Cum să faci față unei prietene înșelătoare

A fi într-o relație înseamnă a risca să se deschidă cuiva. Sentimentul de vulnerabilitate poate fi afectat de înșelăciune. Poate fi extrem de dificil să ai de-a face cu o prietena necredincioasă. Trebuie să tratăți această situație delicată, respectându-vă pe voi înșivă și relația, pentru a aborda această situație, luând în considerare ceea ce este mai bine pentru dvs.

pași

Metoda 1
Faceți-vă cu primele reacții

Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 1
1
Păstrați calm cât mai mult posibil. Este posibil ca sentimentele de mânie și de tristețe să vă copleșească. Succumbing la aceste sentimente ar putea face să reacționeze prost. Faceți tot posibilul pentru a vă oferi timp pentru a gândi și a reflecta. În general, este bine să vorbim despre gândurile și sentimentele tale cu un prieten sau chiar cu un consilier. Pentru a elibera stresul, alegeți o activitate de agrement sau petreceți timp cu prietenii și familia pentru a vă distrage atenția.
 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 2
  2
  Nu te învinovăți O relație este de două persoane. Ambii oameni sunt responsabili pentru acțiunile și comunicarea care fac ca relația să funcționeze. Dacă prietena ta te înșeală, nu fă greșeala de a te învinovăți. Nu vă puteți controla acțiunile, dar vă puteți controla gândurile. Nu trebuie să crezi că e vina ta.
 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 3
  3
  Gândește-te bine la tine. Veți avea multe gânduri și cadre ipotetice care se află în cap când descoperiți adevărul dezamăgitor. Adesea, copiii se concentrează asupra deteriorării mândriei și reputației lor. Deși nu va fi ușor, trebuie să vă sprijiniți în faptul că o relație nu este construită pe baza a ceea ce o persoană a făcut față reputației voastre. De asemenea, acțiunile dvs. nu ar trebui să vă ruineze calea de a fi, deci nu ar trebui să vă gândiți că nu sunteți suficient de bun. Nu fi copleșit.
 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 4
  4
  Vorbește cu cineva Nu trebuie să te simți singur în această perioadă. Trebuie să vă dați seama că oamenii din jurul vostru vă pot ajuta. Este posibil să fie prea mult pentru a suprima furia sau îndoiala - prin urmare, ar trebui să căutați un membru al familiei sau un prieten cu care să puteți deschide această situație. Este, de asemenea, o opțiune bună de a căuta un terapeut, deoarece el este un profesionist, dar el este, de asemenea, o persoană imparțială în această situație.
 • Metoda 2
  Confruntați-vă

  Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 5
  1
  Adunați orice tip de dovezi. Ceva te-a făcut să crezi că prietena ta te înșeală și o premoniție are limitele ei. Adresați-vă prietenilor și acordați atenție comportamentului prietenei dvs. Urmăriți evenimentele așa cum se întâmplă. Acuzând-o în mod fals ar putea provoca probleme în relație.
 • Imagine intitulată Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 6
  2
  Asigurați-vă că relația dvs. a fost stabilită. Timpurile s-au schimbat și oamenii acceptă relații deschise. Dacă relația dvs. tocmai a început, este posibil ca ea să nu considere infidelitatea. Reflectați-vă împreună la povestea dvs. și rămâneți deschisi la perspectiva dvs. dacă există vreo neînțelegere în ceea ce privește relația. Oamenii ar trebui să aleagă un model de relație care să le corespundă cel mai bine.
 • Imagine intitulată Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 7
  3
  Confruntați-o cu această problemă față în față și privată. Pentru a verifica dacă sunteți necredincios, va trebui să vorbiți cu ea personal. Nu va fi ușor, dar este esențial. Ar trebui să vă păstrați în siguranță atunci când cereți și ar trebui să fiți gata să ascultați ce aveți de spus. Întrebați-l: "Care a fost problema în relația noastră? Este o problemă care se întâmplă acum? Cum a apărut? Va fi esențial ca ei să se asculte unul pe altul pentru a ști ce îi așteaptă pe amândoi.
 • Este posibil ca o întâlnire să nu fie suficientă. Trebuie să fiți pregătit să vorbiți despre acest subiect în timpul mai multor întâlniri.
 • Imagine intitulată Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 8
  4
  Pregătește-te pentru respingere. Dacă aveți dovezi solide și intenționați să îi spuneți că ați fost necredincioși fără avertisment, o veți lua în gardă. Este cel mai probabil că o neagă. Trebuie să aveți întrebări pregătite împreună cu dovezile. Cere-i să explice anumite zile în care au avut loc incidentele. Puteți lua, de asemenea, un pic de timp pentru a recunoaște acest lucru, mai ales dacă încă înșelați sau întâlniți cealaltă persoană. Trebuie să menționați și asta. În orice caz, ar trebui să-l apropie când ești cât de inteligent posibil.


 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 9
  5
  Lăsați cealaltă persoană să iasă din această situație. Trebuie să te concentrezi asupra problemei care se întâmplă între tine și prietena ta. Trebuie să vă dați seama că rădăcina problemei vine de la prietena dvs. și de la acțiunile ei. Nu trebuie să implicați niciodată cealaltă persoană sau să le confruntați, pentru că aceasta va provoca mai multe probleme.
 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 10
  6
  Decide să rămâi cu ea sau să mergi mai departe. După ce emoțiile se calmează, veți începe să vă concentrați asupra dvs. și asupra deciziei viitoare. Nu va fi ușor să luați o decizie pentru a rezolva problema sau a lăsa-o. Alegeți opțiunea cea mai puțin dureroasă și cea mai profitabilă pentru viitorul dvs.
 • Metoda 3
  Rezolva problema

  Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 11
  1
  Acceptați scuzele sale. Nu vei putea să avansezi cu relația fără scuze. Dacă nu ați cerut scuze, cereți-o. Poate fi dificil să știi dacă scuzele sunt sincere, dar cere prietenei tăi puțin timp să proceseze tot ce sa întâmplat. Când timpul este corect, acceptarea dvs. va începe să repare relația.
 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 12
  2
  Discutați despre problemele de încredere. Dacă decideți să rezolvați incidentul și să continuați cu relația, trebuie să discutați despre problemele de încredere. Daunele cauzate vor determina o diviziune foarte mare între voi, dar decizia de a fi împreună înseamnă recuperarea acelei apropieri. Comunicați și exprimați schimbările care trebuie făcute în relație.
 • Nu verificați articolele personale (de exemplu, nu verificați telefoanele mobile și nu solicitați parolele acestora în rețelele sociale), deoarece relația trebuie să conțină dorința plăcută de a fi împreună.
 • Imagine intitulată Deal cu o prietena înșeală Pasul 13
  3
  Înțelege iertarea. A fi înșelat de cineva care vă interesează poate să vă lase plină de furie și nu este sigur că veți uita incidentul imediat. Trebuie să înlocuiți acel sentiment de furie pentru iertare, care în acest caz înseamnă atenuarea mâniei în căutarea fericirii. Fixarea unei relații necesită timp și veți simți mai multă răbdare dacă o iertați.
 • Imagine intitulată Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 14
  4
  Discutați despre viitorul dvs. împreună. Ei trebuie să construiască o nouă relație. Depinde de tine și de ea pentru a depăși incidentul. Rămâi autentic deciziei. Ajutați-vă reciproc să așteptați o relație nouă și mai bună.
 • Imagine cu titlul Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 15
  5
  Continuă. Nu te mai gândi la trecut. Dacă relația voastră va funcționa, nu faceți niciun fel de luptă ca ocazie de a menționa greșeala pe care a făcut-o. Decizia dvs. de a fi cu ea ar trebui să fie ghidată de o mai bună comunicare și gândire orientată spre viitor.
 • Imagine intitulată Deal cu o prietena înșelătoare Pasul 16
  6
  Căutați sfaturi, dacă este necesar. Ar putea fi dificil să discutăm aceste probleme cu prietena ta. Chiar dacă continuați să căutați un viitor mai bun, o infidelitate poate fi o problemă foarte mare pentru a vă ocupa singur. Găsiți un terapeut profesionist sau un consilier de relații dacă simțiți că nu vă puteți scoate ceva din minte. Nu forțați-vă pe prietena dvs. să participe la consiliere, ci să o invitați, pentru că este cea mai bună pentru relație.
 • sfaturi

  • Ar trebui să rămâi mereu calm, indiferent de rezultatul.
  • Nu fi greu
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eviți dramaCum să eviți drama
  Cum să vă ocupați de sentimentele voastreCum să vă ocupați de sentimentele voastre
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum de a calma o prietena gelosCum de a calma o prietena gelos
  Cum să închideți o legătură într-o relațieCum să închideți o legătură într-o relație
  Cum să confrunți un infidelCum să confrunți un infidel
  Cum să păstrezi o prietenie după un sărutCum să păstrezi o prietenie după un sărut
  Cum să-ți spui sentimentele unei fete dacă ești timidCum să-ți spui sentimentele unei fete dacă ești timid
  Cum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodatăCum să nu mai iubiți o persoană pe care nu o veți cunoaște niciodată
  Cum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceuCum sa te bucuri de o relatie atunci cand esti in liceu
  » » Cum să faci față unei prietene înșelătoare

  © 2011—2020 ertare.com