Cum să utilizați un încărcător

Încărcătoarele cu ecartament sunt mașini versatile pentru încărcarea deșeurilor, pământului sau pietrelor sau pentru aplatizarea solului. Învățarea de a le conduce necesită timp și o arie largă de terenuri ferme și plate

pași

Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 1
1
Alegeți un încărcător pe șenile Nu contează dacă o închiriați de la o companie sau o împrumutați. Există diferite tipuri de producători și dimensiuni, cu variații între ele, dar poate doriți să începeți cu un încărcător Gehl.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 2
  2
  Citiți sfaturile de siguranță din manualul utilizatorului. Buldoexcavatoarele au tendința de a-și arunca cu ușurință conținutul și de a schimba și schimba direcția foarte repede!
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 3
  3
  Găsiți o locație ca un loc sau chiar o parcare mare goală pentru a începe să practicați.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 4
  4
  Mergeți la cabina de operații și priviți în jur. Veți observa că partea din spate a mașinii este un punct orb deoarece veți fi asigurați într-un compartiment mic care vă va acoperi complet.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 5
  5
  Uită-te la controalele. Ele pot varia, însă, de obicei, există două pârghii amplasate pe părțile laterale ale fiecărei brațe a mașinii. Fiecare dintre pârghii va avea butoane de control, amplasate deasupra sau în fața acestora, ca și cum ar fi declanșatoare. În general, în spatele fiecăruia este trasată o diagramă care explică utilizarea acesteia. Acum veți avea o idee despre ceea ce fac, pentru că dacă mutați pârghia care nu corespunde sau apăsați butonul greșit, veți avea consecințe imediate!
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 6
  6
  Trebuie să existe o centură și o bară de siguranță, cum ar fi cele din parcurile de distracții care vă asigură pe site-ul dvs. Coborâți bara de siguranță până când se blochează în poziție și fixați centura, dacă există una. Dacă mașina nu are nici una dintre aceste două caracteristici, ar fi mai bine să nu o folosiți!
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 7
  7
  Localizați comenzile de alimentare. Aprinderea este în mod normal activată de o cheie similară cu cea a unei mașini, deși unele mașini au un buton de alimentare. Cele mai noi mașini de închiriat au un panou de control unde introduceți un cod, dar dacă vă uitați atent în jurul valorii de dvs. ar trebui să puteți găsi cum să porniți motorul.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 8
  8
  Porniți motorul și localizați pârghia de accelerație, o bară metalică plană cu mâner din cauciuc, care este în mod normal pe consola, la dreapta cotierei drepte și care are un slot pentru ao deplasa înainte și înapoi. Există, de obicei, o imagine a unei broaște țestoase și a unui iepure pe ambele părți ale slotului. Vom face această practică mai ales în poziția cu imaginea TORTOISE.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 9
  9
  Deblocați comenzile. Multe mașini au un sistem de blocare, care sunt comutatoare de comutare lângă consola de instrumente cu simboluri de lacăt de pe dedesubt și care, în cea mai mare parte, vor avea o lumină roșie dacă întrerupătorul este oprit sau verde dacă este pornit. Va trebui să comutați comutatorul de comandă pentru a porni funcționarea mașinii, care poate include îndoirea centurii sau strângerea comutatorului.


 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 10
  10
  Deplasați găleata sau etrierele frontale departe de pământ. Acest lucru va necesita tragerea una din pârghiile de comandă sau controlul spre centrul cabinei. De exemplu, dacă înclinați maneta din mâna stângă, aceasta va ridica sau coborî găleata. Deoarece aceste comenzi au mai multe funcții, nu le mișcați în diagonală - doar din dreapta în stânga sau din față în spate. Rețineți că unele cutii de control ale mașinii utilizează pârghiile pentru a controla funcționarea mașinii și pedalele pentru a controla înălțimea și înclinarea brațului.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 11
  11
  Plasați brațul suficient de mare pentru a avea o vedere mai bună asupra a ceea ce este în fața dvs. Dacă levierul stâng ridică galeata, maneta din dreapta va schimba poziția găleții. Prin înclinarea pârghiei drepte spre stânga, se va ridica partea frontală a găleții într-o mișcare de apucare - și dacă o înclinați spre dreapta, aceasta va turna colectarea. Pentru a vă obișnui cu mișcările, ridicați și coborâți găleata și repetați mișcările aderenței și turnați din nou și din nou.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 12
  12
  Dacă împingeți ambele pârghii de control înainte, foarte încet, mașina se va deplasa - și dacă accelerația se află în poziția inactivă (poziția cu imaginea broaștei) și mutați ambele pârghii încet și cu aceeași viteză, mașina se va deplasa ușor și într-o linie dreaptă. Pentru a trage înapoi, trageți manetele de comandă, dar amintiți-vă că aveți puține viziuni asupra a ceea ce este în spatele tău!
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 13
  13
  Deplasați o comandă independent de cealaltă. Dacă apăsați doar pârghia dreaptă, mașina se va deplasa spre stânga și dacă împingeți pârghia stângă, mașina se va deplasa spre dreapta. Dacă țineți o pârghie înainte, mașina se va roti în cercuri în direcția în care roțile se împing, în timp ce laturile se vor aluneca, motiv pentru care sunt cunoscute sub numele de "încărcătoare cu ecartament".
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 14
  14
  Deplasați levierul înainte și înapoi, încet, cu galeata la o înălțime moderată și într-un spațiu deschis, până când vă simțiți confortabil în conducerea mașinii. Prin mutarea unei pârghii înainte și a celeilalte înapoi, puteți roti mașina într-un cerc cu lățimea acesteia.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 15
  15
  Operați mașina până când vă simțiți confortabil cu funcția de direcție. Apoi, du-te la o grămadă de material pentru a practica cu găleată de direcție.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 16
  16
  Pentru încărcătorul cu șenile înainte de a lua materialul și coborâți găleata la podea la nivelul marginii frontale. Deplasați înainte, împingând direcția de deplasare spre mormanul de material și înapoi cu galeata pentru a scoate o încărcătură, oprind mișcarea când cupa atinge complet poziția de încărcare. Înapoi și ridicați cupa la o înălțime sigură. Încărcați materialul, întoarceți-l și reaplicați-l în gramadă pentru a practica. Acest pas nu este ușor. Cu cât practici mai mult cu mașina, cu atât vei fi mai bine - dar, pentru a fi bine, vei avea nevoie de câteva ore de practică.
 • Imaginea intitulată Operați un skidloader Pasul 17
  17
  Pentru a parca mașina, așezați cupa la sol și opriți-o. Demontați centura, separați bara de siguranță și ieșiți din cabina de operații.
 • sfaturi

  • Nu utilizați mașina în locuri în care aceasta poate deteriora iarba sau câmpul, deoarece această mașină se rotește brusc, iar roțile sau șinele sale pot să se răstoarne și să lase brazde în timpul funcționării.
  • Utilizați protecția urechii. Aceste mașini sunt LOUD.
  • Acordați atenție mediului înconjurător, nu doar ceea ce vă deplasați cu mașina.
  • Cere-i pe cineva să urmărească obstacole sau să caute orice pericol în timp ce practică.

  avertismente

  • Nu funcționați și nu suportați sarcini atunci când găleata este ridicată. Cupa este ușor de înclinat.
  • Păstrați copii departe de mașină.
  • Nu o utilizați pe pante sau cu materiale goale.
  • Nu folosiți niciodată un încărcător cu ecartament fără centură de siguranță, alarmă spate sau semnal de alarmă.
  • Când porniți motorul, procedați încet - mașina este extrem de puternică și periculoasă.
  • Aveți timp să vă familiarizați cu manualul de utilizare al mașinii.
  • Asigurați-vă că aveți un stingător în interiorul încărcătorului dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să încărcați o baterie fără încărcătorCum să încărcați o baterie fără încărcător
  Cum se conectează o tastatură fără fir la calculatorCum se conectează o tastatură fără fir la calculator
  Cum să determinați dacă un încărcător Samsung este autenticCum să determinați dacă un încărcător Samsung este autentic
  Cum se proiectează un sistem de baterii auxiliar pentru o pompă de rezervăCum se proiectează un sistem de baterii auxiliar pentru o pompă de rezervă
  Cum să spioni cu un telefon mobilCum să spioni cu un telefon mobil
  Cum se face un încărcător USB portabil și reîncărcabilCum se face un încărcător USB portabil și reîncărcabil
  Cum să păstrați bateriile cu litiuCum să păstrați bateriile cu litiu
  Cum să fixați o mașină de spălat care nu se scurgeCum să fixați o mașină de spălat care nu se scurge
  Cum se instalează un gard electricCum se instalează un gard electric
  Cum să operați un ascensor aerianCum să operați un ascensor aerian
  » » Cum să utilizați un încărcător

  © 2011—2020 ertare.com