Cum de a face față unui know-it-all

Toată lumea are un prieten sau un membru al familiei care crede că știe totul. Uneori, pare insuportabil să trebuiască să petreceți timp cu cineva de genul ăsta, dar există unele lucruri pe care le puteți face pentru a face față acestei situații.

pași

Imaginea intitulată Deal cu un know it all Pasul 1
1
Încercați să vă puneți în pantofi. Ei pot avea un motiv să se comporte ca și cum ar ști totul. De exemplu, ar putea fi o fațadă pe care o folosește pentru a-și ascunde nesiguranța.
 • Imagine cu titlul Deal cu o cunoaște tot Step 2
  2
  Încearcă să-l controlezi. Atunci când acea persoană începe să răspundă la o întrebare sau te uimește cu un fapt, doar dădu din cap și ignoră ceea ce spunea. Acest lucru ar servi ca un mesaj care să vă anunțe că nu vă pasă și în cele din urmă vă veți opri. Dacă nu funcționează, încercați să-l deranjați puțin.
 • Imaginea intitulată Deal cu o cunoaște tot Step 3
  3
  Încearcă să vorbești despre asta cu această persoană. Găsește-ți un moment în care poți vorbi cu persoana în particular. Asigurați-vă că sunt relaxați și le spuneți politicos ce vă deranjează. Nu fi prea abrupt, dar nu îndulci ce ai de spus. Asigurați-vă că nu vă ridicați vocea și nu o jigniți. Dacă începe să se supărească, spune-i că o să discute mai târziu și să scape.


 • Imaginea intitulată Deal cu un Know It All Pasul 4
  4
  Dacă toate celelalte nu reușesc, încercați să-l evitați. Dacă nu ești o persoană care chiar îți pasă de tine, încearcă să scapi de acea persoană care știe asta.
 • Imaginea intitulată Deal cu o cunoaște tot Step 5
  5
  Încercați să înțelegeți situația dvs. După cum v-am spus în primul pas, încercați să vedeți de ce se comportă așa. Utilizați aceste cunoștințe pentru a vă trata într-un mod diferit. Chiar dacă decideți să o evitați, mențineți neutralitatea relației și nu încercați să creați probleme inutile.
 • sfaturi

  • Încearcă să te gândești dacă ceea ce spui este corect. Uneori, dovedind că un om înțelept face o greșeală, trebuie doar să-l oprești. Trebuie să-i spui să o facă și dacă nu te ascultă, atunci scapă.
  • Spune-i un fapt plăcut. S-ar putea să te surprindă să știi un astfel de fapt orbitos. Mai ales dacă e ceva ce nu știi.

  avertismente

  • Nu exagerați El se va simți rău dacă îl veți deranja. Faceți situația distractivă și prietenoasă. Nu spune nimic pentru care te-ai simți ofensat.
  • Nu o evita.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de oamenii care te urăscCum să scapi de oamenii care te urăsc
  Cum să eviți dramaCum să eviți drama
  Cum să recunoști că cineva îți placeCum să recunoști că cineva îți place
  Cum de a-ți face prietenii să nu se mai distreze de tineCum de a-ți face prietenii să nu se mai distreze de tine
  Cum să flirtezi prin mesaje textCum să flirtezi prin mesaje text
  Cum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lorCum de a spune cuiva că nu mai vrei prietenia lor
  Cum să arătați un fost partener care vă intereseazăCum să arătați un fost partener care vă interesează
  Cum să scapi de persoanele dependenteCum să scapi de persoanele dependente
  Cum să determinați de ce cineva te tratează prostCum să determinați de ce cineva te tratează prost
  Cum să te cerți cu cineva care crede că are întotdeauna dreptateCum să te cerți cu cineva care crede că are întotdeauna dreptate
  » » Cum de a face față unui know-it-all

  © 2011—2020 ertare.com