Cum să faci față unui prieten care este obsedat de fundul tău

Te-ai intrebat vreodata cum poti face fata unui iubit care are un mare interes in fundul tau? Poate vrei să ai grijă sau nu, dar ține minte că există un loc și un timp pentru tot. Decide-te dacă vrei ca iubitul tău să fie interesat de fundul tău pentru ca pofta lui să crească sau că te iubește pentru cine ești. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă ocupați de această situație.

conținut

pași

Image cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 1
1
Recunoașteți că părțile corpului feminin cu forme unice și remarcabile vor atrage cei mai mulți băieți. Fetele sunt făcute diferit decât băieții, iar aceste diferențe vor atrage întotdeauna sexul opus. Unii tipi sunt atrasi de sânii lor, unii sunt atrași de fundul lor, alții sunt atrași de picioare, etc. Desigur, mulți sunt atrase de fiecare parte a corpului unei femei. Un interes excesiv pentru o parte a corpului, cum ar fi sânii sau partea din spate (de obicei, o expresie a poftei, a dorinței pentru corpul tău sau a unui sex) nu este sănătoasă.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 2
  2
  Dacă prietenul tău pare a fi excesiv de interesat de fundul tău, nu-ți hrăni pofta mai departe, aruncându-l și lăsându-l tentant. Purtați haine confortabile și confortabile. Evitați purtarea pantalonilor sau a pantalonilor foarte scurți (acest lucru vă poate arăta mai bine partea inferioară), pentru a nu agrava situația.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 3
  3
  Nu stimula obsesia prietenului tău pentru fundul tău. Dacă își comentează fundul, el își îndreaptă atenția cu blândețe dar ferm spre mai multe aspecte intelectuale, cum ar fi filosofia, matematica, istoria, literatura sau chiar lucruri lumești precum vremea, sportul etc.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 4
  4


  Evitați flirtul excesiv. Dacă el este obsedat de fundul tău, flirtul își va hrăni mai mult pofta și obsesia lui se va intensifica. Fă-ți o favă, acționând modest.
 • Imagine cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 5
  5
  Aveți grijă atunci când stați ghemuit sau ghemuit în public pentru orice motiv (pentru a ridica ceva care a căzut, a arunca saci de gunoi, șireturi de cravată etc.).), pentru a nu îndrepta atenția iubitului spre fundul tău și, prin urmare, pentru a-și întări obsesia.
 • Image cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 6
  6
  Nu încercați să vă folosiți fundul sau corpul pentru a atrage interesul prietenului tău. Întreabă-te, chiar vrei ca iubitul tău să te iubească doar pentru trupul tău și să facă sex cu tine sau să te iubească pentru calitățile tale interioare și pentru cine ești cu adevărat? Prin urmare, nu utilizați fundul ca un obiect sexual. Dacă vă prezentați ca un obiect sexual, veți fi tratați ca atare și, în cele din urmă, veți avea o mare remușcare.
 • Image cu titlul Deal cu un prieten care este obsedat cu fundul dvs. Pasul 7
  7
  Dacă ați decis să evitați relațiile sexuale până la căsătorie, Nu lăsați iubitul să vă vadă sau să vă atingă fundul. Dacă faceți acest lucru, veți răsplăti numai pofta lor și vă intensificați sentimentele sexuale, astfel că în cele din urmă acestea vor crește și relațiile sexuale vor fi inevitabile. Nu-ți hrănești pofta în primul rând.
 • sfaturi

  • Nu încercați o dietă excesivă pentru a vă face fizic atractivă. Apariția ta nu va conta de cincizeci de ani mai târziu, dar cine ești, contează până la capăt.
  • Faceți activități intelectuale și implicați-vă iubitul intelectual. Veți avea o relație mai semnificativă decât una care se concentrează asupra poftei.
  • Indiferent de mărimea fundului, puteți evita atragerea atenției prin îmbrăcăminte în vrac.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să determini sexul iepurelui tăuCum să determini sexul iepurelui tău
  Cum să dansezi dans murdarCum să dansezi dans murdar
  Cum să abordați un bisexual care nu a părăsit dulapulCum să abordați un bisexual care nu a părăsit dulapul
  Cum de a atrage un băiat răuCum de a atrage un băiat rău
  Cum de a atrage băiatul care vă placeCum de a atrage băiatul care vă place
  Cum de a atrage femeileCum de a atrage femeile
  Cum să afli dacă ești lesbiană sau nuCum să afli dacă ești lesbiană sau nu
  Cum să-i spui altora că ești bisexualCum să-i spui altora că ești bisexual
  Cum de a trezi interesul unei feteCum de a trezi interesul unei fete
  Cum sa alegi intre doi tipiCum sa alegi intre doi tipi
  » » Cum să faci față unui prieten care este obsedat de fundul tău

  © 2011—2020 ertare.com