Cum se obține 99 în exploatarea arborilor Runescape (metoda rapidă)

Deci vrei sa obtii 99 de taieturi de lemn de foc cat mai repede posibil? Făcând-o în felul ăsta nu te va face bogat, dar te va duce la cel mai rapid mod posibil. Nu credeți oamenii care vă spun că au tăiat arțaruri și țesături - sunt total greșite. Acest ghid se bazează pe un nivel 3 de competențe

pași

Metoda 1
Reguli (membrii liberi)

1
Mai întâi dați-vă un topor de bronz. Ar trebui să aveți una după ce ați părăsit tutorialul insulei. Când puteți folosi un topor din oțel, obțineți unul. Puteți trece treptat la MITH, ADDY și fin RUNE. Dacă sunteți membru cu bani, puteți cumpăra un dragon. Asigurați-vă că vă actualizați ori de câte ori puteți.
 • 2
  Faceți-vă drumul spre satul Draynor.
 • 3
  Începeți tăierea tuturor copacilor până ajungeți la nivelul 15 în copaci. Asigurați-vă că le-ați pus în bancă. Veți avea aproximativ 100 sau 200 atunci când ajungeți la toaletă 15. 100 de lemn de foc obișnuit fiecare egal cu aproximativ 40gp. Fiecare 100 este de 4k, deci dacă primiți 1k, acesta este egal cu 40k. Fiecare stejar este egal cu un pic mai mult, în jur de 78gp.
 • 4
  Dacă vă aflați la nivelul 3, tăiați sălcii care sunt chiar sub banca lui Draynor la nivelul 75. Nu există vrăjitori, deci totul este bine.
 • 5
  Când ați ajuns la nivelul 99 lemnărie, puteți trece la yews pentru a face bani rapid sau puteți reduce sălcii la 99 (cea mai rapidă).
 • Metoda 2
  de membri

  (Este recomandabil să folosiți un Dragon Ax deoarece vă va salva aproximativ 10 ore din timpul dvs.)

  1
  Nivelurile 1-15 - Tăiați copacii obișnuiți cu toporul de bronz până la 15. Dacă puteți, asigurați-vă că aveți cel mai bun topor disponibil.
 • 2
  Nivelurile 15-41 - Tăiați stejarul până la nivelul 41, moment în care trebuie să cumpărați un topor de rune.
 • 3
  Nivelurile 41-99 sau 41-85 - Săpături tăiate în fortăreața barbară. Vă va duce în jur de 140k sălcii dacă vă decideți să le luați pe cei 99, dar faceți matematica.
 • 4
  Nivelurile 68-99 - Dacă doriți EXP foarte bine, tăiați Ivy La ARDY sau pe peretele castelului Varrock de Nord. Acesta este cel mai rapid mod de a ajunge la nivelul 99. Tu nu va primi nici un lemn, dar se poate obține cuiburi care au multe semințe, inclusiv magie, care are o mare valoare.


 • Metoda 3
  Minute în inventar

  1
  Înregistrați fiecare 3 (sau 2) minute (sau 27 de înregistrări dacă sunteți foarte calificat) k / 28 = 5000 runes (sau 140k / 27 = 5185 runes)

  Axa RUNE

  1. 1
   Folosind un ax RUNE: 5000x3 = 15000 de minute, 15000/60 = 250 de ore
  2. 2
   Folosind un topor RUNE ca un skillful: 5185x3 = 15555 minute, 15555/60 = 260 de ore

  Dragon Ax

  1. 1
   Folosind un ax dragon: 5000x2 = 10000, 10000/60 = 166 de ore
  2. 2
   Folosind un topor dragon ca un skillful: 5185x2 = 10370, 10370/60 = 172 de ore

  Metoda 4
  Felicitări! Descoperă șampania!

  99wc_680.JPG" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată 99wc_680.JPG
  1
  Felicitări, acum aveți un 99 în defrișări. Deși nu vă va ajuta în viața reală și nu ați învățat nimic prin acest lucru, este bine să aveți un nivel de calificare de 99. Aruncați o petrecere în casă. Nivelul de abilități este, din păcate, numai pentru membrii, astfel încât cei care nu sunt membri nu pot avea Nivelul de îndemânare sau Nivelul de abilități emoționale.

  sfaturi

  • Aceasta este o caracteristică nouă, dar încearcă să taie iedera tot mai mare pe unele dintre zidurile din jurul Runescape, veți obține 322.5xp ori de câte ori Talas o bucată de Ivy, și, deși nu obține nimic, dar cuiburi de păsări valorezi pe termen lung Varrock este cel mai bun pariu pentru tăiere, dar de obicei este aglomerat în vremurile de vârf.
  • Vedeți T.V., dar asigurați-vă că arborele și / sau iedera nu cad.
  • Faceți-i un concurs prietenos! Concurează cu un prieten pentru a vedea cine primește 99 în tăierea copacilor. Dar asigurați-vă că nu rămâneți blocați în ea. Ai putea să faci sau să spui ceva care te deranjează pe prietenul tău și poate lăsa concursul sau chiar mai rău, să nu mai fii prietenul tău!
  • În cele din urmă, economisiți bani pe care îi obțineți de la tăierea copacilor. Pentru membrii, stratul de calificare costă 99.000gp de la Maestrul de Defrișare situat în Lumbridge lângă stația de canoe. Dacă sunteți membru, aveți 99 în defrișări, doriți stratul și aveți 99k, apoi cumpărați stratul de îndemânare!
  • Dacă doriți să obțineți 99 în tăierea copacilor într-o săptămână, fără a vă deplasa cu degetul și utilizați în continuare stratul de îndemânare, puteți folosi un BOT. Un BOT este împotriva regulilor de runescape, dar este un economizor de timp mare atunci când îl joci cu runescape. Utilizați-l cu înțelepciune.

  avertismente

  • Acest lucru va dura mult timp. Pregătește-te să te plictisești câteva ore în timp ce o faci.
  • Nu veți obține 99 în tăierea copacilor peste noapte. Acest lucru va dura mult timp.
  • Luați pauze frecvente. Ieșiți și jucați-vă cu prietenii.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Cont în Runescape
  • topor
  • Ceva de îngrijorat, ca o carte
  • BOT, pentru ca viata ta sa nu fie distrusa
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un dragon soare în DragonvaleCum să obțineți un dragon soare în Dragonvale
  Cum de a crea un berserker pur în Runescape (Membri)Cum de a crea un berserker pur în Runescape (Membri)
  Cómo entrenar ataque, fuerza y defensa en RunescapeCómo entrenar ataque, fuerza y defensa en Runescape
  Cum de a instrui abilitatea de a explora temnițele fără a fi membruCum de a instrui abilitatea de a explora temnițele fără a fi membru
  Cum sa evoluezi la GabiteCum sa evoluezi la Gabite
  Cum de a câștiga bani rapizi în RunescapeCum de a câștiga bani rapizi în Runescape
  Cum să faci bani folosind metoda de vacă în RuneScapeCum să faci bani folosind metoda de vacă în RuneScape
  Cum se face o mulțime de bani în Runescape folosind Grand ExchangeCum se face o mulțime de bani în Runescape folosind Grand Exchange
  Cum sa faci bani in RuneScape prin a fi membruCum sa faci bani in RuneScape prin a fi membru
  Cum sa faci bani in RuneScape fara a avea un membruCum sa faci bani in RuneScape fara a avea un membru
  » » Cum se obține 99 în exploatarea arborilor Runescape (metoda rapidă)

  © 2011—2020 ertare.com