Cum să obțineți sabia lui Biggoron în Legenda lui Zelda Ocarina din Timp

Ca o misiune secundară ca link ca un copil în Ocarina de timp este de a obține masca Adevărului, misiunea secundară ca Link cele mai importante probleme este de a obtine Sabia Biggoron, care este o sabie mare (mult mai mare decât Master Sword) care provoacă daune de două ori mai mari decât Sabia Master, dar aveți nevoie de ambele mâini să o utilizați și nu vă puteți folosi scutul. Chiar și așa, este foarte util.

pași

Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 1
1
Asigurați-vă că sunteți Adult Link și asigurați-vă că ați dezghețat pe Regele Zora în domeniul Zora și aveți Epona. De asemenea, este recomandat să vă familiarizați puțin cu teritoriul. Du-te la Villa Kakariko când ești gata. Se sugerează, de asemenea, că aveți Cântarea Soarelui, deoarece va trebui să așteptați 3 zile într-un anumit punct.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 2
  2
  Vorbește cu doamna Cucco. Acesta vă va da o Ouă de buzunar. Redați cântecul soarelui sau așteptați o zi. Veți avea un Puc Cucco.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 3
  3
  Luați buzunarul Cucco și găsiți casa casei Villa Kakariko unde Talon se culcă. Utilizați buzunarul Cucco pentru al trezi. Ia Cucca de buzunar Lady Cucco. El va fi foarte fericit și vă va da Cucul fratelui său, Cojiro, care vă cere să-l dați lui.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 4
  4
  Du-te la pădurea pierdută, și de la intrare, rândul său, la stânga. (Această cameră este locul unde vindeți masca Skull Kid Skull ca un copil Link). Veți vedea un om ciudat și albastru, Grog, așezat pe un jurnal unde era Skull Kid. Dă-i lui Cojiro, va fi foarte fericit și îți va da o ciupercă ciudată, iar el îți va spune să-i dai vrăjitoarea cu poțiune din Villa Kakariko. Acum, această ciupercă poate fi răsfățată, deci vă oferă 3 minute pentru a merge la Villa Kakariko. Vrăjitoarea se află în spatele magaziei de poțiuni normale.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 5
  5
  Dați ciupercii ciudate vrăjitoarei și ea va face o poțiune ciudată. Duceți-o înapoi la Grog, nu vă grăbiți, nu aveți timp. Când ajungi la locul ăsta, vei găsi o fetiță Kokiri în locul ei care spune că Poțiunea ciudată este făcută din Forest Fungi și cere să o dai ei. În schimb, vă dă o vânătoare Saw.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 6
  6
  Acum, probabil, dacă nu ați bătut Cetatea Gerudo, podul prin Grand Canyon din valea Gerudo va fi jos. Nu există nici o problemă Puteți folosi Epona pentru a sari. Mergeți la magazinul de dulgher și discutați cu șeful. Sierra de Cazador vă acceptă cu plăcere și vă oferă în schimb o Sabie Brocată Goron.


 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 7
  7
  Du-te la Muntele Morții și treceți de-a lungul locului unde cădea al doilea set de pietre. Distrugeți roci mari cu bombe și săriți de la margine la margine până ajungeți la pământ. Nu te duci în jos! Continuați și treceți rocile în flăcări. Ucideți păianjenii și urcați pe perete spre vârf. Odată ce ați ajuns în partea de sus, alerga spre perete în colțul din dreapta sus. Un uriaș Goron (Biggoron) te va saluta, dar el își va freca ochii de durere. După ce vorbește cu tine, el îți spune că poate să-ți repare Sabia Goronului, dar numai dacă poți să-i dai o picătură de ochi în schimb. Vă oferă o prescripție pentru picături.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 8
  8
  Mergeți la domeniile Zora și prezentați prescripția către regele Zora. El vă va spune că nu are picăturile, dar are ingredientele. Îți dă o broască pentru ochi Salomon. Trebuie să te duci la Lacul Hylia și să dai Frog-ului omului de știință. Si grabeste-te, pentru ca ai doar 3 minute inainte sa plece. NU folosiți Serenade de apă! Asta va face ca broasca ochiului salomon sa se stinga.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 9
  9
  Odată ce ajungeți la Laborator, dați omului de știință Saltones Eye Brooke. În primul rând, el este fericit deoarece crede că poate mânca broasca, dar apoi devine deprimat când trebuie să facă picăturile. Îți dă picăturile pentru Biggoron și te distrug în 4 minute, așa că trebuie să te duci de la Lacul Hylia până la vârful Muntelui morții FAST. NU folosiți Bolero del Fuego! Aceasta va face ca picăturile să se stingă. Dacă treceți prin camera lui Darunia în Orașul Goron, timpul se va opri când treceți prin crater și puteți ieși acolo unde este Biggoron.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 10
  10
  Odată ce dai picăturile lui Biggoron, starea lui de spirit se îmbunătățește foarte mult și promite să te facă o sabie în trei zile. El vă oferă o revendicare și puteți să așteptați trei zile sau să jucați Cântarea Soare de 6 ori.
 • Imagine cu numele Get the Biggoron`s Sword in the Legend of Zelda_ Ocarina of Time Step 11
  11
  După 3 zile, vorbiți cu Biggoron și veți primi această sabie excelentă. Bucurați-vă!
 • sfaturi

  • Ca un copil, plantați o fasole magică în fața peșterii din Dodongos și folosiți-o pentru a ajunge la vârful Muntelui Morții când purtați picăturile.
  • Nu aveți nevoie de Epona pentru a finaliza secțiunile în timp dacă mergeți în linie dreaptă și sunteți pricepuți cu cârligul.
  • Nu stresați atunci când executați timp.
  • Se recomandă să obțineți această sabie înainte de a învinge Templul de Foc. În acest fel, puteți folosi Swordul Biggoron împotriva legăturii închise în Templul Apelor, care este "extrem de" utilă.
  • Nu vă faceți griji atât de mult dacă nu reușiți și nu livrați lucrurile la timp - puteți întotdeauna să vă întoarceți la persoana care ți-a dat articolul și să încerci din nou.
  • Pentru a lua picăturile la Biggoron cu mult timp, încercați această cale. În loc să mergeți la satul Kakariko și la Drumul Munților, mergeți direct la Pădurea pierdută și luați scurtătura prin orașul Goron. Introduceți craterul în camera tronului lui Darunia, dar nu puneți haine rezistente la foc. Un nou contor va înlocui timpul picăturilor. Fără plimbări rapide către ieșirea care va da dreptul la locul în care este Biggoron. Veți avea 1 sau 2 minute de rezervă folosind această cale.

  avertismente

  • nu cumpărați cuțitul Goron pe care îl vinde Medigoron în magazinul dvs. Costă 200 rupii și pauze după câteva utilizări. Dacă ați cumpărat cuțitul, dar vreți sabia Goron, spargeți cuțitul în perete sau în dușman.
  • Nu folosiți cântece în secțiuni cu vremuri - veți pierde din timp instantaneu dacă le folosiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțină dragostea lui Nayru în Zelda La Ocarina del TiempoCum să obțină dragostea lui Nayru în Zelda La Ocarina del Tiempo
  Cum să obțineți Sabia Emery în masca lui Zelda MajoraCum să obțineți Sabia Emery în masca lui Zelda Majora
  Cum să obțineți armura magică în legenda lui Zelda, prințesa apusuluiCum să obțineți armura magică în legenda lui Zelda, prințesa apusului
  Cum să obțineți masca lui Fiera deidad în Masca MajoraCum să obțineți masca lui Fiera deidad în Masca Majora
  Cómo conseguir la máscara de la verdad en la leyenda de Zelda, la ocarina del tiempoCómo conseguir la máscara de la verdad en la leyenda de Zelda, la ocarina del tiempo
  Cum să învingă Ganon în Prințesa TwilightCum să învingă Ganon în Prințesa Twilight
  Cum să faci o sabie în MinecraftCum să faci o sabie în Minecraft
  Cómo instalar un router inalámbrico D Link WBR 2310Cómo instalar un router inalámbrico D Link WBR 2310
  Cum să faceți schimb de linkuriCum să faceți schimb de linkuri
  Cum să joci ca un Dragon Knight în Elder Scrolls OnlineCum să joci ca un Dragon Knight în Elder Scrolls Online
  » » Cum să obțineți sabia lui Biggoron în Legenda lui Zelda Ocarina din Timp

  © 2011—2020 ertare.com