Cum să vă mișcați urechile

Știind cum să mișcă urechile este o abilitate foarte specială datorită modului în care oamenii s-au dezvoltat de-a lungul timpului. Nu toată lumea poate să o facă, așa că pentru a învăța, este important să știm mai întâi ce implică această mișcare. Având o idee mai clară despre ceea ce vă puteți aștepta, practica de a învăța să faceți acest lucru este doar o chestiune de încălzire a tuturor mușchilor feței și apoi concentrați asupra controlului celor implicați în mișcarea urechilor.

pași

Partea 1
Înțelegeți funcționarea mușchilor faciali

Image cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 1
1
Stabiliți așteptări realiste. Probabil, viața nu va dispărea în a învăța să vă mișcați urechile, dar doar în cazul în care aveți prea multă speranță în a obține această abilitate, ar trebui să vă mentalizați pentru a nu fi dezamăgit. Acceptați posibilitatea ca dvs. să nu fiți fizic capabil să faceți acest lucru. Așadar, nu fi supărați dacă nu înțelegeți. Ar fi mai logic să dai vina pe strămoșii tăi.
 • Abilitatea de a muta urechile este ceea ce este cunoscut ca o abilitate vestigioasă. Asta înseamnă că, cu mult timp în urmă, strămoșii noștri i-ar putea mișca destul de ușor. Cu toate acestea, deoarece această abilitate nu a avut nici o funcție utilă, ei au încetat să o pună în practică și, odată cu trecerea timpului, oamenii și-au pierdut capacitatea de a-și mișca urechile atât de ușor.
 • Există unele controverse cu privire la numărul de persoane care pot să o facă astăzi. Există cei care cred că doar un procent mic este capabil, în timp ce alții sunt convinși că există de fapt mai mulți oameni decât cei care indică faptul că datele pot recupera această abilitate cu practica.
 • Image cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 2
  2
  Identificați mușchii implicați. Pentru a controla cu adevărat mișcarea urechilor, concentrați nu numai asupra unuia, ci asupra a trei mușchi diferite: auriculul anterior, posterior și superior. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre nume sofisticate. Pur și simplu concentrați-vă pe identificarea a ceea ce face fiecare muschi.
 • Cureaua anterioară ridică urechea și o direcționează spre față.
 • Cureaua posterioară o direcționează spre partea din spate a capului.
 • Setul cu cască superior îl ridică numai.
 • Image cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 3
  3
  Practicati mai intai trucuri faciale. Unii oameni au descoperit asta, învățând mai întâi să controleze pe ceilalți mușchii faciali specifici, le este mai ușor să învețe să-și miște urechile. Deci, dacă există un alt truc care este mai ușor pentru tine, ar fi mai bine să începeți acolo. Apoi, odată ce învățați să controlați un grup mic de mușchi, încercați din nou să mutați urechile. Puteți încerca să învățați să:
 • ridica doar o singura spranceana-
 • puneți gol sau mutați doar o singură ochi-
 • mișcați nările -
 • dilata și contracta elevii.
 • Partea 2
  Încălziți mușchii feței

  Image cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 4
  1
  Localizați mușchii urechilor înțepând ceilalți. Mișcarea oricărui mușchi în față va afecta alte mușchi din apropiere, indiferent dacă este vorba despre o contracție sau o extensie. Utilizați acest efect pentru a simți cum se mișcă urechile în raport cu alte părți ale feței. Încercați să izolați mușchii din și în jurul urechilor în timp ce faceți acest lucru.
  • Ridicați mâna ca experiment. Închideți degetele într-un pumn și le strângeți. Cel mai probabil, veți simți involuntar mușchii din antebraț.
 • Imaginea in titlul Wiggle Your Ears Pasul 5
  2
  Mișcă-ți privirile dintr-o parte în alta rapid. Probabil, această acțiune are efectul cel mai puternic și direct asupra mușchilor urechilor. Pentru a verifica, priviți spre partea laterală fără a vă întoarce capul sau gâtul. Concentrează-te pe urechi în timp ce o faci. Veți simți probabil că una sau ambele urechi se mișcă înapoi.
 • Se pare că sunteți puțin nebun, dar mențineți acest exercițiu și lăsați-vă privirea să tragă de la o parte la alta. Uită-te în toate direcțiile și fă cercuri cu ochii tăi sau orice altceva care îți vine în minte. Uită-te la modul în care fiecare acțiune trage urechile înainte sau le împinge înapoi.
 • Imaginea in titlul Wiggle Your Ears Step 6
  3


  Mișcați mușchii sprâncenelor în sus și în jos. Dacă puteți ridica fiecare sprâncene separat, faceți-o. Dacă nu, ridicați simultan. După aceea, se încruntă ca și cum ați fi foarte supărat. Combinați aceste două exerciții și faceți schimbări de viteză. Rămâi concentrat pe urechi și cum reacționează mușchii.
 • Imagine cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 7
  4
  El zâmbește. Zâmbește ca Jokerul, larg și vesel. Ridicați obrajii când faceți asta. Ca și înainte, trebuie să vă concentrați asupra modului în care urechile dvs. reacționează pentru a izola mușchii din jurul vostru.
 • Partea 3
  Concentrează-te pe urechi

  Imagine cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 8
  1
  Experimentați cu mișcarea celor trei mușchi. Nu vă îngrijorați încă de perfecționarea mișcărilor concrete. Pentru moment, verificați dacă puteți mișca cel mai puțin acei mușchi. Odată ce ați încălzit mușchii feței și ați reușit să izolați zona în care sunt grupate mușchii urechilor, încercați-i în orice fel. Încercați să combinați mișcările în sus, înapoi și înainte.
 • Imagine cu denumirea Wiggle Your Ears Pasul 9
  2
  Concentrați-vă mai întâi pe un singur mușchi, dacă este necesar. Dacă aveți un control imediat al tuturor celor trei mușchi, minunat. Dar dacă vedeți că aveți mai mult control asupra a doar unul sau doi, concentrați-vă asupra celor de acum. Continuați să vă tensionați și relaxați pe fiecare dintre ei pentru a întări atât mușchiul, cât și ceilalți cu care este conectat.
 • Image cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 10
  3
  Mergeți la ceilalți mușchi unul câte unul. Când ați dobândit suficient control asupra primului mușchi pe care v-ați concentrat, treceți la cel care vă crede că are cea mai mare capacitate de reacție. Practicați-vă numai cu acest mușchi și apoi începeți alternativ cu celălalt. Apoi, când mișcarea controlată a primilor doi mușchi începe să devină mai naturală, treceți la ultimul și repetați procesul.
 • Imagine cu titlul Wiggle Your Ears Pasul 11
  4
  Utilizați ajutoare vizuale dacă aveți nevoie de ele. Dacă nu sunteți sigur că se întâmplă ceva, nu aveți încredere în ceea ce simțiți. Stați în fața unei oglinzi pentru a vă vedea urechile în acțiune. Puneți niște ochelari normali sau de soare pentru a vedea și simți cum se mișcă împreună cu urechile.
 • Image cu titlul Wiggle Your Ears Step 12
  5
  Practica, practica, practica. Amintiți-vă că mișcarea urechilor este o abilitate destul de inutilă, așa că nu vă surprindeți dacă descoperiți că mușchii implicați sunt destul de slabi, deoarece nu ați avut vreodată vreun motiv să le folosiți. Păstrați practicarea, deși se pare că nu se întâmplă nimic când le tensionați. Dați-le timp pentru a vă întări și a face față provocării.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă urechiCum să atragă urechi
  Cum sa alegi cercei cand ai urechile perforateCum sa alegi cercei cand ai urechile perforate
  Cum să faci urechile și coada neco fatăCum să faci urechile și coada neco fată
  Cum sa faci un origami YodaCum sa faci un origami Yoda
  Cum să mișcați un singur ochiCum să mișcați un singur ochi
  Cum să închideți urechile dilatateCum să închideți urechile dilatate
  Cum să aveți grijă de urechi proaspăt străpunsCum să aveți grijă de urechi proaspăt străpuns
  Cum să decideți dacă ar trebui să vă străpungeți urechileCum să decideți dacă ar trebui să vă străpungeți urechile
  Cum să vă extindeți urechileCum să vă extindeți urechile
  Cum să vă extindeți urechile fără durereCum să vă extindeți urechile fără durere
  » » Cum să vă mișcați urechile

  © 2011—2020 ertare.com