Cum să organizați un turneu de poker acasă

A fi gazda unui turneu de poker la domiciliu poate fi foarte distractiv. Organizația este cheia succesului. Nu uitați să aveți un cronometru de poker, astfel încât toți jucătorii să poată vedea progresul turneului.

pași

Imagine intitulată
1
Cumpărați un joc de jetoane de poker. Cel mai realist și mai economic joc pe care îl puteți obține are 500 de jetoane și cântărește 11,5 grame. Cu un joc de 1000 de jetoane, puteți avea cu ușurință un turneu de două mese pentru 20 de jucători.
 • Imagine intitulată
  2
  Veți avea nevoie de minimum 8 jucători și maxim 20 în funcție de suma de jetoane din jocul dvs. de poker.
 • Imagine intitulată
  3
  Începeți cu jaluzele de 10 și 20 și ridicați suma la fiecare 15 minute. În acest fel, turneul nu va dura toată noaptea.
 • Imagine intitulată Desfășurați un turneu de acasă la Poker 4


  4
  Dacă jocul dvs. are dale de mai mult de trei culori, atribuiți o valoare mai mare, cum ar fi 500 și 1000, celorlalte. În acest fel, puteți utiliza toate culorile și puteți scăpa de plăcile mai mici.
 • Imagine intitulată
  5
  Asigurați-vă că prețul de intrare este rezonabil. Nu doriți să descurajați pe cei care doresc să se unească. Un preț de intrare de 5 USD este destul de rezonabil pentru majoritatea celor care joacă poker.
 • Imagine intitulată Desfășurați un turneu de acasă la Poker 6
  6
  Distribuția sondei ar trebui să fie următoarea - 50% pentru câștigător, 30% pentru locul doi și 20% pentru cel de-al treilea. Dacă este un turneu cu două mese (20 de jucători), l-ați putea împărți printre primele patru.
 • sfaturi

  • Obțineți un cronometru orb. Există unele pe care le puteți rula pe desktop sau laptop, astfel încât toți jucătorii să poată vedea timpul, progresul studiului și schimbarea nivelului. În plus, unul dintre acestea va face turneul dvs. mai impresionant.
  • Organizarea unui joc de numerar pentru jucătorii care au părăsit deja turneul este o modalitate bună de a menține întâlnirea în viață până la orele de dimineață. În același mod, aveți jocuri la îndemână pentru a vă menține însoțitorii. Luați în considerare Guitar Hero cu instrumente pentru o întreagă bandă sau jocuri de masă, cum ar fi Wits & . Pariurile
  • Dacă oferiți un anumit tip de gustare, asigurați-vă că nu este lipicios care poate pateza chips-urile, cardurile sau masa. Luați în considerare gustări mai simple cum ar fi Covrigii. Dacă sunteți îngrijorați de starea tabelului, încercați să nu aveți băuturi pe el.
  • Luați în considerare cumpărarea de scrisori de plastic care pot fi introduse în mașina de spălat vase. Este mai dificil ca acestea să fie deteriorate și, în plus, să poată fi spălate dacă se murdăresc. Kem și Copag sunt două companii care oferă scrisori de plastic foarte bune.
  • Luați în considerare rotirea turneelor, astfel încât învinșii primului (ca cei care ajung târziu) să poată începe imediat un altul. Acest lucru previne o pierdere la început pentru a distruge o noapte a unui jucător.
  • Utilizați două punți de culori diferite în sens invers, astfel încât distribuitorul anterior să schimbe cartelele, să le transmită dealer-ului de datorie să taie puntea și în cele din urmă să ajungă la viitorul dealer. Această metodă va ajuta la accelerarea radicală a procesului.

  avertismente

  • Dacă aveți de gând să luați niște bani pentru găzduire sau pentru mâncare, asigurați-vă că verificați legile din zona dvs. În unele locuri, poți fi considerat o pariu de pariuri dacă luați o parte din bani și ați putea intra în probleme grave. Evitați cheltuielile suplimentare și rotiți locația turneelor ​​în alte case. În acest fel, costul va fi împărțit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți mâinile pokeruluiCum să înveți mâinile pokerului
  Cum să câștigi în pokerul videoCum să câștigi în pokerul video
  Cum să blufezi în pokerCum să blufezi în poker
  Cum sa faci o floare imperialaCum sa faci o floare imperiala
  Cum se joacă BananagrameleCum se joacă Bananagramele
  Cum se joacă LCRCum se joacă LCR
  Cum se joacă MahjongCum se joacă Mahjong
  Cum să joci puriciCum să joci purici
  Cum se joacă poker limitatCum se joacă poker limitat
  Cum se joacă pokerCum se joacă poker
  » » Cum să organizați un turneu de poker acasă

  © 2011—2020 ertare.com