Cum să obțineți un portret pentru cariera dvs. de actorie

Un portret este o fotografie de 10" x 8" (inci) sau o dimensiune similară. Acesta conține în mod obișnuit capul și umerii unei persoane și se concentrează pe fața lor. Portretul care include umerii unei persoane este numit un portret de trei sferturi.

Un portret de 10" x 8" Este o carte de prezentare pentru actori și animatori care este prezentată directorilor de audiție pentru a decide dacă o persoană este potrivită pentru un anumit rol.

În Anglia, portretele sunt de obicei în alb și negru, în timp ce în Statele Unite sunt în culori. Deci, este important să vă asigurați că fotograful dvs. știe pentru ce piață va fi utilizat portretul.

pași

Imagine intitulată Obțineți un Headshot pentru cariera ta activă Pasul 1
1
Planificați-vă portretul pentru a vă arăta cum vă aflați (vârstă, stil, aspect etc.)) și care reflectă cele mai bune calități. Trebuie să fie natural și să reflecte aspectul actual al persoanei. De exemplu, dacă vă tăiați și vopsiți părul, ar trebui să obțineți un nou portret.
 • Imagine intitulată Obțineți un Headshot pentru calitatea dvs. de actorie Pasul 2
  2
  Purtați haine simple, colorate neutru (de obicei negru sau alb) care nu au amprente. Accentul și atenția ar trebui să fie pe fața dumneavoastră, nu pe cămașa cu flori imprimate sau palmieri sau logo-uri.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Headshot pentru cariera dvs. care acționează Pasul 3


  3
  Asigurați-vă că portretul dvs. invită privitorul și îl face să vrea să afle mai multe despre persoana respectivă. De asemenea, trebuie să prezentați puțin din caracterul sau potențialul persoanei pentru un rol pe care directorul auditiv încearcă să îl completeze. Este singurul lucru cu care șefa de audiere vă va judeca și nu va mai fi posibilă oa doua șansă. Tipurile de roluri sau roluri pe care directorul audientelor le-ar putea dori sunt:
 • Comercial: de obicei (nu întotdeauna) persoana iese zâmbind și proiectează căldură și prietenie.
 • Teatru: de obicei, actori serioși și concentrați, care nu zâmbesc.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Headshot pentru cariera dvs. activă Pasul 4
  4
  Alegeți un fotograf. Mulți fotografi oferă diferite pachete de servicii care pot include machiaj, păr, o alegere de schimbare dulap, o modificare în orele și numărul de imagini pentru a lua. Unii fotografi oferă sesiuni mai ieftine, deoarece acestea fac acasă și nu trebuie să suporte costurile unui studiu. Depinde de actor să decidă ce opțiune este cea mai potrivită pentru el. Asigurați-vă că este sigur și profesional.
 • Verificați întotdeauna portofoliile fotografilor (online sau tipărite) pentru a determina dacă stilul dvs. portret este potrivit pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Headshot pentru cariera dvs. activă Pasul 5
  5
  Adormiți bine cu o noapte înainte. Veți arăta proaspăt, treaz și ochii dvs. vor arăta mai mari și mai luminoase după ce au dormit bine. Cu cât sunteți mai energici și mai pozitivi, cu atât mai mult vă va capta expresia.
 • Pentru a obține un somn bun, începeți cu o săptămână înainte de auz, stabilind un program adecvat de somn. Începeți o zi obositoare pentru a vă putea odihni mai bine noaptea. Beți băuturi calde înainte de culcare și ascultați muzică liniștită.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să verificați dacă picturile lui Redd sunt reale sau false în Animal Crossing a New LeafCum să verificați dacă picturile lui Redd sunt reale sau false în Animal Crossing a New Leaf
  Cum să găsiți parola pentru toate portretele din jocul de computer Harry Potter și Ordinul PhoenixCum să găsiți parola pentru toate portretele din jocul de computer Harry Potter și Ordinul Phoenix
  Cum puteți bloca fundalul unei imaginiCum puteți bloca fundalul unei imagini
  Cum se face un poster cu Adobe IllustratorCum se face un poster cu Adobe Illustrator
  Cum să caricaturăCum să caricatură
  Cum să atragă cu cărbuneCum să atragă cu cărbune
  Cum să desenezi portretul fetei taleCum să desenezi portretul fetei tale
  Cum să atragă fața unei persoaneCum să atragă fața unei persoane
  Cum să desenezi un portret realist dintr-o fotografieCum să desenezi un portret realist dintr-o fotografie
  Cum să desenezi un portretCum să desenezi un portret
  » » Cum să obțineți un portret pentru cariera dvs. de actorie

  © 2011—2020 ertare.com