Cum să numiți animale sau jucării umplute

Tocmai ai primit o jucărie grozavă și tocmai ți-ai dat seama că trebuie să-i dai un nume? Oferindu-ți jucăriei un nume, îl faci special pentru tine. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să i se dea numele perfect. Nu aveți idei? Ai nevoie de ajutor? Sunteți în locul perfect!

pași

Imaginea intitulată Denumire un animal sau jucărie umplute Pasul 1
1
Uită-te la jucăria cu atenție. Mai întâi, mai întâi, decideți: doriți să puneți numele unei persoane reale sau al unui nume de genul "păros"? După ce ați decis, gândiți-vă la un nume! Doriți să-i dați un nume exotic sau un nume foarte puțin popular?
 • Imaginea intitulată Denumire un animal sau jucărie umplute Pasul 2
  2
  Uită-te la caracteristicile sale. Dacă aveți o jucărie cu un cap umflat, ați putea dori să o numiți "capete", sau "bigheaded". De asemenea, gândiți-vă la genul dvs. Nu puteți să sunați "prințesă" la un copil! Gândiți-vă la animal ca jucărie și dați-i un nume adecvat. De exemplu, papagalii sunt, de asemenea, cunoscuți drept pirați, deci de ce nu le numiți cu un nume similar cu pirații, cum ar fi "Piratin"?
 • Imaginea intitulată Denumire un animal sau jucărie umplute Pasul 3
  3
  Gândiți-vă la ceva ce vă place. De exemplu, dacă vă place să călătoriți cu skateboard-ul dvs., îl puteți apela "patina". Dacă e aur, poți să-l suni "pepită" (ca în "Aurul de aur").
 • Imaginea intitulată
  4


  De asemenea, puteți numi jucăria dvs. ca persoană care vă place sau o persoană faimoasă vă place. Dacă animalul împletit vă amintește de cineva pe care îl cunoașteți, îl puteți numi ca persoana respectivă. Încercați ca numele să nu fie prea lung sau dificil de pronunțat. Chiar poți uita! În schimb, încercați să obțineți numele animalelor dvs. umplute între trei și șapte litere.
 • Imaginea intitulată Denumire un animal sau jucărie umplute Pasul 5
  5
  Dacă blănurile jucăriei tale sunt, de exemplu, lungi și murdare, poți să le spui "wooly" sau "păros", sau dacă jucăria dvs. este poate a "Jet Black", Îl poți suna "jet"! De asemenea, gândiți-vă dacă jucăria dvs. este legată de o vacanță. De exemplu, compania Webkinz face "iubitori de pui" (Puppies de dragoste) Dacă aveți un animal umplute de un fel Data specială, gândiți-vă la ceva legat de acea sărbătoare. Puteți apela "nuanțe" la o jucărie din ziua vrăjitoarelor sau "inimă" la unul de Ziua Îndrăgostiților.
 • Imaginea intitulată Denumire un animal sau jucărie umplute Pasul 6
  6
  Gândiți-vă la un nume pe care l-ați auzit la televizor. Dacă îți place cu adevărat acest nume, de ce să nu-ți numești jucăria cu acel nume! Dacă joci un instrument, poți să te gândești la numele unei melodii pe care ți-o placi și să pui numele piesei respective în jucăria ta!
 • sfaturi

  • Poți numi o jucărie pentru ceva la care are legătură. De exemplu "banană" la o maimuță sau "cursă" la un cal.
  • Fii creativ Mulți oameni au câini umpluți cu nume precum "vagabond" sau "Fido", sau "Simba" dacă este un leu. Gândiți-vă la ceva grozav și creativ!
  • Uita-te la jucărie. Ce te face să crezi?
  • Uite ce culoare este! Dacă e albastră, sună-l "albăstreală pentru rufe" sau "Cerul albastru" Dacă este galben, sunați-l "sol" sau "floarea-soarelui"!
  • Gândește-te la ceva care îți amintește de jucărie de fiecare dată când o vezi.

  avertismente

  • Amintiți-vă genul!
  • Nu uitați numele dvs. nou!

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un animal umplute fără nume
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați numele pe TumblrCum să vă schimbați numele pe Tumblr
  Cum de a cumpăra un nume de domeniuCum de a cumpăra un nume de domeniu
  Cum se creează un nume de utilizator originalCum se creează un nume de utilizator original
  Cum de a alege un nume de utilizator izbitoare pe YouTubeCum de a alege un nume de utilizator izbitoare pe YouTube
  Cum se elimină un nume de ecran de la AOLCum se elimină un nume de ecran de la AOL
  Cum să salvați un document Word pe un CDCum să salvați un document Word pe un CD
  Modificarea casetei care arată timpul în Windows pentru a include numele dvs. în eaModificarea casetei care arată timpul în Windows pentru a include numele dvs. în ea
  Cum să sortați persoanele de contact iPhone după prenumeCum să sortați persoanele de contact iPhone după prenume
  Cum de a crea un nume de club care este minunatCum de a crea un nume de club care este minunat
  Cum sa alegi un ursuleț de plușCum sa alegi un ursuleț de pluș
  » » Cum să numiți animale sau jucării umplute

  © 2011—2020 ertare.com