Cum să organizați jocul orezului pentru o petrecere de duș pentru bebeluși

Jocul de orez este foarte distractiv și îl poți organiza într-o petrecere de duș pentru a-ți distra oaspeții. Obiectivul este de a căuta toate pini de siguranță puteți într-un castron de orez, legat cu ochi. Sună ușor, dar în realitate este dificil să diferențiați un bob de orez de un știft de siguranță dacă sunteți bandajat. Urmați acești pași pentru a afla cum să organizați acest joc.

pași

Partea 1
Pregătiți jocul

Imaginea intitulată Redați jocul de orez pentru dușurile pentru copii Pasul 1
1
Cumpărați 900 de grame de orez cu cereale lungi. Primul lucru pe care ar trebui să-l primiți este o pungă mare de orez cântărind aproximativ 900 de grame (2 lire). Dacă folosiți orez cu cereale lungi, jocul va fi mai dificil, deși orice tip de orez funcționează bine.
 • Orezul nu ar trebui să fie gătit pentru joc, așa că ignorați-l.
 • Rețineți că nu ar trebui să mănânci orez după ce îl utilizați, deci cumpărați un produs ieftin.
 • Imaginea intitulată
  2
  Cumpărați un pachet de 100 de știfturi de siguranță. Următorul articol pe care ar trebui să-l cumpărați este un sac cu 100 de pini de siguranță. Tipul de știfturi de siguranță depinde de gustul dvs.:
 • Dacă folosiți știfturi mici de siguranță, jocul va fi mai dificil, dacă utilizați pini mari de siguranță, jocul va fi mai ușor. Dacă utilizați un amestec de ambele jocul va fi mai interesant.
 • Deschideți pachetul de știfturi de siguranță și distribuiți-le pe o masă pentru a verifica dacă toate sunt închise. Este important ca toată lumea să fie închisă astfel încât nimeni să nu-i rănească degetele.
 • Imaginea intitulată
  3
  Căutați un castron mare sau o pungă de plastic de aproximativ 4 litri (1 galon). Acum căutați ceva pentru a pune pini de siguranță și orez. Puteți folosi un bol mare de plastic (nu utilizați sticlă) sau o pungă de plastic închisă de aproximativ 4 litri (1 galon).
 • Vasul din plastic este mai ușor de folosit, deoarece puteți amplasa cu ușurință în interior orezul și știfturile de siguranță. Cu toate acestea, există riscul ca cineva să răstoarne accidental recipientul și să alunece conținutul.
 • Punga de plastic este puțin inconfortabilă pentru pregătirea sa, dar o puteți sigila până când începe jocul. În acest fel, veți evita răspândirea conținutului său și nu veți murdări locul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Se amestecă orezul și știfturile de siguranță în recipient sau pungă. Se toarnă întreaga pungă de orez și pini de siguranță închise în castron sau pungă și folosiți-vă mâinile sau o lingură mare pentru a amesteca conținutul complet. Când ați terminat, sigilați sacul sau acoperiți recipientul cu un capac sau o bucată de folie de plastic.
 • Imaginea intitulată Redați jocul de orez pentru bebelușii de duș Pasul 5
  5
  Plasați castronul sau sacul într-un loc sigur până când începe jocul. Scoateți recipientul sau sacul până când setul de orez începe. Așezați recipientul într-un loc sigur, astfel încât conținutul să nu se varsă.
 • Partea 2
  Regulile jocului

  Imaginea intitulată
  1
  Vindeți primul jucător. Pentru a începe jocul, vindeți primul jucător. Purtați o mască de dormit sau orice bucată de pânză groasă și întunecată. Puneți bandajul ferm peste ochii jucătorului, astfel încât să nu poată vedea prin țesătură.
  • Dacă jucătorul nu dorește să o vinzi, cere-i să închidă ochii când joacă.
  • O altă alternativă este plasarea sacului sau a bolului sub o masă de cameră. Cereți jucătorului să stea în așa fel încât să ajungă la castron, dar nu poate vedea conținutul.
 • Imaginea intitulată Redați jocul de orez pentru bebelușii de duș Pasul 7


  2
  Setați un cronometru la 1 minut. Utilizați un cronometru pentru ouă sau cronometru pentru a calcula un minut de joc. O persoană este responsabilă pentru notificarea jucătorului când începe și când se termină timpul.
 • Imaginea intitulată Redați jocul de orez pentru bebelușii de duș Pasul 8
  3
  Cereți jucătorului să caute toate pini de siguranță pe care le poate folosi numai cu mâinile. În timpul minutelor de joc, jucătorul trebuie să-și folosească mâinile pentru a găsi toate știfturile de siguranță pe care le poate avea în bolul de orez. Când găsiți un știft de siguranță, trebuie să îl scoateți din castron și să îl așezați pe masă.
 • Imaginea intitulată Redați jocul de orez pentru bebelușii de duș Pasul 9
  4
  Când timpul este în sus, numărați și înregistrați știfturile de siguranță pe care le-ați găsit. Când minutul se termină, jucătorul trebuie să înceteze căutarea pentru ace de siguranță. Acum numărați știfturile de siguranță pe care le-ați găsit și înregistrați suma (lângă numele jucătorului). Utilizați o bucată de hârtie pentru înregistrare.
 • Imaginea intitulată Redați jocul de orez pentru bebelușii de duș Pasul 10
  5
  Așezați știfturile de siguranță înapoi în castron și cereți următorului jucător să facă același lucru. Înainte ca următorul jucător să înceapă, este important să introduceți știfturile de siguranță înapoi în castron sau în pungă. Acum amestecați energic conținutul.
 • Deci, există aceeași cantitate de pini de siguranță pentru fiecare rundă și fiecare jucător are aceeași oportunitate.
 • Când terminați amestecarea pinilor de siguranță, cereți următorul jucător să vă ia rândul.
 • Imaginea intitulată
  6
  Verificați înregistrările pentru a determina playerul pe care l-ați găsit cel mai liber. Continuați cu toți jucătorii până când toți oaspeții își vor lua rândul în joc. Acum comparați înregistrarea jucătorilor pentru a determina câștigătorul.
 • Dacă doriți, recompensați câștigătorul cu un mic cadou. Cadoul poate fi o lumanare aromatică, un cadru de imagine, o cutie de ciocolată etc.
 • De asemenea, puteți recompensa jucătorii care au terminat al doilea și al treilea. Chiar recompensează cel care a găsit cea mai mică cantitate de pini de siguranță. Utilizați-vă imaginația!
 • Imaginea intitulată Redați jocul Rice pentru dușurile pentru copii Step 12
  7
  Curățați după meci. Când jucătorii elimină știfturile de siguranță de pe castron sau pungă, este foarte probabil ca niște boabe de orez să cadă la pământ. Deci, faceți o mică curățare atunci când jocul sa terminat.
 • Dacă doriți să utilizați în viitor virușii de siguranță, scoateți-i din bolul de orez și puneți-l în ambalajul original.
 • Utilizați un aspirator pentru a curăța boabele de orez care au căzut pe podea. Apoi, aruncați orezul aflat în castron sau pungă.
 • sfaturi

  • Dacă mama celebrată intenționează să poarte scutece de modă veche, colectați acele de siguranță și le predați pentru a le folosi când copilul se naște.

  avertismente

  • Nu gatiti orezul si consuma-ați utilizat la joc, deoarece va fi foarte murdar și au mulți germeni pe mâini care manipulate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă spălați fața cu apă de orezCum să vă spălați fața cu apă de orez
  Cum să abur un pește într-o aragaz orezCum să abur un pește într-o aragaz orez
  Cum să gătești orez într-o oalăCum să gătești orez într-o oală
  Cum să gătești orezul de iasomieCum să gătești orezul de iasomie
  Cum să gătești o farfurie de orez, carne și legumeCum să gătești o farfurie de orez, carne și legume
  Cum sa faci ispas (cu faina de orez)Cum sa faci ispas (cu faina de orez)
  Cum se face orez fiertCum se face orez fiert
  Cum se face orez de nucă de cocosCum se face orez de nucă de cocos
  Cum se face orez cu gandule (orez spaniol stil Puerto Rican)Cum se face orez cu gandule (orez spaniol stil Puerto Rican)
  Cum se face orez în cuptorCum se face orez în cuptor
  » » Cum să organizați jocul orezului pentru o petrecere de duș pentru bebeluși

  © 2011—2020 ertare.com