Cum să comandați cafea la McDonald`s

McDonald`s, restaurantul popular de hamburger, a început de curând să ofere specialități de cafea și esprese în plus față de cafeaua obișnuită sau decafeinizată. Aceste băuturi cu cafea sunt disponibile toată ziua, deci nu vă faceți griji cu privire la sosirea înainte de prânz, dacă doriți să o comandați. Opțiunile nu sunt la fel de numeroase ca la Starbucks dvs. locale, dar înțeleg ce oferă și ce nu vă poate ajuta să plasați comanda.

conținut

pași

Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 1
1
Decideți ce doriți să faceți. McDonald`s oferă băuturi calde și reci cu cafea într-o varietate de arome. Categoriile, în general, sunt următoarele: Frappés (rece și lichefiat), specialități de cafea (mocha, cappuccino, latte și caramel mocha - toate sunt oferite la cald sau congelat) și cafea cu gheață. McDonald`s oferă și ciocolată caldă în cazul în care nu vă place foarte mult cafeaua.
 • Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 2
  2
  Decideți ce fel de lapte doriți ca băutura dvs. să fie. Cafeaua cu gheață este făcută cu cremă, cum ar fi frappés. Specialitățile de cafea sunt oferite cu lapte integral sau degresat.
 • Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 3
  3
  Decide ce aromă doriți. Opțiunile dvs. sunt după cum urmează: frappé poate fi făcut din mocha sau caramel, latte și cappuccino pot fi caramel, vanilie, alune sau vanilie fără zahăr. Dacă sunteți un iubitor de ciocolată, mocha și caramel mocha vă vor oferi acea satisfacție dulce pe care o doriți.
 • Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 4
  4


  Decideți dimensiunea dorită. La fel ca majoritatea produselor McDonald`s, toate băuturile calde și reci vin în dimensiuni mici, medii și mari.
 • Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 5
  5
  Faceți comanda Începeți cu mărimea - apoi specificați orice schimbare dorită în temperatură, lapte sau aromă. Este predeterminat că toate băuturile, cu excepția frappilor, sunt HOT. Dacă doriți ca băutura dvs. să fie rece, specificați și spuneți "înghețată". Este predeterminat că toate specialitățile de cafea sunt cu LAPTOP - dacă doriți să o eliminați, să specificați și să spuneți "frunzări". De exemplu, dacă cereți o "caramel mediu latte", vă vor oferi o latte de caramelă fierbinte, de mărime medie, făcută din lapte integral. Dacă cereți a "mocha înghețată mare cu lapte degresat"Acestea vă vor oferi o mocha rece de dimensiuni mari, făcută cu lapte degresat.
 • Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 6
  6
  Verificați comanda după ce le primiți. Aceasta nu este Starbucks, deci nu va fi întotdeauna perfectă. Este o idee bună să verificați din nou comanda pentru a vă asigura că au făcut-o corect. Acest lucru este și mai important dacă comanda dvs. a fost foarte complicată.
 • Imagine intitulată Comandă de cafea la Mcdonald`s Step 7
  7
  Dacă ceva trebuie schimbat, fii politicos! Dacă rămâneți calm și răbdător, este mai probabil să primiți comanda corect și cu un zâmbet.
 • sfaturi

  • Dacă comanda dvs. este foarte complicată, poate doriți să intrați în restaurant pentru a comanda băutura dvs. în loc să mergeți pentru servicii de self-service. Acest lucru îi ajută pe angajați să asculte bine comanda dvs. și poate merge întotdeauna la tejghea pentru a confirma detaliile băuturii dvs. și astfel asigurați-vă că ați pregătit-o corect.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cafea aromataCum sa faci cafea aromata
  Cum sa faci cafea aromata cu dovleacCum sa faci cafea aromata cu dovleac
  Cum să faci cafea pe aragazCum să faci cafea pe aragaz
  Cum se face cafea cu gheataCum se face cafea cu gheata
  Cum se face cafea cu MiloCum se face cafea cu Milo
  Cum se face cafea instantCum se face cafea instant
  Cum se face crema de cafeaCum se face crema de cafea
  Cum sa faci cuburi de gheata de cafeaCum sa faci cuburi de gheata de cafea
  Cum se face sosul de muștar și sos de miere de la McDonaldCum se face sosul de muștar și sos de miere de la McDonald
  Cum se fac scuturile lui McDonaldCum se fac scuturile lui McDonald
  » » Cum să comandați cafea la McDonald`s

  © 2011—2020 ertare.com