Cum să călăriți o sanie

Vreți să știți cum să călăriți o sanie și să rămâneți liniștiți? Continuați să citiți!

pași

Imagine cu denumirea Go Sledding Pasul 1
1
Găsiți un deal care să alunece. idealul este că dealul este puțin înclinat, dar nu prea mult. Dacă doriți viteză, cel mai bine este să găsiți unul cu coborâre dublă (unul după altul). În plus, tipul de zăpadă este important: gros și liber pentru a merge încet și compact. cu un strat de gheață pentru a merge mai repede.
 • Imagine cu denumirea Go Sledding Step 2
  2
  Urcați în partea de sus a dealului pe care doriți să alunece.
 • Imagine cu denumirea Go Sledding Pasul 3
  3
  Alegeți cum să stați în funcție de sania pe care o aveți.Dacă aveți unul rotund, stați cu picioarele încrucișate. Pentru o perioadă lungă, stați cu picioarele în fața dvs. sau întindeți-vă cu fața în jos sau cu fața în sus. Dacă aveți de gând să glisați pe o suprafață plană, puteți rula și săriți pe stomac pentru a obține un impuls mai mare.


 • Imagine cu denumirea Go Sledding Pasul 4
  4
  Acum, împingeți-vă cu mâinile și țineți-vă la sanie. Dacă sania dvs. este rotundă, este foarte probabil că veți merge cu multă viteză în timp ce veți fi scăzut.
 • Imagine cu denumirea Go Sledding Pasul 5
  5
  Învață să răsuci și să frânezi. Acest lucru este foarte important pentru dealurile mari, unde este dificil să controlați saniele. Dacă nu aveți o coardă pentru ao controla, utilizați cizmele. Frânează puțin cu stânga pentru a merge la stânga și cu dreptul de a merge spre dreapta. Utilizați ambele picioare pentru a opri.
 • sfaturi

  • Dacă aveți de gând să prăbușiți și nu aveți nici o modalitate de a schimba direcția, rotiți-vă într-o parte și lăsați sania. Unii oameni se distreaza sa faca asta. În orice caz, este mai bine să pierzi o sanie decât viața.
  • Evitați accidentele. Asigurați-vă că v-ați dus la baie înainte de a merge pe o sanie, pentru că atunci când vă faceți nervi, speriat sau excitat, adrenalina vă va face să doriți. Nu vrei să-ți uzi pantalonii în timp ce te alunți.
  • Vezi dacă sunt oameni lângă deal. Puteți să împingeți sau să vă ciocniți cu cineva, dar nu încercați să le rulați.
  • Purtați o cămașă cu mâneci lungi și o haină groasă. De asemenea, o eșarfă, capac și glugă. Motivul este că, în timp ce alunecați, veți cădea zăpadă. Nu vrei să îngheți!
  • Aflați cum să direcționați sania. (Sau pur și simplu să aibă un scop bine la început). Înclinarea este tradițională, dar are rezultate lente și nu funcționează foarte bine. De obicei, prin plasarea unei mâini sau a unui picior în zăpadă, puteți face sania să se întoarcă mai repede spre acea parte.
  • În timp ce alunecați, țineți-vă bine. Trebuie să fiți pregătiți pentru șoc.
  • Fiți atent.
  • O sanie de modă veche, cu o bază metalică, necesită o zăpadă mai compactă și nu merge atât de repede și nici nu este la fel de sigură ca o sanie de plastic plat. Salvați antichitățile pentru magazinele de antichități sau pentru a decora pereții.

  avertismente

  • Dacă mergeți prea repede și știți că veți cădea, este de obicei mai bine să cădeți liber. Când corpul dumneavoastră merge rapid, există mai puține șanse de rănire dacă mușchii sunt relaxați. Deci, dacă veți cădea, relaxați-vă și bucurați-vă.
  • Ține-ți ochii deschiși și fii atent. Trebuie să fii conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău și în fața ta. Dacă există cineva în calea dvs. sau sunteți pe punctul de a lovi un post de lampă sau un copac, veți putea reacționa mai bine dacă sunteți atent.
  • Deschide-te! Purtați mănuși, astfel încât mâinile dvs. nu vor îngheța prin zăpadă.
  • Niciodată nu încercați să stați pe o sanie pe un deal înalt - ați putea ajunge în spital.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face liftul de schiCum se face liftul de schi
  Cum sa faci replici repedeCum sa faci replici repede
  Cum să faci o "sculptură" pe un snowboardCum să faci o "sculptură" pe un snowboard
  Cum să faci un salt de porumbeiCum să faci un salt de porumbei
  Cum se face o rundăCum se face o rundă
  Cum de a crește accelerațiaCum de a crește accelerația
  Cum să începeți în ciuperciCum să începeți în ciuperci
  Cum să mergeți săniți utilizând o pungă de gunoiCum să mergeți săniți utilizând o pungă de gunoi
  Cum să conduci o bicicletăCum să conduci o bicicletă
  Cum să stați pe un skateboardCum să stați pe un skateboard
  » » Cum să călăriți o sanie

  © 2011—2020 ertare.com