Cum să vă pierdeți repede vocea

Dacă doriți să vă pierdeți repede vocea fără a fuma sau a suferi o răceală, puteți lua măsuri pentru a vă afecta corzile vocale. Emană vocea prin strigăt, cântând, șoaptă, tuse, curățarea gâtului sau participarea la evenimente sportive sau concerte zgomotoase. Mâncați și beți alimente care vă pot face să vă pierdeți vocea (cum ar fi alimente acide, sărate și grase - cofeină sau alcool). Expuneți la căldură, zgomot de mediu rece și puternic.

pași

Metoda 1
Scoateți vocea

Imaginea intitulată Pierdeți-vă vocea rapidă Pasul 3
1
Scream cu o pernă în față. Strigând în partea de sus a plămânilor dvs. este cel mai eficient mod de a vă pierde vocea. Găsiți o pernă groasă, puneți-o pe față și țipați - astfel încât să mutați cea mai mare parte a zgomotului. De preferat, faceți acest lucru atunci când nimeni nu este suficient de aproape să audă și să vă faceți griji. Continuă să faci până când simți vocea răgușită și oprește-te dacă simți durere.
 • Imaginea intitulată Pierdeți-vă vocea rapidă Pasul 1
  2
  Cântați într-un karaoke. Cântăreții profesioniști își încălzesc, de obicei, vocile înainte de a-și desfășura activitatea, însă fanii tind să-l epuizeze cântând prea tare și în ton. Petreceți o noapte de cântat într-un karaoke cu prietenii dvs. pentru a vă distra în timp ce încercați să vă pierdeți vocea. Este foarte probabil ca actul de proiectare a vocii să umple o cameră sau un hol va afecta sau umfla corzile vocale, ceea ce va provoca laringită temporară.
 • Imaginea intitulată Pierde-ți vocea rapidă Pasul 2
  3
  Șoaptă cât poți. Șoptirea ar putea părea o metodă de a vă păstra vocea, dar de fapt exercită o presiune asupra corzilor vocale mult mai mare decât cea exercitată prin vorbirea normală. De asemenea, șoaptele provoacă o uscare care vă poate face să vă pierdeți vocea. Folosește orice ocazie să șoptești în loc să vorbești cu un volum normal. Pentru a face acest lucru, imaginați-vă că trebuie să vorbiți discret în timpul conversațiilor sau să le inițiați în locuri liniștite (cum ar fi o bibliotecă).
 • Imaginea intitulată
  4
  Îndepărtează gâtul sau tusea Dacă tuseți sau eliminați gâtul, acest lucru poate tulpina laringele și vă va face să vă pierdeți vocea. Tusea excesiv de obicei provoacă laringită pe termen scurt sau lung. Puteți să vă pierdeți rapid vocea dacă tuseți sau dacă vă ștergeți gâtul de mai multe ori până când vă simțiți răgușit și răgușit.
 • Imaginea intitulată Pierde-ți vocea rapidă Pasul 5
  5
  Participați la un concert sau la un eveniment sportiv. Pierde-ți vocea într-un mod amuzant prin participarea la un concert sau la un eveniment sportiv zgomotos. Intră în acțiune și învesește, cânta sau striga cât de mult poți. Pierderea vocii tale este adesea considerată un aspect negativ al acestor experiențe distractive, dar poate fi un avantaj dacă acesta este scopul tău.
 • Mergeți la un club de dans, participați la o demonstrație sau conduceți cărucioare cu motor sunt, de asemenea, activități zgomotoase care încurajează epuizarea vocii.
 • Metoda 2
  Pierde-ți vocea cu alimente și băuturi

  Imaginea intitulată Pierde-ți vocea rapidă Pasul 6
  1


  Gargle cu oțet și suc de lămâie. Puteți irita corzile vocale și puteți încuraja pierderea vocii, preparând un amestec de oțet alb și suc de lămâie. Se amestecă 1/4 ceașcă de oțet (60 ml sau 2 oz) și 1/4 cană de suc de lamaie (60 ml sau 2 oz) într-un pahar, apoi se amestecă. Gargle pentru aproximativ 30 de secunde, apoi scuipați amestecul și repetați-l dacă doriți.
  • Dacă amestecul este prea puternic pentru dumneavoastră, diluează-l cu 1/4 cană de apă (60 ml sau 2 oz).
 • Imaginea intitulată Pierde-ți vocea rapidă Pasul 7
  2
  Beți băuturi cu cofeină și alcool. Cofeina și alcoolul pot avea un efect de deshidratare asupra corpului, lăsând gâtul vărsat și zgâriat. Cablurile vocale sănătoase necesită umiditatea de a vibra și de a se închide corespunzător - în caz contrar, veți avea o voce răgușită și înspăimântătoare. Petreceți o noapte de distracție cu prietenii într-o cafenea sau bar și consumați multe băuturi cu cofeină sau alcool pentru a vă pierde rapid vocea.
 • Imaginea intitulată Pierdeți-vă vocea rapidă Pasul 8
  3
  Mancati alimente grase, picante sau acide. Dacă consumați alimente sau băuturi cu un conținut ridicat de acid, acest lucru poate provoca reflux gastric, care, la rândul său, poate irita corzile vocale și poate provoca laringită. Alimentele grase sau picante pot avea același efect. Pentru a vă pierde rapid vocea, consumați următoarele:
 • citrice
 • roșii
 • alimente prajite
 • carne rosie
 • brânză
 • Imaginea intitulată Pierdeți-vă vocea rapidă Pasul 9
  4
  Mancati alimente bogate in sodiu. Dacă consumați alimente cu un conținut ridicat de sodiu, aceasta va fi dăunătoare vocii voastre din cauza uscării cauzate de sare. Puteți să vă uscați corzile vocale suficient pentru a încuraja pierderea vocii, oferindu-vă un gust cu un aliment bogat în sare, cum ar fi baconul, care este de asemenea bogat în grăsimi (o altă componentă care reduce vocea). Acestea sunt alte alimente bogate în sodiu:
 • rosquillas
 • sărate nuci
 • sos de soia
 • supe instant
 • castraveciori
 • Metoda 3
  Creați un mediu care vă face să vă pierdeți vocea

  Imaginea intitulată Pierdeți-vă vocea rapidă Pasul 10
  1
  Măriți încălzirea. Sistemul de încălzire absorb umiditatea din aer și lasă încăperile să se usuce. Această uscăciune poate determina corpul tău să devină deshidratat, incluzând corzile și corzile vocale. Pentru a vă pierde rapid vocea, creșteți cât mai mult nivelul de încălzire al camerei sau casei dvs. și păstrați temperatura în timpul nopții.
 • Imaginea intitulată Pierdeți-vă vocea rapidă Pasul 11
  2
  Expuneți-le la aer uscat și rece. Aerul uscat și rece poate irita laringele și poate afecta corzile vocale, ceea ce vă va reduce vocea. Dacă locuiți într-o zonă cu vreme rece, ieșiți pentru activități de iarnă (cum ar fi schi fond) pentru perioade lungi de timp sau faceți plimbări lungi în aer liber. Dacă locuiți într-o zonă cu vreme caldă, creșteți cât mai mult intensitatea aerului condiționat.
 • Imaginea intitulată Pierde-ți vocea rapidă Pasul 12
  3
  Măriți zgomotul ambiental. Vă puteți pierde rapid vocea dacă creșteți nivelul zgomotului ambiental în locuința sau spațiul de lucru, astfel încât veți fi obligați să vorbiți mai tare sau să strigeți pentru a putea comunica. Oamenii tind să-și mărească tonul de voce în mod natural la 3 decibeli pentru fiecare zgomot ambiental de aproape 10 decibeli. Redați muzică sau filme cu volum mare ca fundal sau alegeți să ascultați cântecele instrumentale dacă aveți nevoie să vă concentrați fără a fi distras.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se înregistrează vocea pe AndroidCum se înregistrează vocea pe Android
  Cum să-ți faci sânul vocii?Cum să-ți faci sânul vocii?
  Cum să elimini gâtulCum să elimini gâtul
  Cum să vă pierdeți voceaCum să vă pierdeți vocea
  Cum sa cantam death metalCum sa cantam death metal
  Cum să cânți cu o voce guturalăCum să cânți cu o voce guturală
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum sa devii un cantaret mai bunCum sa devii un cantaret mai bun
  Cum de a dezvolta o voce ușor cântândCum de a dezvolta o voce ușor cântând
  Cum să vă găsiți propria voce să cânteCum să vă găsiți propria voce să cânte
  » » Cum să vă pierdeți repede vocea

  © 2011—2020 ertare.com