Cum să se ocupe de un cuplu care păstrează relația secretă

În general, momentul cel mai interesant și fericit al unei relații este la început. Este de înțeles că vrei să-i spui tuturor despre noua ta iubire și mulți oameni o fac. Cu toate acestea, nu toată lumea crede la fel. De fapt, ați descoperit că noul dvs. partener dorește să păstreze relația secretă. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna că relația trebuie să se încheie, mai ales dacă știți motivele. Determinați dacă partenerul dvs. este sincer și continuați cu situația.

pași

Partea 1
Aflați motivele

Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrați-vă relația secretă Pasul 1
1
Fii deschis cu partenerul tău cu privire la ceea ce te îngrijorează. Dacă te deranjează să păstrezi relația secretă sau dacă nu te simți familiarizat cu motivele partenerului tău, cea mai bună soluție este să conversezi cu sinceritate. Alegeți un moment în care dvs. și partenerul dvs. puteți vorbi fără distragere și împărtășiți îngrijorările dumneavoastră. Utilizați rugăciunile de la prima persoană pentru al împiedica să devină defensivă.
 • Ai putea spune ceva de genul: "Ne întâlnim de luni de zile și încă nu m-ai prezentat familiei sau prietenilor tăi. Ma doare sa pastrez secretul relatiei noastre. Îmi poți explica de ce nu te simți confortabil în a face public? "
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 2
  2
  Ar trebui să știți că tocmai ați terminat o relație. Persoana cu care vă aflați ar putea dori să păstreze relația secretă din respect față de ex, dacă tocmai ați terminat cu el recent. Poate că partenerul dvs. dorește, de asemenea, să vă protejeze de orice negativitate față de dvs. ex sau de la apropiații voștri.
 • De exemplu, fostul tău ar putea să se răzbune sau să dea o pradă pur și simplu pentru că el continuă să-ți iubească noua dragoste.
 • Pe de altă parte, probabil noua dvs. dragoste simte încă ceva pentru fostul tău și dorește să păstreze relația secretă în cazul în care ex vă arată interesul de a se întoarce.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrați-vă relația secretă Pasul 3
  3
  Trebuie să realizați că este posibil ca partenerul dvs. să nu vrea să definească relația atât de curând. Unii oameni se tem de termenul "prietena" sau "iubitul". Poate că partenerul tău a avut ghinion cu relații serioase sau angajament pur și simplu îi sperie. Oricare ar fi motivul, unii oameni nu vor ca relația lor să fie publică.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 4
  4
  Ar trebui să știți că poate că partenerul tău nu vrea să audă critici. Dacă părinții dvs. sau alte persoane din viața dvs. au opinii puternice despre persoana cu care ar trebui să fiți, este posibil să doriți să mențineți relația secretă, mai ales dacă nu vă potriviți cu acea mucegai. Menținerea unui secret vă poate salva unele dintre stres, dar ar putea afecta și relația negativă. Poate doriți să vă protejați de critica pe care ați putea-o primi de la cei din jurul vostru.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației dvs. secret Pas 5
  5
  Amintiți-vă că o relație de muncă poate fi interzisă. Dacă te superi dacă partenerul tău nu dorește să facă relația publică și este colegul sau șeful tău, atunci ia în considerare modul în care relația ta ar putea afecta reputația ta de muncă. În unele cazuri, fraternizarea dintre angajați și superiorii lor este complet interzisă, adică este necesar să păstrați relația secretă pentru a vă proteja munca sau ambele.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea legăturii dvs. Secret Pasul 6
  6
  Țineți minte copiii partenerului dvs. Dacă vă întâlniți pe cineva care are copii, puteți avea mai multe motive personale pentru motivul pentru care nu doriți să faceți public relația. În funcție de vârsta și gradul de maturitate al copiilor dvs. și de durata relației dvs., partenerul dvs. ar putea prefera să păstreze lucrurile un secret până când vă veți simți gata să împărtășiți știrile cu copiii dvs.
 • Acest lucru ar putea fi enervant, dar încercați să arătați empatie dacă partenerul dvs. are copii și în același timp se întâlnește cu tine. Este posibil să fiți recent separați, divorțați, sau că soțul sau partenerul dvs. au murit. Partajarea de știri despre o nouă relație prea curând ar putea duce la o tulburare emoțională a copiilor dvs., care probabil nu au depășit încă pierderea unei relații părintești.
 • În plus, unii părinți pur și simplu nu le place să-și prezinte copiii noilor lor parteneri, dacă nu cred că relația poate dura. Dacă tu și partenerul tău tocmai ai început să te întâlnești, dă-i puțin timp.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 7
  7
  Fiți atenți dacă partenerul dvs. este în dulap. Dacă partenerul dvs. se află încă în dulap în ceea ce privește homosexualitatea sau bisexualitatea, poate că nu vrea să facă publice relația. Uneori, prin opinii religioase sau conservatoare, un cuplu homosexual sau bisexual ar putea să se teamă de repercusiunile sociale care provin de la părăsirea dulapului.
 • Dacă este cazul dvs., încercați să înțelegeți și să vă sprijiniți sentimentele partenerului. Cu toate acestea, poate fi frustrant să nu fii recunoscut, iar faptul că un cuplu este în dulap poate crea o tensiune în relație.
 • Poate fi util pentru ei să participe la terapia cuplurilor sau să vorbească cu un mentor al tineretului pentru ai ajuta pe amândoi să-și accepte relația și sexualitatea.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 8
  8


  Ar trebui să știi că ar putea fi din cauza infidelității. Poate că partenerul tău dorește să păstreze relația secretă pentru că are deja o relație. Un alt motiv posibil este că, în loc să se angajeze cu dvs., puteți merge și cu alți oameni. Realizarea relației publice ar putea reprezenta o amenințare pentru celelalte relații pe care partenerul dvs. le are sau le caută.
 • Semnele posibile despre faptul că nu sunteți singura persoană cu care partenerul dvs. are o relație nu merg niciodată ori mergeți în locuri îndepărtate, pur și simplu ieșiți pe timp de noapte sau nu menționați deloc pe rețelele sociale.
 • Partea 2
  Determinați dacă acceptați secretul

  Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației dvs. secret Pasul 9
  1
  Trebuie să știți că aveți o opțiune. Sentimentele tale sunt la fel de valoroase ca cele ale partenerului tău. Dacă vă simțiți incomod sau trist în păstrarea relației secrete, trebuie să știți că nu este necesar să rămâneți în ea. Nu vă sacrificați fericirea pentru cineva care nu vă consideră sentimentele.
  • Pentru a avea o anumită perspectivă, discutați cu un prieten de încredere despre ceea ce vă simțiți. Ai putea să spui "Hei, am vrut să vorbesc cu cineva despre relația mea cu Brenda. Mă veți auzi?
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 10
  2
  Determinați dacă credeți motivele. Încrederea este unul dintre cei mai importanți factori într-o relație. Dacă nu credeți că ceea ce vă spune partenerul dvs. este adevărul, atunci poate că este timpul să mergeți mai departe. De obicei, secretul este un semn de avertizare într-o relație și trebuie să ai încredere în instinctele tale.
 • Discutați cu partenerul dvs. despre îndoielile dvs. Spune-i temerile și îngrijorările tale și dacă nu te poate face să te simți mai bine cu ceea ce îți spune, atunci poate că nu este o relație în care ar trebui să rămâi.
 • Începeți conversația cu ceva de genul "Îmi pasă foarte mult și îmi place să fiu cu tine, dar sunt îngrijorat. Îmi puteți explica de ce ne păstrați un secret?
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației dvs. secret Pasul 11
  3
  Trebuie să știți că păstrarea unui secret ar putea cauza mai multă stres. Menținerea unei relații secrete ar putea fi interesantă la început, dar în timp ar putea deveni o problemă. Poate că nu doriți să continuați cu farsa, ceea ce vă poate face să vă simțiți gelos, deprimat, singur și nesigur. În mod normal, nu este un început bun să simțiți acest lucru într-o relație nouă.
 • Utilizați un consilier academic sau un alt adult de încredere pentru a vorbi despre ceea ce simțiți. Discutați despre acest subiect cu un terț imparțial poate ajuta să clarifice ceea ce vrei și de a determina ceea ce vrei să faci asta.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației dvs. secret Pasul 12
  4
  Străduiți-vă să acceptați această situație. Dacă ați aflat motivele partenerului dvs. și ați stabilit că le credeți, atunci următorul pas este să avansezi cu dragoste și acceptare. Acceptați dorințele partenerului dvs. și înțelegeți că păstrarea relației private (din motive juste) nu vă împiedică să dezvoltați o relație sănătoasă și satisfăcătoare.
 • În unele situații, este mai bine să păstrați o relație secretă până când veți determina unde vă aflați sau până când vă angajați mai serios. Între timp, considerați această relație secretă drept ceva valoros în ceea ce lumea încă nu poate ști.
 • Partea 3
  Faceți relația publică și mergeți mai departe

  Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 13
  1
  Dă exemplul. Dacă partenerul dvs. arată semne de a fi pregătit să facă relația publică, urmați pași buni. În acest fel, puteți face partenerul dvs. să vadă că nu este rău să-i spuneți secretului. Puteți, de asemenea, să o încurajați să fie mai deschisă în legătură cu dvs. în fața altora.
  • De exemplu, postarea unei fotografii a celor două pe Facebook sau Instagram este o modalitate ușoară de a face primul pas. Invită-i să meargă împreună cu prietenii sau chiar să meargă la petrecere împreună sunt modalități ideale de a vă prezenta relația.
  • Faceți-o doar dacă sunteți sigur că partenerul dvs. este gata să facă public relația. În caz contrar, puteți crea probleme făcând partenerul dvs. să se simtă urgent.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Menținerea relației tale Secret Pasul 14
  2
  Lăsați dacă nu sunteți fericiți. S-ar putea să fi crezut că puteți face față relației secrete și că ați fost de acord să faceți acest lucru. Dacă credeți că nu mai puteți face acest lucru, nu este necesar să mențineți relația. În unele situații, poate fi nesănătos să rămână cu cineva care ascunde dragostea lui pentru tine, mai ales fără un motiv întemeiat. Din fericire, puteți lua decizia de a pleca.
 • Menținerea relației secrete poate fi de fapt o binecuvântare ascunsă atunci când decideți să părăsiți o relație. Neprezentare pe rețelele sociale și că oamenii nu cer ceea ce sa întâmplat ar putea ajuta la a face cu consecințe mult mai ușor decât în ​​cazul în care toată lumea să știi că erau conștienți de relația.
 • Imaginea intitulată Deal cu un partener Păstrarea relației tale Secret Pasul 15
  3
  Trebuie să știți ce doriți data viitoare. Cu toate că ar putea fi dureros de a face cu un cuplu care a păstrat secretul relației, du-te prin această experiență vă poate ajuta să identificați ceea ce vrei într-o relație. Pentru a avea o relație sănătoasă, trebuie să simțiți că nevoile dvs. emoționale sunt îndeplinite. De asemenea, deși toate relațiile vin cu probleme, trebuie să te simți încurajat, susținut și bine în relația ta. Când începeți o nouă relație, asigurați-vă că vă ascultați nevoile.
 • Acordați mai multă atenție emotiilor voastre. În loc să luați tot ce spune partenerul dvs. ca o lege, determinați cum vă simțiți.
 • Gândește-te la ce ai nevoie. Este important să vă împărtășiți relația cu familia și prietenii? Dacă da, clarificați-o.
 • Ascultă-ți instinctele. Vocea voastră interioară vă va spune dacă vă simțiți în siguranță în următoarea dvs. relație. Dacă simțiți semne de avertizare, acordați atenție și luați măsuri.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să-i faci partenerului să te trateze bineCum să-i faci partenerului să te trateze bine
  Cum să-i spui partenerului că merge foarte repedeCum să-i spui partenerului că merge foarte repede
  Cum puteți anula un angajament de căsătorieCum puteți anula un angajament de căsătorie
  Cum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de sufletCum să determini dacă ți-ai găsit partenerul de suflet
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să începeți o relațieCum să începeți o relație
  Cum să ai grijă de un cuplu necredinciosCum să ai grijă de un cuplu necredincios
  Cum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relațieCum de a alege un loc bun și cuvintele potrivite pentru a încheia o relație
  Cum să fii într-o relație secretă cu cinevaCum să fii într-o relație secretă cu cineva
  » » Cum să se ocupe de un cuplu care păstrează relația secretă

  © 2011—2020 ertare.com