Cum să participi la "Roata norocului" (roata norocului)

Wheel of Fortune (Wheel of Fortune) este un joc clasic și distractiv care vă provoacă cunoștințele, încercați norocul și în care puteți câștiga o sumă mare de bani. Dacă doriți să rotiți roata, vă arăt aici cum puteți aplica și pregăti pentru program!

pași

Metoda 1
Înțelegerea audierii

Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 1
1
Citiți regulile de eligibilitate. Dacă nu sunteți sigur (ă) dacă sunteți eligibil (ă), aplicați oricum - puteți pune întrebări mai târziu dacă programul vă contactează pentru a participa.
 • Dacă ați apărut înainte în orice versiune a The Wheel of Fortune, nu sunteți eligibil (ă) să participați. De asemenea, sunteți neeligibil dacă ați apărut într-un program de joc / datare / datare sau într-o emisiune de realitate în ultimul an sau în trei din aceste programe în ultimul deceniu. În plus, vă vor respinge dacă ați lucrat sau dacă una dintre rudele dvs. lucrează pentru Sony Pictures Entertainment Inc., furnizorii de premii pentru joc sau orice post de televiziune care difuzează programul.
 • Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 2
  2
  Aplicați online [wheeloffortune.com Vizitați site-ul Wheel of Fortune]. În bara de navigare albastră situată sub fotografia antetului, îndreptați mouse-ul către "Contestanți". Va fi afișat un meniu roz cu mai multe opțiuni. Faceți clic pe "Fii un concurent".
 • Prima întrebare care apare vă va cere vârsta. Faceți clic pe opțiunea care vă descrie cel mai bine: "Adult" pentru adulți, "Student colegiu" pentru student sau "Teen" pentru adolescent.
 • Completați complet și corect formularul de înregistrare
 • Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 3
  3
  Trimiteți un videoclip Ca o altă alternativă pentru a obține o audiție, puteți trimite un videoclip de 60 de secunde la concursul "Fata fanului" (fața unui ventilator). În acest fel, oricine din orice oraș are ocazia.
 • Vizitați site-ul lor web pentru mai multe informații. Roata Fortune desfășoară milioane de audiții și selectează în jur de 600 de persoane pentru a participa la programul său. Din această cauză, dacă nu aveți echipamente pentru înregistrarea videoclipurilor, vă recomandăm să aplicați utilizând formularul.
 • Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 4
  4
  Găsiți rulota roților. Este de 39 de metri lungime, 13 metri înălțime și este galben strălucitor. Rulați prin orașe, pe autostrăzi și în inima Americii. Mii de fani se ocupă de aplicații și se adună în fața scenei cu o versiune mobilă a faimoasei roți și puzzle-uri. Aplicațiile sunt trase la întâmplare prin eveniment, chemând oamenii pe scenă în grupuri de cinci, să participe la un scurt interviu, să joace o versiune a rundei accelerate a Wheel of Fortune și să câștige premii speciale cu tema spectacolului.
 • Cei mai buni candidați sunt invitați să participe la audițiile finale ale programului, care sunt de obicei ținute la o dată ulterioară în orașul gazdă al Wheelmobile.
 • Dacă doriți să primiți o notificare despre momentul în care Wheelmobile vizitează zona dvs., puteți completa un formular pe site-ul "Wheel of Fortune". Cu toate acestea, nu vor putea întotdeauna să contacteze toți cei care completează formularul.
 • Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 5
  5
  Au personalitatea. Programul caută oameni care știu să se distreze, care se simt confortabil în fața unei camere și care sunt câștigători și perdanți. Ei vor ca tu să fii decisiv și logic să spui scrisorile și să îți îndeplinești strategia.
 • În general, cei mai buni participanți sunt cei cu un simț al umorului. De asemenea, vă ajută să aveți o atitudine pozitivă. Este vorba de distracție, câștig sau pierdere.
 • Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 6


  6
  Au o audiere bună. Multe dintre audiții se fac în sălile de dans ale unui hotel. Coordonatorii aduc în jur de 70 de persoane care doresc să fie concurenți și să creeze o mini versiune La Rueda de la Fortuna, cu totul și puzzle-uri și o roată miniaturală. Persoanele care fac audiții participă în mod repetat, spunând scrisori și rezolvând puzzle-uri.
 • Apoi vor lua un test scris de 5 minute, care constă din 26 de puzzle-uri (în care trebuie să completați scrisorile lipsă). La sfârșitul testului, le corectează și distribuie premiile de tombolă pe care le fac între persoanele care fac audieri. Apoi, coordonatorii trimit unii oameni în casa lor, în timp ce ceilalți pot sta pentru a participa la mai multe jocuri simulate ale "La Rueda de la Fortuna" (în timp ce coordonatorii le califică). Procesul poate dura aproximativ două ore.
 • Din păcate, chiar dacă ați trecut prima rundă, nu veți ști dacă ați fost aleși când v-ați întors acasă. Va trebui să așteptați la nesfârșit până când sunteți contactat - chiar dacă ați fost selectați. Indiferent dacă ați fost selectați sau nu, depinde de scorul dvs. pe examen și de impresia pe care ați lăsat-o pe ce tip de participant ați fi.
 • Metoda 2
  Pregătiți-vă pentru program

  Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 7
  1
  Vedeți programul Wheel of Fortune. Cea mai bună modalitate de a concura în program este să vă familiarizați cu aceasta. Dacă sunteți selectat, veți dori să fiți 100% familiarizați cu structura jocului, regulile etc. Practicați-vă la rândul dvs., ghicind în același timp cu concurenții pentru a vedea dacă ați putea câștiga.
  • În plus față de vizionarea jocului, face puzzle-uri pe măsură ce te-au cerut să faci la audiție. Ține mintea în stare proaspătă și pregătită.
 • Imagine cu denumirea Fii un concurent pe roata norocului Pasul 8
  2
  Faceți practică cu jocurile de pe site. Site-ul La Rueda de la Fortuna oferă mai multe jocuri online pe care le puteți folosi pentru a vă exersa și pentru a vă spori abilitățile. Trebuie să fii pregătit dacă ești ales să participi la program, așa că practică puțin în fiecare zi.
 • Există, de asemenea, nenumărate jocuri Wheel of Fortune pentru aproape orice consola de jocuri video. Poți avea un maraton al Roții Fortune 24 de ore pe zi.
 • Imagine intitulată Fii un concurent pe roata norocului Pasul 9
  3
  Fii răbdător Participanții au 18 luni să apară în program. Uneori veți fi în program în câteva săptămâni sau luni, alteori vă va lua mai mult de un an.
 • Imagine cu denumirea Fii un concurent pe roata norocului Pasul 10
  4
  Dacă nu vă contactează, cereți bilete pentru a vedea programul. Sunt liberi! Dacă sunteți în LA, pregătiți-vă vacanța cu o excursie pentru a vedea Pat și Vanna. Acestea se află în studiourile Sony Entertainment, fostă casă a studiourilor istorice ale MGM.
 • Puteți să le scrieți, să mergeți online sau să sunați. Și rețineți: nu plătiți niciodată bilete. Unii oameni încearcă să-i vândă, dar este o înșelătorie. Biletele reale La Rueda de la Fortuna sunt întotdeauna gratuite.
 • sfaturi

  • Se recomandă participarea la evenimentul Wheelmobile. Faceți clic pe aici pentru mai multe detalii
  • Este posibil să dureze zile, luni sau chiar ani pentru a putea părăsi programul după completarea aplicației.
  • Puteți crește șansele de participare dacă vă înscrieți pentru un program special, cum ar fi cele dedicate membrilor militari sau cuplurilor angajate. Ce te separă de ceilalți? Găsiți un episod cu o temă specifică care se potrivește stilului tău de viață. Formularul de înregistrare va afișa o listă a unora dintre aceste evenimente, cum ar fi săptămâna de familie sau săptămâna iubitorilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un cal in Need for Speed ​​ProStreetCum sa faci un cal in Need for Speed ​​ProStreet
  Cum să porniți un Sony VAIO de pe un CDCum să porniți un Sony VAIO de pe un CD
  Cum să joci Wheel of Fortune pe iPhoneCum să joci Wheel of Fortune pe iPhone
  Cum de a desena o roată de culoareCum de a desena o roată de culoare
  Cum de a proiecta un program de concursCum de a proiecta un program de concurs
  Cum de a alege literele corecte pe roata noroculuiCum de a alege literele corecte pe roata norocului
  Cum se face un program de concursCum se face un program de concurs
  Cum sa faci o roata psiCum sa faci o roata psi
  Cum sa faci o oala de lutCum sa faci o oala de lut
  Cómo hacer galletas de la fortunaCómo hacer galletas de la fortuna
  » » Cum să participi la "Roata norocului" (roata norocului)

  © 2011—2020 ertare.com