Cum să faci față unei fete care îți oferă speranțe false

Poate fata visei tale este prietenul tău, dar vrei ceva mai mult. El se comportă ca și când te-ar plăcea, dar nu poți ști. Nu vrei să o inviți - dacă te vede doar ca prieten? Această situație dăunează emoțional și provoacă multă stres. Cu noroc, după ce ați citit acest articol, vă veți simți mai informat și poate puțin mai bun.

pași

Imaginea intitulată Iubiți-vă soțul încă o dată Pasul 05
1
Fă-ți prietenul cu privire la faptul că ți-a oferit speranță falsă. Vorbește cu ea în persoană, pentru a putea vedea expresia ei facială și pentru că o arată cât de serios vorbești, în loc să-i trimiți un mesaj text, un mesaj instant sau o sună.
 • Dacă doriți să rămâneți ca prieteni, este mai bine să stați departe de ea pentru o zi sau două. Fiind separat pentru un timp este cel mai bun lucru pentru tine - este posibil ca inima ta să fie ruptă și ai nevoie de timp pentru a depăși aceste sentimente. Cine știe, vă puteți schimba a doua zi, dar nu sperați pentru asta. E bine să plângi. Cu toate acestea, nu o evitați complet - de exemplu, dacă se spune "Bună ziua", fiți politicos pentru ea și, de asemenea, spuneți "Bună ziua".
 • Imagine cu titlul Deal cu o fata care te conduce (pentru baieti) Pasul 02
  2
  Dacă veți continua să fiți prietenoși cu dvs., urmați fluxul. Este mai bine să ai în viața ta decât să nu ai în viața ta deloc. Dacă aveți încă o inimă zdrobită, faceți-vă o favoare și scăpați încet de ea. Te-ar putea răni pentru că se comporta ca și cum ar fi vrut să se afle într-o relație cu tine, dar nu uita că te-a înșelat când a venit timpul.
 • Imagine intitulată Ia-o prietena dacă tu`re Shy Step 05


  3
  Ieșiți cu alte fete și întâlniți oameni noi! Dacă credeți că este singura fată frumoasă acolo, atunci sunteți nebun, există o mulțime de fete drăguțe și le-ar plăcea un băiat să le arate afecțiunea și, de asemenea, să-și dea înapoi afecțiunea.
 • sfaturi

  • Dacă nu este evident că vă place de ei, atunci nu vă faceți nici o iluzie, deoarece, uneori, fetele flirt pentru a atrage atenția altor tipi. Este posibil să fiți doar o parte din capcană.
  • În principiu, ea o pierde, nu tu.
  • Discutați cu prietenii dvs.! Ele sunt cel mai bun sprijin pe care îl puteți avea - nimic nu poate fi comparat cu ele.
  • Dacă vă evadează, obțineți indiciul!
  • Fă un zâmbet mare și gândește-te la următoarea fată pe care o știi și o vei avea în cap! (Chiar dacă inima ta este încă ruptă)
  • Amintiți-vă că oamenii care încearcă să forțeze lucrurile nu vor obține niciodată ceea ce vor. Numai cu răbdare și lăsând lucrurile să vină la voi, veți lăsa universul să se dezvăluie.
  • Dacă vă pasă de prietenul dvs., adresați-vă prietenilor cum se întâmplă, dar nu le spuneți cât de mult le pierdeți și cât de mult nu o fac - dacă faceți acest lucru, veți întârzia procesul de vindecare. Trebuie să-ți spui mereu că nu o mai iubești și că o fată nouă va apărea curând.

  avertismente

  • Nu o ataci fizic sau verbal pentru că te-a respins. Vrei să fii un gentleman și, de asemenea, lucrurile se pot schimba dacă te comporți cu educația. Vă va oferi o părere mai bună despre dumneavoastră.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Buni prieteni
  • Puterea emoțională
  • Atitudine pozitivă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să tratăm speranțele falseCum să tratăm speranțele false
  Cum să te comporți când îți plac iubitul celui mai bun prieten al tăuCum să te comporți când îți plac iubitul celui mai bun prieten al tău
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum să-i spui unui tip pe care nu-ți placCum să-i spui unui tip pe care nu-ți plac
  Cum să-i spui unei fete că nu-ți placeCum să-i spui unei fete că nu-ți place
  Cum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărațiCum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărați
  Cum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăiCum să eviți să fii lipicios cu prietenii tăi
  Cum să-ți placă o fată atractivăCum să-ți placă o fată atractivă
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  » » Cum să faci față unei fete care îți oferă speranțe false

  © 2011—2020 ertare.com