Cum să vă organizați rucsacul

Primul pas în organizarea unui rucsac de orice fel este golirea. Dacă aveți de gând să organizați o aventură în aer liber, va trebui probabil să o faceți într-un mod care vă reduce greutatea. Plasați obiecte grele și luminoase în locații adecvate, în funcție de tipul de rucsac pe care îl aveți. Pentru a organiza un rucsac școlar, va trebui să eliminați cărțile și documentele inutile. Împărțiți consumabilele școlare, cărțile și notebook-urile și obiectele pe care le utilizați cu o anumită frecvență în grămezi separate.

pași

Metoda 1
Organizați rucsacul pentru școală

Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 1
1
Goliți rucsacul. Dacă aveți un rucsac nou și gol, veți fi cu un pas înainte. Dacă rucsacul este plin de hârtii, cărți și alte obiecte din semestrul precedent, va trebui să îl goliți complet.
 • Nu uitați să goliți toate compartimentele mici și compartimentele principale.
 • Când ați terminat golirea, trebuie să o așezați cu fața în jos pe o cutie pentru gunoi pentru a elimina resturile rămase și bucățile de scame.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 2
  2
  Plasați în 3 baterii tot ce ați eliminat. Într-una, veți lăsa toate materialele școlare (cum ar fi mici capsatoare, creioane, radiere, etc.). În al doilea, veți plasa toate obiectele de bază pentru școală (cum ar fi computerul și încărcătorul, hârtiile, folderele, manualele, notebook-urile etc.). Cea de-a treia grămadă trebuie să aibă obiectele de care aveți nevoie în mod constant sau cu o anumită frecvență (cum ar fi mănuși, cutii de prânz etc.).
 • Aruncați sau depozitați în altă parte tot ce nu face parte din aceste trei categorii.
 • De exemplu, dacă în rucsacul dvs. există un încărcător de telefon pe care nu îl utilizați, va trebui să îl aruncați sau să-l păstrați acasă cu telefonul.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 3
  3
  Comandați consumabile școlare. Alegeți un compartiment pentru pixuri, creioane și radere - și utilizați-l doar pentru a stoca aceste obiecte.
 • Dacă este posibil, atribuiți aceste materiale unui compartiment destinat acestora. În cazul în care rucsacul are unul, acesta va avea cercuri sau sloturi în care puteți plasa stilouri și creioane, astfel încât acestea să nu se miște mult în interiorul aceluiași.
 • Dacă nu există un compartiment care să păstreze stilouri și creioane în siguranță, puteți cumpăra un caz pentru aceste articole și păstrați-le în compartimentul rucsac pe care îl utilizați pentru consumabile școlare.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 4
  4
  Organizați notebook-uri, dosare, lucrări și cărți. Va trebui să le plasați în cel mai mare compartiment central al rucsacului. Dacă este posibil, organizați-le în funcție de culoarea lor. De exemplu, dacă aveți o carte cu un capac albastru (sau mai mult albastru), plasați-l lângă un dosar și un notebook de aceeași culoare. Va trebui să le organizați într-o ordine constantă - de exemplu, plasați cărțile în dosarele corespunzătoare, și pe cele din urmă cărți de același tip. Repetați acest model pentru fiecare clasă.
 • Fișierul toate documentele din dosarul relevant. Dacă găsiți una pe care nu aveți nevoie sau nu doriți să o salvați, o puteți recicla.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 5
  5
  Salvați doar notebook-urile, folderele și cărțile de care aveți nevoie. Puteți spori nivelul general al organizării rucsacului dacă îl verificați în fiecare noapte sau dimineață pentru a vă asigura că aveți doar ceea ce aveți nevoie a doua zi la școală. Lăsați celelalte materiale școlare în dulap sau acasă. Aceasta va păstra rucsacul organizat și vă va împiedica să transportați prea multe lucruri.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 6
  6
  Includeți un dosar suplimentar pentru documentele trimise profesorilor de către părinți. Dacă primiți o autorizație sau un raport de note pe care părinții dvs. trebuie să-l semneze, veți avea nevoie de un loc pentru a le stoca. Prin urmare, va trebui să includeți un alt dosar în teancul de foldere, cărți și notebook-uri.
 • Plasați-l în spatele sau în fața celorlalte cărți și foldere.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 7
  7
  Organizați obiectele pe care le utilizați cu o anumită frecvență. Acestea vor varia în funcție de nevoile dvs. De exemplu, dacă vremea este rece, este posibil să trebuiască să aduceți mănuși, balsam de buze și loțiune de mână. Ochelari de soare, umbrele și sticle cu apă sunt alte obiecte de care ai putea avea nevoie. Atribuiți-le în buzunarul sau compartimentul dorit. Buzunarul pentru băuturi este de obicei o opțiune foarte bună pentru aceste obiecte mai mici.
 • Metoda 2
  Organizați rucsacul pentru o excursie  Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 8
  1
  Scoateți totul din rucsac. Puteți avea o idee clară despre ceea ce puteți stoca în rucsac atunci când este gol. În plus, dacă ați organizat-o în același mod pentru un timp bun, puteți crea noi modalități de a le ordona mai eficient golind-o complet.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 9
  2
  Comandați rucsacul ținând cont de greutate. Salvați obiecte care au dimensiuni și greutăți similare. Identificați obiectele mai grele și determinați dacă va merita într-adevăr încărcarea suplimentară pe care ar trebui să o efectuați.
 • De exemplu, dacă aveți un vas pe care le place foarte mult, dar care depășesc limita de greutate setat, s-ar putea să plece. Dacă decideți că este prea greu, puteți căuta un obiect similar care cântărește mai puțin.
 • Măsurile organizatorice nu vor include o pondere obiectivă pe care ar trebui să o urmați. Fiecare persoană va putea să aibă o greutate diferită, în funcție de experiența în excursii și de tipul corpului. Setați limita de greutate pe care credeți că este potrivită pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 10
  3
  Organizați-vă cadrul interior. Pentru a face acest lucru, trebuie să rezervați zona fondului pentru materiale ușoare și va trebui să plasați obiecte cu greutate medie pe ele. Cei mai grei ar trebui să meargă în centrul zonei rucsacului care este mai departe în față (adică în zona care vă atinge spatele).
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 11
  4
  Organizați cadrul exterior. În cazul în care rucsacul are un cadru exterior, va trebui să plasați materialele mai ușoare în partea inferioară și cele cu greutate medie peste ele. Ar trebui să păstrați cele mai grele în partea superioară a rucsacului, introducându-le cât mai ferm posibil în zona care este mai târziu.
 • Obiectivul ambelor tipuri de organizații este să se concentreze greutatea asupra șoldurilor pentru a menține echilibrul mai ușor.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 12
  5
  Salvați articole utile în locuri ușor accesibile. Va trebui să păstrați în buzunarele exterioare obiectele pe care le-ați putea folosi sau le-ați solicitat în orice moment (cum ar fi insectele, repere, sandwich-uri, haine de ploaie etc.). Dacă ordonați rucsacul lăsând aceste obiecte sub multe alte elemente pe care nu le veți avea nevoie frecvent, va trebui să căutați tot interiorul pentru a le găsi.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 13
  6
  Maximizați spațiul Dacă aveți un vas în rucsac, puteți pune o cămașă în interiorul acestuia. Dacă doriți să purtați bandă izolatoare, introduceți stâlpii de drumeție în gaura din acesta. Dacă intenționați să folosiți un container rezistent la urși, îl puteți umple cu sandwich-uri și alte obiecte parfumate.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă rucsacul Pasul 14
  7
  Utilizați compartimentele rucsacului pentru scopul original. Multe rucsaci pentru drumeții și camping au compartimente speciale care au fost concepute pentru scopuri specifice. De exemplu, multe dintre ele au un spațiu pentru un container de apă (care este de obicei în spatele rucsacului și în partea de sus). De asemenea, alte rucsaci au sloturi concepute special pentru saci de dormit. Verificați manualul rucsacului pentru a afla scopul pentru care a fost fabricat.
 • sfaturi

  • Alegeți rucsacul potrivit pentru nevoile dvs. De exemplu, unele școli nu permit utilizarea rucsacurilor cu roți. Un rucsac școală multifuncțional adecvat va avea mai multe compartimente și buzunare cu fermoar.
  • Lăsați rucsacul închis astfel încât să nu cadă nimic.
  • Dați-i o întreținere frecventă pentru ao menține organizată.
  • Stocați consumabile școlare într-un caz creion.
  • Păstrați creioane, pixuri și curenți suplimentari (sau alte articole) în cutii sau pungi mai mici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mă împachetezi pentru o tabără de băiețiCum să mă împachetezi pentru o tabără de băieți
  Cum să curăți un rucsacCum să curăți un rucsac
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să împachetați un rucsac cu un cadru internCum să împachetați un rucsac cu un cadru intern
  Cum să împachetați un rucsac pentru drumețiiCum să împachetați un rucsac pentru drumeții
  Cum sa alegi un rucsacCum sa alegi un rucsac
  Cum să vă spălați rucsaculCum să vă spălați rucsacul
  Cum să cumpărați un rucsac de călătorieCum să cumpărați un rucsac de călătorie
  Cum să împachetezi un rucsacCum să împachetezi un rucsac
  Cum să decideți ce să împachetați în rucsac pentru școalăCum să decideți ce să împachetați în rucsac pentru școală
  » » Cum să vă organizați rucsacul

  © 2011—2020 ertare.com