angajamentul. Putem vorbi despre asta?
  • Pentru mai multe informații, citiți articolul "Cum să rezolvați conversațiile dificile“.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că soțul tău se îndrăgostește din nou cu tine Pasul 6
  2
  Discutați cu partenerul dvs. despre ceea ce vrea fiecare. Acționați sincer și încurajați partenerul dvs. să acționeze în același mod, deoarece este în interesul lor să comunice ceea ce gândesc și simt.
 • Comunică ce vrei de la partener și de la relația. Spune: "Vreau să fiu într-o relație cu tine. Vreau să fie o relație exclusivă. "
 • Imaginea intitulată Discutați cu un tip al pasului 9
  3
  Puneți întrebări Adresați-vă partenerului dvs. despre ce vă interesează. Ascultați cu atenție pentru a vedea dacă există așteptări neîndeplinite de la ea. Ți-e frică de respingere sau de dezamăgire? Dacă există ceva care nu este clar, puneți întrebări.
 • Unele întrebări pe care le puteți întreba sunt: ​​"Ce aveți de la această relație?", "Ce vă face să doriți să rămâneți în această relație?", "Există lucruri care te fac nemulțumiți?", "Care sunt temerile tale în a fi într-o relație? ? "
 • Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 20
  4


  Ascultați cu atenție. Ascultați cu atenție ceea ce spune partenerul dvs. Nu vă gândiți la ce veți spune în timp ce vorbiți. În schimb, încercați să vă apreciați perspectiva și să o înțelegeți complet.
 • Dacă nu o înțelegi complet, întreabă-o. Spuneți: "Ce experiențe v-au făcut să vă simțiți frică?"
 • Pentru mai multe informații, citiți articolul "Cum sa asculti“.
 • Imagine intitulată Asigurați-vă că soțul tău se îndrăgostește din nou cu tine Pasul 8
  5
  Evitați să dați vina Alegeți cu atenție cuvintele, deoarece partenerul dvs. poate simți că o dați vina pe ea. Evitați să spuneți "Niciodată ..." sau "Tu întotdeauna ..." Nu-ți pune toată responsabilitatea. Luați-vă responsabilitatea pentru ceea ce credeți și simțiți și recunoașteți că vătămarea nu vă va ajuta să avansați în relația pe care o aveți.
 • Să presupunem propriile sentimente. Vorbiți în prima persoană în loc de a doua, astfel încât să puteți elimina vina. De exemplu, în loc de a spune "De ce nu mă angajezi?", Spune: "Mă simt durere din cauza faptului că vreau o relație serioasă și acest lucru pare mai puțin important pentru tine".
 • Imaginea intitulata Asa ca sotia ta se indragosteste din nou cu tine Pasul 13
  6
  Stabiliți obiective comune. Fiți dispuși să încheiați conversația cu faptul că ambii sunt dispuși să ajungă la un acord. Acest lucru ar putea fi mai dificil dacă vreți să încheiați relația și celălalt, nu. Cu toate acestea, ei pot fi de acord ca obiectivele lor să fie tratate cu respect sau prioritate copiilor pe care îi au.
 • Unul dintre obiectivele pe care le pot avea este să rămână monogame sau să dea relației o întreagă lună de angajament.
 • Imaginea intitulului Asigurați-vă că soțul dvs. se îndrăgostește din nou cu voi Pasul 14
  7
  Participați la terapie. Partenerul dvs. poate avea probleme de abandon sau alte dificultăți care interferează cu incapacitatea de a se angaja cu dvs. și cu relația. Poate mă ocup de anumite probleme ale unor relații din trecut (cum ar fi infidelitatea) sau din copilărie, care împiedică abilitatea de a se angaja acum. Terapia individuală sau cuplurile poate fi benefică în rezolvarea acestor probleme cu un terapeut.
 • Partea 3
  Continuați cu viața voastră

  Imaginea intitulului Asigurați-vă că soțul tău se îndrăgostește din nou cu tine Pasul 11
  1
  Evitați să așteptați. Dacă aveți o discuție și nu încheiați cu o concluzie consistentă, vă puteți simți mai confuz decât oricând. Ați putea decide să vă puneți viața în așteptare în timp ce partenerul dvs. decide dacă dorește să fie cu dvs., dar gândiți-vă cum vă ajută sau vă doare. Nu vă lăsați la o parte dorințele și nevoile în timp ce partenerul dvs. vă descifra ceea ce doriți.
  • Întrebați-vă: "Voi regreta aceste acțiuni dacă relația nu funcționează?"
  • Întrebați-vă: "L-am lăsat pe această persoană să-mi stipuleze viața sau să-mi dea controlul asupra mea?"
 • Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 25
  2
  Practicați acceptarea radicală. Puteți alege să stați cu persoana respectivă, în ciuda diferitelor păreri pe care le are despre angajament. Dacă da, este posibil să trebuiască să renunți la sentimente de negativitate, durere, vinovăție sau apreciere. Acceptarea radicală înseamnă a decide să accepți viața, așa cum este, fără a forța ceea ce dorești sau pentru a-ți dori ce este. Aceasta înseamnă acceptarea unor lucruri care ar putea fi percepute ca nedrepte sau dificile, fără a rezista la ceea ce nu se poate schimba sau a decide să nu se schimbe.
 • Dacă stați într-o relație care nu satisface complet nevoile dvs., atunci este de până la tine să acceptați situația. Dacă partenerul vostru ți-a clarificat că nu intenționează să se schimbe, atunci depinde de tine cum răspunzi. Dacă rămâneți, nu puteți exprima resentimente sau negativitate pentru această decizie. În schimb, recunoașteți că ați luat o decizie și că veți avea grijă de consecințe.
 • Repetați următoarele: "Aceasta este decizia pe care am făcut-o și eu accept sentimentele și consecințele care decurg din ea".
 • Imaginea intitulă Meditația în minte Pasul 5
  3
  Dedicați-vă intereselor voastre. Nu vă permiteți să vă scufundați complet în temerile legate de relație. Investiți energia voastră în a vă dedica la ceea ce vă încurajează să creșteți și să deveniți o persoană mai bună. Dedicați-vă la speranțele și visele dvs. și reamintiți-vă că vă puteți atinge obiectivele în afara relației dvs.
 • Începeți o practică de meditație, yoga sau relaxare. Participați la o sală de gimnastică sau începeți o activitate pe care vă bucurați, cum ar fi coaserea sau pictura.
 • Imagine intitulată Asigurați-vă că sotul tău se îndrăgostește din nou cu tine Pasul 3
  4
  Respectați toate acordurile. Dacă stabiliți obiective sau acorduri în timpul discuției, completați-le. Cereți partenerului dvs. să respecte, de asemenea, acordurile pe care le-a făcut. Deși este adevărat că discuția a fost importantă, este la fel de importantă îndeplinirea celor discutate.
 • De exemplu, ați fost de acord cu o relație monogamă timp de o lună sau ați fost de acord să rămâneți împreună cu partenerul dvs. atâta timp cât se mută împreună în două luni. Dacă ați convenit să propuneți căsătoria în termen de trei luni, asigurați-vă că acest acord este menținut.
 • Dacă refuzați sau nu aveți dispoziția de a respecta acordul, considerați-l ca un semnal de alarmă.
 • Imagine intitulată Construiți încredere într-o relație Pasul 11
  5
  Terminați relația. Dacă simțiți că nevoile dvs. nu sunt îndeplinite, nu merită să rămâneți în relație. S-ar putea să simțiți că depuneți mai mult efort și mai mult efort decât partenerul dvs., dar nu vă simțiți satisfacția. Dacă nu există un echilibru între a da și a lua relația, gândiți-vă la părăsirea acesteia. Puteți simți că această problemă este "insurmontabilă" și, dacă da, relația se termină.
 • avertismente

  • Nu rămâneți cu un partener abuziv, fizic, emoțional, verbal sau sexual. Pentru mai multe informații, citiți articolul "Cum să spargeți ciclul de abuz“.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă demonstrați angajamentul dacă nu doriți să folosiți inele de căsătorieCum să vă demonstrați angajamentul dacă nu doriți să folosiți inele de căsătorie
  Cum să faci un tatuaj pe care nu-ți place partenerul tăuCum să faci un tatuaj pe care nu-ți place partenerul tău
  Cum să remediați o relație ruptăCum să remediați o relație ruptă
  Cum să participi la terapia cuplurilorCum să participi la terapia cuplurilor
  Cum să confrunți un infidelCum să confrunți un infidel
  Cum să nu mai fie frică de dragosteCum să nu mai fie frică de dragoste
  Cum puteți anula un angajament de căsătorieCum puteți anula un angajament de căsătorie
  Cum să începi o relație casualăCum să începi o relație casuală
  Cum să evitați încheierea unei relațiiCum să evitați încheierea unei relații
  Cum de a forma o relație de duratăCum de a forma o relație de durată
  » » Cum să se ocupe de un cuplu care se teme de compromis

  © 2011—2020 ertare.com