Cum să petreceți o noapte fără somn cu prietenii

A petrece o noapte intreaga fara sa dormi este o modalitate distractiva de a pune o provocare impreuna cu prietenii tai. Într-o astfel de noapte, puteți uita de toată rutina de a vă dedica numai activităților pe care le doriți. Amintiți-vă că majoritatea oamenilor sunt mult mai creativi noaptea decât în ​​timpul zilei.

pași

Imagine cu titlul Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 1
1
Incearca sa dormi cat de mult poti inainte de ziua in care vei incepe intalnirea cu prietenii tai. Dacă aveți un weekend gratuit, de exemplu, ar putea fi o idee bună să așteptați până sâmbătă noaptea, astfel încât vineri seara să aveți mai mult timp să dormiți.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că mâncați alimente substanțiale și sănătoase în timpul zilei, deoarece nu veți găti nimic în timpul nopții.
 • Imaginea intitulată Trageți o tovarășă cu un prieten Pasul 3
  3
  Cumpărați multe dulciuri, prăjituri, chipsuri, pizza cu microunde și mai multe alimente de același stil, care vă oferă energie rapidă și nu necesită nici o pregătire. Este, de asemenea, o idee bună să verificați dacă aparatul dvs. de cafea este gata și aveți consumabile de cafea pentru întreaga noapte. Dacă nu beți cafea, puteți înlocui ceaiul sau băuturile energizante.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizuină cu un prieten Pasul 4
  4
  Planificați câteva activități pentru noapte. Redarea jocurilor video este de obicei o idee recomandată deoarece activează circulația adrenalinei. Dacă aveți de gând să vizionați filme, asigurați-vă că nu au un ritm lent. Thrillerele, filmele de acțiune, filmele de groază sau filmele de comedie sunt opțiuni bune. Evitați romance.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 5
  5
  Setați un timp de pornire și un timp de încheiere. O noapte fără întrerupere a somnului ar trebui să se încheie până la șapte sau nouă în dimineața următoare, când vecinii se trezesc pentru a-și începe viața de zi cu zi.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 6
  6
  După acea noapte de distracție, bucurați-vă de răsăritul soarelui. Aceasta este una dintre cele mai bune părți de a rămâne treaz toată noaptea.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 7
  7


  Dacă cineva nu poate rezista visului, îl pot deranja puțin când adoarme: mâncați mâna într-un braț de apă, acoperiți mâna cu pastă de dinți sau spumă de bărbierit pentru a căuta să-l frecați de pe față. Probabil că acea persoană se va gândi de două ori înainte de a adormi data viitoare.
 • Imaginea intitulată Trageți o capcana cu un prieten Pasul 8
  8
  Dacă se plictisesc foarte mult, pot încerca glume telefonice sau pe geamurile casei. Dar ia în considerare faptul că nimeni nu va place ideea, în plus față de prietenii tăi și cu tine.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizuină cu un prieten Pasul 9
  9
  Dacă utilizați computerul, reduceți nivelul luminii din încăpere, astfel încât ochii să nu devină prea iritați.
 • Imaginea intitulată Trageți-o pe toata noaptea cu un prieten Pasul 10
  10
  Nu purtați haine prea confortabile. Dacă vă puteți relaxa, puteți, de asemenea, adormi.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 11
  11
  Umeziți-vă cu apă de gheață ori de câte ori vă simțiți prea somnoros.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 12
  12
  O altă opțiune este de a pune pe căști și de a încărca muzică MP3 la volum total pentru a scăpa de somn.
 • Imaginea intitulată Trageți o vizibilă cu un prieten Pasul 13
  13
 • sfaturi

  • Cele mai bune tipuri de filme sunt infricosatoare (Disturbia, Saw 3, Exorcismul lui Emily Rose, rechin) și amuzant (Mr. Deeds, orice sezon de prieteni sau The Simpsons).
  • Ieșiți să faceți plimbări mici între fiecare schimbare de activitate. Aerul proaspăt și mișcarea pot fi mai eficiente decât o ceașcă de cafea.
  • Nu exagerați cu cafeina, deoarece, în timp ce vă ajută să aveți o creștere bruscă a energiei, vă poate determina și o scădere bruscă a nivelului de energie.
  • Daca cineva incepe sa bata, striga numele lui, scoate-l la o plimbare, pregati-i o ceasca de cafea. Asigurați-vă că înțelege cât de important este ca grupul să termine toată noaptea fără să fi dormit.
  • Activitățile nu se limitează la vizionarea de filme și la jocurile video. Ei pot, de asemenea, să cânte muzică sau să cânte melodii dacă joacă un instrument, investesc povești, pictează, construiesc figuri Lego, printre multe altele. Oamenii pot fi mai dispuși în timpul acestor nopți lungi să se angajeze în activități de creație care de obicei nu le interesează atât de mult.
  • Indiferent ce se întâmplă, Nu minți în fotoliu pentru câteva minute, gândindu-te că vei putea să te ridici imediat, pentru că nu se va întâmpla (mai ales nu la 4:30 dimineața).
  • De asemenea, nu vă așteptați la succes în prima încercare de a fi garantată. Puteți organiza mai multe weekend-uri înaintea unor întâlniri similare, încercând să terminați fiecare mai târziu.
  • Nu opriți lumina în timpul vizionării filmelor, deoarece este ușor să adormiți.
  • Dacă părinții dvs. sunt acasă, nu ridicați prea mult volumul de muzică sau filme, pentru că ați putea trezi alte persoane în casa dvs. și poate că asta ar însemna sfârșitul întâlnirii de noapte.

  avertismente

  • Nu abuzați de cești de cafea sau de băuturi energizante, deoarece acestea vă pot grea sau vă pot rupe stomacul. Cu 6 cești de cafea este mai mult decât suficient pentru a petrece toată noaptea, deși unele persoane pot avea o limită personală mai mică.
  • Asigurați-vă că ați finalizat orice activitate importantă cu o zi înainte, deoarece este probabil ca în dimineața următoare să nu vă treziți cu intenția de a face nimic.
  • Rețineți că în noaptea următoare nu veți putea dormi nici dacă dimineața rămâneți acasă dormind tot timpul.
  • Nu conduceți acasă după o întâlnire întreagă de noapte la casa prietenilor. Conducerea cu somn alterat este la fel de periculoasă ca și cum o faci într-o stare alcoolică.
  • După toată înălțarea vine toamna. Dacă depindeți de un consum ridicat de zahăr și de cofeină pentru a-ți crește energia, nivelul obținut artificial poate să scadă brusc după un timp.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face timpul acordând prioritate și programareCum se face timpul acordând prioritate și programare
  Cum să stai treaz noapteaCum să stai treaz noaptea
  Cum să împiedicați o pisică să vă trezeascăCum să împiedicați o pisică să vă trezească
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să piardă în greutate în timpul nopțiiCum să piardă în greutate în timpul nopții
  Cum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somnCum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somn
  Cum să dormi bine în timpul sarciniiCum să dormi bine în timpul sarcinii
  Cum să dormi în timpul zileiCum să dormi în timpul zilei
  Cum să dormi în timpul sarciniiCum să dormi în timpul sarcinii
  » » Cum să petreceți o noapte fără somn cu prietenii

  © 2011—2020 ertare.com