Cum să mișcați un singur ochi

Mutarea unui ochi la un moment dat poate da iluzia controlului suprauman, dar cu putin timp si efort, aproape oricine poate invata aceasta indemanare. Încălziți mușchii feței astfel încât să aveți cea mai bună ocazie să faceți această manevră. În special, căutarea este importantă pentru a efectua acest truc.

pași

Partea 1
Faceți încălzirea

Imaginea intitulată
1
Încălzește fața. Încălzirea feței va pregăti mușchii faciali pentru acțiune. Unii dintre acești muschi coordonează mișcarea ochilor, deci, prin încălzirea lor, veți avea șanse mai mari să vă mișcați ochii. Pentru a încălzi fața:
 • Masați întreaga față ușor cu mâinile, masându-vă cu mișcări circulare. Acordați atenție zonei din jurul ochilor.
 • Faceți un căscat mare. Deschideți-vă ochii și gura și ridicați sprâncenele cât de mult puteți. Acum, încercați să puneți aceste părți împreună.
 • Imaginea intitulată
  2
  Încălzi ochii. Acum, că mușchii feței s-au încălzit, puteți face același lucru și cu ochii. Mutați ochii în jurul prizelor de ochi de câteva ori. Așteaptă cu nerăbdare, ține-ți gâtul în continuare și privește în stânga. Schimbați la dreapta. Apoi, păstrând gâtul și fața în aceeași poziție, priviți în sus și în jos.
 • Pune-ți ochii încrucișați Este o încălzire superbă a ochilor și este util să tren un ochi să se miște la un moment dat. Dacă nu ați reușit niciodată să dobândiți această abilitate, sfaturile din pasul următor vă vor ajuta.
 • Imaginea intitulată
  3
  Aflați cum să pune ochii încrucișați, dacă este necesar. Unii oameni s-ar putea să fi văzut ca parte a warm-up-ului, dar nu vă faceți griji dacă nu ați dobândit încă această abilitate. Cu puțină practică, vei fi profesor.
 • Practicați căutarea când vă uitați la vârful nasului cu ambii ochi. Înclinați ușor privirea spre podul nasului când priviți spre interior.
 • Țineți un stilou la distanță de un braț direct între ambii ochi. Concentrați-vă pe stiloul injector (pen-ul) și lăsați-l încet până în față, până când acesta este cuprins între 5 și 10 cm (2 până la 4 inci). La această distanță, ochii tăi ar trebui trecuți.
 • Aceste tehnici pot folosi mușchii care, de obicei, nu fac prea mult exerciții fizice, ceea ce poate provoca oboseală. Când vă obosiți, faceți o pauză și încercați din nou. Ar putea dura ceva timp, dar în cele din urmă veți reuși!
 • Imaginea intitulată Numai mutați un ochi Pasul 4
  4
  Verificați aspectul dvs. într-o oglindă. Transmiteți-vă ochii în fața unei oglinzi pentru a vedea dacă ați stăpânit această tehnică. Cum arată ochii tăi? Dacă aveți întrebări, cereți opinia unui prieten sau a unui membru al familiei.
 • Dacă nu aveți o oglindă sau altă persoană disponibilă pentru a vă ajuta să vă verificați aspectul, luați o auto-auto.
 • A fi capabil de a arunca o privire poate face ca învățarea să facă mai ușor un ochi.
 • Partea 2
  Deplasați-vă un ochi la o poziție încrucișată

  Imaginea intitulată Numai mutați un ochi Pasul 5
  1
  Uită-te în stânga sau în dreapta. Indiferent de direcția pe care o alegeți, rămâneți în poziția respectivă pentru câteva secunde.
 • Imaginea intitulată
  2


  Mutați ochiul care se îndreaptă spre exterior într-o poziție înțepenită. Dacă priviți spre dreapta, va trebui să mutați ochiul drept și dacă priviți spre stânga, veți mișca ochiul stâng. În timp ce țineți ochiul care arată complet în interior, mișcați ochiul care privește în afară până când se află în poziția cu ochi în cruce.
 • Dați ochii că un ghid se mișcă să-l urmeze. Țineți un deget la distanța unui braț într-o parte și în fața ochiului care se îndreaptă spre exterior. Concentrați-vă pe deget cu acel ochi. Deplasați-vă degetul spre centrul nasului, urmând-o cu ochiul care privește în afară.
 • Imaginea intitulată
  3
  Reveniți la poziția de pornire. Inversați această mișcare, astfel încât ochiul pe care l-ați mutat înapoi în poziția sa inițială. De exemplu, dacă ați început să vă uitați spre stânga, vă veți întoarce la această poziție din poziția încrucișată.
 • Practicați o parte de mai multe ori până când veți obține trucul înainte de a vă exercita celălalt ochi.
 • Imaginea intitulată
  4
  Exersați ochiul opus. În acest moment, veți cunoaște exercițiul. Când aveți deja o idee despre această manevră, încercați-o pe partea opusă fără un deget care să vă ghideze. Dacă aveți probleme, utilizați-l.
 • Partea 3
  Deplasați un ochi din poziția încrucișată

  Imaginea intitulată Numai mutați un ochi Pasul 9
  1
  Pune-ți ochii încrucișați Este timpul să puneți exercițiul cu ochi în cruce în practică. Puneți ochii încrucișați, folosind un stilou sau un ghidaj pentru deget, dacă este necesar. Odată ce se află, rămâneți în poziția respectivă pentru câteva secunde.
  • Luați pauze frecvente pentru a evita loviri.
 • Imaginea intitulată Numai mișcarea unui singur pas pentru ochi 10
  2
  Luați un ochi cu degetul. Ține-ți ochii încrucișați. Acum, plasați unul din degetele index în fața ochiului de pe aceeași parte. De exemplu, dacă intenționați să utilizați degetul arătător drept, ar trebui să fie în fața ochiului drept. Fără a mișca ochiul pe partea opusă, concentrați-vă pe deget cu același ochi. Mișcați ușor degetul în lateral, urmând-l cu ochiul pe aceeași parte.
 • Poate fi util să plasați degetul în așa fel încât numai ochiul din aceeași parte să îl poată vedea. Încercați să începeți cu degetul puțin în lateral.
 • Imaginea intitulată
  3
  Reveniți la poziția încrucișată și repetați. Reveniți la poziția de pornire. Inversați mișcarea de atracție, întorcând ochiul din aceeași parte la poziția originală cu ochi încrucișați.
 • Pentru a realiza această mișcare, poate doriți să o repetați de mai multe ori cu un ochi înainte de al încerca cu ochiul opus.
 • Imaginea intitulată Doar mișcați un pas pentru un ochi 12
  4
  Practicați-vă această abilitate. De câte ori faceți acest exercițiu, cu atât mai ușor va fi să o faceți. Încercați-l cu fiecare ochi. Alternează de la o parte la alta. Încercați să vă mutați ochii în mod independent fără un ghid. Dacă renunțați la ghid este dificil la început, imaginați-vă că este acolo.
 • Cu practica, vei fi gata să-ți uimi prietenii cu acest truc.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să desenezi fața unei feteCum să desenezi fața unei fete
  Cum de a desena o fata animeCum de a desena o fata anime
  Cum de a desena o fata surprinsaCum de a desena o fata surprinsa
  Cum să faci ochii încrucișațiCum să faci ochii încrucișați
  Cum să vă mișcați urechileCum să vă mișcați urechile
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum să vă faceți un masaj facialCum să vă faceți un masaj facial
  Cum să delimitați ochii miciCum să delimitați ochii mici
  Cum să găsiți umbra care se potrivește cel mai bine cu ochiiCum să găsiți umbra care se potrivește cel mai bine cu ochii
  Cum să faci ochii asiatici să pară mai mariCum să faci ochii asiatici să pară mai mari
  » » Cum să mișcați un singur ochi

  © 2011—2020 ertare.com