Cum arăți ca și cum ai scos palma

Vrei să-ți uimi prietenii pretinzând că poți separa degetul mare de piciorul tău? Aflați acest truc clasic, care necesită doar mâinile, o oglindă și puțină practică pentru a vă scoate degetul.

pași

Metoda 1
Practicati trucul

Imaginea intitulată
1
Stați în fața unei oglinzi pentru a practica. Este important să puteți vedea cum arată trucul în fața audienței, astfel încât să puteți avea o idee despre unghiul în care trebuie să vă țineți degetele, astfel încât acestea să fie parțial ascunse.
 • Imaginea intitulată
  2
  Extindeți mâna stângă cu palma spre dvs. Aceasta înseamnă că degetul mare stâng se sprijină pe marginea mâinii îndreptându-se spre cer, iar partea din spate a mâinii se îndreaptă spre public. Imaginați-vă unde va sta audiența dvs. (de preferință direct în fața dvs.) și aveți grijă să nu vă aruncați mâna astfel încât să poată privi în spatele palmei tale.
 • Imaginea intitulată
  3
  Rabatați degetul mare stâng înapoi spre corp. Degetul mare ar trebui să fie îndoit la un unghi de 90 °, numai cu jumătatea inferioară (jumătate sub articulație) vizibilă de cineva care stă direct în fața dvs.
 • Imaginea intitulată
  4
  Îndoiți degetul mare la un unghi de 90 ° și puneți-l peste marginea mâinii stângi, astfel încât să atingă articulațiile degetelor. Ar trebui să arate ca și cum ați avea un deget lung foarte lung, degetul mare stânga asigurând partea de jos a articulației și mâna dreaptă care formează partea superioară a articulației sau partea cu cuiul.
 • Imaginea intitulată
  5
  Rotiți indicele și degetele mijlocii ale mâinii drepte peste locul unde atingeți articulațiile degetelor. Aceasta acoperă singura zonă în care este evident că oamenii pot vedea două degete îndoite care sunt ținute împreună, în loc să văd doar degetul mare stânga extins peste marginea mâinii tale.
 • Imaginea intitulată


  6
  Glisați degetul mare drept spre dreapta, de-a lungul lungimii mâinii stângi. Indexul și degetele mijlocii se vor mișca natural cu degetul mare. Se pare că vârful degetului mare stânga sa desprins și că îl despărțiți.
 • Imaginea intitulată
  7
  Practicați această mișcare până când vă simțiți confortabil și fluid. S-ar putea să vă dați seama că trebuie să reglați unghiul la care vă îndoiți degetele pentru a face să pară convingătoare.
 • Dacă sunteți stângaci, trucul este exact același lucru, inversați-l doar astfel încât degetul mare drept este partea de jos a degetului mare și degetul mare stânga face vârful.
 • Metoda 2
  Executați trucul

  Imaginea intitulată
  1
  Aflați puțină distracție pentru a ascunde procesul de la public. Odată ce ați stăpânit mișcarea de bază, trebuie să învățați să intrați și să ieșiți din truc cu mișcări fluide, mai degrabă decât să pregătiți în mod clar trucul în ochii audienței.
 • Imaginea intitulată
  2
  Țineți mâna dreaptă pe antebrațul stâng. Degetele trebuie să fie pe partea laterală a brațului îndreptate spre public și degetul ar trebui să fie pe cealaltă parte a brațului, unde este vizibil numai pentru dvs.
 • Imaginea intitulată
  3
  Glisați degetele pe întreg antebrațul cu o mișcare fluidă. Puteți să vă mișcați puțin degetele dacă doriți să o faceți dramatic și, de asemenea, mutați ochii departe de public cu degetele. Țineți degetul mare stâng, departe de mână.
 • Imaginea intitulată
  4
  Acoperiți degetul mare stâng cu degetele mâinii drepte. De îndată ce degetul mare este acoperit, puneți degetele în poziție. Vei face schimbarea în spatele degetelor pe care le folosești pentru a te acoperi, îndoiți degetele stângi și drepte și le-ați adunat la articulații cu articulații.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să amestecațiCum să amestecați
  Cum să vă mișcați degeteleCum să vă mișcați degetele
  Cum să pui o lingurăCum să pui o lingură
  Cum să transformi un cuțit flutureCum să transformi un cuțit fluture
  Cum se face "căderea franceză"Cum se face "căderea franceză"
  Cum să faci trucul degetelor blocateCum să faci trucul degetelor blocate
  Cum să faci figuri cu umbreCum să faci figuri cu umbre
  Cum să levitiți o monedăCum să levitiți o monedă
  Cum să faci trucuri cu cardurileCum să faci trucuri cu cardurile
  Cum sa faci un fluier cu mainileCum sa faci un fluier cu mainile
  » » Cum arăți ca și cum ai scos palma

  © 2011—2020 ertare.com