Cum să conduci un taur mecanic

Deși taurii mecanici au fost construiți inițial pentru instruirea celor care călăresc tauri în rodeo, au devenit, de asemenea, foarte obișnuiți în petreceri și baruri de când au devenit populare în filmul din 1980 Urban Cowboy Deci, dacă doriți să vă testați abilitățile de echitatie de taur, iată câteva modalități de a rămâne ferme, fără a vă jenni.

pași

Imaginea intitulată Ride a Bull Mechanical Step 1
1
Țineți mâna dominantă. Puteți ține cârligul cu palma în sus sau pe cârlig, cu palma orientată în jos (stil brazilian): asigurați-vă că aveți o bună prindere. Uneori vă pot da o mănușă pentru mâna cu care vă țineți.
 • Imaginea intitulă Ride a Bull Mechanical Step 2
  2
  Concentrați-vă pe strângerea cu coapsele. Mulți oameni cred că controlul este în mâna cu care te ții. Trebuie să vă utilizați mușchii picioarelor agățați de taur.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Mechanical Step 3
  3


  Relaxați partea superioară a corpului. Operatorul va încerca să folosească partea superioară a corpului împotriva ta atunci când taurul se mișcă înainte și inerția te bate peste tine. Mulți oameni se sfârșesc în timpul acestei manevre. Strategia cea mai bună în acest moment este să vă puneți tocurile și să încercați să vă retrageți atunci când taurul merge mai departe pentru a contracara impulsul și apoi schimbă ritmic greutatea corpului în partea opusă atunci când taurul se mișcă înainte. Cel mai important lucru este să păstrați partea superioară a corpului vărsat și relaxat - dacă rămâneți rigid, impulsul vă va scoate din taur.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Mechanical Step 4
  4
  Utilizați mâna liberă pentru a vă echilibra. Gândiți-vă la modul în care un echilibrist merge pe mâini pentru a menține echilibrul - ar trebui să puteți face același lucru și cu mâna liberă. Cu toate acestea, este posibil ca oamenii să se mute pentru a arăta grozav, poate chiar să vă ajute să rămâneți în taur. Ținerea unei pălării în acea mână poate fi, de asemenea, utilă.
 • sfaturi

  • Dacă sunteți o femeie, va fi mai ușor să rămâneți în taur - nu neapărat pentru că sunteți mai calificați. Nu este un secret că mulți cowboy îi place să vadă femeile călărind taurul, astfel încât operatorul va fi mai bun pentru tine să prelungească spectacolul.
  • Dacă ești bărbat, folosește o protecție

  avertismente

  Fall_bull_246.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu denumirea Fall_bull_246
  Călărirea unui taur mecanic este considerată un sport extrem. Trebuie să fie făcută de oameni într-un mod care să nu aibă probleme medicale care ar putea ajunge într-o rană. Ar putea părea evident, dar persoanele cu osteoporoză, probleme cardiace, tensiune arterială, femei gravide sau cu epilepsie ar trebui să evite acest tip de activitate. Multe instituții vă vor cere să semnați o scrisoare în care vă îndepărtați responsabilitatea dacă vă rănești.
 • Nu purtați o fustă pe taur mecanic - încercați pe pantaloni scurți. Dacă sunteți o femeie bună talentată, poate doriți să purtați un sutien cu ultra suport.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să bateți cu o mânăCum să bateți cu o mână
  Cum să începeți să faceți legătura cu jonglareaCum să începeți să faceți legătura cu jonglarea
  Cum arata ca un cowboyCum arata ca un cowboy
  Cum să vă faceți un masajCum să vă faceți un masaj
  Cum de a alege cizme stil cowboyCum de a alege cizme stil cowboy
  Cum să bat pe cineva afarăCum să bat pe cineva afară
  Cum să luați un club de golfCum să luați un club de golf
  Cum să rotești o minge de bowlingCum să rotești o minge de bowling
  Cum puteți măsura puterea de prindereCum puteți măsura puterea de prindere
  Cum să meditați pentru a face YogaCum să meditați pentru a face Yoga
  » » Cum să conduci un taur mecanic

  © 2011—2020 ertare.com