Cum să ne ocupăm de un prieten abuziv

În întreaga lume, femeile trăiesc cu sau în jurul abuzurilor. Prietenul / soțul sau chiar un prieten abuzează, de obicei, relația, atunci când femeia crede că este "bună", abuzul începe. Multe femei trăiesc în felul acesta, și nu este tocmai din vina lor, au nevoie de ajutor.

pași

Imagine cu titlul Deal cu un prieten abuziv Pasul 1
1
Lasă-l Deși cel mai bun sfat în această situație este să-l lăsați, puteți simți că aceasta nu este o opțiune pentru dvs. în acest moment. Emoțiile vă pot împiedica judecata în această circumstanță, astfel încât ar trebui să căutați ajutor sau sfaturi pentru voi înșivă. Trebuie să găsiți ce se întâmplă cu voi înșivă pentru a înțelege de ce permiteți această situație care nu este sănătoasă.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten abuziv Pasul 2
  2
  Consultați un profesionist. Dacă sunt implicați copii și suferă acest abuz, este mai bine să trăiască cu altcineva (de exemplu, un membru al familiei). Sfatul trebuie căutat de ei înșiși, precum și de dumneavoastră. Înțelegeți că, dacă se întâmplă ceva cu copiii deoarece nu știați cum să le protejați de această situație periculoasă, puteți fi trași la răspundere ca și partenerul dvs. abuziv.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten abuziv Pasul 3
  3
  Dacă continuați să aveți probleme la încheierea relației, construiți o încredere pentru dvs. înșivă. Un motiv pentru care nu doriți să încheiați această relație este pentru că vă simțiți dependent de ea. Acceptați că sunteți o persoană uimitoare care merită pe cineva să-i iubească. Acest lucru poate fi foarte util în procesul dvs.


 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten abuziv Pasul 4
  4
  În caz de abuz fizic, există patru lucruri pe care le puteți face dacă mai trăiți cu abuzul.
 • Uită-te în agenda telefonică pentru numărul de adăposturi ale unor femei bătute. Păstrați-l într-un loc unde nu îl poate găsi, dar îl puteți avea la îndemână atunci când aveți nevoie de el. (Nu esti singur, milioane de femei au fost in situatia in care esti in prezent).
 • Discutați cu familia și prietenii despre situație. Discutați cu ele în mod regulat.
 • Luați poliția implicată. Toate incidentele de abuz trebuie să fie documentate în cazul în care acesta începe să vă urmeze atunci când ați decis să-l părăsiți.
 • Când faceți o decizie și copiii dvs. nu sunt acolo, încurajați-vă partenerul să se supună tratament pentru problemele lor de furie. Dacă refuză, atunci vă rugăm să lăsați-o. Situația nu se va schimba fără ajutor profesional și fără ca el să decidă să se schimbe.
 • Imaginea intitulată Deal cu un prieten abuziv Pasul 5
  5
  Protejați-vă. Pentru a vă proteja, căutați factori specifici care vă provoacă furia. Este abuziv când bea alcool? Sau după o zi proastă la locul de muncă? Sau o faci doar ocazional? Când vedeți semnele de furie, încercați să plecați înainte ca situația să se înrăutățească. Dacă nu sunteți gata să plecați, încercați să contactați un membru al familiei dvs. sau un prieten apropiat care poate informa poliția, dacă este necesar. Dacă ați fost deja atacat fizic, adresați-vă departamentului de violență domestică, vă pot proteja și vă pot ajuta să decideți ce trebuie să faceți în continuare.
 • De obicei aici găsiți un caz sever de stima de sine scăzută. Barbatii care abuzeaza, cred ca nu sunt suficient de buni pentru femeia cu care sunt, sau se pot simti superioare si cred ca femeia are un statut mai mic decat ea. În multe cazuri, un iubit abuziv poate să vă posede mintea și să vă distrugă viața și ei nu pot fi cu adevărat fericiți pentru voi, deoarece sunt prea ocupați să vă posede. Cel mai bun mod de a trata un prieten abuziv nu este acela de a rezolva unul. Veți avea o minte clară, veți fi libere de negativitate și nu veți fi îngrijorați de a fi controlați de ea și de propriul personaj. Este aproape imposibil să ai o relație sănătoasă cu probleme de acest tip care le distrug viața.
 • sfaturi

  • Blocați distresul dvs. emoțional
  • Ignorați gelozia lor și faceți-vă singuri.
  • Asigurați-vă că mulți oameni știu unde sunteți cu ei tot timpul.
  • Economisiți bani în caz de urgență într-un loc în care nu îl poate găsi, de exemplu într-o cutie de tampoane.
  • Realizați faptul că persoanele abuzive nu se schimbă și că nu sunteți responsabili pentru comportamentul sau acțiunile lor.
  • Dacă arată vreun semn de violență împotriva voastră, este timpul să scăpați de ea.
  • Sunați poliția, numai dacă vă lovește sau dacă încearcă să vă lovească.

  avertismente

  • Psihoticii de genul asta, câteodată nu înțeleg modul în care te aperi și poți provoca ceva mai periculos decât să vorbești mai mult de 10 ori pe zi. Puteți plasa o ordonanță de restricționare împotriva lui. Păstrați distanța și arătați-i siguranța. Păstrați-vă mintea clară și nu cădeți în capcane manipulative. Nu-i lăsa să știe tot ce se întâmplă în viața ta.
  • Verificați computerul pentru a vă asigura că nu aveți un virus spion.
  • Asigurați-vă că și dvs., familia și prietenii vă păstrați departe de el.
  • Nu vă alimentați atacurile de panică sau durere. Doar reacționați liniștit sau lăsați-l în pace.
  • Asigurați-vă că mulți oameni știu că este abuziv. Asigurați-vă că, dacă agresivitatea dvs. depășește cuvintele, poliția se implică. Luați o fotografie delegației.
  • Amintiți-vă că veți fi mai bine până veți decide să plecați și să găsiți pe cineva care vă permite să trăiți în mod liber. Adevărata iubire este eliberarea. Acțiunile lui nu vă arată dragostea lui, sunt tactici pentru a vă ține cu el, deoarece se îndoiește în mare măsură. 
  • Dacă v-ați abuzat în vreun fel pe copii, trebuie să căutați ajutor cât mai curând posibil. Centrul de ajutor pentru copii este la fel de bun ca oricare altul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se ocupe de o mamă abuzivăCum să se ocupe de o mamă abuzivă
  Cum să tratăți abuzul emoționalCum să tratăți abuzul emoțional
  Cum să ajuți un prieten care a suferit abuzuri sexualeCum să ajuți un prieten care a suferit abuzuri sexuale
  Cum să te descurci cu un băiat care te abate greșitCum să te descurci cu un băiat care te abate greșit
  Cum să scăpați de membrii familiei disfuncționaleCum să scăpați de membrii familiei disfuncționale
  Cum să ajuți un prieten care este victima abuzuluiCum să ajuți un prieten care este victima abuzului
  Cum să schimbi opinia pe care o are o femeie din partea taCum să schimbi opinia pe care o are o femeie din partea ta
  Cum să-i mângâi pe un prieten care a fost abuzat sexualCum să-i mângâi pe un prieten care a fost abuzat sexual
  Cum să nu mai fii o persoană abuzivăCum să nu mai fii o persoană abuzivă
  Cum să rezolvați disfuncția de genCum să rezolvați disfuncția de gen
  » » Cum să ne ocupăm de un prieten abuziv

  © 2011—2020 ertare.com