Cum să-l cheltuiți într-o zi plictisitoare

Poate că plouă sau ninge în afara casei tale. Poate că aveți multe lucruri de făcut, dar vă simțiți ca și cum ați făcut deja totul. Plictiseala poate ataca pe nimeni in mod neasteptat. Uneori, o puteți accepta. Alții, este mai bine să o considerați o oportunitate de a te distra sau de a fi productiv. Lucrul important este să vă păstrați viața interesantă încercând lucruri noi.

pași

Partea 1
Fii productiv

Imagine intitulată Petreceți o zi proastă Pasul 1
1
Lasă-ți casa să facă treaba. Chiar dacă nu aveți nevoie să vă faceți comenzile în timpul acelei zile, o scurtă excursie la supermarket vă poate ajuta să vă luptați mult cu plictiseala. Multe studii au constatat că petrecerea timpului de mers pe jos este mai distractivă decât petrecerea timpului în picioare sau ședinței. Dacă poți face ceva productiv în timp ce te plimbi, super. Dar dacă nu, e mai bine decât să rămâi acasă.
 • Imaginea intitulata Petrece o zi plictisitoare Pasul 2
  2
  Faceți munca dvs. un joc. Redați în timp ce faceți treburile și alte sarcini. Scorați puncte pentru fiecare sarcină pe care o efectuați cu succes și, atunci când ați acumulat suficiente puncte, răsplătați-vă prin a ieși împreună cu prietenii sau cumpărați ceva ce vă place. Vedeți cât de repede puteți curăța bucătăria. Păstrați o evidență a înregistrărilor și vedeți dacă le puteți sparge!
 • Imaginea intitulata Petrece o zi plictisitoare Pasul 3
  3
  Creați un blog! Este mai ușor ca oricând să vă împărtășiți gândurile și ideile cu restul lumii. Petreceți timpul liber practicându-vă scrisul și organizându-vă gândurile. Dacă oamenii vă ascultă, puteți face anunțuri pentru a câștiga niște bani în plus sau pentru a deveni faimos ca expert pe un anumit subiect.
 • Dacă aveți opinii puternice pe teme precum politica, nutriția, turismul sau cultura, puteți scrie despre aceste subiecte. În caz contrar, scrieți povestiri sau doar exprimați-vă cum doriți.
 • Există multe site-uri care plătesc bani pentru scrierea articolelor scurte.
 • Imagine cu titlul Petrece o zi plictisitoare Pasul 4
  4
  Anchete online complete. Există mai multe pagini de anchete online care plătesc bani (de obicei puțin) oamenilor pentru a-și da părerea. Printre cele mai bune pagini de anchetă online se numără: SurveyMonkey, SurveySpot, Ancheta mea, LightspeedConsumerPanel, PineconeResearch, Opinions Outpost, MyPoints, Springboard America și Toluna. Aceasta este o modalitate foarte bună de a petrece și de a face bani în același timp.
 • Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 5
  5
  Testați aplicațiile mobile Toate programele de calculator conțin erori. Pentru a le elimina, multe companii angajează oameni pentru a încerca aceste programe și pentru a raporta erorile pe care le găsesc. Site-urile Web, cum ar fi UserTesting, WhatUsersDo, Enroll și YouEye, plătesc bani pentru ca utilizatorii să-și folosească programele. Deși nu veți putea să trăiți pe aceasta, este una dintre cele mai ușoare căi de a câștiga bani în plus în timpul liber.
 • Imagine intitulată Petreceți o zi proastă Pasul 6
  6
  Goliți mintea. Deși meditația nu pare a fi cea mai amuzantă activitate, vă va ajuta foarte mult să vă îmbunătățiți concentrarea și astfel veți înceta să vă simțiți agitați din cauza plictiselii. Meditați timp de aproximativ 20 de minute pe zi pentru a vă îmbunătăți concentrarea și pentru a vă limpezi mintea.
 • Pentru a medita, a închide ochii și a-ți pune mintea în alb. Gândiți-vă la ceva, cum ar fi o imagine, un cuvânt sau o expresie. Fă-o de fiecare dată când te simți distras, așa că mintea ta se concentrează din nou.
 • Partea 2
  Stați afară

  Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 7
  1
  Desenați. Desenul este distractiv, mai ales când nu îl luați în serios. Deși mulți cred că desenul este o distragere a atenției, acesta ajută foarte mult la îmbunătățirea concentrației. Deci, orice activitate pe care o faceți în timp ce desenați, fie ea de lucru sau de televiziune, va fi mai interesantă decât ar fi altfel.
 • Imaginea intitulă Petreceți o zi plictisitoare Pasul 8
  2


  Ascultați muzică. Concentrarea pe ceva artistic este o modalitate excelentă de combatere a plictiselii. În plus, noutatea este un tratament și mai eficient pentru plictiseală. Prin urmare, căutați un radio online care să cânte melodii care nu sunt cunoscute. O altă alternativă este să asculți melodiile pe care prietenii tăi le recomandă întotdeauna, dar nu ai mai auzit până acum.
 • Imaginea intitulată Petreceți o zi proastă Pasul 9
  3
  Experimentați ceva nou în bucătărie. Pregătiți un tort sau alt fel de fel de mâncare complicată pe care nu ați mai făcut-o niciodată înainte. Deci, puteți învăța ceva nou și vă puteți ocupa. Chiar mai bine, când ați terminat, veți avea ceva delicios de mâncat sau cel puțin o anecdotă nouă de spus.
 • Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 10
  4
  Pregătiți-vă o baie delicioasă. În special, dacă este rece afară, o baie fierbinte poate încuraja un timp plictisitor. Încălziți apa până când ajunge la 33 ° C (92 ° F). Opriți lumina și luminați câteva lumânări pentru a crea o atmosferă relaxantă. Puneți muzică și vărsați uleiuri de baie în apă, astfel încât să aibă o aromă deosebită.
 • Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 11
  5
  Navigați pe web În prezent, este mult mai ușor să lupți cu plictiseala, deoarece internetul este o sursă infinită de activități. Citiți știri, răsfoiți rețelele sociale sau căutați aplicații sau jocuri care vă atrag atenția. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece utilizarea prea multă a internetului vă va reduce considerabil perioada de atenție și vă va fi mai dificil să fiți interesat de lumea din jurul vostru.
 • Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 12
  6
  Citiți o carte Cu ceva timp în urmă, lectura era singura activitate care pretindea că menține interesul poporului. Acum, este încă o opțiune bună. Deoarece aveți nevoie de mai multă concentrare pentru a citi o carte decât pentru a naviga pe internet, acest lucru vă va ajuta foarte mult. Veți întâlni nenumărate personaje interesante și veți afla mai multe despre alte persoane, despre cultura lor și chiar despre limbile lor.
 • Creați ceva nou din ceea ce învățați prin citire. Când citiți ceva ce vă place sau vă interesează, faceți note și apoi creați propriile dvs. povestiri sau pur și simplu reflectați asupra conținutului cărții. În acest fel veți învăța să citiți mai activ.
 • Partea 3
  Revedeți plictiseala

  Imaginea intitulată Petreceți o zi proastă Pasul 13
  1
  Încercați ceva nou Dacă o persoană plictisită are posibilitatea de a alege între consumul de bomboane și electrocutarea, este foarte posibil să aleagă a doua opțiune. Indiferent dacă vă provoacă plăcere sau durere, noutatea vă ajută foarte mult să liniștiți plictiseala, spre deosebire de ceva familiar. Cu alte cuvinte, trebuie să iei riscul. Mergeți într-un loc sau faceți ceva ce nu ați face în mod normal, chiar dacă este ceva ce credeți că nu doriți să faceți.
  • Un pas în direcția cea bună este să vă înconjurați cu oameni interesanți. Aceasta înseamnă că vă înconjurați cu oameni care vă pot distra sau care doresc să facă lucruri noi. Oamenii care vă încurajează să faceți lucruri care în mod normal nu vi se vor întâmpla.
 • Imaginea intitulă Petreceți o zi proastă Pasul 14
  2
  Opriți visul de vis. Una dintre cele mai comune metode de combatere a plictiselii este de a visa sau fantezii. Cu toate acestea, multe studii au descoperit că acest lucru face ca lucrurile să se înrăutățească. Când mintea începe să călătorească către lumi fantastice, ea începe, de asemenea, să reducă lumea reală, chiar și atunci când nu este atât de rău.
 • Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 15
  3
  Dacă un dispozitiv este pornit la volum redus, opriți-l! Multe studii au arătat că zgomotul de fond, deși abia auzit, este capabil să afecteze subconștientul oamenilor. Fără a ști asta, te poate distrage de ceea ce faci și o face să pară mai plictisitor. Opriți orice televizor sau radio de la distanță care vă pot distrage atenția. Dacă zgomotul este mai greu de eliminat, cum ar fi vântul sau un robinet care se scurge, treceți pe altă parte.
 • Imagine cu titlul Petreceți o zi plictisitoare Pasul 16
  4
  Acceptați plictiseala. În această lume modernă plină de electronică, oamenii sunt atât de stimulați încât este rar să se plictisească. Unii oameni vă recomandă să luați plictiseala ca pe o ocazie de a reflecta adânc. Cu toate acestea, fiecare persoană se simte plictisit într-un mod diferit și unii oameni sunt supărați de a fi plictisiți. Ar trebui să vă judeci dacă plictiseala este o modalitate bună de a scăpa de stimularea constantă a acestor vremuri.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te distrezi când te plictisești acasăCum să te distrezi când te plictisești acasă
  Cum să evitați plictiseala atunci când sunteți bolnav acasăCum să evitați plictiseala atunci când sunteți bolnav acasă
  Cum să eviți plictiseala la locul de muncăCum să eviți plictiseala la locul de muncă
  Cum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisițiCum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisiți
  Cum să-i faci pe soțul tău să te ajute cu treburile domesticeCum să-i faci pe soțul tău să te ajute cu treburile domestice
  Cum să realizați totulCum să realizați totul
  Cum să oprești amânarea unor sarcini importanteCum să oprești amânarea unor sarcini importante
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să-ți faci productiv timpul tău liberCum să-ți faci productiv timpul tău liber
  Cum să-ți faci viața interesantăCum să-ți faci viața interesantă
  » » Cum să-l cheltuiți într-o zi plictisitoare

  © 2011—2020 ertare.com