Cum să faci față unei fete care nu te iubește

I-ai iubit fata de ani de zile și nu mai poți lua asta. I-ai spus că ai iubit-o, dar nu crezi că a făcut-o sau te-a respins direct. E timpul să mergem mai departe.

pași

Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 1
1
Se stabilește unde este. Înainte de a lua pașii următori, trebuie să știți dacă este bine să faceți acest lucru. Va fi o mare schimbare a emoțiilor, când veți afla că, odată ce vă dați dragostea, nu se va mai întoarce.
 • Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 2
  2
  Să se ocupe de respingere. Există multe articole aici pe wikiHow care vă vor ajuta în acest sens. Șocul imediat provocat de respingere este ceea ce doare cel mai mult.
 • Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 3
  3
  Încercați să continuați. Probabil cel mai bun lucru în această situație este doar să continuați și să ieșiți din gânduri. Dacă aveți un articol de la ea, păstrați-l într-un loc în care nu îl vedeți sau cereți părinților să-i arunce înapoi.
 • Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 4
  4
  Vorbește cu cineva Trebuie să ieșiți din sistem, deci este probabil o idee bună să discutați cu un prieten sau cu cineva în care aveți încredere în familia dvs. Vorbind despre acest lucru veți face acest lucru și veți continua cu viața mult mai ușor.


 • Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 5
  5
  Construiește o viață nouă Este timpul să puneți o linie în acest capitol al vieții voastre. Spune-ți că ai terminat cu asta. Nu te iubește și ar putea fi cineva care să facă. Deci, trebuie să așteptați puțin mai mult.
 • Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 6
  6
  Alăturați-vă unei noi activități. S-ar părea absurd, dar dacă vă alăturați unei noi activități, veți avea mai puțin timp liber să vă gândiți. Veți avea prieteni noi care vor necesita atenția dvs., ceea ce va accelera procesul de uitare a dragostei voastre.
 • Image cu titlul Deal cu o fata care nu`t Love You Step 7
  7
  Dă-i puțin timp. Nu căutați pe altcineva să iubească imediat. Ești încă tânără. Concentrați-vă pe construirea prieteniei și a vieții voastre sociale. Dacă dragostea vine bătând la ușă, va fi un bonus, dar nu ar trebui să fie obiectul căutării tale.
 • sfaturi

  • Vorbiți cu cei mai apropiați prieteni, dar nu cu nimeni. Dacă îi spui tuturor despre viața ta de dragoste, vei ajunge doar să fii ridiculizat. Unele lucruri sunt mai bine să le păstreze. Oamenii pot fi cruzi.
  • Încearcă să-ți uiți rușinea. Dacă te duci după o fată și nu-ți aparține, după un râs de timp, va fi ușor să te descurci. Sperăm că vă va ajuta.
  • Amintiți-vă că o respingere nu înseamnă că nu vă veți căsători sau că nu veți avea niciodată un partener în viața voastră. Nu pierdeți speranța
  • Amintiți-vă că relațiile dintre tineri sunt fragile, pentru că tinerii trec prin multe schimbări, astfel încât probabil că ați fi ajuns să vă despărțiți de acea persoană în vreun fel.
  • Dacă nu este încă, fă-o prietenă, acest lucru vă poate ajuta să ușurați puțin rușinea.

  avertismente

  • Nu căutați iubire după respingere. Ei vor sfârși să te respingă din nou dacă nu vei cunoaște bine cealaltă persoană. Dacă nu ești atent, vei fi văzut disperat. Și acesta este ultimul lucru pe care îl doriți.
  • Nu lăsa o respingere să te distrugă. Dacă te amărăci sau te urăști, oamenii nu te vor suporta.
  • Nu te supăra pe fata aia. Dacă o faci, vei face mai rău lucrurile și vei pierde și alți prieteni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să facem față pierderii unui iubitCum să facem față pierderii unui iubit
  Cum de a ajuta un prieten să se ocupe de respingereCum de a ajuta un prieten să se ocupe de respingere
  Cum să te descurci cu sinuciderea unui iubitCum să te descurci cu sinuciderea unui iubit
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tineCum să-i spui unei fete că o iubești dacă nu ești sigur dacă te iubește și pe tine
  Cum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti aveaCum sa nu mai iubesti un baiat pe care nu-l poti avea
  Cum să eviți să fii disperat pentru feteCum să eviți să fii disperat pentru fete
  Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)
  Cum de a face un prieten să devină prietenul tăuCum de a face un prieten să devină prietenul tău
  Cum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioaseCum să faci față unui prieten lipicios sau unei prietene lipicioase
  » » Cum să faci față unei fete care nu te iubește

  © 2011—2020 ertare.com