Cum să nu vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut

Ați stat vreodată să vă întrebați ce să faceți? Există tot felul de activități pe care nu le-ați avut în vedere. Indiferent dacă doriți să vă relaxați acasă sau să petreceți un timp interesant cu prietenii dvs., există sute de modalități diferite de a ieși dintr-o dispoziție plictisitoare.

pași

Metoda 1
Evitați plictiseala

Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 1
1
Trebuie să știți că sunteți responsabil de propria plictiseală. Plictiseala, spre deosebire de majoritatea celorlalte emoții, este o opțiune. Când vedeți plictiseala ca opțiune, vă dați seama brusc că aveți abilitatea de a vă distra. Cel puțin, aveți la dispoziție un creier uman, un element incredibil care poate să vă inventeze, să vă imaginați și să vă gândiți la lumea din jurul vostru. Nu vă lăsați să vă simțiți plictisiți doar pentru că nu există nimeni care să vă spună ce să faceți. Luați scrisori în această privință.
 • Ia-ți un moment să te gândești de ce te-ai plictisit. Este lumea din jurul vostru? Sau pur și simplu nu ați ales să faceți ceva care vă stimulează interesul?
 • Unii oameni consideră că istoria vulcanilor este interesantă, în timp ce alții adorm, doar gândindu-se. Totul are puterea de a fi interesant - depinde de tine pentru a arăta interes.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 2
  2
  Utilizați-vă imaginația Indiferent cât de puține lucruri trebuie să faceți, creierul dvs. este mereu acolo pentru a vă distra. Încercați să creați o lume imaginară sau un animal nou. Acesta poate fi un proiect absurd pentru o după-amiază sau pentru începerea unei noi povestiri sau a unei serii de artă.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 3
  3
  Fii curios O minte curioasă găsește totul interesant și, prin urmare, evită plictiseala în fiecare colț. Întrebați-vă despre arhitectura din jurul orașului dvs. Cum a fost proiectată această clădire? Cine a pictat graffiti-ul pe acea stradă? Ce tehnici au fost folosite pentru a face hainele în acea fereastră? Curiozitatea stimulează creierul și conduce la idei pentru activități noi, cum ar fi găsirea producătorului înregistrărilor dvs. preferate sau luarea unei clase de gătit.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 4
  4
  Acționează spontan. Nu există un bloc mai mare pentru a depăși plictiseala decât a gândi prea mult la situație. Încercați să găsiți activitatea "perfect" Este o modalitate infailibilă de a nu face deloc nicio activitate, deci nu mai gândiți și nu faceți ceva. Apelați-vă un prieten cu care nu ați vorbit, puneți-vă pantofii și mergeți la o plimbare sau mergeți la cantina pe care ați dorit întotdeauna să o încercați. Fiind spontan îți dă viața un aer de surpriză care face totul mai puțin plictisitor.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 5
  5
  Luați creion și hârtie cu dvs. peste tot. Un mic notebook și un creion costă puțin mai mult de 1 dolar, dar pot oferi divertisment nelimitat pe drum. Pur și simplu puneți-l în punga sau în buzunarul din spate al pantalonilor și scoateți-l atunci când vă simțiți neliniștiți în ceea ce privește desenul sau scrisul în zbor. Activitățile simple pe care le puteți încerca sunt:
 • Scribble sau draw
 • Scrie cântece, poezii sau povești
 • Înregistrați biți amuzanți de conversații de la străini
 • Faceți liste de cumpărături, studiați pentru școală sau scrieți un jurnal
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 6
  6
  Începeți un proiect de scriere. Dacă sunteți interesat să scrieți, dar nu vă puteți gândi la nimic pentru a scrie, încercați scrierea gratuită sau un exercițiu al fluxului de conștiință. Acestea vă pot oferi o idee pentru o poveste, o piesă sau o poezie mai structurate. Dacă sunteți blocat în termeni de idei, încercați să căutați scriind sloganuri on-line. Poate fi util să vă provocați să scrieți o poveste cu o constrângere artificială, cum ar fi folosirea cuvintelor cu o singură silabă.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 7
  7
  Începeți o conversație cu un străin. În funcție de locul în care vă aflați, întâlnirea cu cineva nou poate fi cel mai bun mod de a evita plictiseala. Faceți un compliment, faceți un comentariu despre împrejurimile dvs. (vremea, trenul, muzicianul de stradă, orice) sau pur și simplu vă prezentați. Niciodată nu știți ce veți învăța de la un străin, dar cu siguranță nu va fi plictisitor.
 • Fiți atent atunci când vorbiți cu străini în zone întunecate, private sau nesigure.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Etapa 8
  8
  Oferiți-vă timp ca voluntar pentru servicii în folosul comunității. Aceasta este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi și de a părăsi casa și este complet gratuit. Sunați Societatea pentru Prevenirea cruzimii la animale, Societatea împotriva cancerului sau campusurile universitare locale și întrebați despre oportunitățile de voluntariat sau căutați pe cineva online.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 9
  9
  Evitați perioadele repetate de plictiseală cu formarea de conștientizare. Dacă vă plictisiți sau neliniștiți când stați în linie, așteptați un prieten sau pentru alte perioade scurte atunci când nu puteți găsi o activitate, distragerea atenției de o carte sau de un telefon mobil ar putea să nu rezolve această problemă. Meditația Este arta de a vă concentra pe gândurile și mintea voastră, bucurându-vă de lucrurile mici din jurul vostru, în loc să vă simțiți neliniștiți și plictisiți.
 • Tradiția budistă a conștiinței Accentuați-vă fiind în acest moment, gândindu-vă la viața pe care o trăiți în loc de viața pe care ați dori să o aveți.
 • Metoda 2
  Eliminați plictiseala acasă

  Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 10
  1
  Aflați un nou joc cu prietenii dvs. Chiar dacă nu aveți jocuri de masă sau jocuri video multiplayer, există multe opțiuni:
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 11
  2
  Construieste un fort cu paturi. Utilizați perne și pături pentru a construi un fort pe scaune, canapele sau paturi. Invită un prieten să te ajute sau să joace în interiorul fortului.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 12
  3
  Încercați haine și costume. Încercați toate garderoba dvs. și găsiți combinații noi sau combinații vechi preferate. Dacă vă plictisiți de colecția dvs. curentă de îmbrăcăminte, vizitați un magazin de spitalizare sau organizați un schimb de haine cu prietenii.
 • Copiii ar putea să se bucure de joc.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Etapa 13
  4
  Creați-vă propriile caricaturi, decorațiuni sau alte proiecte de artă la un preț foarte ieftin. Uită-te în jurul tău pentru consumabile de artă, resturi de țesături sau orice obiect mic cu care poți improviza pentru a crea un proiect de artă. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a trece timpul și puteți ajunge la o nouă decorare.
 • Poți creați o imagine animată folosind o marmură, hârtie și alte materiale de bază.
 • Dacă aveți curățători de țevi și câteva alte bunuri de ambarcațiuni, puteți face un extraterestru absurd.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 14
  5
  Aflați o nouă calificare sau un hobby. Aflați ceva nou implică creierul dvs. și dezvoltă noi conexiuni neuronale, ceea ce poate duce la noi oportunități de divertisment. De asemenea, vă oferă ceva de studiu sau de făcut în timpul liber. De exemplu, dacă doriți să învățați să jucați chitara, puteți petrece timpul ascultând noii chitaristi pentru a studia tehnica lor.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 15
  6
  Ascultați muzică nouă Cei mai mulți ascultă muzica în mod pasiv, audindu-l în fundal făcând alte lucruri. Acest lucru este ușor cu melodii pe care le cunoașteți deja și le place, dar poate fi plictisitoare dacă tot ce faceți este să ascultați muzică. Eliminați plictiseala prin găsirea de muzică nouă, ceea ce face ca ascultarea muzicii să devină mai multă activitate și mai puțin un mediu.
 • Găsiți muzică nouă în Pandora, Spotify, Songza sau alte aplicații muzicale este o modalitate excelentă de a obține melodii noi similare cu cele pe care le doriți.
 • Încercați podcast-urile, care sunt programe radio gratuite pe care le puteți descărca de pe iTunes. Acestea acoperă comedie, știri, muzică, divertisment și multe altele.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 16


  7
  Stocați materialele pentru data viitoare când sunteți plictisit. Dacă vă plictisiți adesea căutați ceva de făcut la domiciliu, luați ceva timp pentru a alege anumite bunuri și meșteșuguri. Nu trebuie să vă dedicați perfecționării unui nou hobby, deși cu siguranță îl puteți face. Doar încercați câteva meșteșuguri diferite, cum ar fi ceramica sau bijuteriile conturilor, până când veți găsi unul care face timpul să meargă plăcut.
 • Dacă sunteți mai interesat de DIY sau reparații de tip "fă-o singură", învățați o nouă abilitate, cum pentru prelucrarea lemnului sau repararea acoperișurilor.
 • Metoda 3
  Eliminați plictiseala în aer liber

  Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 17
  1
  Train-te. Este posibil să nu fie ușor să începeți să faceți exerciții, dar odată "țineți ritmul", puteți începe să vă bucurați de ea sau, cel puțin, să fiți fericit să faceți ceva în loc să stați și să vă plictisiți. Dacă te-au purtat șopârle, abs și alte exerciții similare, încercați o activitate fizică cum ar fi dans, yoga sau alerga.
  • Persoanele care fac exerciții fizice cu cineva care are o stare fizică similară și scopuri similare, au mai multe șanse să se poată bucura de ea și să se angajeze la un exercițiu regulat.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 18
  2
  Joacă un sport de echipă sau un joc fizic. Dacă puteți aduna un întreg grup de prieteni, încercați un joc în aer liber, cum ar fi frisbee sau roșie sau capturați steagul.
 • Dacă vă placeți să petreceți timp cu oameni și de multe ori vă plictisiți și vă simțiți singuri la sfârșit de săptămână, încercați să organizați un club sportiv săptămânal.
 • Contactați parcurile locale și departamentul de recreere și întrebați despre ligile sportive locale atât pentru copii cât și pentru adulți. În general, aceștia sunt partide discrete și săptămânale care te fac să pleci ușor de acasă.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 19
  3
  Faceți o călătorie, o plimbare sau o zi de câmp. Ieșirea din casă poate ajuta adesea la eliminarea plictiselii. Împachetați câteva sandwich-uri și faceți o plimbare, drumeție sau plimbare cu bicicleta. Acest lucru vă poate clarifica mintea și vă poate împiedica să vă simțiți neliniștiți.
 • Într-o excursie pe teren sau pe o altă plimbare în aer liber, încercați o carte care să vă mențină distracție dacă vă obosiți sau vă plictisiți de activitatea fizică. Cu toate acestea, se recomandă lăsarea dispozitivelor de divertisment electronice, deoarece acestea fac dificilă utilizarea mediului înconjurător.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 20
  4
  Adoptați grădinăritul Îngrijirea plantelor este foarte relaxantă, vă face să vă simțiți conectați la pământ și necesită aproape îngrijire zilnică. Mergeți la magazinul dvs. local de feronerie pentru a obține semințe și mulci, pentru a vă construi grădina sau pentru a cumpăra plante în ghiveci pentru a avea grijă de ele.
 • Apă plantele dvs. la fiecare 1 până la 2 zile.
 • Cumpărarea plantelor de fructe sau legume este o modalitate excelentă de a adăuga alimente noi în dieta dumneavoastră.
 • Metoda 4
  Eliminați plictiseala noaptea

  Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 21
  1
  Mișcați-vă viața socială cu ceva nou sau surprinzător. O viață de noapte plictisitoare este, de obicei, rezultatul unei scene sociale învechite. Când vedeți aceiași oameni în același bar, cinema sau restaurant în fiecare weekend, lucrurile se pot plictisi. Încearcă un bar nou, mergi la un club de noapte, participa la teatru live sau mergi la camping pentru a încerca ceva nou și pentru a elimina plictiseala rutinei tale de noapte.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 22
  2
  Faceți o tabără în curtea din spate. Simplu dormit sub stele este o experiență nouă și suficient de distractivă pentru a elimina plictiseala într-o bătăi de inimă. Observați stelele, ascultați sunetele animalelor nocturne și bucurați-vă de aerul rece și rece, sub lumina lunii.
 • Verificați vremea înainte de a vă face să dormiți în afară pentru a evita ploaia.
 • Dacă va fi uscat, un sac de dormit simplu și o pernă ar putea fi singurul lucru care trebuie să vă bucurați de o noapte sub stele.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 23
  3
  Planificați un eveniment. Chiar dacă nici unul dintre prietenii dvs. nu este disponibil, puteți organiza un eveniment în viitor. Activitățile decizionale, trimiterea de invitații și gustări și decorațiuni de planificare vă pot menține ocupat și distrați.
 • Organizați o petrecere de degustare de ciocolată și cereți-le prietenilor să scrie evaluări ale diferitelor bare de ciocolată. Puteți organiza o petrecere cu o temă similară pentru orice mâncare sau băutură care vine într-o varietate de arome.
 • Planificați o petrecere de ceai. Zilele de ceai pot implica câțiva adulți care vorbesc însoțit de gustări de seară sau o mulțime de copii care se joacă. Personalizați-vă a ta după cum doriți.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 24
  4
  Încercați o nouă rețetă pentru cină. Dacă vă place să gătiți pentru distracție sau nu ați încercat niciodată înainte, căutați o nouă rețetă cu care să experimentați. Căutați o carte de bucate sau o colecție de rețete online, cum ar fi FoodGawker, sau încercați una din aceste rețete:
 • Pregătiți hummus să mănânce cu pâine sau biscuiți.
 • Pregătește o lasagna de dovlecei dacă doriți o mâncare sănătoasă și fără gluten.
 • Încercați să pregătiți bile de risotto cu semințe prăjite.
 • Căutați o banană verde la supermarket și pregătiți mofongo.
 • Puneți bilele de cartofi dulci.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 25
  5
  Coaceți cookie-uri sau alte deserturi simple după cină. Mulți oameni coaceți cookie-urile când sunt plictisiți sau stresați Puteți găsi sute de rețete cookie online sau în cărți de bucate, dar există și alte proiecte ușoare de gătit pentru a vă satisface dintele dulce și pentru a vă menține distrați. Acestea sunt unele pe care le puteți pregăti cu ingrediente pe care le aveți deja în bucătăria dvs.:
 • Figuri Newtons palete.
 • Amestecați ciocolată, unt de arahide și brânză de cremă într-un delicios Parfait.
 • Utilizați fidea uscată ca ingrediente pentru deserturi.
 • Dacă sunteți curajoși, încercați Cheetos acoperit cu caramel.
 • Pregătiți ciocolată de casă.
 • Creați cookie-uri dulci ravioli.
 • Metoda 5
  Eliminați plictiseala online

  Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 26
  1
  Căutați site-uri noi care nu sunt cele pe care le vizitați în mod normal. În timp ce cele mai multe site-uri sunt actualizate în mod regulat, acestea pot fi încă depășite când le-ați citit în ultimii 5 ani. Încercați să găsiți ceva nou prin căutarea intereselor dvs. online. Pur și simplu schimbarea obiceiurile dvs. online poate fi suficientă pentru a lovi plictiseala.
  • Adresați-vă prietenilor site-urile pe care le vizitează în fiecare zi.
  • Utilizați site-uri colective precum Reddit și Digg pentru a găsi site-uri noi în interesul dvs.
  • Utilizați "videoclipuri sugerate" pe YouTube pentru a găsi noi canale sau producători similare cu preferatele tale.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 27
  2
  Joacă jocuri online. Internetul este plin de jocuri online gratuite. Vizitați site-uri de încredere cu colecții mari de jocuri, cum ar fi Kongregate, Jocuri Armor sau MoFunZone.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 28
  3
  Citește benzi desenate online. Mii de artiști plasează benzi desenate online gratuit, iar multe dintre ele au arhive care datează de mai mulți ani. Utilizați colecțiile ca Top Comics de pe Web sau Lista de Comedii Web pentru a arunca o privire la cele mai apreciate benzi desenate online sau pentru a căuta în colecția de subiecte care vă interesează.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Pasul 29
  4
  Vizionați videoclipuri YouTube adună liste de redare masive pentru ca oamenii să se uite la, de la muzică în sus sport și videoclipuri recomandate diverse. Hulu.com și Netflix.com au colecții mari de filme și seriale complete de televiziune și, în funcție de regiunea dvs., puteți vedea unele dintre ele gratuit sau vă puteți înscrie pentru o încercare gratuită.
 • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut Etapa 30
  5
  Utilizați site-urile web pentru a vă întrerupe când nu aveți altceva de făcut. Dacă aveți o mulțime de timp și nu aveți idee unde să mergeți, căutați site-uri dedicate listelor de idei și divertisment. vizita Urban75 sau să faceți un tur de acces în Internet Webul inutil sau StumbleUpon.
 • sfaturi

  • Dacă aveți un animal de companie care îi place în aer liber, luându-l pentru o plimbare sau jucând cu el într-un parc este o modalitate foarte bună de a ieși din starea psihică plictisitoare.
  • Scrieți și direcționați un film! Indiferent dacă este vorba de o animație de mișcare stop sau de o comedie, veți avea un moment minunat și va fi un mod distractiv de a trece timpul, iar majoritatea telefoanelor celulare de astăzi pot face videoclipuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să reușești să trăiești într-un oraș plictisitorCum să reușești să trăiești într-un oraș plictisitor
  Cum sa te plictisesti (pentru adolescenti)Cum sa te plictisesti (pentru adolescenti)
  Cum să te distrezi singur acasăCum să te distrezi singur acasă
  Cum să te distrezi când te plictisești acasăCum să te distrezi când te plictisești acasă
  Cum să vă distrațiCum să vă distrați
  Cum să evitați plictiseala atunci când curentul electric este plecatCum să evitați plictiseala atunci când curentul electric este plecat
  Cum să evitați plictiseala atunci când sunteți bolnav acasăCum să evitați plictiseala atunci când sunteți bolnav acasă
  Cum să eviți plictiseala la locul de muncăCum să eviți plictiseala la locul de muncă
  Cum sa-ti petreci timpul liber (fete)Cum sa-ti petreci timpul liber (fete)
  Cum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisițiCum să vă petreceți vacanțele fără să vă plictisiți
  » » Cum să nu vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut

  © 2011—2020 ertare.com