Cum să rezolvați o dezamăgire a persoanei care vă place

Uneori, poate dura săptămâni pentru ca unul să depășească o dezamăgire a persoanei care vă place. Te poate frusta atât de mult, pentru că tu ai creat această minunată imagine în mintea ta cât de minunată ai crezut cu adevărat această persoană până când ai descoperit că este complet diferită. Toată lumea simte acest sentiment de a fi trădat complet de ei înșiși și de acea persoană. Este chiar mai enervant să vă dați seama că în realitate nu ați avut niciodată o relație cu această persoană, dar chiar și așa se pare că vă deranjează atât de mult încât ați fost dezamăgiți. Cu toate acestea, nu pierdeți speranța, deoarece există sfaturi și pași utile pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

pași

Imaginea intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătul tău Pasul 1
1
Încercați să nu rupeți în lacrimi chiar în fața lui sau a ei. Deși într-adevăr pare a fi vina lui, nu este. De asemenea, dacă nu-l cunoașteți (sau abia îl cunoașteți), riscați să-l înspăimântați și este posibil ca după aceea să vă simțiți prea jenat de pierderea controlului. Nu veți dori să faceți lucrurile mai rău pentru dvs., permițând ceea ce este deja o situație dificilă să vă conducă la mai multe emoții și probleme negative. În schimb, așteptați până când puteți fi singur pentru a vă scoate emoțiile.
 • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătul tău Pasul 2
  2
  Când sunteți singuri, plângeți dacă este necesar. Dar nu fi lipsită de respect față de tine, deși este foarte tentant să faci acest lucru. Petreceți cât mai mult timp pentru a vă elibera sentimentele. În cele din urmă, vă veți simți mai bine, chiar dacă va dura ceva timp.
 • Imaginea intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătele dvs. Pasul 3
  3
  Nu lăsați această persoană să vă deprime, pentru că nici nu merită. Nu o faceți mai ales dacă nu vă place cine sunteți într-adevăr ca persoană. Aceasta nu include modul în care credeți că a fost această persoană.
 • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătul tău Pasul 4
  4
  Țineți minte partea pozitivă a situației. Gândește-te la ceea ce te-a dezamăgit exact despre persoana pe care o ții și cum te-ar fi putut afecta dacă ai avea o relație cu ea. Este posibil ca, dacă ceva despre acea persoană, în special, o face să o respingi în termeni romantici, atunci lucrurile ar fi putut să te facă să fii extrem de nemulțumit sau nemulțumit într-un fel. În acest caz, luați această experiență ca o plecare norocoasă și amintiți-vă că există și alte pești în mare. Doar pentru că ți-a plăcut foarte mult o persoană nu înseamnă că nu se va mai întâmpla cu o altă persoană. Este posibil ca, data viitoare, persoana care vă place să nu fie o dezamăgire ca această persoană.


 • Imaginea intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătul tău Pasul 5
  5
  Dacă vedeți această persoană foarte mult, încercați să nu o evitați. Evaziunea este foarte tentantă și o facem cu toții, dar pe termen lung se înrăutățește într-adevăr în cele mai multe situații. De asemenea, va fi mai greu să scoți totul din cap. Dacă comunici cumva în mod constant cu el sau cu ea, fă cel mai bine să-l tratezi așa cum ți-ar face orice altă cunoștință sau prieten. Acest lucru nu numai că face lucrurile mai puțin incomod pentru el, ci îl va face să se întoarcă la normalitate fi mult mai ușor pentru tine.
 • Imaginea intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătul tău Pasul 6
  6
  Nu renunță complet la ideea de a fi prieteni în viitor. Dacă, desigur, nu există un motiv foarte bun pentru acest lucru (adică, eu v-am tratat rău într-un fel). Chiar dacă simți că te-a descurajat în mod romantic, nu înseamnă că nu poți încerca să-ți faci prieteni mai târziu (dacă, în general, se înțeleg mai mult sau mai puțin bine sau simt că este foarte probabil că se pot întâlni). Este posibil să dobândiți o prietenie bună din această experiență.
 • Imagine intitulată Deal cu dezamăgirea de strigătul tău Pasul 7
  7
  Cel mai important lucru de reținut este să continuați să vă iubiți. Indiferent cât de mult v-a dezamăgit această persoană, amintiți-vă că iubirea de tine și nevoile tale este mult mai importantă decât obsesia cu această altă persoană.
 • sfaturi

  • Dacă chiar vrei să dai acestei persoane o a doua șansă, o poți face, dar ține minte că este posibil ca această persoană să nu fie potrivită pentru tine și este o influență foarte rea.
  • În viitor, încercați să învățați din această experiență și să nu judecați o persoană din cauza cât de atractivă este.
  • Uneori, faptul că persoana care vă place dezamăgește suficient sau vă sparge inima poate duce la depresie.
  • Rețineți că nu este necesar ca o persoană care vă place să fie la fel de gravă ca un "prieten" sau o "prietena".

  avertismente

  • Credeți că această persoană ar putea fi o influență foarte rea? Atunci nu-ți lăsa să te influențeze într-un mod negativ!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să facem față dezamăgiriiCum să facem față dezamăgirii
  Cum să tratăm speranțele falseCum să tratăm speranțele false
  Cum să rezolvați dezamăgireaCum să rezolvați dezamăgirea
  Cum să săruți pe cineva din școala primarăCum să săruți pe cineva din școala primară
  Cum să-ți mărturisești sentimentele persoanei care îți placeCum să-ți mărturisești sentimentele persoanei care îți place
  Cum să cunoști mai bine o persoanăCum să cunoști mai bine o persoană
  Cum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă placeCum să vă controlați sentimentele atunci când sunteți aproape de persoana care vă place
  Cum să flirtezi prin mesaje textCum să flirtezi prin mesaje text
  Cum să decideți dacă cineva vă adresează apelulCum să decideți dacă cineva vă adresează apelul
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  » » Cum să rezolvați o dezamăgire a persoanei care vă place

  © 2011—2020 ertare.com