Cum se amestecă vopsea verde

Verdele este una dintre cele mai utile culori care pot fi amestecate folosind vopseaua, deoarece poate fi folosită pentru a picta dealuri, copaci, iarbă și multe alte lucruri. Din nefericire, amestecarea nu este întotdeauna ușoară și deseori se va sfârși cu o culoare tulbure. Cu toate acestea, puteți învăța să amestecați vopsea verde cu câteva sfaturi. Puteți utiliza vopsea standard sau vopsea de calitate, fie acril, ulei sau acuarele.

pași

Metoda 1
Se amestecă vopseaua de bază verde

Imaginea intitulată Mix Green Paint Pasul 1
1
Colectați-vă materialele. Amestecarea vopselei poate părea simplă. În acest sens, cei mai mulți oameni să ia o pensula direct, dar, în realitate, acest lucru nu este o idee bună, deoarece nu va lasa sa iei o foarte chiar și de culoare și, de asemenea, riscul de a distruge pensulei. Acesta este tot ce veți avea nevoie:
 • albastru vopsea
 • vopsea galbenă
 • paleta unui pictor, o placă de hârtie sau un pahar
 • ceva de amestecat cu (o spatulă, o lingură, un stick de înghețată etc.)
 • 2
  Se toarnă o cantitate de vopsea galbenă de dimensiunea unei monede pe paletă. Aceasta va constitui "o parte din galben". Atunci când amestecați vopseaua, unitatea de măsură cu care lucrați este "Piese".
 • 3
  Adăugați o picătură de vopsea albastră. Începeți prin turnarea unei cantități de vopsea albastră egală cu cea a vopselei galbene pentru a obține nuanța de bază a culorii verzi. Accesați secțiunea următoare, dacă doriți să obțineți un ton diferit.
 • 4
  Se amestecă ambele culori. Continuați să amestecați până când obțineți o culoare uniformă și fără dungi în vopsea. Dacă lucrați cu vopsea guașă cum ar fi pictura tempera pentru postere sau ambarcațiuni vopsea de calitate acrilic, încercați o lingură sau popsicle stick de a se amesteca. Dacă lucrați cu o consistență mai groasă ca o pastă, cum ar fi vopsea sau vopsea acrilică, vopsea de ulei, folosind o spatulă pentru a se amestecă și se mișca bine, până când culoarea este uniformă.
 • 5
  Utilizați vopseaua. Aveți posibilitatea să pictați un peisaj verde sau să creați culori mai reale ale pielii utilizând verde. Aveți un număr infinit de posibilități.
 • Metoda 2
  Se amestecă diferite nuanțe de verde

  1
  Adăugați o cantitate mai mare de galben dacă doriți o tonă verde mai ușoară și mai ușoară. Pentru a începe, amestecați o parte din galben și o parte din albastru folosind o spatulă. Când ați obținut culoarea verde, adăugați o altă parte din galben și amestecați din nou. Continuați să adăugați galben până când veți obține tonul verde dorit.
  • Dacă doriți să obțineți o lămâie verde plină de viață, amestecați două până la trei galben și un albastru.
 • 2
  Adăugați un alb pentru a obține un ton mai verde pastel verde. De asemenea, puteți adăuga alb pentru a obține un ton verde de menta. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că unele nuanțe de alb pot fi foarte strălucitoare, deci începeți prin adăugarea unei cantități mai mici de alb decât credeți că aveți nevoie.
 • 3


  Adăugați albastru pentru a întuneca vopseaua. Începeți cu o culoare verde de bază și adăugați o altă parte albastră. Continuați să adăugați albastru până când obțineți culoarea dorită.
 • Dacă doriți să obțineți culoare turcoaz, amestecați două părți de albastru și o parte de galben.
 • 4
  Adăugați culoarea neagră dacă doriți să obțineți o nuanță mai închisă și mai opacă de verde. Adăugați pictura neagră picătură, apoi amestecați-o și continuați astfel până când obțineți culoarea dorită.
 • 5
  Adăugați culoarea roșie pentru a face ca verdele să devină mai opac. Adăugați o picătură de vopsea roșie dacă doriți să obțineți un ton mai mult ca verdeț de măsline sau verde militar. Cu cât roșu adăugați mai mult, tonul verde va deveni mai pământesc.
 • Metoda 3
  Amestecați culoarea verde cu vopseaua artistului

  Imaginea intitulată Mix Green Paint Step 11
  1
  Rețineți că vopseaua albastră și galbenă de calitate a artistului vine în nuanțe diferite. Când cumpărați vopsea de calitate pentru artiști, indiferent dacă este acrilic, ulei sau acuarelă, arata bine în culori. Puteți observa că unele nuanțe de albastru au o nuanță mai verzui, în timp ce alte nuanțe de albastru au o nuanță mai purpurie. S-ar putea să observați, de asemenea, că unele nuanțe de galben au o nuanță mai verzui, în timp ce alte nuanțe de galben au o nuanță mai portocalie. Dacă alegeți nuanța neagră de albastru sau galben, veți obține un ton verde noroi noroios.
 • 2
  Obțineți vopseaua albastră și galbenă a nuanței potrivite. Dacă doriți să obțineți un ton verde strălucitor, ar trebui să obțineți vopsea albastră și galbenă, care are o nuanță verde. Puteți încerca câteva dintre următoarele combinații pentru a începe:
 • albastru ftalo (ton verde) și cadmiu galben deschis
 • albastru ftalo (verde) și hansa galbenă (numită și galbenă de lamaie)
 • 3
  Cunoașteți tonurile pe care le puteți folosi pentru a amesteca o nuanță de culoare verde. Dacă doriți să obțineți o nuanță de verde care nu este atât de luminos, puteți utiliza alte nuante de albastru și galben, precum și alte culori. Puteți încerca câteva dintre următoarele combinații pentru a începe:
 • ultramarin albastru și cadmiu galben clar
 • ultramarin albastru și ocru galben
 • negru din fildeș și cadmiu galben clar
 • Albastru albastru și ocru galben
 • arderea ocrului și a cadmiului galben deschis
 • 4
  Se înmoaie verde cu vopsea roșie. Dacă aveți o nuanță de verde prea luminos, nu încercați să o înmuiați prin adăugarea de negru sau gri, dar, în schimb, adăugați un pic de vopsea roșie. Acest lucru este în locul opus față de verde în cercul cromatic, astfel încât acesta va ajuta la înmuierea acestei culori. Cu cât adăugați mai mult vopseaua roșie, cu atât veți obține mai mult verde maroniu sau cenușiu.
 • 5
  Adăugați vopsea galbenă sau albastră pentru a întuneca sau a lăsa verde. Nu utilizați vopseaua albă sau neagră pentru acest scop, deoarece aceste nuanțe vor face ca verdele să devină mai opac. În schimb, clătiți verde cu puțină vopsea galbenă pe care o utilizați. Dacă doriți să întunecați verde, folosiți puțin din vopseaua albastră pe care o utilizați. Dacă utilizați vopsea albastră și galbenă, puteți face ca verde să rămână strălucitor și în viață fără să-l înfundați.
 • Începeți prin adăugarea unei picături de albastru de dimensiunea capului unui bol, deoarece această culoare poate fi foarte intensă.
 • 6
  Determinați când adăugați vopsea alb-negru la culoarea verde. Adăugați o culoare albă dacă doriți să lumineze tonul verde până când obțineți un ton pastel și apoi un pic negru dacă doriți să întunecați tonul verde până când obțineți un ton mai opac. Începeți prin adăugarea de picături de vopsea de dimensiunea unui pinhead.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a îngroșa vopseauaCum de a îngroșa vopseaua
  Cum sa faci violetCum sa faci violet
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum se face maro cu culori primareCum se face maro cu culori primare
  Cum se face vopsea acrilicăCum se face vopsea acrilică
  Cum sa faci vopsea non-toxica pentru copiiCum sa faci vopsea non-toxica pentru copii
  Cum sa faci vopsea de cretaCum sa faci vopsea de creta
  Cum se amestecă culorile pentru a obține albastru închisCum se amestecă culorile pentru a obține albastru închis
  Cum se amestecă culorile pentru a obține o culoare turcoazCum se amestecă culorile pentru a obține o culoare turcoaz
  » » Cum se amestecă vopsea verde

  © 2011—2020 ertare.com