Cum de a face o dorință la o stea

Există multe modalități de a face o dorință. Poți să arunci penny într-o fântână, să dai o dorință starului polar sau să te gândești la ceva ce-ți dorești cu adevărat când scot lumânările pe tortul tău de ziua ta. Solicitarea unei dorințe unei vedete este una dintre căile clasice de a încerca să îți faci visele să devină realitate. Dacă sunteți dispus să vă deschideți mintea la posibilitatea ca în univers să existe magie, atunci ieșiți la suprafață și priviți la o stea de filmare la care să faceți o dorință este o tehnică excelentă pentru a vă întări aspirațiile.

pași

Metoda 1
Găsiți steaua potrivită

1
Căutați următoarea dată în care va fi un duș de stele. De fapt, stelele de filmare nu sunt stele. Ele sunt meteori care sunt făcuți din bucăți de roci sau rămășițe interplanetare și luminează cerul de noapte când intră pe suprafața Pământului. Găsiți calendarul pentru următorul duș de stele și duce la un loc întunecat și izolat.
 • Imagine cu denumirea Wish on a Star Step 5
  2
  Pleacă din oraș. Pentru a-ți dori o stea, trebuie să vezi stelele. Datorită poluării ușoare existente, este aproape imposibil să le vedem în orașe sau chiar în orașe sau suburbii mari noaptea.
 • Conduceți la unul dintre locurile dvs. pitorești preferate, cum ar fi un munte, un câmp sau un lac în afara orașului. Va fi mai ușor să vedeți stelele aflate în natură.
 • 3
  Alegeți un loc de observare. Când vă aflați în natură, alegeți o zonă care pare întunecată și confortabilă și condiționează o tabără. Gândește-te sau stai jos, pentru ca stelele și cerul de noapte să-ți acopere câmpul vizual.
 • Împachetați ca și cum ați fi un picnic. Luați un scaun de camping, niște haine, multe gustări și apă.
 • Metoda 2
  Alegeți ce doriți

  Imagine cu denumirea Wish on a Star Step 1
  1
  Gândește-te la tot ce vrei să întrebi. S-ar putea să nu vedeți multe stele de filmare într-o singură noapte, deci trebuie să fii critic cu privire la ceea ce vei cere. Gândește-te la ceea ce ai dorit întotdeauna: un milion de dolari, o casă, un shake de vanilie de dimensiuni enorme. Ar putea fi orice! Lăsați-vă imaginația să se termine.
 • 2
  Scrieți-vă dorința pe o bucată de hârtie. Dacă aveți dificultăți în a decide între dorințe, scrieți o listă cu toate acestea și alegeți unii printr-un proces de eliminare.
 • Unii cred că scrierea dorințelor pe o notă lipicioasă îi ajută să devină realitate. Creația vizuală vă ajută să înțelegeți mai bine dorințele și obiectivele dvs.
 • 3
  Scrieți sau spuneți-vă dorința ca și cum s-ar fi întâmplat deja. Aceasta este o tehnică de manifestare pe care unii cred că o dorește să câștige putere. Dacă credeți în voi și în visurile voastre, acestea ar putea deveni realitate.
 • În loc de a spune "Aș vrea să am o treabă mai bună", încercați să o exprimați "Sunt harnic, inteligent și capabil să obțin o treabă mai bună". Acest limbaj este pozitiv, afirmativ și vă ajută să aveți mai multă greutate.
 • 4
  Nu vrei să schimbi altă persoană. Este imposibil să controlați sau să schimbați pe cineva. Imaginați-vă dacă cineva a făcut o dorință și a fost că te-ai îndrăgostit de el (ea) sau că ai fost mai frumos sau mai reușit. Numai tu poți controla aceste aspecte.
 • Puteți dori ceva în numele altora. De exemplu, puteți spune "Vreau ca Carlos să primească un al doilea interviu săptămâna viitoare".
 • Nu este util să spunem "Vreau ca Carlos să aibă un zâmbet mai plăcut și nu ca fotbalul atât de mult".


 • Metoda 3
  Faceți o dorință

  1
  Găsiți o stea de fotografiere. Când te-ai așezat într-un loc bun pentru a privi cerul cu dorința în minte, trebuie să fii atent să vezi steaua de filmare. Întindeți-vă sau stați confortabil și priviți cerul în timp ce vă gândiți la dorința voastră.
  • Nu te uita la cer prea mult. Luați câteva pauze la fiecare jumătate de oră pentru a vă lăsa ochii să se adapteze din nou la întuneric.
 • Imagine cu denumirea Wish on a Star Step 2
  2
  Închideți ochii în timp ce cereți această dorință. Dacă sunteți destul de norocoși să vedeți o stea de fotografiere, închideți-vă ochii înainte de a vă cere dorința. Apoi, spuneți "Lumina strălucitoare, stea strălucitoare. Prima stea pe care o văd radiantă. Mi-aș dori, aș dori foarte mult, să aduceți dorința pe care o iubesc". Se spune că această rimă veche face ca dorința ta să devină realitate.
 • Imagine cu denumirea Wish on a Star Step 3
  3
  Nu spuneți nimănui voința ta. Există puține șanse să se întâmple dacă le spui cuiva. Dacă sunteți cu un prieten care se uită la cer, mi-am dat dorința în mintea ta ca să nu te ascult. Dacă sunteți singuri, puteți spune cu voce tare, dar asigurați-vă că nimeni nu este prezent.
 • Imagine cu titlul Dorința pe un Star Stea 4
  4
  Căutați o stea strălucitoare dacă nu puteți găsi o stea de fotografiere. Dacă nu sunteți norocoși și nu puteți găsi o stea de filmat, căutați cea mai strălucitoare stea pe care o puteți găsi și faceți o dorință. Deși este adevărat că stelele strălucitoare nu sunt la fel de legende ca și stelele de filmare pentru a-și acorda dorințele, merită încercat.
 • 5
  Credeți în dorința voastră. Dorințele devin realitate numai dacă credeți în ele! După ce ți-ai cerut dorința, continuă să te gândești când ajungi acasă. Cu cât energia este mai pozitivă pe care o introduceți în dorința voastră, cu atât este mai probabil să deveniți realitate.
 • sfaturi

  • Nu cereți doar o stea pentru o dorință și apoi așteptați ca aceasta să se realizeze imediat. Faceți tot posibilul pentru a deveni realitate.
  • Poți să spui cuiva despre dorința ta după ce sa împlinit.

  avertismente

  • Fii atent ce vrei!
  • Încercați să alegeți cu atenție dorința dvs. pentru că nu veți vedea atât de multe stele de fotografiere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o racheta de focuri de artificii in MinecraftCum sa faci o racheta de focuri de artificii in Minecraft
  Cum să începeți în astronomie amatorCum să începeți în astronomie amator
  Cum să vă creați constelația proprieCum să vă creați constelația proprie
  Cum de a găsi Ursa MinorCum de a găsi Ursa Minor
  Cum să fotografiezi cerul de noapteCum să fotografiezi cerul de noapte
  Cum să faci stele norocoase de hârtieCum să faci stele norocoase de hârtie
  Cum să identificați constelațiile în timpul veriiCum să identificați constelațiile în timpul verii
  Cum să identificați steaua poluluiCum să identificați steaua polului
  Cum să observăm steleleCum să observăm stelele
  Cum să observi stelele cu confortCum să observi stelele cu confort
  » » Cum de a face o dorință la o stea

  © 2011—2020 ertare.com