Cum să rămâi inspirat dacă ești artist sau scriitor

Inspirația creativă este magică atunci când o ai și este frustrant când nu există. Pentru oricine care a avut scriitorului bloc, care se luptă cu agenți de respingere, sau a lansat peria, iată câteva noi perspective asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat creativitatea. Arta este o pasiune care are multe forme de exprimare. Invită Muse, nu numai să te vizitezi, ci să stai puțin.

pași

Triciclu-Arts-group.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Grupul de arte Triciclu
1
Mergeți la un critic de artă sau la un grup de scriitori. Oamenii creativi au nevoie de parteneri de sprijin pentru a le inspira și a se consolida. Este foarte important să părăsiți biroul sau studiul pentru a fi alături de alte persoane. Înconjurați-vă cu oameni care au obiective similare, creați o sinergie pozitivă. Cineva din grup poate întotdeauna să vă inspire, să vă ofere o idee grozavă, să ofere o soluție sau să ofere o scânteie creativă pentru a vă menține în continuare.
 • Zecimal-Progress-mâneci A început-2010-04-15-001.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Manșoane de desemnare zecimale începute 2010 04 15 001
  2
  Credeți într-o altă disciplină. Artiștii au diferite modalități de a se exprima. De exemplu, puteți echilibra proiectele mentale (scris) cu mâinile (arte. Treziți diferite părți ale creierului și să formeze noi conexiuni neuronale.
 • Macro-of-roșu-HB-creion-trage cu ochiul-prin-la-book.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu denumirea Macro de creion roșu HB peeking printr-o carte
  3
  Aveți întotdeauna un nou proiect de lucru. Dacă vă descurajați cu unul, lucrați în altul. Experimentați schimbarea genurilor, încercați diferite stiluri, scrieți pentru o altă grupă de vârstă.
 • Futurista-Pranz-2.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Lunch-ul futurist 2
  4
  Nu opriți niciodată cultivarea și învățarea. Umpleți mintea cu idei proaspete. Mergeți la conferințe, luați cursuri, citiți cărți despre artă și scris. Aflați un nou formular de artă. Conectează-te cu alți artiști care te inspiră. Dezvoltați noi tehnici, stiluri și perfecționați-vă arta.
 • 173-365-1sfsg.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată 173 365 1sfsg
  5
  Dacă muza nu se află în vizită, părăsiți casa și vizitați-o. Du-te la librării, galerii, concerte. Citiți în afara sexului. Faceți o plimbare în natură. Inspirația este peste tot. Arta este o viață de zi cu zi plină de semnificație. Căutați frumusețea, neobișnuitul, umorul, simbolismul din viața de zi cu zi.
 • The-Journey-to-Inspiration.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Călătoria spre inspirație
  6
  Amintiți-vă că arta necesită o perioadă de gestație. Acceptați momentele de lipsă de productivitate, cum ar fi yin-ul care vine cu yangul. Ceva minunat poate fi în interiorul berii. Vise. Imaginați-vă. Permiteți-i timp să se contureze. Când vă revizuiți studiul, veți avea o nouă perfuzie de energie. Amintiți-vă întotdeauna: focul se va întoarce.
 • La-the-picior-of-the-povestitori-chair.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul La poalele scaunului povestitorilor


  7
  Extinde-ți mâna Arta ta nu trebuie să fie între coperțile unei cărți sau o pânză, pentru a găsi o audiență. Învățați clasele de pictură, copiii tutor, vizitați școli. Extinde-ți mâna și te conectezi cu alte segmente de public. Citiți povestiri și oferiți teatru de păpuși copiilor preșcolari. Zâmbetele lor vă vor face ziua. Veți găsi o satisfacție profundă în a împărtăși o parte din dvs. și talentul dvs.
 • Vin-% 26-Cheese-Party.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată
  8
  Fii ingenios, fii inventiv. Faceți contacte. Organizați un mic eveniment de vin și brânză pentru alți artiști și scriitori. Alăturați-vă unui club de lectură sau unui grup de artă.
 • Zen-4hsn.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea in titlul Zen 4hsn
  9
  Adoptați o filozofie Zen. În așteptarea agenților sau a răspunsurilor galeriilor. Nu obsedați. Concentrează-te pe arta ta aici și acum. În același timp, el învață din critici, înțelepciunea celorlalți și încorporează ceea ce este util. Păstrați-o, creșteți, îmbunătățiți și relaxați-vă.
 • Cu care se confruntă-Goliat-Book-semnare-Party-125.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Confruntarea cu partidul de semnare a cărții Goliath 125
  10
  Ascultați povestirile de succes ale altora. Aplaudați-vă prietenii și colegii critici de grup, care și-au publicat lucrările. Asigurați-vă că ați sărbătorit fiecare dintre micile dvs. succese de-a lungul drumului.
 • 11
  Amintiți-vă de ce ați început să vă creați arta. Când aveați 5 ani, arta și povestirea au fost foarte amuzante. Fericit și fără presiune. Uneori trebuie să faceți un pas înapoi și să vă amintiți că scrieți pentru că vă place, nu (neapărat) să obțineți recunoașterea sau să câștigați bani. Țineți la îndemână un notebook de tip scrawl. Artele au legătură cu transcrierea emoțiilor. Dacă îl păstrați liber, vă simțiți spontan și vă veți face arta.
 • La-mea-improvizat-șevalet, Site--proiect, -Hempstead, -Texas-0419111003.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul La șevaletul meu improvizat, Project Site, Hempstead, Texas 0419111003
  12
  Și cele mai importante cuvinte care te inspiră sunt: Doar fă-o Acum! Scrierea necesită un loc în timp. Arta necesită timp la șevalet. Roger Ebert a spus, "Muse vă vizitează în timpul actului de creație, nu înainte. Nu așteptați pentru ea. Începeți singură. "
 • 13
 • sfaturi

  • Utilizați social media pentru a vă conecta cu alți artiști și scriitori. Distribuiți sursele de inspirație.
  • Mergeți în afara cadrului dvs. de referință obișnuit. Dacă sunteți un scriitor, citesc romane de la alte persoane sau dacă sunteți un dramaturg, face o audiție pentru un rol într-o piesă de teatru și reprezintă un caracter. Dacă sunteți un artist, fiți un critic de artă amator pentru o școală sau un colegiu. Fiind un receptor sau cealaltă parte, vă poate ajuta să înțelegeți mai bine ce inspiră cei care vă consumă creațiile artistice.

  Lucruri de care ai nevoie

  • reviste
  • Citiți cu atenție alte genuri
  • Evenimente sociale și creative
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un blog de artaCum sa faci un blog de arta
  Cum se face un grup FacebookCum se face un grup Facebook
  Cum se face doodleCum se face doodle
  Cum să faci un studio de artăCum să faci un studio de artă
  Cum sa faci un portofoliu de artaCum sa faci un portofoliu de arta
  Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de desenCum să vă îmbunătățiți abilitățile de desen
  Cum să stimulezi imaginațiaCum să stimulezi imaginația
  Cum să găsiți inspirațieCum să găsiți inspirație
  Cum să scrieți sub stresCum să scrieți sub stres
  Cum de a crește creativitateaCum de a crește creativitatea
  » » Cum să rămâi inspirat dacă ești artist sau scriitor

  © 2011—2020 ertare.com