Cum să vă ascundeți la vedere

Acest articol vă va învăța cum să vă ascundeți. Cu alte cuvinte, fi văzut și apoi uitat instantaneu. Se amestecă în mulțime. Fie că sunteți la școală, lucrați sau călătoriți într-un cartier rău, există oameni pe care nu doriți să îi întâlniți.

conținut

pași

Imaginea intitulată Ascundeți în vederea simplă Pasul 1
1
Purtați haine care sunt comune în zona în care vă aflați. Evitați să purtați un costum albastru dacă toată lumea din jurul dvs. se plimbă în tricouri și blugi.
 • Imaginea intitulată Ascundeți în viziunea curată Pasul 2
  2
  Umblați într-o manieră relaxată, dar nu vă plimbați fără o anumită direcție. Rularea este utilă numai dacă vă aflați într-o situație de urgență, în caz contrar toată lumea va suspecta. Păstrați un ritm constant și calm.
 • Imaginea intitulată Ascundeți în viziunea simplă Pasul 3
  3
  Observați-vă împrejurimile Păstrați-vă capul și ochii în căutarea înainte și ar trebui să fiți conștienți de împrejurimile voastre. Dacă doriți să căutați o persoană, uitați-vă la fețe fără să faceți contact vizual. Dacă faceți accidental contactul cu ochii, concentrați-vă pe ceva în spatele lor și apoi arătați încet spre fiecare parte, dând impresia că ați căutat ceva în spatele lui sau ei. Acest lucru poate necesita practici.


 • Imaginea intitulată Ascundeți în viziunea simplă Pasul 4
  4
  Folosește mediul în favoarea ta. Dacă sunteți aproape de o mulțime, mutați-vă acolo și rămâneți acolo. Veți părea mai puțin evident dacă sunteți într-un grup. Încercați să evitați întinderi lungi și largi, poate părea neobișnuit dacă mergeți singur. Luați comenzi rapide și dacă știți bine zona care este foarte utilă.
 • Imaginea intitulată Ascundeți în viziunea curată Pasul 5
  5
  Nu dați impresia că sunteți inconfortabil, deoarece acest lucru va provoca suspiciune sau va atrage atenția. Acționați ca și cum ar trebui să fiți acolo.
 • Imaginea intitulată Ascundeți în viziunea curată Pasul 6
  6
  Oamenii caută anomalii (comportament ciudat)
 • sfaturi

  • Dacă ajungeți în față față de persoanele pe care încercați să le evitați, blocați într-o situație incomodă sau doar dintr-o grabă dintr-un anumit motiv, va trebui să alergați. Acest lucru nu este recomandabil, o persoană care se mișcă rapid este mai vizibilă decât o persoană care se mișcă încet. Dacă trebuie să fugi, ține-ți capul în jos și evitați să coborâți în oameni. Reduce viteza în zonele foarte populate și accelerează în zone goale.
  • Când te plimbi cu un scop, nu te ciocni cu oamenii sau pari distras, asta va ridica suspiciunea.
  • În anumite situații în care se poate căuta o ușă specifică sau ceva de genul acesta, se va arăta în mod natural că ei caută ceva. Acest lucru ridică întrebări de la oameni care, atunci când încearcă să ajute, pot pune întrebări inconfortabile. Dacă întâlnești pe cineva pe care nu-l cunoști și locul este aproape gol, există posibilități care te întreabă dacă ești a) pierdut, b) dacă știi unde te duci. Pentru a evita aceste întrebări, mergeți încet, arătați cu grijă pentru un moment și apoi acționați ca și cum tocmai v-ați amintit / realizat ceva și ați mers din nou la viteză normală.
  • Încercați să purtați haine simple, de persoană normală. Acest lucru vă va ajuta să vă amestecați cu masele / mulțimea / oamenii în general în jurul vostru.
  • Încercați să arătați că știți exact unde vă îndreptați. Dacă oamenii te văd rătăcind fără rost sau dacă văd ochii sau capul tău învârtindu-se, nu te vei potrivi.
  • Așteaptă-te înainte și mergi cu un pas ferm și normal. Încearcă să te uiți ocupat. Dacă vă aflați într-o zonă turistică, faceți cum vă uitați la atracții. Totul este o chestiune de adaptare.
  • Dacă aveți un telefon mobil, apucați-l și pretindeți un apel telefonic (sau sunați pe cineva cunoscut). Acest lucru va reduce posibilitatea bănuielilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să furișați pe cineva în aer liberCum să furișați pe cineva în aer liber
  Cum să vă ascundeți mai bine când jucați hide-and-seekCum să vă ascundeți mai bine când jucați hide-and-seek
  Cum să ascundețiCum să ascundeți
  Cum să faci ochii încrucișațiCum să faci ochii încrucișați
  Cum să meargă ca un model de podiumCum să meargă ca un model de podium
  Cum să vă apărați și să vă faceți fricăCum să vă apărați și să vă faceți frică
  Cum să evitați greșelile sociale comuneCum să evitați greșelile sociale comune
  Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)
  Cum să ascundeți că sunteți în perioada voastrăCum să ascundeți că sunteți în perioada voastră
  Cum să eviți șerpiCum să eviți șerpi
  » » Cum să vă ascundeți la vedere

  © 2011—2020 ertare.com