Cum să obțineți un loc de muncă ca fotograf

A trăi din fotografie este la fel de provocatoare și de plină de satisfacție. Se spune că mai mult de jumătate dintre fotografi sunt independenți. Iată câteva sfaturi despre cum să vă angajați ca fotograf într-o companie.

pași

Imagine intitulată Obțineți o activitate ca un fotograf Pasul 1
1
Găsiți nevoile dvs. Companiile care angajează fotografi cu normă întreagă au, de obicei, o nevoie specifică de fotografie pentru afacerea lor. De exemplu, un site de licitații online are probabil nevoie de imagini de produse pentru a pune pe site-ul dvs. Alte posturi de fotografie cu program complet includ anuarele școlii, portretele în mall-uri și fotografii pentru parcurile de distracții.
 • Imaginea intitulată Obțineți o activitate ca un fotograf Pasul 2
  2
  Mai întâi decideți ce tip de fotografie sunteți pasionat și luați cât mai multe fotografii pe cât puteți. Vedeți imaginile zonei dvs. și încercați să dezvoltați abilități care vă fac un bun candidat. Căutați companii care au posturi vacante în fotografie și studiați tipul de fotografii de care au nevoie.
 • Imagine intitulată Obțineți o activitate ca un fotograf Pasul 3
  3
  Creați un portofoliu bazat pe munca pe care încercați să o realizați. Dacă aplicați pentru a deveni fotograf de produs pentru o reclama, completați portofoliul dvs. de fotografii cu obiecte neînsuflețite.
 • Alegeți cele mai bune lucrări și încercați să faceți ca subiectele să arate interesante. Acesta include fotografiile auto, cutii de sifon, dispozitive electronice și utilizează lumini interesante și dramatice. Plasați-le în locuri neobișnuite, cum ar fi un telefon mobil pe iarbă sau pe malul râului. Acest lucru va arăta că sunteți creativi și, deși subiectul și contextul nu au nici o legătură, compoziția și calitatea pe care le vor căuta angajatorii.
 • Observați obiectele și gândiți-vă: "Dacă aș face publicitate, cum aș face pe oameni să observe cu o singură imagine?".
 • Imagine intitulată Obțineți o activitate ca un fotograf Pasul 4
  4
  Pentru un studiu al portretelor, completați portofoliul dvs. cu fotografii de fețe, busturi și fotografii întregi de persoane sau grupuri. Asigurați-vă că aveți unele în culori, unele în alb și negru și altele în sepia, precum și orice alt filtru popular.
 • Faceți fotografii ale familiei și prietenilor sau ale oricui vă prezintă. Încercați să alegeți fotografiile care arată cu adevărat personalitatea subiectului. Este, de asemenea, o idee bună să includeți fotografii de diferite etnii, deoarece ajustările de iluminare și culori variază în funcție de diferitele tipuri de ten.
 • Principalul lucru pe care un angajator îl va căuta într-un portofoliu de portrete este dacă subiectul arată bine. O fotografie bună a unei femei cu zâmbet cald, cu pielea care arată ochii perfect și strălucitor datorită iluminării perfecte va fi o opțiune excelentă, chiar dacă efectul luminilor pe care ați vrut să-l faceți nu a fost perfect.
 • Imagine intitulată Obțineți un loc de muncă ca un fotograf Pasul 5
  5
  Luați în considerare ceea ce caută angajatorul. Fotografii în aer liber? A făcut poze? Macro fotografie? Product photo? Și încercați să creați un portofoliu bazat pe acesta.


 • Imagine intitulată Obțineți o activitate ca un fotograf Pasul 6
  6
  Aveți un portofoliu flexibil, astfel încât să îl puteți modifica în funcție de cerințele fiecărui interviu. Amintiți-vă să mergeți la cât mai multe interviuri posibil. Există mulți fotografi cu care să concureze, deci nu vă așteptați să găsiți imediat un loc de muncă. Fii profesionist, politicos și politicos, arăta creativitatea și dorești să asculți critici.
 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în calitate de fotograf Pasul 7
  7
  Apelați persoanele care au lucrarea pe care doriți să o obțineți. Întrebați-i cum au obținut succesul.
 • Imaginea intitulată Obțineți o activitate ca un fotograf Pasul 8
  8
  Sunați-i pe cei care oferă fotografii fotografilor. Întrebați-le ce caută. Atâta timp cât sunteți cinstit, prietenos și muncitor, majoritatea oamenilor vor lua câteva minute să vă orienteze.
 • Imagine intitulată Obțineți un loc de muncă în calitate de fotograf Pasul 9
  9
  Nu vă descurajați dacă sunteți deseori respins. Continuați să fotografiați, să lucrați independent și să vă construiți portofoliul. Lăsați-vă pasiunea să vă motiveze și să perseverezi.
 • avertismente

  • Introducerea fotografiilor poate fi costisitoare. Angajatorii vă așteaptă să aveți echipamentul profesional potrivit, lentilele necesare și, în unele cazuri, iluminatul.
  • Puteți merge la o sută de interviuri înainte să vă angajeze ca fotograf de plante undeva.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O camera digitala DSLR semiprofesionala (poti cumpara un profesionist cand iti dau primul cec).
  • Studioul foto Acest lucru nu trebuie să fie ceva impresionant, însă un studiu bun la domiciliu ar trebui să cuprindă 3 lumini cu umbrele cu mai multe filtre. o "ringflash" pentru a monta pe aparatul foto și diverse medii. O zonă separată pentru schimbarea modelelor, un suport cu roți, diverse accesorii, cum ar fi lentile, benzi de pene, veste, mănuși, șaluri etc.
  • Diverse portofolii
  • O atitudine pozitivă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea imaginii de profil în FiverrModificarea imaginii de profil în Fiverr
  Cum să editați fotografii ca un profesionistCum să editați fotografii ca un profesionist
  Cum de a micșora o fotografie în iPhotoCum de a micșora o fotografie în iPhoto
  Cum să trimiteți fotografii prin intermediul unui mesaj text cu iPhone-ulCum să trimiteți fotografii prin intermediul unui mesaj text cu iPhone-ul
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum să devii un fotograf profesionistCum să devii un fotograf profesionist
  Cum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nuntaCum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nunta
  Cum să faci bani cu fotografie digitalăCum să faci bani cu fotografie digitală
  Cum să începeți o afacere de fotografieCum să începeți o afacere de fotografie
  Cum să începeți fotografiaCum să începeți fotografia
  » » Cum să obțineți un loc de muncă ca fotograf

  © 2011—2020 ertare.com