Cum puteți obține donații în scopul dvs.

Nu este dificil să găsești un scop, dar ... cum să găsești donații pentru scopul tău? Să ne confruntăm cu asta, banii nu vin ușor, iar pentru unii oameni, timpul nu este nici ușor.

pași

Imagine intitulată Găsiți angrosiști ​​de încredere și de încredere pentru articolele de vânzare licitație online Pasul 2
1
Decideți ce scop, dacă încă nu aveți în minte. Când faceți acest lucru, gândiți-vă de ce doriți să vă ajute să strângeți bani pentru această cauză. Poate că știi pe cineva care are sau a avut o boală legată de cauza, puteți avea, de asemenea, un interes personal chiar fără să știe cineva afectat de aceasta, poate fi doar o persoană care caută îngrijorat de ajutor.
 • Imaginea intitulată Obțineți donații pentru cauza dvs. Pasul 2
  2
  Acum, că aveți un scop în minte, contactați pe cineva responsabil. Cu atât de multe opțiuni de căutare în zilele noastre, nu ar trebui să fie atât de complicat. De exemplu, dacă cauza dvs. este fibroza chistică, efectuați o căutare Google cu termenul respectiv "Fundația de fibroză chistică". Găsiți biroul local pentru cauza dvs. - apoi găsiți pe cineva responsabil de site-ul web. În cazul în care nu funcționează, apelați la biroul local al cauzei pe care le-ați ales sau, în cazul CF, suna la birou medici sau un centru CF aproape de arie- dumneavoastră vă pot ghida în direcția cea bună. Concentrați-vă pe învățarea tot ce puteți despre donarea banilor pe care îi puneți împreună pentru acea cauză. Încearcă să-i integrezi cât poți.
 • Imaginea intitulată Urmați programul Accelerator Plus pentru Mortgage Pasul 2
  3
  Descoperiți de ce doriți să strângeți bani pentru cauza pe care ați ales-o. Nu fi închis minte. Autorul acestui articol a mers într-o zonă de club de comedie pentru a sărbători o zi de naștere și, în timp ce era acolo, a aflat că au avut un program care să ajute la strângerea de bani pentru cauze ca dvs. Interesant, nu?
 • Imaginea intitulată Generați conducătorii Pasul 3


  4
  Odată ce veți avea toate informațiile și veți avea totul organizat, cum ar fi datele evenimentelor dvs., ce va fi necesar, ce cantitate de donație este necesară, informații de contact etc., Publicați-o Nu așteptați să faceți acest lucru cu trei zile înainte de eveniment. Lăsați oamenii să știe în avans ce intenționați - permiteți oamenilor să se intereseze în avans. Dar odată ce ai gata totul, începe să vorbești despre asta. Cum să întrebi? Puteți să o faceți pe Facebook, posturi de radio, ziare, site-uri web, birouri legate de cauză, tot ce vine în minte. Nu lăsați informații relevante, asigurați-vă că oamenii cărora le cereți donații nu au prea mult de făcut pentru ei înșiși, trebuie să fie ceva simplu pentru acești oameni ocupați.
 • Imagine intitulată Găsiți pasul 12 nerecuperat de bani
  5
  Asigurați-vă că banii se îndreaptă direct către persoana care conduce această cauză, persoana pe care ați contactat-o ​​de la început.
 • Imagine intitulată Obținerea daunelor punitive fără a suferi Pasul 4
  6
  Începeți să vă planificați următorul eveniment sau fundația pentru strângerea de fonduri.
 • Imagine cu titlul Negociați un pas de vânzare scurt 11
  7
  Acum mergeți la pasul 1. Nu vă descurajați atunci când nu primiți prea mulți bani de la început. Din păcate, devine din ce în ce mai mult. Au un istoric al evenimentelor, apoi într-un an, planificați un alt eveniment similar. Cu timpul, va deveni cunoscut - va deveni tot mai interesant cu fiecare an.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsești lucruri gratuite onlineCum să găsești lucruri gratuite online
  Cum să găsiți adresa de e-mail a unei persoaneCum să găsiți adresa de e-mail a unei persoane
  Cum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutareCum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutare
  Cum se colectează fonduri pe FacebookCum se colectează fonduri pe Facebook
  Cum să generați bani dintr-un site webCum să generați bani dintr-un site web
  Cum să începeți o organizație non-profit de salvare a animalelorCum să începeți o organizație non-profit de salvare a animalelor
  Cum să înțelegeți fazele testării prenataleCum să înțelegeți fazele testării prenatale
  Cum să-ți găsești gratis prietenii tăi de la școalăCum să-ți găsești gratis prietenii tăi de la școală
  Cum să găsești un prieten pierdutCum să găsești un prieten pierdut
  Cum sa gasesti o prietena veche pe FacebookCum sa gasesti o prietena veche pe Facebook
  » » Cum puteți obține donații în scopul dvs.

  © 2011—2020 ertare.com