Cum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisiți

Te-ai plictisit in vacanta si stai in jur cu nimic de facut? Nu vă pierdeți zilele libere, sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ocupa timpul, chiar dacă vacanța durează o săptămână sau mai mult. În acest articol veți găsi multe modalități de petrecere a zilelor de vacanță, fie în interiorul sau în afara casei, utilizând intelectul sau energiile creative, sau pur și simplu petreceți timp cu alte persoane.

pași

Metoda 1
Bucurați-vă de activități în aer liber

Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 1
1
Du-te afară. Foarte puțini știu să aprecieze plăcerile simple în aer liber. O scurtă excursie vă poate ajuta să vă reîncărcați și să vă îmbunătățiți starea de spirit și reprezintă, de asemenea, o excelentă ocazie de a face exerciții. Dacă vă gândiți să finalizați acele kilograme în plus, profitați de ocazia de a merge la o plimbare, de a merge sau de a efectua o activitate fizică care vă place.
 • Dacă există vremuri nefavorabile sau nu doriți să plecați, mergeți la sala de gimnastică sau faceți șezuturi în interiorul casei pentru a vă putea exersa.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 2
  2
  Fa ceva ce nu ai făcut niciodată. Dacă te-ai gândit să faci ceva nou, dar nu ai timp, fă-o acum. Nu risipiți timp să stați în fața televizorului și vizionați programe repetate din când în când, când vă puteți lărgi orizonturile cu experiențe noi. Iată câteva idei:
 • Încercați un nou tip de hrană.
 • Vizitați o discotecă nouă sau un alt loc unde puteți întâlni oameni.
 • Practicați un nou sport.
 • Explorați locații noi
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 9
  3
  Mergeți într-o aventură cu un prieten. Găsiți un partener și găsiți locuri noi și interesante pentru a le explora. Vizitați un oraș pe care nu ați fost niciodată la o plimbare în pădure. Nu uitați să luați măsuri de securitate dacă intenționați să explorați o zonă nouă și să transportați un telefon mobil cu acumulatorul încărcat.
 • Imaginea cu titlul 563143 4
  4
  Faceți o activitate sportivă. Puteți să mergeți cu bicicleta, să vă plimbați, să jucați sportul preferat sau să încercați unul nou. Oricare dintre aceste activități este o modalitate bună de a fi sănătoși.
 • Metoda 2
  Activități de învățare

  Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 8
  1
  Aflați mai multe despre un subiect care vă interesează. Extindeți-vă cunoștințele explorând ceva pentru care nu ați avut timp înainte, indiferent dacă este vorba de astronomie, zoologie sau un alt subiect de interes.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 10
  2
  Dezvoltați noi abilități Sărbătorile reprezintă o ocazie excelentă de a se dezvolta ca persoană. Dedicați-vă timpul la ceva ce nu ați avut timp să practicați, cum ar fi dansul, pianul sau înotul. Cu cât aveți mai multe abilități, cu atât veți avea mai multe oportunități în viață.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 3
  3
  Extindeți-vă cunoștințele lingvistice Limbile se numără printre competențele cele mai utile și universale din lume. Profitați de timpul petrecut în timp ce învățați o limbă nouă sau poate o limbă de programare, cum ar fi Visual Basic sau HTML. Dacă sunteți prea plictisit, încercați să scrieți propriile coduri sau mesaje criptate.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 7
  4
  Citiți o carte Orice carte vă poate ajuta să vă extindeți vocabularul și abilitățile de scriere, dar trebuie să alegeți cu înțelepciune cartea pe care o veți citi pentru a vă asigura că merită. Un roman ieftin și vulgar poate fi distractiv, dar nu foarte îmbogățit.
 • Metoda 3
  Petreceți timp cu alți oameni

  Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 4
  1
  Petreceți timp cu prietenii. Dacă nu vă puteți gândi la lucruri de făcut, cu siguranță unul dintre prietenii dvs. va avea idei bune. În cel mai rău caz, puteți merge pe un picnic sau puteți merge la un mall cu prietenii. Cheltuirea unei nopți la o locuință este, de asemenea, o idee grozavă.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 11
  2
  Ajutați-i pe alții. Dacă nu aveți probleme personale pe care să fiți responsabili, puteți să oferiți ajutorul dvs. unei alte persoane. Adresați-vă familiei și prietenilor dacă au nevoie de ajutor cu un proiect și, dacă da, vă oferă serviciile!


 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 12
  3
  Petreceți timp cu oamenii pe care îi iubești. Sărbătorile reprezintă o ocazie excelentă de a vorbi și de a vă bucura de acele rude pe care nu le-ați văzut de multă vreme. De exemplu, puteți vizita bunicii și puteți discuta bine cu ei. Veți fi probabil surprins să vedeți cât de amuzant și de încredințat unii membri ai familiei dvs. au devenit fără să observați.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 13
  4
  Dacă aveți un animal de companie, petreceți timp cu ea. Uneori, subestimăm timpul pe care îl petrecem cu animalele de companie, mai ales dacă este unul pe care nu l-ați văzut de ceva timp. Animale de companie (sau animale de companie), probabil, dor de tine, dacă nu ați văzut-o pentru o lungă perioadă de timp, deci ia puțin timp să-l ia o plimbare, jucând cu ea, etc Iubirea necondiționată a animalului dvs. de companie poate ridica spiritele dumneavoastră foarte mult dacă ați petrecut această vacanță teribil de plictisitoare.
 • Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 14
  5
  Faceți cunoștință cu mai mulți oameni Dacă nu aveți pe nimeni apropiat cu care să vă petreceți timpul, nu uitați că aveți întotdeauna posibilitatea de a vă face prieteni noi. Poți să o faci într-un loc de întâlnire ca o disco sau poate într-un eveniment mare, ca un concert. Nu vă fie frică să vă apropiați de noi oameni și să discutați cu ei, astfel încât să înceapă noi prietenii!
 • Nu veti face niciodata noi prieteni in interiorul casei, asa ca iesiti de acolo! Ieșirea din casă este cel mai important pas în a face o vacanță plictisitoare distractivă și productivă.
 • Imaginea cu titlul 563143 14
  6
  Dă o petrecere O petrecere este o modalitate foarte bună de a te distra. Vă puteți invita prietenii și puteți petrece o petrecere tematică despre vreme. Dacă este însorit, faceți o petrecere tematică inspirată de plajă. Dacă e rece, tu și prietenii tăi poți sta înăuntru și bei o cană bogată de cacao.
 • Metoda 4
  Fii creativ

  Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 5
  1
  Creați arta Profitați de timpul liber pentru a vă dedica activității artistice preferate. Dacă sunteți interesat de muzică, încercați să compuneți muzică nouă. Dacă vă place scrisul, încercați să scrieți un articol pe wikiHow! Posibilitățile sunt nesfârșite.
  • Încercați aceste activități artistice, cum ar fi ceramica sau un colaj, sau chiar începeți să vă decorați camera. Alegeți lucrurile care vă permit să vă exprimați gândurile.

  Metoda 5
  Câștigați bani

  Imagine cu denumirea 563143 16
  1
  Gândește-te la bani. Dacă economisiți pentru ceva, dar nu puteți aștepta, puneți un post în afara casei. Este cel mai ușor lucru pe care îl puteți face, pentru a obține niște jucării vechi, pentru a pregăti ceva mâncare și veți fi gata. Dacă nu merg foarte bine, cel puțin te vei distra încercând și vei fi ordonat lucrurile vechi să facă loc pentru altele noi. Consultați autoritățile locale pentru a vă asigura că aveți permisiunea de a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată 563143 17
  2
  Faceți locuri de muncă ciudate pentru a câștiga bani. Aveți grijă de copii, spălați mașini, tăiați gazonul, fixați grădina, aveți grijă de case, animale de companie, câini de mers pe jos, etc.
 • Metoda 6
  Sarcinile așteptate

  Imagine cu denumirea Cheltuiți unul`s Holidays Without Getting Bored Step 6
  1
  Finalizați-vă treburile și sarcinile în așteptare. Sărbătorile sunt una dintre puținele ocazii ale anului când oamenii au timp liber. Dacă nu aveți angajamente urgente cu familia sau cu prietenii, utilizați acel timp pentru a termina îndeplinirea îndatoririlor pe care le-ați acordat pentru o lungă perioadă de timp. De exemplu, dacă nu ați curățat încă o dată camera dvs., dedicați o întreagă după-amiază acestei sarcini. De asemenea, puteți să vă declarați impozitele, să executați comisioane, să plătiți facturile, să vă reorganizați dulapul sau să vă întrețineți mașina.

  Metoda 7
  Nu face nimic din când în când

  Imagine cu denumirea 563143 19
  1
  Relaxați-vă. Dacă niciuna dintre aceste idei nu vă interesează, poate doriți să vă odihniți o zi. Doar fă ce vrei sau nimic. Petreceți o zi acasă și relaxați-vă sau zburați cu un zmeu. Depinde de tine!
  • Uită-te la nori sau stele. Este o idee bună să faci scuze să stați pe podea și să priviți cerul.

  sfaturi

  • Nu vă petreceți tot timpul în fața calculatorului. De asemenea, este important să vă vedeți prietenii!
  • Evitați căderea în rutină. Nu faceți același lucru în fiecare zi.
  • Nu uitați să vă folosiți timpul cu înțelepciune! Este posibil să dureze mult timp pentru a avea din nou timp liber.
  • Nu intră în dificultate în timpul sărbătorilor.
  • Sleep cât vrei tu. Nu vei mai avea timp să o faci din nou!
  • Nu urmăriți prea mult televizor și ieșiți împreună cu prietenii. Dacă plouă, petreceți timp cu membrii familiei, cum ar fi frații, părinții sau animalele de companie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ocupați de perioada în vacanțăCum să vă ocupați de perioada în vacanță
  Cum să includeți activitatea fizică în timpul liberCum să includeți activitatea fizică în timpul liber
  Cum să faceți față sindromului post-vacanțăCum să faceți față sindromului post-vacanță
  Cum să vă îmbunătățiți starea de spirit prin exercițiuCum să vă îmbunătățiți starea de spirit prin exercițiu
  Cum de a elimina mirosul de fum de țigară dintr-un covorCum de a elimina mirosul de fum de țigară dintr-un covor
  Cum să întâlnești o fată în vacanțăCum să întâlnești o fată în vacanță
  Cum să împărțiți sărbătorile atunci când aveți interese diferiteCum să împărțiți sărbătorile atunci când aveți interese diferite
  Cum de a da o călătorie de vacanță ca un cadouCum de a da o călătorie de vacanță ca un cadou
  Cum să decideți ce să împachetați pentru a merge în vacanțăCum să decideți ce să împachetați pentru a merge în vacanță
  Cum să vă bucurați de o vacanță într-o casă de lacCum să vă bucurați de o vacanță într-o casă de lac
  » » Cum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisiți

  © 2011—2020 ertare.com